SMS Free - Στείλτε SMS χωρίς χρέωση σε όλο τον κόσμο!
Ad
Δημοσίευση 16/09/2012 - 18:20
Δημοσίευση 16/09/2012 - 18:20
Δημοσίευση 16/09/2012 - 18:23
Δημοσίευση 16/09/2012 - 18:25
Δημοσίευση 16/09/2012 - 18:27
Διάβασε τι έχω γράψει παραπάνω σε παρακαλώ!
Μην προτρέπεις άτομα να την αγοράσουν επειδή δουλεύει 5 λεπτά!
Έχει βγει ένα μήνα και έχει δουλέχει συνολικά 5 ώρες!
Περίμενε μία εβδομάδα τουλάχιστον!
Διαβάζουν το μηνυμα σου κάποιοι και θα προβούν σε αγορά πιθανώς (εκ νέου) ελλατωματικού προϊόντος!
Διάβασε τι έχω γράψει παραπάνω σε παρακαλώ!
Μην προτρέπεις άτομα να την αγοράσουν επειδή δουλεύει 5 λεπτά!
Έχει βγει ένα μήνα και έχει δουλέχει συνολικά 5 ώρες!
Περίμενε μία εβδομάδα τουλάχιστον!
Διαβάζουν το μηνυμα σου κάποιοι και θα προβούν σε αγορά πιθανώς (εκ νέου) ελλατωματικού προϊόντος!
Δεν προττρεπω κανεναν να την αγορασει..Ανεφερα το γεγονος οτι τωρα η εφαρμογη δουλευει κανονικα..Δηλαδη τι να ελεγα? Οτι δεν δουλευει?Αφου δουλεψε..Γι αυτο και ειπα οτι θα ενημερωνω εαν λειτουργει η παρουσιασει παλι δυσλειτουργια..
Υ.Γ: Εισαι απολυτα σωστος που θες να προστατεψεις τους υπολοιπους υποψηφιους αγοραστες αλλα μην του κανεις τετοιο πολεμο..
Υ.Γ2: Εστειλα και αλλο μυνημα και παραδοθηκε και αυτο...Θα ξαναδοκιμασω σε κανα 3ωρο να δω εαν δουλευει και ενημερωνω
Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 16/09/2012 - 18:34
Δημοσίευση 16/09/2012 - 18:37
Η εφαρμογή έχει δουλέχει συνολικά 5 ώρες ένα μήνα τώρα που έχει βγει!
Και οι 5 ώρες που δούλεψε ήταν την προηγούμενη φορά που έδωσε promos.
Δεν είναι ανόητος!!!!!!!!!!!!! Δίνει promos όταν δουλεύει η εφαρμογή!! (Τι περιμένατε δηλαδή? να δίνει promos και να μη δουλεύει??)
Και κάποιοι προέβησαν σε αγορά!
Μη νοιώθετε υποχρέωση επειδή πήρατε promo να γράψετε ότι η εφαρμογή δουλεύει!!
Απαιτείται τουλάχιστον μία εβδομάδα για να γράψει κάποιος αν δουλέυει η συγκεκριμένη εφαρμογή ή όχι!!
Διαβάστε και λίγο το θέμα,,,,
Δεν έχουν γραφτεί 18 σελίδες για πλάκα!!
Ναι αγαπητε μου αλλα αυτη την στιγμη η εφαρμογη δουλευει...Ο developer εδωσε promo για να δουμε εαν λειτουργει..Απο την στιγμη που λειτουργει επρεπε να το πω..Να ελεγα ψεμματα οτι δεν δουλευει? Και σου ξαναλεω...Ειπα οτι θα ενημερωνω εαν συνεχισει να λειτουργει η σταματησει...Δεν νιωθω καμια υποχρεωση αλλα δεν θα πω και ψεμματα
Δημοσίευση 16/09/2012 - 18:48
Αγαπητέ μου.... αναρωτήθηκες προς τι οι 18 σελίδες?
ξανα λέω γιατί δεν καταλαβαίνεις!!
1 μήνα τώρα που έχω αγοράσει την εφαρμογή δούλεψε συνολικά 5 ώρες!
Και ήταν πριν λίγες εβδομάδες όταν ξανα έδωσε promos!
Δηλαδή έδωσε promos και η εφαρμογή δούλευε, για 5 ώρες και μετά σταμάτησε να δουλεύει για εβδομάδες!!!
Τι δεν καταλαβαίνεις?
Όσοι πήρατε promos μην ενθουσιάζεστε σαφώς και η εφαρμογή δουλέυει τώρα!
Περιμένετε λίγες μέρες!
Την έχει πατήσει κόσμος!
Δεν αστειευόμαστε με εφαρμογές για τις οποίες πληρώνουμε!!
Διαβάστε τις 18 σελίδες..... ντροπή!
Ας το επαναλαβω και διαβασε προσεχτικα...Την στιγμη που πηρα το promo η εφαρμογη δουλεψε...Δεν προετρεψα κανεναν να την αγορασει..Ανεφερα το αληθες γεγονος οτι την στιγμη εκεινη δουλευε..Ανεφερα επισης οτι θα ενημερωνω εαν συνεχιζει να λειτουργει η οχι...Εσυ στην θεση μου τι θα εκανες? Θα ελεγες ψεμματα οτι δεν δουλευει? Η θα απεκρυβες το γεγονος οτι δουλεψε....? Και πες μου σε παρακαλω ποια φραση ακριβω που ειπα ηταν παραπλανητικη και που ακριβως προτρεπω να την αγορασουν
Δημοσίευση 16/09/2012 - 19:00
Έχει γίνει αναλυτική συζήτηση στις προηγούμενες 18 σελίδες!
Το ότι δουλεύει η εφαρμογή μισή ώρα τώρα σύμφωνα με το ιστορικό ( των 18 σελίδων) δε σημαίνει απολύτως τίποτα!
Αντιθέτως μπορεί να οδηγήσει κάποιους σε αγορά ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΗΣ εφαρμογής, όπως έχει συμβει κι άλλες φορές τον τελευτάιο μήνα με το SMS FREE!
Αρα μου λες να πω ψεμματα οτι η εφαρμογη την στιγμη που την δοκιμασα δεν δουλευει...Σωστα?
Δημοσίευση 16/09/2012 - 19:25
Δεν είναι μία εφαρμογή που επειδή δουλεύει ΤΩΡΑ θα εξακολουθήσει να δουλεύει! ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕιΣ?
Έχει ξανασυμβει και έχει εξαπατηθεί κόσμος από το SMS FREE....
Εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις?
Το ότι δουλεύει τώρα μην το λες καν... είναι αστείο σύμφωνα με το ιστορικό της συγκεκριμένης εφαρμογής...
Δεν ασχολούμαι πια..
Δεν καταλαβαίνεις τα αυτονόητα.
κάνε τον κόπο σε παρακαλώ να διαβάσεις τις σελίδες που προηγούνται και θα καταλάβεις!
Μέχρι τώρα ο Παπαδάκης εξαπατούσε τον κόσμο!
Μέσα στα θύματα κι εγώ που αγόρασα την εφαρμογή!
Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πω!
Όσο για το ότι δουλεύει!
Μακάρι να εξακολουθήσει!
Διότι την έχω αγοράσει και το θεωρούσα αυτονόητο ότι θα δούλευε!
θα εκτιμούσα ιδιαιτέρως αν δεν κανα έκανες παράθεση τα λεγόμενά μου σε παρακαλώ!
Ας σταματήσουμε εδώ!
Συγγνωμη εχουμε μια συζητηση και μου λες να μην κανω παραθεση τα λεγομενα σου? Αφου μαζι μιλαμε.,.Να κανω παραθεση τα δικα μου...? Τωρα οσον αφορα τα της εφαρμογης....Πηρα ενα promo και ο developer μας ειπε να αναφερουμε εαν δουλευει..Και ειπα το ΑΛΗΘΕΣ γεγονος οτι την στιγμη εκεινη η εφαρμογη λειτουργουσε κανονικα..Τωρα οσον αφορα την δικη σου αποψη ΝΑ ΜΗΝ πω οτι δουλευει η να πω ψεμματα ειναι το λιγοτερο βλακωδες για εμενα...Τελος δεν προετρεψα κανεναν να αγορασει την εφαρμογη ουτε παραπλανησα καποιον ,ουτε εγγυηθηκα οτι θα συνεχισει να δουλευει και γι αυτο το λογο ανεφερα οτι θα συνεχισω να ενημερωνω για την λειτουργια της....
Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 16/09/2012 - 19:26
Δημοσίευση 16/09/2012 - 19:28
Θέλει και τον κωδικό της χώρας για να δουλέψει πέρα απο τις ρυθμίσεις;
Ναι είναι υποχρεωτικό να βάλεις τον κωδικό της χώρας του παραλήπτη.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες