Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

iWantPlanet


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   GiannisCA

GiannisCA

    iPH newbie

  • 1 μηνύματα
  • Twitter:@iwantplanet
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 05/09/2012 - 11:11

Αναρτημένη εικόνα


Η λύση αποτελείται από δυο δωρεάν εφαρμογές, την εφαρμογή για το κατάστημα iWant Place και την εφαρμογή για τους χρήστες iWant Planet και διατίθενται στα Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

iWantPlanet:

Η εφαρμογή για τους χρήστες τους δίνει την δυνατότητα να επικοινωνήσουν με άλλους χρήστες που είναι γύρω τους, τους όποιους τους βλέπουν πάνω σε χάρτη αλλά και σε λίστα.


Αναρτημένη εικόναΑναρτημένη εικόναΑναρτημένη εικόνα

  • Να στείλουν γεωγραφικές ανακοινώσεις που θα λάβουν άμεσα όλοι οι χρήστες που είναι γύρω τους αλλά και θα μείνουν ως φυσικές ανακοινώσεις στο σημείο που έγιναν.
  • Να δουν ενδιαφέροντα σημεία, αλλά και καταστήματα με τα προϊόντα τους.
  • Να παραγγείλουν για να περάσουν από το κατάστημα να το πάρουν, για Drive Thru, για delivery κτλ και να πληρώσουν με μετρητά ή με PayPal ή με Dwolla.


Αναρτημένη εικόναΑναρτημένη εικόναΑναρτημένη εικόνα


Να μαζέψουν Bonus Points από τις αγορές τους αλλά και από τις αναρτήσεις σε facebook, twitter, announcements, reviews και να τους εξαργυρώσουν σε οποιοδήποτε συνεργαζόμενο κατάστημα.

Επίσης έχουν την δυνατότητα να αναζητήσουν ακριβώς τα καταστήματα που ψάχνουν μέσω λίστας κριτηρίων όπως για παράδειγμα όλα τα καταστήματα που πουλάνε λουλούδια και δέχονται για πληρωμή PayPal.


iWantPlace:


Η εφαρμογή για το κατάστημα iWant Place, με πλήρη διαχείριση για το κατάστημα, το κατάλογο προϊόντων και τα προϊόντα, δίνει την δυνατότητα ενός πλήρους POS συστήματος και προβάλει το κατάστημα και τα προϊόντα του στους mobile & social users στην ακριβή γεωγραφική του θέση.

Οι mobile & social users έχουν την δυνατότητα να παραγγείλουν, να δουν την εξέλιξη της παραγγελίας τους, αλλά και να πληρώσουν μέσω PayPal ή Dwolla εφόσον το κατάστημα το υποστηρίζει.


Αναρτημένη εικόναΑναρτημένη εικόνα


Το κατάστημα καταβάλει για όλες τις παραγγελίες που εξυπηρετούνται το 0.99% της αξίας των παραγγελιών μέσω Subscription Power (Credits) που έχει προαγοράσει.
Από αυτά που καταβάλει το κατάστημα ένα μεγάλο μέρος επιστρέφεται στους mobile & social users μέσω Bonus point (Credits) (το 25% άμεσα με την αγορά και 5% με αναρτήσεις στο facebook, twitter και σε announcements, συνολικά 30%) τους οποίους μπορούν να το χρησιμοποιήσουν σε άλλες αγορές σε οποιοδήποτε συνεργαζόμενο κατάστημα.


Αναρτημένη εικόναΑναρτημένη εικόνα


Επίσης το κατάστημα μέσω δυνατότητας αποστολής γεωγραφικών ανακοινώσεων έχει την δυνατότητα να αποστείλει ανακοινώσεις σε όλους τους χρήστες που είναι γύρω από το κατάστημα, τους χρήστες που επισκέφτηκαν το κατάστημα και ψώνισα ή δεν ψώνισαν, κτλ.
Επίσης υπάρχει σύστημα αξιολόγησης χρηστών.

Επισκεφτείτε και το site για περισσότερες πληροφορίες: http://www.iwantplanet.com

Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 05/09/2012 - 11:22
Αλλαγή γραμματοσειράς - Αφαίρεση Codes,Μορφοποίηση κειμένου.


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες