Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Η Apple κερδίζει προκαταρκτική απαγόρευση πωλήσεων του Galaxy Tab στις ΗΠΑ


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   Yannis

Yannis

    Rebuilding

  • 2.681 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:GC

Δημοσίευση 27/06/2012 - 09:39

Αναρτημένη εικόνα


Δικαστής των ΗΠΑ ενέκρινε προκαταρκτική απαγόρευση των πωλήσεων του Samsung Galaxy Tab στις ΗΠΑ μετά από αίτηση που είχε καταθέσει η Apple εναντίον της εταιρείας κατηγορώντας την για κλοπή του σχεδιασμού των iPhone και iPad.

Η απόφαση της δικαστή αναφέρει:«Παρόλο που η Samsung έχει το δικαίωμα στον ανταγωνισμό δεν μπορεί να το κάνει με άνισους όρους πλημμυρίζοντας την αγορά με προϊόντα που παραβιάζουν την πνευματική ιδιοκτησία [της Apple]».

Η Lucy Koh συνεχίζει: «Παρόλο που η Samsung θα υποφέρει από χαμένες πωλήσεις η δυσκολία για την Apple από τον ανταγωνισμό με προϊόντα που παραβιάζουν την πνευματική της ιδιοκτησία είναι πολύ πιο σημαντική υπό το φως των προηγούμενων ευρημάτων του Δικαστηρίου».

Να σημειώσουμε ότι η απόφαση είναι προκαταρκτική και η Samsung έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση. Ωστόσο, η απόφαση μπορεί να εφαρμοστεί εφόσον η Apple καταθέσει στο δικαστήριο εγγύηση ύψους $2.6 εκατομμυρίων σε περίπτωση που η Samsung κερδίσει την έφεση.

Η Apple εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία και αναφέρει τα εξής:

«Δεν είναι τυχαίο που τα τελευταία προϊόντα της Samsung μοιάζουν με το iPhone και iPad, από το σχήμα του υλικού μέχρι και το περιβάλλον χρήσης και τη συσκευασία. Αυτού του είδους η αντιγραφή είναι λάθος και όπως έχουμε πει και στο παρελθόν πολλές φορές πρέπει να προστατεύσουμε την πνευματική ιδιοκτησία της Apple όταν εταιρείες κλέβουν τις ιδέες μας».


Πηγή: Macuser.gr

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες