Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

App Store gets a better approval system


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 13/11/2009 - 07:07

To App Store διανύει τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του προσφέροντας πάνω από 100,000 εφαρμογές και παιχνίδια.

Πέρα από τα θετικά χαρακτηριστικά, όμως, οι developers αντιμετωπίζουν πολλές φορές δύσκολες καταστάσεις εξαιτίας της νοοτροπίας της Apple σχετικά με την διαδικασία έγκρισης των εφαρμογών τους. Οι μεγάλοι χρόνοι αναμονής, οι ασαφείς κανόνες καθώς και οι παράλογες απορρίψεις εφαρμογών λειτουργούν αποτρεπτικά για τους προγραμματιστές. Η Apple ομολογουμένως έχει προβεί τους τελευταίους μήνες σε κινήσεις βελτίωσης της κατάστασης διορθώνοντας αρκετές ελλείψεις.

Αναρτημένη εικόνα


Μία από αυτές τις βελτιώσεις αφορά την διαδικασία έγκρισης μιας εφαρμογής. Μέχρι πρότινος η μόνη πληροφορία που είχαν οι προγραμματιστές για τις εφαρμογές τους ήταν ότι απλά ο μέσος χρόνος έγκρισης είναι 14 μέρες και δεν υπήρχε, φυσικά, κάποιος τρόπος επικοινωνίας με οποιονδήποτε υπεύθυνο.

Τώρα, η Apple προσθέτει την δυνατότητα μέσα από την ιστοσελίδα Dev Center της αναλυτικής προβολής της διαδικασίας έγκρισης μιας εφαρμογής, όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία. Όταν μια εφαρμογή έχει δωθεί προς έγκριση στο AppStore τότε το status της εφαρμογής γράφει “Waiting for Review“, δηλαδή αναμογή για review. Όταν η εφαρμογή εξετάζεται από κάποιον η κατάστασή της αλλάζει σε “Ιn Review“. Όταν πια η εφαρμογή έχει εγκριθεί η κατάστασή της ενημερώνεται σε “Ready for Sale“, δηλαδή “έτοιμη προς πώληση”. Κάθε κατάσταση συνοδεύεται και από την αντίστοιχη ώρα και ημερομηνία.

Σίγουρα, πρόκειται για μια εξέλιξη που κρίνεται από το σύνολο των προγραμματιστών ως θετική.

[via Wired]
Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες