Ναι θα είναι χέρι χέρι η συναλλαγή... Παιδιά μιλήσαμε μόλις και αυτός ο κύριος είναι από Αθήνα αλλά ήρθε Κομοτηνή για την κόρη του λόγω πανελληνίων οπότε θα περάσει από Θεσσαλονίκη και θα το πάρω... Μου είπε ότι την απόδειξη την άφησε Αθήνα πήρε μόνο την συσκευασία αλλά μου είπε δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να μου δώσει το serial number...Οπότε θα μου το στείλει να εξετάσω την γνησιότητα της συσκευής και όταν πάει είπε Αθήνα θα μου στείλει την απόδειξη με ΕΛΤΑ. Με το serial number είμαι καλυμμένος έτσι;
Παιδιά το πάτησα και μου έβγαλε αυτό... Λογικά είναι όλα κομπλέ αφού μου ζητάει activation ε;
Παιδιά το πάτησα και μου έβγαλε αυτό... Λογικά είναι όλα κομπλέ αφού μου ζητάει activation ε; Και φώτο από το σφραγισμένο κουτί έχω δειΚοίτα να δεις.
Με αυτήν τη λογική αν θέλει να σε εξαπατήσει σου δίνει ένα άλλο serial που είναι ΟΚ τώρα για να πειστείς.
Ή δεν είναι δύσκολο και σε μαϊμού τηλέφωνο στο κουτί να έχει το serial από πραγματικό τηλέφωνο.
Το θέμα είναι ότι αν το serial είναι το πραγματικό και το τηλέφωνο ΟΚ και σφραγισμένο, όταν θα το βάζεις στη σελίδα της Apple θα σου λέει ότι δεν έχει ακόμα ενεργοποιηθεί.
Αν θες να είσαι πλήρως καλυμμένος, του ζητάς το Serial καθώς επίσης και μία φωτό του κουτιού που να φαίνεται πάλι το serial πάνω για να επιβεβαιώσεις ότι είναι το ίδιο.
Και όταν παραλάβεις το τηλέφωνο να βεβαιωθείς ότι αυτό που σου δίνει έχει το ίδιο serial με αυτό που σου έστειλε.