Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Συζήτηση περί ρούτερ στις Ελληνικές γραμμές ADSL2+ tips and infos...


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1230 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   MarkKnopfler

MarkKnopfler

    iPH Intergalactic Leader

  • 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 25/08/2012 - 01:47

Επειδή όλοι λίγο πολύ κάποια στιγμή μπορεί να έχουμε πρόβλημα με τη γραμμή ADSL μας και με αφορμή μιας συζήτηση που έγινε σε άλλο topic είπαμε ο Cybertron
κι εγώ μετά από προτροπή του iLuxus να μαζέψουμε εδώ τη συζήτηση ώστε να είναι πιο εύκολα ορατή από μέλη που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα με τη σύνδεσή τους
στο Ίντερνετ. Οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε σχετικά,θα χαρούμε να βοηθήσουμε εφόσον ξέρουμε.

Ακολουθεί η συζήτηση αυτούσια.



1) Γενικά η ασύρματη τεχνολογία είναι πολύ και σε ορισμένες περιπτώσεις μα πάρα πολύ ασταθής , ναι μεν εξυπηρετεί στο " πόδι " και έξω , αλλά είναι ασταθής επικοινωνία , επηρεάζεται εύκολα από άλλα περιφερειακά δίκτυα , από φούρνους μικροκυμάτων , από ασύρματα τηλέφωνα κτλ...και που μπορούν όλα αυτά μαζί δυστυχώς να δημιουργούν διάφορα κουλά και απίστευτα προβλήματα συνδεσιμότητας , αποσυνδέσεις τακτικές , αστοχία και αποτυχία σύνδεσης επάνω στον δρομολογητή κτλ...και ΝΑΙ είναι άβυσσος η ψυχή του ασύρματου....να φανταστείτε ότι οι τεχνικοί και μηχανικοί δικτύων φρικάρουν με το ασύρματο , το σκυλοβρίζουν και ως ειδικοί δεν το προτιμούν....αλλά αντιθέτως συμβουλεύουν ότι αν μπορείτε να συνδέεστε με καλωδιο θα έχετε κάνει την καλύτερη δυνατή δουλειά , είναι η ποιο ενδεδειγμένη λύση συνδεσιμότητας που υπάρχει για σταθερότητα και φυσικά για μεγαλύτερη ταχύτητα.....αν δεν μπορείτε τότε ζήστε με τα συνεχόμενα προβλήματα και τις χαμηλότερες επιδώσεις του ασύρματου !!

2) Πολλές φορές το πρόβλημα είναι η ασυμβατότητα με τον δρομολογητή , μπορεί π.χ. ως μόντεμ να είναι καλό και βράχος στην γραμμή και ως ρουτερ ασύρματο να είναι τελείως για κλάματα !! Μπορεί και το ανάποδο...ως μόντεμ να είναι ένα χάλι με συνεχείς αποσυνδέσεις στην γραμμή και άσχημο συγχρονισμό και ως ασύρματο ρουτερ να είναι τέλειο...όλα να συνδεονται επάνω ανεξαιρέτως !!
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι...δεν κρίνουμε έναν δρομολογητή από το αν οι συσκευές της Apple συνδεονται επάνω του καλά ή όχι , αλλά απο το αν είναι βράχος στην γραμμή και κλειδώνει ψηλά για την δεδομένη απόσταση μας από το αστικό κέντρο !!
Το καλύτερο π.χ. μόντεμ- ρουτερ που είναι βράχος χωρίς αποσυνδέσεις κατά μέσο όρο στις κακές Ελληνικές γραμμές χαλκού και κλειδώνει καλά είναι το θρυλικό Thomson 585v7-8 , όμως σαν ασύρματο είναι για κλάματα κυριολεκτικά !! Άρα τι κάνουμε....??
Ψάχνοντας και μιλώντας με τεχνικούς , η ποιο επαγγελματική και συνάμα καλύτερη φάση που υπάρχει και υλοποιείτε π.χ. σε εταιρίες , επιχειρήσεις , μαγαζιά κτλ....είναι η χρησιμοποίηση ενός μόντεμ - ρουτερ ειδικά για πάνω στην γραμμή για να την κρατά πάντα χωρίς αποσυνδέσεις με καλό συγχρονισμό συνάμα , όπως π.χ. το Thomson 585v7-8 και από την άλλη για την δημιουργία του ασύρματου και ενσύρματου δικτύου ένα καλό ρουτερ , που θα δουλεύει ειτε με ADSL είτε με VDSL τεχνολογία σε λίγο καιρό...εύχομαι !!
Στην προκειμένη περίπτωση θα αγόραζα ένα ρουτερ της Apple ( 2,4 -5 Ghz Dual Band Wirelles N - 300 Mbps ) που θα το κούμπωνα πάνω στο Thomson με Ethernet , ώστε να εχω την απόλυτη συμβατότητα με της συσκευές της Apple σε συνδυασμό με ένα σταθερότατο Internet....και θα προέβαινα σε κάτι τέτοιο εάν υπήρχαν προβλήματα πάσης φύσεως με τον υπάρχον δρομολογητή μου και τα προϊόντα της Μηλον !!
Πολλές φορές αγοράζουμε ένα ακριβό και καλό μόντεμ - ρουτερ και επάνω στην Ελληνική χάλκινη γραμμή δεν παίζει καθόλου καλά...κάνοντας πολλές αποσυνδέσεις , αυτό συμβαίνει όχι γιατί είναι μουφα ο δρομολογητής , αλλά επειδή είναι τεσταρισμενος στις σούπερ ξένες γραμμές και όχι στις δικές μας...γιαυτό ΣΥΝΗΘΩΣ καλύτερα είναι να δουλεύουμε στις γραμμές μας τους δρομολογητές που μας δίνουν οι ISP's , διοτι είναι δοκιμασμένοι και συμβατοί με τις κακές Ελληνικές γραμμές !!
Άλλες φορές τυχαίνει σε ένα πολύ καλό ή και μέτριο ρουτερ το ασύρματο να είναι χάλια και να κάνει νερά με τις συσκευές συγκεκριμένα π.χ. της Apple λόγο μιας κάποιας άγνωστης ασυμβατότητας που κανείς κυριολεκτικά δεν ξέρει , οπότε αναγκαζόμαστε να προβαίνουμε σε άλλη τυχαία αγορά μέχρι κάποτε να πέσουμε μέσα σε όλα , έχοντας αλλάξει διαδοχικά διάφορα ρουτερ πάνω στην γραμμή , δηλαδή ένας κακός χαμός !! Το ποιος φταίει είναι τόσο σχετικό και υποκειμενικό....δεν σου απαντά με σιγουριά κανείς....μπορεί το ρουτερ , μπορεί το λειτουργικό να έχει άγνωστα κολλήματα με το ασύρματο , μπορεί κάτι άλλο εξωτερικά και ταυτόχρονα μέσα στον χώρο που να επηρεάζει με ακτινοβολία , μπορεί , μπορεί.....οτιδήποτε τρελό !!
Η καλύτερη λοιπόν επιλογή για αυτούς που έχουν συσκευές της Μαμάς και εφόσον με τους υπάρχον δρομολογητές τους υπάρχουν κρίσιμα θεματακια , είναι αυτό που περιέγραψα παραπάνω...δυο ξεχωριστές συσκευές μόντεμ και ρουτερ , εξειδικευμένες η κάθε μια στον τομέα της...για την γραμμή από την μια και για το ασύρματο-ενσύρματο από την άλλη !!
Επίσης εξαιρετικά ρουτερ είναι φυσικά τα Cisco , καλά ναι μεν και τα Lynksis αλλά λίγο έως πολύ " ευαίσθητα " για τις Ελληνικές γραμμές - ανάλογα και την γραμμή βέβαια - με ότι αυτό συνεπάγεται σε σταθερότητα !!


Καλά τα λες...Για τα thomson συμφωνώ και το έχω πει καιρό..Επειδή είμαι σχετικός με το αντικείμενο και έχω εντρυφήσει αρκετά στην τεχνολογία των ρούτερ έχω δει ακριβά ρούτερ 200Ε+ να μην συγχρονίζουν καλά σε Ελληνικές γραμμές με πολύ attenuation
και τα thomson να πιάνουν γραμμή σταθερά. Φυσικά δε σημαίνει ότι είναι καλύτερο από ένα ρούτερ 200Ε αλλά το ότι είναι πιο συμβατό με τα dslam του ΟΤΕ που είναι στην πλειοψηφία τους σμυβατά με το broadcom chipset των Thomson.

Ακριβή λύση αυτή που προτείνεις μεν αλλά σωστή δε.....Όταν δεν χρειάζεσαι πολύ καλό σήμα και το thomson μια χαρά την κάνει τη δουλειά.
Η καλύτερη λύση είναι Cisco βέβαια αλλά ποιος διαθέτει τόσα λεφτά για ένα modem-router?
Τα περισσότερα μοντέλα για οικιακή χρήση είναι πάνω από 300-400..


ΑΚΡΙΒΟΣ !!!! Όπως τα λες !!!! Δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερο με περισσότερες λειτουργίες και δικτυακά κολπάκια....άπλα το θέμα των ρουτερ είναι .....σαν την θεωρία του Χάους , χαοτικό κυριολεκτικά και κανείς δεν ξέρει γιατί....απλά γίνεται και τέλος...και φτάνουμε στο παράδοξο και οξειμορο συνάμα....το φτηνό ρουτερ να ειναι βράχος στην Ελληνική γραμμή και το ακριβό σούπερ ντουπερ να σου βγαίνει ασταθέστατο και να λες....γιατί ρε @#$%@ και το πλήρωσα π.χ 200ευρο....διοτι τα καλά ρουτερ είναι τεσταρισμενα σε καλές γραμμές...και όχι στις δικές μας !! Τα Thomson πολλές φορές σε μεγάλα Attuanations και σε πολύ χαμηλό Margin κρατάν την γραμμή ζωντανή , σε αντίθεση με άλλα πανάκριβα που τα φτύνουν και επανασυνδέονται κάθε 5 λεπτά σε ώρες μεγάλης αιχμής...διοτι είναι πολύ ευαίσθητα για τις δικές μας γραμμές και σε μια μικρή απότομη αυξομείωση του Margin λόγο αιχμής , να τα φτύνουν κυριολεκτικά !! Κι όταν λέμε πανάκριβα ρουτερ....μέσα βάζω και τα ίδια τα Cisco....ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ αποσυνδέονταν στις δικές μας γραμμές ποιο εύκολα από το Thomson !! Οπότε το θέμα ρουτερ είναι πολύ - πολύ σχετικό...και είναι πολύ εξειδικευμένο από γραμμή σε γραμμή , σε μένα πχ...πάει καλά σε σένα όχι !!
Γιαυτό κουμπώνουμε στην γραμμή για καλύτερα....το δοκιμασμένο ρουτερ του ISP !!


Ναι και τα Cisco δεν είναι καλά σε όλες τις γραμμές.Τα thomson είναι καλά σε όλες τις ελληνικές γραμμές...
Το δοκιμασμένο ρούτερ του ISP μπορεί να είναι ZTE,Baudtec,Sagem που είναι σκουπίδια πραγματικά...Μόνο το Sagem κάτι λέει αλλά όχι πάντα.

Τα μόνα που αξίζουν λίγο είναι κάτι Siemens που έδιναν και φυσικά το Fritz Box που έδινε κάποτε η HOL από τα κορυφαία ρούτερ.Τώρα δίνει κάτι Cell-Pipe που δεν κάνουν ούτε για τα σκουπίδια...

Και για να δεις τη διαφορά ακόμα και στο συγχρονισμό των Thomson θα σου πω τι τέσταρα σήμερα.
Πήρα ένα Thomson 585v8 μόνο και μόνο για να δω πως θα πάει στη γραμμή.
Αυτό συγχρονίζει 18.000,ένα Linksys wag160N 16.000 και ένα Netgear DGN 2200 14.500.H διαφορά είναι μεγάλη αν σκεφτείς ότι είναι στην ίδια γραμμή.
Φυσικά και το Netgear και το Linksys είναι πολύ πιο ποιοτικά και πιο παραμετροποιήσιμα...αλλά όταν έχεις την πολυτέλεια μιας καλής γραμμής.Αν δεν την έχεις Thomson ή Siemens(κι αυτά πάνε καλά γιατί τα περισσότερα DSLam είναι Siemens)..


Έτσι...αν εχεισ καλή γραμμή....δηλαδή είσαι κοντά στο Dslam...τότε ένα καλό ρουτερ δηλαδή ένα καλά παραμετροποιήσιμο ρουτερ είναι μια χαρά...διοτι η γραμμή σου ουτοση άλλος είναι καλή - σταθερή και κρατά εφόσον είσαι κοντά στο αστικό κέντρο...!! Όμως οι περισσότεροι είναι μακριά από το αστικό κέντρο...εκεί....θέλεις μοιραία το Thomson !! Είναι η μόνη λύση...ακόμα και οι τεχνικοί του ΟΤΕ με αυτό κάνουν δοκιμές !! Αν δεν δουλεύει ούτε αυτό..τότε την πάτησες ή μένεις σε κορφοβούνι !!
Τα καλά ρουτερ είναι για σπίτια που είναι διπλά στο αστικό κέντρο και για άτομα που γουστάρουν τα δίκτυα , για επιχειρήσεις - εταιρείες κτλ , ειδάλλως αν είσαι δικτυακιας και θέλεις αν παίζεις με διάφορα αλλά μένεις μακριά από το ΑΣ.....κουμπώνεις πάνω στο Thomson με Bridge ένα καλό ΣΚΕΤΟ ρουτερ που θα σου παίζει είτε με ADSL - VDSL - Fiber - Cable κτλ.....και θα το έχεις για καιρό στήνοντας ένα τοπικό δίκτυο LAN-WLAN , φτιάχνοντας της παναγιας τα μάτια !!
Όντως τα Dslams συνήθως είναι Siemens ή Alcatel , οπότε ένα ακόμα κόλπο για να δεις την συμβατότητα μεταξύ του ρουτερ σου και του Dslam , είναι το Chip της κάρτας του Dslam στο αστικό κέντρο να είναι της ίδιας εταιρίας με το αντίστοιχο Chip - ελεγκτή στο ρουτερ !! Δηλαδη....Broadcom - Broadcom , Infinity - Infinity κτλ !! Το Thomson αυτή την λεπτομέρεια στην αναφέρει και είναι κάτι πολύ πολύ σημαντικό....αυτή δηλαδή η συμβατότητα !!
Όλα αυτά πάντα για το ADSL2+ ΚΑΙ ΜΟΝΟ !!
Υ.Γ....Κανένα πρόβλημα...είμαι και εγώ στην διάθεσή σας για οτιδήποτε σχετικά με τα παραπάνω που αναλύουμε !!


Ένα resume των παραπάνω είναι ότι σε προβληματικές συνδέσεις με μεγάλο θόρυβο και συχνές αποσυνδέσεις αν δε δουλεύει σωστά ένα Thomson router ψάξτε για άλλες λύσεις όπως προβλήματα στα καλώδια λόγω υγρασίας ή
πρόβλημα του ΟΤΕ στην περιοχή σας(worst case senario).
Πάντα στην επιλογή ενός router οι παράμετροι είναι πολλοί.

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 27/10/2013 - 10:07

Αναρτημένη εικόνα


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   iLuxus

iLuxus

    iPH Hero

  • 5.344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 25/08/2012 - 02:27

Μπραβο παιδιά,

Περα απο την ακρως τεχνική κατατόπιση που μας δώσατε, πιστεύω οτι θα λύσει πολλές απορίες γυρω απο τα προβλήματα ρουτερ>wifi! ;-)

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼


#3   kiriakosa

kiriakosa

    iPH Elite Poster

  • 2.086 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 25/08/2012 - 20:34

Κατατοπιστικοτατο, παιδια, να είστε καλα...!

#4   MarkKnopfler

MarkKnopfler

    iPH Intergalactic Leader

  • 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 28/08/2012 - 00:03

Το θέμα με το wifi στα macbook που έχει αναφερθεί (και υπήρχε από τα Lion) λύθηκε με Airport Express..
Οπότε μάλλον κάποια ασυμβατότητα με τα ρούτερ υπάρχει...

Αναρτημένη εικόνα


#5   jimmakos

jimmakos

    iPH Community Leader

  • 10.183 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 28/08/2012 - 07:40

Το θέμα με το wifi στα macbook που έχει αναφερθεί (και υπήρχε από τα Lion) λύθηκε με Airport Express..
Οπότε μάλλον κάποια ασυμβατότητα με τα ρούτερ υπάρχει...


Το πήρες Mark? Καλορίζικο :)
Once You Go Mac You Never Go Back

#6   MarkKnopfler

MarkKnopfler

    iPH Intergalactic Leader

  • 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 28/08/2012 - 20:16

Ναι το πήρα τελικά...Μια χαρά πολύ καλό είναι και αναβαθμισμένο σε σχέση με το παλιό που είχα δει...:)
Thanx.

Αναρτημένη εικόνα


#7   lyberis

lyberis

    iPH Enthousiast

  • 579 μηνύματα
  • Twitter:@lyberis1979
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4 +4G
  • GameCenter:iBrobdignagian

Δημοσίευση 01/10/2012 - 23:09

Λοιπόν μιας και το έχει θίξει το θέμα ο φίλος Marc ας βάλουμε όλοι λίγο από τον πόνο μας ξεκινάω με τον δικό μου και συγκεκριμένα με τον πόνο του ΓΕΙΤΟΝΑ μιάς και η δικιά μου δεν έχει έρθει ακόμα στο νέο σπίτι. Δεν έχει πολλά περιθώρια βελτίωσεις το παληκάρι μιας και είναι 2.500 μέτρα από το DSLAM, αν και είμαστε γείτονες ελπίζω να μην βαράω και εγώ στο ίδιο DSLAM.

Eξοπλισμός
  • Router ZTE

    ZXV10 H108L

  • Firmware -->

    V1.0.04


Μέτρηση απόστασης από το DSLAM

Συνημμένα αρχεία


Τελευταία επεξεργασία από: lyberis, 01/10/2012 - 23:13


#8   MarkKnopfler

MarkKnopfler

    iPH Intergalactic Leader

  • 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 01/10/2012 - 23:16

Ωραία λοιπόν αφού έκανες την αρχή να και ο δικός μου πόνος(θα ήθελες να έχεις εμένα γείτονα μάλλον :) ):
Router: Linksys wag160N
Firmware:2.00.17
Αναρτημένη εικόνα
Αναρτημένη εικόνα
Αναρτημένη εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 01/10/2012 - 23:18

Αναρτημένη εικόνα


#9   lyberis

lyberis

    iPH Enthousiast

  • 579 μηνύματα
  • Twitter:@lyberis1979
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4 +4G
  • GameCenter:iBrobdignagian

Δημοσίευση 01/10/2012 - 23:19

Ρε ΒΑΡΒΑΡΟΚΥΜΕΡΙΕ ΟΥΝΕ

Router: Linksys wag160N
Firmware:2.00.17


Πώς και δεν έχεις πειραματιστεί με OpEnWrT...???

Τελευταία επεξεργασία από: lyberis, 01/10/2012 - 23:29


#10   MarkKnopfler

MarkKnopfler

    iPH Intergalactic Leader

  • 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 01/10/2012 - 23:30

Sorry για τα μεγάλα screenshots ήμουν σε μεγάλη οθόνη...:(

Αναρτημένη εικόνα


#11   lyberis

lyberis

    iPH Enthousiast

  • 579 μηνύματα
  • Twitter:@lyberis1979
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4 +4G
  • GameCenter:iBrobdignagian

Δημοσίευση 01/10/2012 - 23:34

Sorry για τα μεγάλα screenshots ήμουν σε μεγάλη οθόνη... :(


Καλά καλά, δικαιολογίες Σημαία το 16,28άρι.

Πάντως αν θα πιάσουμε θέμα και με τα πειράγματα καλά ρουτεράκια είναι τα CISCO E4200 που δεν θέλουν και Activation.

Τελευταία επεξεργασία από: lyberis, 01/10/2012 - 23:35


#12   MarkKnopfler

MarkKnopfler

    iPH Intergalactic Leader

  • 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 01/10/2012 - 23:37

Ρε ΒΑΡΒΑΡΟΚΥΜΕΡΙΕ ΟΥΝΕ



Πώς και δεν έχεις πειραματιστεί με OpEnWrT... :huh:


To είχα κάνει σε ένα wag200 που είχα πιο παλιό και πήγαινε καλά,σε αυτό δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα είναι η αλήθεια αλλά τι παραπάνω να κερδίσω;
Αυτό το κάνεις για να έχεις πλήρη έλεγχο,να ρίχνεις attenuation για να συγχρονίζεις παραπάνω ή να ανεβάζεις margin για να μην έχεις αποσυνδέσεις.
Είμαι ευχαριστημένος με τα 19.000.. ;)

Καλά καλά, δικαιολογίες Σημαία το 16,28άρι.

Πάντως αν θα πιάσουμε θέμα και με τα πειράγματα καλά ρουτεράκια είναι τα CISCO E4200 που δεν θέλουν και Activation.


Μωρέ καλά είναι,καλά δεν είναι τα λεφτά που χρειάζεσαι να το πάρεις.

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 01/10/2012 - 23:38

Αναρτημένη εικόνα


#13   silver82

silver82

    iPH Enthousiast

  • 523 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 01/10/2012 - 23:52


Μέγιστη θεωρητική ταχύτητα Απόσταση

1521 Μέτρα

Αναρτημένη εικόνα

ADSL2+
Αναρτημένη εικόνα
19.9 mbit/s

ADSL
Αναρτημένη εικόνα
8 mbit/s



test10Gb.db1.624 KB/s - 154 MB από 10,0 GB, Υπολείπεται 1 ώρα

ftp://speedtest:speedtest@ftp.otenet.gr/test10Gb.db

ΠαύσηΑκύρωση


το speedtest.net είναι το λιγότερο αξιόπιστο που μπορείς να κανεις..

Τελευταία επεξεργασία από: silver82, 01/10/2012 - 23:55


#14   MarkKnopfler

MarkKnopfler

    iPH Intergalactic Leader

  • 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 02/10/2012 - 00:00

Ισχύει για το speedtest.net,το πιο αξιόπιστο είναι να κατεβάσεις ένα μεγάλο αρχείο...
Ορίστε λοιπόν:

Αναρτημένη εικόνα

Αναρτημένη εικόνα


#15   Jimmy08

Jimmy08

    iPH Community Leader

  • 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 02/10/2012 - 00:03

μπορουμε απο αυτα τα στατιστικα να δουμε ποσο μακρια ειμαστε απο το κεντρο;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες