Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Συζήτηση περί ρούτερ στις Ελληνικές γραμμές ADSL2+ tips and infos...


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1230 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   Georgios1987

Georgios1987

    iPH Enthousiast

  • 562 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/10/2012 - 16:31

Έγω με το ZTE ρε παιδιά μπορω να κάνω κάτι λέτε ; Για τις αποσυνδεσεις απο το wi-fi. Κ για τις ταχύτητες που κλειδώνει ;

Να αγοράσεις καινούριο modem - router :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   pet31ros

pet31ros

    iPH Member

  • 320 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/10/2012 - 16:32

Παιδια ερωτηση:Ημουν Wind και εδω και μια βδομαδα ειμαι Hol....Μπορω να φυγω απο Hol και να παω Οτε?

Τελευταία επεξεργασία από: pet31ros, 02/10/2012 - 16:32


#108   parhss

parhss

    iPH Contributor

  • 1.663 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:paridion

Δημοσίευση 02/10/2012 - 16:33

μια χαρα ειναι h hol κατσε

#109   pet31ros

pet31ros

    iPH Member

  • 320 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/10/2012 - 16:35

μια χαρα ειναι h hol κατσε

Καλη ειναι οκ αλλα με κατεβασε 3-4 μοναδες η αυτοι την κανανε την λαδια η ο Οτε...Απο Wind καλυτερη αλλα καθομουνα γιατι εδινα ενα 15ρι 2 χρονια φετο ομως δεν ειχε αντιπροσφορα..

Τελευταία επεξεργασία από: pet31ros, 02/10/2012 - 16:36


#110   nikosgnr

nikosgnr

    iPH Legendarious

  • 113.564 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 02/10/2012 - 16:40

Παιδια ερωτηση:Ημουν Wind και εδω και μια βδομαδα ειμαι Hol....Μπορω να φυγω απο Hol και να παω Οτε?


Το μόνο κακό της HOL, το Router που δίνει. Παίζει να είναι απο τα χειρότερα.

Έχει πρόβλημα με τα iDevices κάτι που γνωρίζουν και οι ίδιοι..

Οπότε αρκεί να το αλλάξεις αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 02/10/2012 - 16:41

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#111   pet31ros

pet31ros

    iPH Member

  • 320 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/10/2012 - 16:42

Το μόνο κακό της HOL, το Router που δίνει. Παίζει να είναι απο τα χειρότερα.

Έχει πρόβλημα με τα iDevices κάτι που γνωρίζουν και οι ίδιοι..

Οπότε αρκεί να το αλλάξεις αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Με fritz box παιζω εγω μια ζωη με ολους το εδινε ενα φεγγαρι η Hol μεσω Vodafone και εμεινε...

#112   Fasolia

Fasolia

    iPH User

  • 124 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/10/2012 - 17:12

Να αγοράσεις καινούριο modem - router :P


Βασικά θα περιμένω να βγει VDSL κ μετά αν χρειαστεί θα αλλάξω rooter. Απλά ρωτούσα μήπως μπορούσε να κάνει κάτι ο ΟΤΕ για να μου ανέβει η ταχύτητα .

#113   panais13

panais13

    iPH Contributor

  • 1.155 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:panais13

Δημοσίευση 02/10/2012 - 17:23

αν ενδιαφερεται κανεις για μοτνεμ ας κοιταξει τις αγγελιες μου.

Τελευταία επεξεργασία από: panais13, 02/10/2012 - 17:24


#114   boxeraki

boxeraki

    iPH newbie

  • 77 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/10/2012 - 17:28

Διαβάζοντας μου μπήκε η απορία και έκανα και εγώ ένα τεστ από το τηλ μου με το πρόγραμμα speed test..τα αποτελέσματα είναι αυτά...
Test Date: Οκτ 2, 2012 10:16
Connection Type: Wifi
Server: New York, NY
Download: 24.69 Mbps
Upload: 2.82 Mbps
Ping: 24 ms

External IP: 24.90.69.68
Internal IP: 192.168.2.9
Latitude: 40.7651
Longitude: -73.9284

πόσο αξιόπιστα λέτε να είναι άραγε..?

#115   CybeRTroN

CybeRTroN

    iPH Contributor

  • 1.249 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:KyriakosThess

Δημοσίευση 02/10/2012 - 17:36

Αυτή είναι και η δική μου σύνδεση . Από αυτά που διάβασε βλέπω πως έχω σχετικά καλά νούμερα . Όμως το rooter δεν θα έπρεπε να κλειδώνει πιο ψηλά ;

Όχι δεν είναι τόσο καλά...εχεις εξασθένιση μόλις 12.9 στο κατέβασμα...δηλαδη είσαι καλά σε απόσταση και συγχρονίζεις στα 15900 , θα μπορούσες αρκετά καλύτερα...3-4 Mbps παραπάνω !!
Το ρουτερ που εχεις είναι μάπα είναι το Boudteck , άλλαξε το γενικά είναι πολύ ασταθές και θα πρέπει να σε πετάει τακτικά !! Βάλε ένα άλλο ρουτερ και δες τι πιάνεις !!

Γενικά για όλους που έχουν απορίες....αυτό που βλέπετε σαν συγχρονισμό στο ρουτερ σας....είναι το ΘΕΩΡΙΤΙΚΟ μέγιστο που μπορεί να πιάσει η γραμμή , ο βρόγχος σας δηλαδη μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή !!
Το ADSL είναι ΑΣΎΜΜΕΤΡΟ , δηλαδη αν δοκιμάσεται να πάρετε άλλη IP μια άλλη χρονική στιγμή , π.χ. ξημερώματα...θα πιάσετε αρκετά μεγαλύτερη ταχύτητα διοτι εκείνες τις ώρες ο φόρτος στα DSLAMs είναι χαμηλός , παράλληλα θα έχει λιγότερο θόρυβο η γραμμή σας και άρα θα συγχρονίζεστε καλύτερα σε σχέση με άλλες ωρες του 24ωρου !!
Αυτό που βλέπεται ως συγχρονισμο είναι το μέγιστο που θα μπορούσε να πιάσει η γραμμή σας....ΟΜΩΣ δεν σημαίνει ότι αν συγχρονιστείτε στα π.χ. 16000 Kbps θα κατεβάζεται και για τόσο...Αυταπατάστε...πολλές φορές πάρα πάρα πολλοί χρήστες του ίντερνετ είναι χρονισμενοι στα π.χ. 16000 Kbps και κατεβάζουν για περίπου 12000 Kbps πραγματικά !!
Πολλές φορές - το αναφέρατε και παραπάνω - και ενώ λέτε θα μπορούσα να έπιανα και περισσότερη ταχύτητα στην γραμμή μου , όμως πιάνω τελικά αρκετά λιγότερο...γιατί...τι συμβαίνει ??
Η απάντηση είναι ΠΟΛΥΔΙΆΣΤΑΤΗ και πάρα πολλοί λόγοι υπάρχουν....ένας κλασικός λόγος είναι ότι το δίκτυό είναι φορτωμένο και τα KAFAO στις γειτονίες σας " βράζουν " από παρεμβολές - crosstalk , όπως επίσης πολλές φορές οι μοικτονομισεις εκεί μέσα δεν γίνονται τελείως σωστά αλλά αρπακολατζίδικα κτλ...οπότε έχετε απώλειες....από παντού !!
Παράδειγμα...οι πρώτοι χρήστες ADSL 2 + , όταν οι συνδρομητές ήταν πολύ λίγοι....στα ίδια ΚΑΦΑΟ με τις ίδιες γραμμές απολάμβαναν υψηλότερους συγχρονισμους...αλλά καθώς πέρασαν χρόνια και αυξήθηκαν οι συνδρομητές , το κομμάτι της πίτας μίκρυνε για τον καθένα και αρκετοί συγχρονίζουν πλέων χαμηλότερα !! Αυτό είναι δεδομένο !!
Για να πιάνεται αυτά που σας αναλογούν ως ταχύτητα με βάση ΠΑΝΤΑ την απόσταση σας από το Α/Κ...θα πρέπει οι παρεμβολές μέσα στο δεδομένο KAFAO να είναι σε νορμάλ επίπεδο....θα πρέπει να μην υπάρχουν βραχυκυκλώματα ή γενικά κακές καλωδιώσεις ΠΡΏΤΑ - ΠΡΏΤΑ μέσα στο σπίτι σας και ΜΕΤΆ στην πολυκατοικία σας , η συνδεσμολογίες όλες να είναι σωστές , ΧΩΡΙΣ μπαλώματα στα καλωδια με κολλητικές ταινίες , το ρουτερ ΠΆΝΤΑ κοντά στην τηλ. πρίζα κτλ.....και ΑΝ όλα αυτά είναι εντάξει.....τοτε κοιτάμε την γραμμή μας , αν δηλαδη κάπου υπάρχει στον χαλκό ενδεχόμενο βραχυκύκλωμα ή κάποιο παράσιτο από εξωτερική πηγή....κοιτάμε τα ζεύγη αν ολα ειναι ΟΚ....αυτό το κάνει ο ΟΤΕ φυσικά οι τεχνικοί του , εφόσον το αίτημα έχει δοθεί από τον εναλλακτικό παροχέα στον ΟΤΕ !!
Αν και εκεί δεν υπάρχει θέμα....και παρόλα αυτά συνεχίζεται να έχετε χαμηλότερους συγχρονισμούς και αρκετά ποιο κάτω....τότε ο χαλκός της γραμμής είναι οξειδωμένος από την υγρασία κτλ....τα δίκτυα στην Ελλάδα ει ναι πολύ παλιά...άρα ο χαλκός είναι....χάλια τις περισσότερες φορές !!
Αυτή η οξείδωση προκαλεί απώλεια στην ποιότητα και τελικά υπολαμβάνεται λιγότερα από όσα θα έπρεπε...!!

Αυτά τα διαγράμματα που βλέπετε και τα συγκρίνεται με τις δικές σας τιμές...είναι ΌΛΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΆ...και δεν υπολογίζουν όλες τις παράπλευρες απώλειες....δηλαδη είναι ΙΔΑΝΙΚΆ !! Δεν τα παίρνουμε της μετρητής , απλά δείχνουν το μέγιστο ΙΔΑΝΙΚΟ...εγκυκλοπαιδικά !!
Άρα δεν φταίει άμεσα η κάθε εταιρία...αν εσείς εχετε λάθος ή κακή καλωδίωση !!
Βάζω στοίχημα ότι οι μισοί που ρωτάτε....μέσα στο σπίτι σας ή στην πολυκατοικία σας ή στις ρεγκλετες στο ντουλάπι κάτω....έχετε κακή καλωδίωση...σίγουρος...απλά δεν το ξέρετε !! Πολλές φορές το καλωδιο από την ρεγκλετα έως το διαμέρισμά σας είναι τόσο χάλια...που θα πρέπει να το αλλάξετε....θα δείτε αμέσως διαφορά !!
Αν τώρα....μετά από όλα αυτά και σίγουροι ότι όλες οι καλωδιώσεις είναι σούπερ.....και δεν έχετε κανένα πρόβλημα από το σπίτι σας ως το αστικό κέντρο....και παρόλο αυτά εξακολουθεί και υπάρχει μια σχετικά κακή εμπειρία χρίσης.....δηλαδη π.χ. στο Streaming δεν μπορείτε να δείτε νορμάλ...κολλάει τακτικά μέσα στην μέρα... ή δεν ανοίγουν σελίδες εύκολα και φορτώνουν αργά κτλ κτλ....τότε μάλλον ο παροχέα σας είναι ΜΠΟΥΚΟΜΕΝΟΣ είναι πίτα στα ιδιωτικά κυκλώματα οπτικών του....και κάποιοι εναλλακτικοί ΝΑΙ το παθαίνουν....σίγουρα το πάθαιναν παλιότερα !!
Εκεί αν το παθαίνεται συνέχεια και έχετε μια κακή εμπειρία γενικά...συμβουλή....αλλάξτε παροχέα πηγαίνετε σε μεγαλύτερο και ποιο αξιόπιστο !!

Κοιτάξτε τα ρουτερ σας...πολλά είναι για πέταμα....αν έχετε προβλήματα εσωτερικού ασύρματου δικτύου τότε είναι θέμα ασυμβατότητας του ρουτερ....!! Καλό είναι αν έχουμε την δυνατότητα...να δοκιμάζουμε διάφορα ρουτερ στην γραμμή για να δούμε ποιο παίζει καλύτερα....ΔΕΝ είναι όλα το ίδιο !!
Τα καλύτερα ρουτερ είναι τα Cisco...αλλά δεν σημαίνει ότι θα παίξουν και καλύτερα σε Ελληνικές γραμμές...ΠΡΟΣΟΧΗ εδώ....απλά είναι ποιο επαγγελματικά με περισσότερες δικτυακές επιλογές !!
Τα Lynksis είναι σχετικά καλά και ως εκεί...ΔΕΝ είναι πραγματικά Cisco....καμία σχέση....αλλά είναι ευαίσθητα στον θόρυβο και είναι γιαυτους που μένουν κοντά σε Αστικό κέντρο...άρα και έχουν χαμηλό θόρυβο προφανώς !!

Όταν κοιτάτε την γραμμή σας....να την κοιτάτε σε ώρες αιχμής....από 6 το απόγευμα έως 1 το βράδυ ...με αποκορύφωμα στις 10-11 !!
Κοιτάτε ΠΑΝΤΑ και το Up time....δηλαδη πόσες μέρες - ώρες είστε με την ίδια IP !!
Αν αυτή αλλαζει πολύ τακτικά μέσα στην μέρα ή καθημερινά.....τότε κάτι δεν πάει καλά στην γραμμή σας....όταν χρονιζεστε σε μια ταχύτητα...κανονικά θα πρέπει να μείνετε εκεί για αρκετό καιρό χωρίς αποσύνδεση !!
Αν συνέχεια αποσυνδέεστε τότε έχετε πρόβλημα με τον θόρυβο και σε ώρες αιχμής σας πετάει επειδή το ρουτερ δεν μπορεί να κρατήσει αυτό τον χρονισμό που είχατε....αποσυνδέετε λοιπόν το ρουτερ και χρονιζεται ξανά αλλά χαμηλότερα σε εκείνο το επίπεδο ώστε ο θόρυβος να βρεθεί ως τιμή στο default που έχει ορίσει η εταιρία σας !! Π.χ για ΟΤΕ είναι 9.0 dB και για Forthnet 6.0 - 7.0 dB....κτλ. !!
Αν συνέχεια έχετε αυτό το θέμα....τότε το δηλώνετε αμέσως ως βλάβη....ενδέχεται να σας αλλάξουν από το ψηφιακό κέντρο το προφίλ από ADSL2+ σε ADSL2 !!

Αν θέλετε να μάθετε πόσα απίδια χωρά ο σάκος σας....ΔΕΝ θα εκτελείτε τα γνωστά χαζό - τεστ στο διαδίκτυο...εκείνα δεν είναι ακριβή τόσο...πέρα από το ping ως μέτρηση !!
Θα πρέπει να κατεβάζεται από αξιόπιστο πάντα σερβερ ένα μεγάλο αρχείο.....δηλαδη ΜΟΝΟ μέσω downloading θα καταλαβαίνεται τι πιάνεται από ταχύτητα σε πραγματικά δεδομένα !!
Δοκιμάστε από αξιόπιστους σερβερς....π.χ. Rpidshare - Easybytez κτλ....ή από ΟΤΕ υπάρχει ειδικό τεστ για κάτι τέτοιο στο λινκ.....
http://speedtest.ftp.otenet.gr/ και δοκιμάστε να κατεβάσετε π.χ. 1 Giga.....οπότε , με βάση τον χρονισμό μας να ξέρετε τον γενικό κανόνα ότι
1 Mbps = 128 kilobytes / second

άρα......αν κάποιος έχει χρονισμό στα π.χ.12000 Kbps = 12 Mbps τότε θα πρέπει μα βάση τον ΔΕΔΟΜΈΝΟ χρονισμό και την ΔΕΔΟΜΈΝΗ στιγμή που ολοκληρώθηκε....να μπορεί να κατεβάζει το μέγιστο ΘΕΩΡΗΤΙΚΌ στα....12*128 = 1536 Kb/sec !!
Αυτο θα πρέπει ΝΑ ειναι το μέγιστο ΘΕΩΡΗΤΙΚΌ της γραμμής σας όταν κατεβάζεται ένα οποιοδήποτε αρχείο....αυτή την τιμή θα έπρεπε να δείχνει ο down.manager σας !!
Για να έχουμε όμως μια ποιο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ εκτίμηση του πόσο περίπου θα πιάσουμε....θα πρέπει να ξέρουμε εξ αρχής ότι αυτό θα είναι αρκετό ποιο χαμηλά....και συνήθως υπολογίζεται παίρνοντας υπόψιν διάφορες πραγματικές απώλειες κτλ. στα.....12*113,77 = 1365 Kb/sec !!
Άρα ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΆ κάποιος που πιάνει 12 Mbps.....θα πρέπει να κατεβάζει ΣΥΝΈΧΕΙΑ σε ένα εύρος τιμών από περίπου 1200 Kb/sec έως 1400 Kb/sec , με επίκεντρο τα...1365 Kb/sec !!
Αν είστε μέσα στο εύρος τιμών που σας αντιστοιχεί ανάλογα την ταχύτητα φυσικά που έχετε...τότε είστε ΜΙΑ ΧΑΡΑ....για τον δεδομένο χρονισμό σας !! Αν πιάνετε πολύ λιγότερα...τότε έχετε θέμα με την γραμμή σας , περισσότερα δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσετε !!
Δοκιμάστε επίσης να κάνετε HD Streaming και ταυτόχρονα και άλλη διαδικτυακή δραστηριότητα π.χ. On Line Gaming σε ώρες αιχμής πάντα , αν όλα τρέχουν νερό....τότε η γραμμή σας είναι σε καλό δρόμο....κάντε διάφορες δοκιμές και συνδυασμούς για να δείτε αν τα πιάνεται αυτά που πληρώνετε !!
Έτσι δοκιμάζουμε τις γραμμές.....πειραματιστείτε και δείτε τι ψάρια πιάνεται !!

#116   Georgios1987

Georgios1987

    iPH Enthousiast

  • 562 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/10/2012 - 17:39

για πες κάτι για τα netgear με ενδιαφέρει!!

Μαγικη λεξη : DD-WRT
Θελει ψαξιμο αρκετο ομως.

Φίλε CyberTron πολύ ωραίο το κείμενο σου...μόνο μια παράκληση. Οργάνωσε το καλύτερα. Αν το δει κάποιος έτσι θα το προσπεράσει...ενώ άμα το χωρίσεις σε κομμάτια βάζεις κουκκίδες και λιγότερα θαυμαστικά και τελείες θα είναι πιο ευανάγνωστο. Φιλικά!

Τελευταία επεξεργασία από: Georgios1987, 02/10/2012 - 17:42


#117   MarkKnopfler

MarkKnopfler

    iPH Intergalactic Leader

  • 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 02/10/2012 - 17:46

Μια γενική παρατήρηση σε όλους και μπράβο στον Cybertron,γιατί δεν είχα κουράγιο να γράψω τόσα πολλά.

Όταν έχετε ταχύτητες συγχρονισμού πάνω από 8-9Mbps τότε ο ΟΤΕ ή ο οποιοσδήποτε πάροχος δεν θα ασχοληθεί καν μαζί σας,δεν το θεωρεί πρόβλημα.

Για τον Πέτρο πάνω που διαμαρτύρεται για τα 3-4 που μειώθηκε σε συγχρονισμό θα πω ότι πάντα κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις. Αν έχεις γραμμή ευαίσθητη στο θόρυβο δλδ πολύ χαμηλό margin(περιθώριο) τότε αν αυξήσουν το margin θα
χάσεις σε download. Ο κάθε πάροχος θεωρεί πρόβλημα τις αποσυνδέσεις αλλά όχι την ταχύτητα πάνω από 8-9. Σου άλλαξαν γραμμή στο κέντρο πιθανώς ή σου αύξησαν το margin.

Για το πείραγμα των netgear έδωσε τη λύση ήδη ο φίλος Γεώργιος αλλά θέλει πολύ ψάξιμο και δεν πειράζονται όλα.
Τα πιο παραμετροποιήσιμα modem-router είναι τα Linksys σ αυτήν την κατηγορία...

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 02/10/2012 - 17:48

Αναρτημένη εικόνα


#118   CybeRTroN

CybeRTroN

    iPH Contributor

  • 1.249 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:KyriakosThess

Δημοσίευση 02/10/2012 - 17:49

VDSL με IPTV (πιλοτικό) ΟΤΕ
comtrend modem



Την πρώτη χρονιά δούλευε άψογα, μετά μου τα χάλασε... και εδώ και 20 μέρες ψάχνουν να δουν τι έχει γίνει!!!

Αυτό είναι ΠΙΛΟΤΙΚΟ VDSL2.......?? Έχεις πρόβλημα φανερά....δήλωσε το...κάτι θα συναιβει !! Τυχεράκια...............VDSL......!!

Μαγικη λεξη : DD-WRT
Θελει ψαξιμο αρκετο ομως.

Φίλε CyberTron πολύ ωραίο το κείμενο σου...μόνο μια παράκληση. Οργάνωσε το καλύτερα. Αν το δει κάποιος έτσι θα το προσπεράσει...ενώ άμα το χωρίσεις σε κομμάτια βάζεις κουκκίδες και λιγότερα θαυμαστικά και τελείες θα είναι πιο ευανάγνωστο. Φιλικά!

Έχεις δίκιο....αλλά αν καθίσω να βάλω κουκκίδες κτλ....θα βραδιάσουμε... :P

#119   Jimmy08

Jimmy08

    iPH Community Leader

  • 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 02/10/2012 - 17:54

Το μόνο κακό της HOL, το Router που δίνει. Παίζει να είναι απο τα χειρότερα.

Έχει πρόβλημα με τα iDevices κάτι που γνωρίζουν και οι ίδιοι..

Οπότε αρκεί να το αλλάξεις αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

μια χαρα; απο ταχυτηες μαλλον εννοεις, εφοσον ολα πανε καλα.

#120   dream21

dream21

    iPH Hero

  • 3.897 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 02/10/2012 - 18:11

Δύσκολα θα στο αλλάξουν αν πας με αυτή τη δικαιολογία αλλά μακάρι...Ειδικά αν το έχεις και 2-3 χρόνια.Παίρνουν τρελό πείραγμα τα netgear πάντως γενικά.


Μίλησα με πλαίσιο και μου είπαν να τους το πάω για αλλαγή :)
Ούτε χρόνο δεν το έχω που το είχα αγοράσει,άλλωστε τα netgear καλύπτονται από εγγύηση εφόρου ζωής από το πλαίσιο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες