Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Προβλημα με iMessage... θα σαλτάρω...

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
61 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   indianajones

indianajones

iPH newbie

• Pip
  • 65 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/08/2012 - 15:55

Ρε μάγκες βοηθήστε γιατί θα τρελαθώ. Εγώ και η γυναίκα μου είχαμε iphone και οι δύο και χρησιμοποιούσαμε το iMessage. Ως εδώ όλα καλά. Ενώ εγώ άλλαξα συσκευή και η γυναίκα μου κράτησε το iPhone συνεχίζει να μου στέλνει κανονικά μηνύματα iMessage χωρίς εγώ να τα λαμβάνω φυσικά.

Από που διαβάζει πως το νουμερό μου χρησιμοποιεί το iMessage αφού εγώ έχω σσυκευή εκτός apple?

Μ@λ@κία της apple μου μυρίζεται....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   theo83

theo83

iPH Enthousiast

• 568 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2012 - 16:01

Ρε μάγκες βοηθήστε γιατί θα τρελαθώ. Εγώ και η γυναίκα μου είχαμε iphone και οι δύο και χρησιμοποιούσαμε το iMessage. Ως εδώ όλα καλά. Ενώ εγώ άλλαξα συσκευή και η γυναίκα μου κράτησε το iPhone συνεχίζει να μου στέλνει κανονικά μηνύματα iMessage χωρίς εγώ να τα λαμβάνω φυσικά.

Από που διαβάζει πως το νουμερό μου χρησιμοποιεί το iMessage αφού εγώ έχω σσυκευή εκτός apple?

Μ@λ@κία της apple μου μυρίζεται....

Μπορεί και να τα παίρνει ο νεος ιδιοκτήτης του κινητού...
Δοκίμασε το εξής:

Πήγαινε σε αυτή την ιστοσελίδα: https://supportprofi...pportProfile.do

Κάνε log in με τα στοιχεία που είχες στο iTunes (email και password) και διέγραψε ότι νούμερο και συσκευή είναι καταχωρημένα στο profil σου.
Μετά πες στη γυναίκα σου να ξαναδοκιμάσει να σου στείλει...

#3   indianajones

indianajones

iPH newbie

• Pip
  • 65 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2012 - 16:03

Μπορεί και να τα παίρνει ο νεος ιδιοκτήτης του κινητού...
Δοκίμασε το εξής:

Πήγαινε σε αυτή την ιστοσελίδα: https://supportprofi...pportProfile.do

Κάνε log in με τα στοιχεία που είχες στο iTunes (email και password) και διέγραψε ότι νούμερο και συσκευή είναι καταχωρημένα στο profil σου.
Μετά πες στη γυναίκα σου να ξαναδοκιμάσει να σου στείλει...

Αυτό δεν παίζει να τα παίρνει ο νέος ιδιοκτήτης...πρώτον γιατί το έκανε restore το τηλ και δεύτερον γιατί τα μηνήματα τα στέλνουμε στο αριθμό του κινητού..ο νέος ιδιοκτήτης έβαλε το δικό του νούμερο..δεν έχει σχέση με εμένα ποια..

Σευχαριστώ για την απάντηση..θα δοκιμάσω αυτό που μου είπες και θα σου πω..

#4   theo83

theo83

iPH Enthousiast

• 568 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2012 - 16:08

Αυτό δεν παίζει να τα παίρνει ο νέος ιδιοκτήτης...πρώτον γιατί το έκανε restore το τηλ και δεύτερον γιατί τα μηνήματα τα στέλνουμε στο αριθμό του κινητού..ο νέος ιδιοκτήτης έβαλε το δικό του νούμερο..δεν έχει σχέση με εμένα ποια..

Σευχαριστώ για την απάντηση..θα δοκιμάσω αυτό που μου είπες και θα σου πω..

Το imessage δεν εχει να κανει με restore ούτε με το αν κάποιος βάζει το δικό του νούμερο. Το νουμερο συνδεεται με το serial number της συσκευής. Αν δεν αποσυνδεθεί το πρώτο νουμερο απο το serial number υπάρχει πιθανότητα τα μηνύματα να λαμβανονται κανονικά ακόμα και μετά από αλλαγή χρήστη.

#5   indianajones

indianajones

iPH newbie

• Pip
  • 65 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2012 - 16:11

Το imessage δεν εχει να κανει με restore ούτε με το αν κάποιος βάζει το δικό του νούμερο. Το νουμερο συνδεεται με το serial number της συσκευής. Αν δεν αποσυνδεθεί το πρώτο νουμερο απο το serial number υπάρχει πιθανότητα τα μηνύματα να λαμβανονται κανονικά ακόμα και μετά από αλλαγή χρήστη.

Είσαι σίγουρος για αυτό? Εγώ ξέρω πως το iMessage για να λειτουργήσει θέλει η αριθμό τηλ ή email.. υπάρχει η περίπτωση από restored συσκευή να παίρνει κάποιος μηνύματα με άλλη κάρτα κινητού και email? αν γινεται αυτό θα τρελαθώ δηλαδή..

#6   stelios7

stelios7

iPH Addict

• 789 μηνύματα
  • Twitter:@steliosp7
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 06/08/2012 - 16:11

κοιταξε στα μυνηματα που σου εστειλε η γυναικα σου στο κινητο της αν γραφουν delivered ή αν εχουν το κοκκιο θαυμαστικο

#7   indianajones

indianajones

iPH newbie

• Pip
  • 65 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2012 - 16:14

εγω έχω samsung κινητό και αυτά πάνε με χρώμα μπλε imessage. το θέμα είναι πως έχω ένα ipad και αλλά έχω κλείσει το imessage..

Ε ρε κάτι μπερδέματα....

#8   indianajones

indianajones

iPH newbie

• Pip
  • 65 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2012 - 16:22

μπήκα στην apple έσβησα τηλςφωνα και συσκευές...τα πάντα όλα έσβησα και τίποτα..

Δεν μπορώ να πάρω και τον steve ένα τηλ να μου πει τι σκ@τα να κάνω..

Καμία άλλη σκέψη δεν έχει κανείς?

#9   antonisss

antonisss

iPH Elite Poster

• 2.323 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 06/08/2012 - 16:36

μπορει να πηγαινουν λογου του email σου...αλλαξε το μαιλ στα itunes η φτιαξε αλλο

#10   Helix

Helix

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR

Δημοσίευση 06/08/2012 - 16:42

Το προφίλ σου για το iMessage έχει μείνει. Μπορεί να το έχεις κλειστό στο iPad, αλλά η Apple «βλέπει» ότι έχεις συσκευή που υποστηρίζει το iMessage (έστω και με την υπηρεσία disabled) οπότε και δε τα απορρίπτει. Εάν ανοίξεις το iMessage στο iPad είμαι 99,9% σίγουρος ότι θα τα λάβεις. Ο άλλος προφανώς και δε παίρνει τίποτα, αλλιώς θα έβγαζε στη γυναίκα σου το γνωστό "Delivered".

#11   DaKnOb

DaKnOb

iPH Contributor

• 1.336 μηνύματα
  • Twitter:@DaKnObCS
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:DaKnObCS

Δημοσίευση 06/08/2012 - 16:43

Πάντως λυπάμαι τον καημένο τον ιδιοκτήτη του παλιού κινητού που του έρχονται συνέχεια μηνύματα από νούμερο που δεν ξέρει...

#12   indianajones

indianajones

iPH newbie

• Pip
  • 65 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2012 - 16:46

Πάντως λυπάμαι τον καημένο τον ιδιοκτήτη του παλιού κινητού που του έρχονται συνέχεια μηνύματα από νούμερο που δεν ξέρει...

Ρε φίλε δεν πάνε λέμε..αν η συσκευή δεν έχει τον αριθμό ή το email που είναι δηλωμένα δεν πάνε μηνύματα..η συσκευή του άλλου δεν έχει σχέση είναι σαν καινούρια..Μην λέμε ότι θέλουμε...

#13   DaKnOb

DaKnOb

iPH Contributor

• 1.336 μηνύματα
  • Twitter:@DaKnObCS
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:DaKnObCS

Δημοσίευση 06/08/2012 - 16:49

Ρε φίλε δεν πάνε λέμε..αν η συσκευή δεν έχει τον αριθμό ή το email που είναι δηλωμένα δεν πάνε μηνύματα..η συσκευή του άλλου δεν έχει σχέση είναι σαν καινούρια..Μην λέμε ότι θέλουμε...

Όπως αναφέρθηκε, τα μηνύματα συνδέονται με τον σειριακό αριθμό της συσκευής. Μετά την απενεργοποίηση που έκανες, λογικά σταμάτησε, αλλά πριν υπήρχε η πιθανότητα να πήγαιναν στον άλλο.

#14   indianajones

indianajones

iPH newbie

• Pip
  • 65 μηνύματα

Δημοσίευση 06/08/2012 - 16:51

Το προφίλ σου για το iMessage έχει μείνει. Μπορεί να το έχεις κλειστό στο iPad, αλλά η Apple «βλέπει» ότι έχεις συσκευή που υποστηρίζει το iMessage (έστω και με την υπηρεσία disabled) οπότε και δε τα απορρίπτει. Εάν ανοίξεις το iMessage στο iPad είμαι 99,9% σίγουρος ότι θα τα λάβεις. Ο άλλος προφανώς και δε παίρνει τίποτα, αλλιώς θα έβγαζε στη γυναίκα σου το γνωστό "Delivered".

Ούτε το ipad μπορεί να τα λάβει αφού εγώ τα στέλνω στον τηλεφωνικό αριθμό μου. Αν το στείλω το μηνυμα στο email που είναι δηλωμένο το ipad μόνο τότε θα τα πάρει.

Εγώ στέλνω το μήνυμα στο τηλ..το στέλνει imessage και μετά από 10 λεπτά βλέπει πως δεν υπάρχει συσκευή apple με τον τηλεφωνικό μου αριθμό και το στέλνει κανονικά...αλλά μετά από 10 λεπτά...καήκαμε....

#15   stelios7

stelios7

iPH Addict

• 789 μηνύματα
  • Twitter:@steliosp7
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 06/08/2012 - 16:51

στο κινητο της γυναικας σου οταν σου στελνει μυνημα τι δειχνει μετα?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες