Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Qualcomm says ‘worldmode’ iPhone not ready yet


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1 μήνυμα σε αυτό το θέμα

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 13/11/2009 - 15:04

Τις τελευταίες μέρες οι φήμες για την κυκλοφορία ενός νέου iPhone, το οποίο θα διατίθεται από τη Verizon, αυξάνονται ολοένα και περισσότερο.

Oι τελευταίες αναφορές κάνουν λόγο για ένα «worldmode» iPhone το οποίο θα αποκτήσει συμβατότητα με τα δίκτυα CDMA2000 (συμπεριλαμβανομένου του δικτύου της Verizon) ενώ θα διατηρεί συμβατότητα με το τωρινό δίκτυο UMTS 3G. Αυτή η σύζευξη θα επιτευχθεί μέσω του νέου υβριδικού τσιπ της Qualcomm. (βλ. iPhone Nano rumors resurface with UMTS/CDMA ‘worldmode iPhone’)

Αναρτημένη εικόνα


Χτες, λοιπόν, η Qualcomm ανακοίνωσε και επίσημα τα σχέδια της για την κατασκευή ενός τέτοιου τσιπ που θα μπορεί να υποστηρίζει τις τεχνολογίες CDMA/EVDO των Verizon και Sprint, UMTS/HSPA+ των AT&T και T-Mobile αλλά και του μελλοντικού LTE που θα αναπτυχθεί μέσα στα επόμενα χρόνια.

Αναλυτές εκτιμούν ότι η ενσωμάτωση ενός τέτοιου τσιπ στο νέο iPhone μέσα στο 2010 θα ήταν αδύνατη. Το νέο τσιπ δεν θα είναι έτοιμο για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Qualcomm. Η κατασκευή μιας πρωτότυπης συσκευής πέρα του ότι προς το παρόν δεν είναι δυνατή θα ήταν και εξαιρετικά ακριβή.


Η Apple, σύμφωνα με αναφορές, ψάχνει να «χτυπήσει» το όριο των $99 και γι’αυτό το λόγο εκτιμάται ότι ίσως δούμε ένα νέο iPhone αποκλειστικά για το δίκτυο της Verizon μέσα στο 2010. Όσο και να προσπαθεί να πολεμήσει το iPhone η Verizon κατά βάθος οι υπεύθυνοι εκεί ξέρουν ότι το iPhone θα ήταν ικανό να ανεβάσει κατακόρυφα τις πωλήσεις της εταιρείας, κάτι που το Droid απέτυχε συγκριτικά να καταφέρει.

[via AppleInsider]
Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   stefthegreek

stefthegreek

    iPH newbie

  • 14 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/11/2009 - 08:15

παντως θα ειναι οτι πρεπει για οσους εχουμε πανω απο ενα κινητα!!!




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες