Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Νέοι iMac χωρίς Retina οθόνη το φθινόπωρο (;)


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   Yannis

Yannis

    Rebuilding

  • 2.681 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:GC

Δημοσίευση 23/06/2012 - 10:45

Αναρτημένη εικόνα


H μη αναβάθμιση της σειράς iMac κατά τη διάρκεια του WWDC πριν λίγες μέρες προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις και απορία για τον λόγο που η Apple αποφάσισε να αγνοήσει -τουλάχιστον προσωρινά- την desktop σειρά των υπολογιστών της.

Διάφορα δημοσιεύματα των τελευταίων μηνών κάναν λόγο για αναβάθμιση της σειράς iMac με Retina οθόνη, όπως έγινε δηλαδή και με το MacBook Pro. O Marco Arment, ωστόσο, ο developer πίσω από το Instapaper [iTunes link], αναφέρει ότι έχει ακούσει πολλές πληροφορίες από διαφορετικές πηγές ότι παρόλο που το iMac θα αναβαθμιστεί το προσεχές φθινόπωρο δεν θα διαθέτει Retina οθόνες. Είναι κατανοητό ότι ο ρυθμός παραγωγής για Retina οθόνες στο μέγεθος του 27-inch iMac και το bandwidth που θα απαιτείται θα δημιουργούσαν πολλά προβλήματα αλλά προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά το γεγονός ότι και πάλι η Apple επέλεξε να μην αναβαθμίσει το iMac με τους νέους Ivy Bridge, USB 3.0 κτλπ.

Είναι πολύ πιθανόν η Apple να έχει επιλέξει να περιμένει μέχρι την κυκλοφορία του OS X Mountain Lion τον Ιούλιο για να κυκλοφορήσει ταυτόχρονα το νέο λογισμικό και το νέο hardware (μαζί με Mac mini, ίσως), όπως είχε κάνει και πέρσι με το OS X Lion και το MacBook Air.

Πηγή: Macuser.gr

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες