Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

H HTC πετυχαίνει σημαντική νίκη κατά της Apple στη M. Βρετανία


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   Yannis

Yannis

    Rebuilding

  • 2.681 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:GC

Δημοσίευση 05/07/2012 - 11:53

Αναρτημένη εικόνα


Μεγάλη νίκη σε βάρος της Apple πέτυχε η HTC στη Μ. Βρετανία, αφού το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του κολοσσού του Cupertino για απαγόρευση της κυκλοφορίας των smartphones της ταϊβανέζικης εταιρείας, κρίνοντας ότι δεν παραβιάζει τις πατέντες της. Οι παραβιασθείσες κατά την Apple πατέντες είχαν να κάνουν με το γνωστό slide to unlock, την υποστήριξη mutlitouch gestures, την αλλαγή της γλώσσας και την εναλλαγή των φωτογραφιών. Από αυτές, το βρετανικό δικαστήριο έκρινε έγκυρη μόνο την τελευταία αποφαινόμενο όμως ότι δεν παραβιάζεται από την HTC.Εκπρόσωπος τύπου της Apple σχολίασε την απόφαση του δικαστηρίου:


“Ο ανταγωνισμός είναι υγιής αλλά οι ανταγωνιστές πρέπει να στηρίζονται στις δικές τους τεχνολογίες και όχι να κλέβουν τις δικές μας.”



Από την πλευρά της, η HTC έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένη δηλώνοντας όμως ενοχλημένη από τη στάση της Apple “η οποία επιλέγει να ανταγωνίζεται τις υπόλοιπες εταιρείες στα δικαστήρια και όχι στην αγορά”.

Ενδιαφέρον θα έχει πάντως να δούμε την εξέλιξη της υπόθεσης και στις υπόλοιπες χώρες (ΗΠΑ, Γερμανία) που η Apple κατέθεσε αγωγή για παραβίαση των τεσσάρων αυτών πατεντών.


Πηγή: Macuser.gr

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες