Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Web-Based εφαρμογή για το υπόλοιπο σε What's Up.


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   slay3rg1

slay3rg1

    iPH Elite Poster

  • 2.189 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 17/07/2012 - 15:07

Καλησπέρα παιδιά,

Βλέπω πολλά topics που ρωτάνε εάν υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή της VODAFONE, στο δίκτυο της COSMOTE που μπορείς να βλέπεις το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας σου, sms, και τα MB σου.
Οι περισσότερες απαντήσεις που περνούν είναι είτε κλήση στο 1314 για να μάθεις το υπόλοιπο σου, είτε μέσω αποστολής γραπτού μηνύματος.

Με αφορμή αυτό λοιπόν, γράφω το πως θα μπορείτε να βλέπετε όλα τα παραπάνω χωρίς πολλές κινήσεις.
Η COSMOTE λοιπόν για τους χρηστες του What's Up έχει δημιουργήσει μια Web-Based εφαρμογή που σας ενημερώνει για το υπόλοιπο σας κλπ κλπ.
Η χρήση της γίνετε μέσω του safari και είναι free site, δηλαδή ακόμη και εάν μπείτε από 3G δίκτυο δεν θα χρεωθείτε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εφαρμογή δουλεύει μόνο με GPRS, EDGE, 3G καθώς συνδέται με τον λογαριασμό σας, μέσω WI-FI δεν θα δουλέψει !!!

Για να φτάσετε όμως σε αυτήν την ειδική σελίδα πρέπει πρώτα να περάσετε από την αρχική σελίδα της What's Up όπου και θα χρεωθείτε κάποια MB, γι' αυτό και θα αποθηκεύσουμε ΜΟΝΟ την σελίδα του λογαριασμού μας μετά.

1o Βήμα) Μπαίνουμε στο www.whatsup.gr από το κινητό μας.


Αναρτημένη εικόνα


2ο Βήμα) Επιλέγουμε επάνω το μεσαίο κουμπάκι που λέει My What's Up. Εκεί είναι όλα τα στοιχεια του λογαριασμού μας όπως βλέπετε και στις παρακάτω εικόνες.


Αναρτημένη εικόνα
Αναρτημένη εικόνα

Η επιλογή αναλυτικά θα μας δείξει τα λεπτά ξεχωριστά (για παράδειγμα εάν έχετε 100 λεπτά από το Reload it και 500 από αγορά πακέτου στην αρχική σελίδα θα σας λέει 600 λεπτά όμως στο αναλυτικά θα σας λέει από που τα πήρατε και ποτε τελειώνουν)


3ο Βήμα) Έπειτα για να παραμείνουμε στην σελίδα του λογαριασμού μας και να μην ξαναχρειαστεί να περάσουμε από την αρχική (δηλαδή να το ελέγχουμε δωρεάν) επιλέγουμε κάτω στο menu του safari, το τρίτο στην σειρά κουμπί και διαλέγουμε το "Προσθήκη σε Αφετηρία"

Αναρτημένη εικόνα

4o Βήμα) Επιλέγουμε επάνω δεξιά το Προσθήκη.

Αναρτημένη εικόνα

Τώρα βλέπετε στην αρχική του iPhone το αντίστοιχο "App" η είσοδος σε αυτήν την σελίδα είναι ΔΩΡΕΑΝ δηλαδή έχω μπει άπειρες φορες και ποτε δεν έχει κατεβει ούτε ένα KB από τα MB μου οποτε, μπορείτε να μπαίνετε άφοβα, μοναδική προϋπόθεση για να μην κάψετε MB είναι να μην περνάτε από την αρχική του What's Up και με τον παραπάνω τρόπο δεν περνάτε από την αρχική.

Φιλικά
Σπύρος

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες