Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

To MacBook Pro με Retina οθόνη και το έξτρα κέρδος για την Apple


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   Yannis

Yannis

    Rebuilding

  • 2.681 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:GC

Δημοσίευση 27/06/2012 - 10:44

Αναρτημένη εικόνα


Το νέο MacBook Pro με Retina οθόνη σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας εποχής για τους υπολογιστές και μια ένδειξη για το που στοχεύει η Apple στο μέλλον. Πέρα από τα θεωρητικά, όμως, το νέο αυτό MacBook Pro θα μπορούσε να αποφέρει στην εταιρεία ένα επιπλέον δις σε κέρδη.

Η ιστοσελίδα GigaOm έκανε τα μαθηματικά και βρήκε ότι παρόλο που οι πωλήσεις των MacBook αυξήθηκαν σε σχέση με πέρσι οι καταναλωτές επέλεξαν τα φθηνότερα MacBook Air 11-ich και 13-inch μειώνοντας ουσιαστικά τα κέρδη για την Apple κατά $52 εκατομμύρια. Ωστόσο, το νέο Retina MacBook Pro θα αλλάξει τα πράγματα αυξάνοντας τη μέση τιμή πώλησης της σειράς MacBook.

Μια άλλη παράμετρος που δεν μπορεί να αγνοηθεί είναι η έξυπνη τιμολόγηση του MacBook Pro με Retina οθόνη. Το βασικό μοντέλο στα $2199 είναι ουσιαστικό πιο φθηνό από το απλό MacBook Pro εάν σε αυτό επιλέξουμε να τοποθετήσουμε SSD 256GB!

Αναρτημένη εικόνα


Ακόμα και χωρίς καμία αύξηση στις πωλήσεις Mac σε σχέση με πέρσι η Apple και πάλι θα δει τουλάχιστον $200 εκατομμύρια παραπάνω σε κέρδη και λαμβάνοντας υπόψιν τις καθαρές νέες πωλήσεις και αυτούς που θα επιλέξουν να αναβαθμίσουν στη Retina έκδοση ο αριθμός αυτός φτάνει εύκολα το $1 δις.


Πηγή: Macuser.gr

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες