Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Νέα σειρά Walkman από τη Sony !


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   winnie74

winnie74

    iPH Contributor

  • 1.581 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 20/07/2012 - 16:43

Αναρτημένη εικόνα


Μπορεί να έχουν περάσει πέντε χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του iPod Touch (και σχεδόν δυο από την τελευταία έκδοσή του) μέχρι πρότινος όμως δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός ανταγωνιστής του, τουλάχιστον στον κόσμο του Android.

Αρκετές προσπάθειες είχαν γίνει από κατασκευάστριες εταιρείες προκειμένου να πλησιάσουν τις επιδόσεις αλλά και την τιμή του iPod χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του πρώτου Samsung Galaxy Player, το οποίο παρά το μέγεθος της οθόνης του και τον επεξεργαστή στο 1GHz δεν κατάφερε να ξεχωρίσει.

Τώρα ήρθε η σειρά της Sony να προσπαθήσει να ανταγωνιστεί το καθιερωμένο πια pocket media player, με την κυκλοφορία μιας νέας σειράς Walkman.

Το F800, ως η πιο δυνατή συσκευή της σειράς, διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 2, οθόνη multitouch 3,2 ιντσών και υποστήριξη bluetooth και WiFi. Θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις, με χωρητικότητα 16GB και 32GB ενώ η μπαταρία του θα είναι αρκετή για 20 ώρες μουσική και 4,5 ώρες αναπαραγωγή βίντεο.

Θα κυκλοφορήσει με προ-εγκατεστημένες media εφαρμογές της Sony, αλλά θα υποστηρίζει πλήρως το Play Store, πράγμα που σημαίνει πως θα έχετε την δυνατότητα να εγκαταστήσετε τα δικά σας προγράμματα για αναπαραγωγή μουσικής ή βίντεο. Χωρίς όμως να περιορίζεστε μόνο σε media αφού μέσω του Play Store θα μπορείτε να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια και εφαρμογές.

Η Sony αρχικά θα κυκλοφορήσει το μοντέλο των 16GB μέσα στον Αύγουστο, με τιμή γύρω στα 220 ευρώ. Το μοντέλο των 32GB αναμένεται να είναι κατά 20 ευρώ ακριβότερο.

Ταυτόχρονα θα κυκλοφορήσει και το Walkman E470. Αισθητά μικρότερο σε μέγεθος, η mid-range πρόταση της εταιρίας έρχεται με LCD οθόνη 2 ιντσών, χωρίς Android βέβαια αλλά με υποστήριξη Karaoke mode και προ-εγκατεστημένα παιχνίδια, κάτι που συναντάμε για πρώτη φορά σε Walkman. Θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις, με χωρητικότητα 4GB, 8GB και 16GB, με την τιμή τους να κυμαίνεται στα 65, 72 και 88 ευρώ αντίστοιχα.



Πηγή

My brain has two sides. Left and Right. Right has nothing left and Left has nothing right.


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες