Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

SMS Free - Στείλτε SMS χωρίς χρέωση σε όλο τον κόσμο!

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
757 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#541   IakwvouChris

IakwvouChris

iPH newbie

• 48 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/10/2012 - 16:51

Και η εφαρμογή μου αρέσει!! Θα μου άρεσε ακόμη περισσότερο αν δούλευε απροβλημάτιστα..

Ωραία συνέχισε να λες κάθε μέρα αν η εφαρμογή στέλνει ή όχι sms, απ' τη στιγμή που μετά από τόσο διάστημα δεν έχεις βγάλει συμπέρασμα.. Γιατί μετά από τόσα post σου που διάβασα το τελευταίο που θα συμπέραινα είναι αυτό που γράφεις....ότι η εφαρμογή σου αρέσει...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#542   melisokomos

melisokomos

iPH Enthousiast

• 366 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 10/10/2012 - 18:31

Εγω κατεβασα επισης την εφαρμογη τις πρωτες μερες που ειχε βγει και εχω μιλησει και αρκετα μεσω π.μ με τον developer για να μην κανω posts στα οποια θα ησασταν ολοι αναγκασμενοι να διαβαζετε τα ιδια και τα ιδια.η εφαρμογη ΔΕΝ δουλευει.τουλαχιστον οπως υποσχετε.αυτο που κανει ο χρηστης aouas δεν ειναι κακο.και στην τελικη ισως να του αρεσει τοσο πολυ η εφαρμογη(οπως και σε μενα)που θα ηθελε παρα πολυ να τη δει να δουλευει.και ο φιλος που την εφτιαξε εχει διαβασει πολλες προτασεις εδω περα απο αλλους χρηστες αλλα και αυτος δεν κανει και τιποτα για να βουλωσει επιτελους τον aouas και εμενα και οποιονδηποτε αλλο που ειναι δυσαρεστημενος πελατης.φιλικα παντα!

Τελευταία επεξεργασία από: melisokomos, 10/10/2012 - 18:32

#543   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 10/10/2012 - 18:38

Εγώ έχω την άποψη πλέον μετά από ενδελεχή χρήση και από μένα και από άλλο άτομο ότι δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη.
Τι εννοώ;
Μπορείς να κάνεις καμμιά φάρσα σε κανέναν που αν δεν πάει και το μήνυμα not a big deal.
Αλλά αν δεν έχεις ας πούμε κάρτα ή είσαι εξωτερικό και θες να στείλεις Ελλάδα και να μη χρεωθείς δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι πήγε.
Τεσταρισμένη από άτομο που είναι εξωτερικό και στέλνει καθημερινά περίπου 5-6 μηνύματα Ελλάδα, φτάνουν στον προορισμό τους περίπου 1-2 κατά Μ.Ο.
Πλέον δεν κάθεται να στείλει καν και την έχει κρατήσει για καμμιά φάρσα ή για κάτι που δεν είναι σημαντικό. Δεν θα βασιστείς ας πούμε να κλείσεις ένα ραντεβού από την εφαρμογή.

Αν δεν αλλάξει η αξιοπιστία λοιπόν της εφαρμογής μόνο ως παιχνίδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και τίποτα άλλο.
Ελπίζω να μην κατηγορηθώ κι εγώ για δυσφήμιση.

Αναρτημένη εικόνα

#544   konion2010

konion2010

iPH Contributor

• 1.128 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2012 - 18:49

Λοιπον,αμα ηταν free η εφαρμογη δεν πιστευω οτι κανενας δεν θα εγραφε με τοσο ζηλο οτι η εφαρμγη δεν δουλευει.Αν ομως καποιος πουλαει ενα προιον,και ο αλλος κανει μια επενδυση(εστω και 0,79),απαιτει αυτο που κατεβασε να κανει αυτο που λεει.Εγω δεν βρισκω κακο καποιος ο οποιος εχει πληρωσει και δεν του δουλευει,να μπαινει και να διαμαρτυρεται.Ακομα το οτι δουλευει σε μερικους,δεν νομιζω οτι αποτελει λογο να μπαινουν και να κατηγορουν για δυσφημιση καποιον ο οποιος εχει δωσει χρηματα για αυτο,αντιθετα πιστευω οτι θα επρεπε να τον βοηθησουν.Αμα η εφαρμογη δεν ειναι ετοιμη,ας αποσυρθει μεχρι να ειναι λειτουργικη για τον καθενα που την κατεβαζει,αμα θελει να κανει δοκιμες online,ας την διαθεση πριν ή ας γραψει οτι υπαρχουν πολλα προβλημα.

#545   zozos

zozos

iPH User

• 173 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2012 - 19:39

Θα διαφωνήσω με τον aouas. Eμένα δεν μου αρέσει η εφαρμογή. Μου αρέσει η ιδέα της και όχι η υλοποίησή της. Ούτε θα στηρίξω τον developer να βελτιώσει την εφαρμογή του τη στιγμή που εδώ και τόσες εβδομάδες συνειδητά παραπλανά τους υποψήφιους αγοραστές. Σε κάποιο post ανέφερε πως η εφαρμογή του δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει τους παροχούς αλλά να βοηθήσει συμπληρωματικά και σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Φαίνεται πουθενά αυτό στην περιγραφή; Όχι. Αναφέρει ότι το ποσοστό αποστολής sms είναι κάτω από 50%; Όχι. Επομένως ποιά προσπάθειά του να εκτιμήσω; Θα τον στήριζα αν ο τρόπος λειτουργίας της εφαρμογής φαινόταν στην περιγραφή. Όσο αυτή θα παραμένει παραπλανητική θα έχω κάθε δικαίωμα να τον χαρακτηρίζω όπως θέλω....

#546   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 10/10/2012 - 19:43

Αν ειχε αναφορα παραδοσης εστω... Να ξερεις ρε παιδι μου, πηγε-δεν πηγε;Ετσι οπως ειναι η εφαρμογη μεχρι τωρα δεν αξιζει :(

#547   kotsoum

kotsoum

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2012 - 06:48

Πραγματικά παιδιά δε ξέρω γιατί ακόμα έχετε πρόβλημα με την εφαρμογή.
Υπάρχουν και άλλοι πολλοί χρήστες οι οποίοι δεν έχουν πρόβλημα με την εφαρμογή και είναι ευχαριστημένοι.
Σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει η αναβάθμιση της καινούριας έκδοσης και μία Lite έκδοση της εφαρμογής γι'αυτούς που θέλουν να κάνουν μια δοκιμή πριν προβούν σε αγορά.
Καλή σας ημέρα.

#548   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.948 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 11/10/2012 - 08:42

Πραγματικά παιδιά δε ξέρω γιατί ακόμα έχετε πρόβλημα με την εφαρμογή.
Υπάρχουν και άλλοι πολλοί χρήστες οι οποίοι δεν έχουν πρόβλημα με την εφαρμογή και είναι ευχαριστημένοι.
Σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει η αναβάθμιση της καινούριας έκδοσης και μία Lite έκδοση της εφαρμογής γι'αυτούς που θέλουν να κάνουν μια δοκιμή πριν προβούν σε αγορά.
Καλή σας ημέρα.

Καλημερα στην αναβαθμιση θα εχει και αναφορα παραδοσης?

#549   petertriadaf

petertriadaf

iPH newbie

• 30 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2012 - 09:38

αν ναι θα την παρω αν οχι ειναι για το @###$@#@

#550   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2.979 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2012 - 15:57

Κάθε μέρα προσπαθώ να στείλω 3-4 μηνύματα σε διαφορετικούς αριθμούς
(Ελλάδα - Βουλγαρία - Κύπρο - Κροατία - Ισπανία) ε δεν πάει σχεδόν κανένα .... Δοκιμάζω αρκετά συχνά και ζήτημα είναι να πηγαίνουν 3/15-20 .... Καλύτερα να κατέβει η εφαρμογή να διορθωθούν όλα τα λάθη και μετά να ξανά ανεβεί σωστή .... Όχι ενημερώσεις της πλάκας ...

Είναι κρίμα γιατί είναι καλό σαν σκέψη κακό εώς πάρα πολύ κακό σε υλοποίηση ....

ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους :P

#551   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2.979 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2012 - 19:11

όλα σωστά τα κάνω... αν έκανα κάτι λάθος δεν θα πήγαινε κανένα ... το θέμα είναι ότι Ελλάδα έχουν πάει κανά 2 Ισπανία κανά 2 και Βουλγαρία πάνε ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ το κινητό που στέλνω τα μηνύματα βρίσκεται κοντά στο δικό μου (50 μέτρα μακριά max) στέλνω διαφορετικές ώρες και σε αριθμούς αλλά δεν πάνε όλα σου...

ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους :P

#552   kotsoum

kotsoum

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2012 - 22:19

Μόλις κυκλοφόρησε η Lite έκδοση του SMS Free η οποία διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ για κατέβασμα από εδώ: http://itunes.apple....ite/id568872620

Επίσης κυκλοφόρησε και η αναβαθμισμένη έκδοση 1.2.1 του SMS Free και περιλαμβάνει:
Ελληνικό πληκτρολόγιο
Βελτιώσεις γραφικού περιβάλλοντος
Διάφορα Bug Fixes

Μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ: http://itunes.apple....ree/id543506546

Καλά τζάμπα SMS! :)

#553   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 12/10/2012 - 22:27

Μόλις κυκλοφόρησε η Lite έκδοση του SMS Free η οποία διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ για κατέβασμα από εδώ: http://itunes.apple....ite/id568872620

Επίσης κυκλοφόρησε και η αναβαθμισμένη έκδοση 1.2.1 του SMS Free και περιλαμβάνει:
Ελληνικό πληκτρολόγιο
Βελτιώσεις γραφικού περιβάλλοντος
Διάφορα Bug Fixes

Μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ: http://itunes.apple....ree/id543506546

Καλά τζάμπα SMS! :)

Καλά τζάμπα SMS ή καλά φαντάσματα SMS?

#554   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.948 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 12/10/2012 - 22:54

Τώρα κατέβασα την lite έκδοση για δοκιμή έστειλα ένα μήνυμα και ολα οκ.

#555   turbomakis

turbomakis

iPH Contributor

• 900 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2012 - 22:55

Τώρα κατέβασα την lite έκδοση για δοκιμή έστειλα ένα μήνυμα και ολα οκ.

Προσπάθησες να στείλεις παραπάνω από ένα?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες