Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * - - 15 ψήφοι

Γιατί το iOS θα συνεχίσει να γιγαντώνεται!


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1114 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1096   ntnskrds

ntnskrds

    iPH Elite Poster

  • 2.334 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 29/09/2014 - 12:39

 

Κορυφαία στελέχη της Apple πουλήσαν μετοχές αξίας $143 εκατομμυρίων

 

Κορυφαία στελέχη της Apple, συμπεριλαμβανομένου του Tim Cook, πούλησαν τεράστιο μέρος των μετοχών τους, κάτι που έγινε προγραμματισμένα.

 

Σύμφωνα με αναφορά το Cult Of Mac τα 5 κορυφαία στελέχοι πούλησαν μετοχές. Έτσι λοιπόν έχουμε:

  • Tim Cook: 348,425 μετοχές για $35,250,297
  • Phil Schiller: 348,846 μετοχές για $35,256,000
  • CFO Luca Maestri: Πούλησε όλες τις μετοχές του (16,374) για $1,631,286
  • Joffrey E.  Williams: 348,846 για $35,233,446
  • Bruce D. Sewell: 345,846 μετοχές για $35,393,915

Το περίεργο είναι πως οι πωλήσεις έγιναν από τις 5 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, δηλαδή σταμάτησαν μια μέρα πριν εμφανιστούν τα προβλήματα με το σασί του iPhone 6 Plus.

 

Ο Tim Cook πλέον έχει στην κατοχή του το μόνο το 1% της Apple, καθώς έχει πουλήσει μετοχές το 2010, 2011 και 2012.

 

Τα προβλήματα με το iPhone 6 Plus, μείωσαν την αγία της Apple κατά 20 δις, αφού οι μετοχές της υποχώρησαν κατά 3.5%.

 

Πηγή

http://www.businessi...campaign=buffer

 

Χαχαχαχα.... dream την ταβανιασες την χαζομαρα !!



Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1097   crisk

crisk

    iPH Enthousiast

  • 453 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/09/2014 - 15:51

Λοοοολ!



#1098   tzigis

tzigis

    iPH Addict

  • 664 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/09/2014 - 17:06

Ποιος ο ρόλος της αγοροπολησιας των μετοχών από το πουλάω όσο πιο ψηλά...με σκοπό το κέρδος!!!!που είναι το παράλογο , η μετοχή ήταν στα ύψη άρα η καλύτερη εποχή για να πουλήσεις ...το μόνο που δεν με νοιάζει είναι ποτέ πούλησε τις μετοχές ο cook.
Συνομωσιες και λοιπά spy πράγματα στα best seller της bell!!

#1099   dream21

dream21

    iPH Hero

  • 3.897 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 30/09/2014 - 02:29

Χαχαχαχα.... dream την ταβανιασες την χαζομαρα !!

Αντωνάκη ποια σε ένα με απ´ολα

IMG_0029_zps2g2qiyas.jpg

iOS 8.0.2: Νέο bug σβήνει τα αρχεία του iWork από το iCloud αν κάνετε reset στην συσκευή σας!


H Apple δεν μπορεί να σταματήσει τις γκάφες καθώς αυτή τη φορά χρήστες του Macrumors δηλώνουν πως έχουν πρόβλημα στο iOS 8.0.2, μετά από reset στις συσκευές τους, αφού διαγράφονται τα αρχεία τους από το iWork, τα οποία έχουν αποθηκευτεί στο iCloud Drive.

To MacRumors επιβεβαιώνει το Bug μετά από δοκιμές του και αναφέρει πως μετά το reset, όλα τα αρχεία χάθηκαν και από το iCloud Drive, αλλά και από το Mac τους που έτρεχε OS X Yosemite.

Αυτό το bug είναι αρκετά σοβαρό καθώς οι χρήστες ενδέχεται να χάσουν αρχεία της δουλειάς τους, αλλά και προσωπικά αρχεία. Δεν είναι λίγοι άλλωστε αυτοί, που μετά από αναβάθμιση της συσκευής τους, κάνουν ένα reset για να είναι πιο “φρέσκια” η εγκατάσταση.

Αν το έχετε πάθει καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε με την Apple, για να γίνει προσπάθεια ανάκτησης των δεδομένων σας. Αν έχετε και Mac, τότε ίσως καταφέρετε να σώσετε την κατάσταση μέσω του Time Machine.


http://forums.macrum...d.php?t=1787223


ΥΓ: πολύ beta testing έχει πέσει αυτή είναι η διάφορα του iOS με το ANDROID :P

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 30/09/2014 - 02:37


#1100   DJTaurus

DJTaurus

    iPH Member

  • 283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:DJTaurus_

Δημοσίευση 12/10/2014 - 07:28

2hq6zqx.jpg
 
That is such horses—t. Listen, what the f—k‚ did you need to see? The video of the guy that's doing this, and if you could have seen his face he probably would have been purple and the veins are coming out of his fingers. And the thing moves a little bit? Are you sh—ing me?
This is an amazing supercomputer in your hand. What the f– are you putting it in your pants and sitting on it for? Seriously. You know what, those nine people who sat on their phones, first of all, they need jeans that fit them a little better.
Let me help you about bendgate or whatever it was. It's not slowing down demand. The demand for these devices in the last few weeks is unbelievable.
 
Surprise MotherF...ssss :P
 
Week 2. Και οι ουρές συνεχίζονται. Για όσους το βιάζονται από Ελλάδα καλά Χριστούγεννα και βλέπουμε.
 
Review όπως μόνο το anandtech μπορεί να δώσει. Εντυπωσιακές επιδόσεις από το 5S που σε αρκετές μετρήσεις βρίσκεται στην 3η θέση.
 
Πληρέστατο preview του Apple Watch.
 
Το 5C ήταν το smartphone με τις περισσότερες πωλήσεις στη Βρετανία για τον μήνα Αύγουστο. Μα πόσο αποτυχημένο πια....? 
 
The iPhone 5c was the best-selling phone in Britain in August with 8.9% share, outselling the flagship iPhone 5s with 7.6% and the Samsung Galaxy S5 with 6.0%.”
 
 
Η Apple αλλάζει τα δεδομένα και στο χώρο της Μόδας. :P
 
thanks, mr. jobs.
photo.jpg?w=225&h=300
 
Η Samsung χαντακώνει αισθητικά το Android L με το touchwiz.
 
Curious as to how ugly interesting TouchWiz would make Google’s Android L? We now know, thanks to an 8-minute video preview of Android L running on the Galaxy S5, courtesy of SamMobile.
 
Bill Gates: Apple Pay is "fantastic" and a "real contribution"
 
Apple Pay’s a great example of how a cell phone that identifies its user in a pretty strong way lets you make a transaction that should be very, very inexpensive. So the fact that in any application I can buy something, that’s fantastic. The fact I don’t need a physical card anymore, I just do that transaction and you’re going to be quite sure about who it is on the other end, that is a real contribution… And all the platforms, whether it’s Apple’s or Google’s or Microsoft, you’ll see this payment capability get built in. That’s built on industry standard protocols, NFC. And these companies have all participated in getting those going. Apple will help make sure it gets to critical mass for all the devices. 
 
Ouch: Samsung warns of 60% profit drop as sales slow
 

Που είναι όλοι οι αναλυτές και έμπειροι χρήστες που προέτρεπαν την Apple στο να βγάλει φθηνό iPhone και να κυνηγήσει μερίδια αγοράς? Mε λύπη μου διαπιστώνω διάφορους χρήστες να αποπροσανατολίζουν την κουβέντα σε βαλάντια, κοινωνικές τάξεις και ότι άλλο άσχετο προσωπικής φύσης…. ενώ θα έπρεπε να συζητάμε για τις εταιρίες, τις στρατηγικές τους και τα αποτελέσματα αυτών. Είναι εκτός τόπου και χρόνου η αναφορά της τιμής ενός προϊόντος ως η βασική αιτία που αποτυγχάνει. Η Samsung προσφέρει 100αδες συσκευές για όλα τα πορτοφάλια. Αν κοστολογούσε τις ναυαρχίδες της σε χαμηλότερη τιμή αυτό δεν συνεπάγεται και αύξηση κερδών. Αν δείτε τα νούμερα, η Samsung παρόλο που αναμένει λιγότερα από τα μισά καθαρά κέρδη καταφέρνει έστω και ελάχιστα να αυξάνει το μερίδιο της στην αγορά ΕΠΕΙΔΗ έχει ρίξει τις τιμές των προϊόντων της. Οι εταιρίες έχουν ως στόχο να πετυχαίνουν υψηλότερα περιθώρια κέρδους… η Samsung δαπανά τρομακτικά ποσά και σχεδόν διπλάσια χρήματα από την Apple για marketing και προφανώς δεν είναι μόνο τα υλικά κατασκευής που καθορίζουν την τιμή ενός προϊόντος. Οι λόγοι που αποτυγχάνει η Samsung και η κάθε Samsung είναι πολλοί και διάφοροι όπως η απουσία δικού της λειτουργικού, το ότι δεν υπάρχει ενοποίηση των υπηρεσιών της με το software και το hardware της, το ότι δεν έχει χτίσει ένα δικό της οικοσύστημα με εφαρμογές, το ότι οι λιγοστές υπηρεσίες της δεν χρησιμοποιούνται από κανέναν και ότι δεν έχει βρει σοβαρούς λόγους διαφοροποίησης από τους διάφορους OEM του Android. Δεν έχει να κάνει ούτε με την τιμολογιακή της πολιτική, ούτε αν τα Galaxy έχουν πλαστική πλάτη ούτε αν μπορείς να βρεις κινέζικο με 10 πυρήνες και 10 GB Ram. 

 
Πρόκειται για την μεγαλύτερη πτώση κερδών από το 2009. Η Samsung δεν μπορεί να αντιδράσει... δεν είναι στην φιλοσοφία τους.... το πολύ πολύ η επόμενη σειρά να έχει και μεταλλικό καπάκι. Αυτοί θα συνεχίσουν να διαθέτουν 100αδες συσκευές στην αγορά και τώρα που πέφτουν, οι αναλυτές προβλέπουν ότι θα ρίξουν περισσότερο τις τιμές για να διατηρήσουν το μερίδιο αγοράς τους. H Samsung πουλά εκατομμύρια συσκευές και τα κέρδη της συρρικνώνονται στο μισό. Ευτυχώς που παραμένει ηγέτης στην παραγωγή chip και ρεφάρει από εκεί τις απώλειες κερδών στις φορητές συσκευές. Σύμφωνα με την WSJ η Samsung ήδη μεταθέτει μηχανικούς λογισμικού από το τμήμα κινητής σε άλλους τομείς της εταιρίας.
 
Για όσους ονειρεύονται ότι θα παρουσιάσει το the next big thing η πραγματική αντίδραση της Samsung είναι στο να γίνει περισσότερο κατασκευαστής εξαρτημάτων και σε αυτό επενδύει. 
 
Kαι όπως γράφω σε τέτοιες περιπτώσεις αν τα νέα αφορούσαν κάποια άλλη εταιρία θα είχε πέσει το σύμπαν. Μιλάμε για τρομακτική μείωση κερδών. Εδώ για ψύλλου πηδημα τα topic της Apple τριανταρίζουν σε σελίδες. Ολα μπαίνουν στην θέση τους. Οι toshiba/dell/hp etc των φορητών (Xiaomi,Micromax,Lenovo,Motorola,Samsung) θα κυνηγούν τα μερίδια αγοράς για να μοιράζονται τα ψίχουλα και η Apple θα απομακρύνεται στο μικρό μερίδιο της αγοράς της (premium κομμάτι) που θα της αποφέρει τα περισσότερα κέρδη. Το αστείο ξέρετε ποιο είναι? Οτι για πρώτη φορά στην αγορά της Αμερικης ή η Apple θα έχει μερίδιο αγοράς πολύ κοντά σε αυτό των Android OEM... δλδ για ένα Galaxy Y μέχρι HTC M8 εκεί έξω θα υπάρχει αντίστοιχα ένα iPhone…. και μιλάμε για χαοτική διαφορά στη μέση τιμής πώλησης των συσκευών. Αυτό για τους φορουμάδες λάτρεις των μεριδίων…. στατιστικό που δεν απασχολεί καμία σοβαρή εταιρία που δεν πουλάει σε τιμές κόστους αλλά θέλει να βάζει χρήματα στο αποθεματικό της. Τα μερίδια αγοράς απασχολούν blog όπως το techblog με άρθρα του τύπου στο 80% το Android.
 
Ποιος λυγίζει τώρα Sammy?
samsung-ad.jpeg?itok=H3I9bwny

Τελευταία επεξεργασία από: DJTaurus, 12/10/2014 - 07:31


#1101   Hlias21

Hlias21

    iPH User

  • 105 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 12/10/2014 - 08:08

DjTaurus wrote:
Που είναι όλοι οι αναλυτές και έμπειροι χρήστες που προέτρεπαν την Apple στο να βγάλει φθηνό iPhone και να κυνηγήσει μερίδια αγοράς? Mε λύπη μου διαπιστώνω διάφορους χρήστες να αποπροσανατολίζουν την κουβέντα σε βαλάντια, κοινωνικές τάξεις και ότι άλλο άσχετο προσωπικής φύσης…. ενώ θα έπρεπε να συζητάμε για τις εταιρίες, τις στρατηγικές τους και τα αποτελέσματα αυτών. Είναι εκτός τόπου και χρόνου η αναφορά της τιμής ενός προϊόντος ως η βασική αιτία που αποτυγχάνει. Η Samsung προσφέρει 100αδες συσκευές για όλα τα πορτοφάλια. Αν κοστολογούσε τις ναυαρχίδες της σε χαμηλότερη τιμή αυτό δεν συνεπάγεται και αύξηση κερδών. Αν δείτε τα νούμερα, η Samsung παρόλο που αναμένει λιγότερα από τα μισά καθαρά κέρδη καταφέρνει έστω και ελάχιστα να αυξάνει το μερίδιο της στην αγορά ΕΠΕΙΔΗ έχει ρίξει τις τιμές των προϊόντων της. Οι εταιρίες έχουν ως στόχο να πετυχαίνουν υψηλότερα περιθώρια κέρδους… η Samsung δαπανά τρομακτικά ποσά και σχεδόν διπλάσια χρήματα από την Apple για marketing και προφανώς δεν είναι μόνο τα υλικά κατασκευής που καθορίζουν την τιμή ενός προϊόντος. Οι λόγοι που αποτυγχάνει η Samsung και η κάθε Samsung είναι πολλοί και διάφοροι όπως η απουσία δικού της λειτουργικού, το ότι δεν υπάρχει ενοποίηση των υπηρεσιών της με το software και το hardware της, το ότι δεν έχει χτίσει ένα δικό της οικοσύστημα με εφαρμογές, το ότι οι λιγοστές υπηρεσίες της δεν χρησιμοποιούνται από κανέναν και ότι δεν έχει βρει σοβαρούς λόγους διαφοροποίησης από τους διάφορους OEM του Android. Δεν έχει να κάνει ούτε με την τιμολογιακή της πολιτική, ούτε αν τα Galaxy έχουν πλαστική πλάτη ούτε αν μπορείς να βρεις κινέζικο με 10 πυρήνες και 10 GB Ram.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη πτώση κερδών από το 2009. Η Samsung δεν μπορεί να αντιδράσει... δεν είναι στην φιλοσοφία τους.... το πολύ πολύ η επόμενη σειρά να έχει και μεταλλικό καπάκι. Αυτοί θα συνεχίσουν να διαθέτουν 100αδες συσκευές στην αγορά και τώρα που πέφτουν, οι αναλυτές προβλέπουν ότι θα ρίξουν περισσότερο τις τιμές για να διατηρήσουν το μερίδιο αγοράς τους. H Samsung πουλά εκατομμύρια συσκευές και τα κέρδη της συρρικνώνονται στο μισό. Ευτυχώς που παραμένει ηγέτης στην παραγωγή chip και ρεφάρει από εκεί τις απώλειες κερδών στις φορητές συσκευές. Σύμφωνα με την WSJ η Samsung ήδη μεταθέτει μηχανικούς λογισμικού από το τμήμα κινητής σε άλλους τομείς της εταιρίας.

Για όσους ονειρεύονται ότι θα παρουσιάσει το the next big thing η πραγματική αντίδραση της Samsung είναι στο να γίνει περισσότερο κατασκευαστής εξαρτημάτων και σε αυτό επενδύει.
http://mobile.reuter...141006?irpc=932

Kαι όπως γράφω σε τέτοιες περιπτώσεις αν τα νέα αφορούσαν κάποια άλλη εταιρία θα είχε πέσει το σύμπαν. Μιλάμε για τρομακτική μείωση κερδών. Εδώ για ψύλλου πηδημα τα topic της Apple τριανταρίζουν σε σελίδες. Ολα μπαίνουν στην θέση τους. Οι toshiba/dell/hp etc των φορητών (Xiaomi,Micromax,Lenovo,Motorola,Samsung) θα κυνηγούν τα μερίδια αγοράς για να μοιράζονται τα ψίχουλα και η Apple θα απομακρύνεται στο μικρό μερίδιο της αγοράς της (premium κομμάτι) που θα της αποφέρει τα περισσότερα κέρδη. Το αστείο ξέρετε ποιο είναι? Οτι για πρώτη φορά στην αγορά της Αμερικης ή η Apple θα έχει μερίδιο αγοράς πολύ κοντά σε αυτό των Android OEM... δλδ για ένα Galaxy Y μέχρι HTC M8 εκεί έξω θα υπάρχει αντίστοιχα ένα iPhone…. και μιλάμε για χαοτική διαφορά στη μέση τιμής πώλησης των συσκευών. Αυτό για τους φορουμάδες λάτρεις των μεριδίων…. στατιστικό που δεν απασχολεί καμία σοβαρή εταιρία που δεν πουλάει σε τιμές κόστους αλλά θέλει να βάζει χρήματα στο αποθεματικό της. Τα μερίδια αγοράς απασχολούν blog όπως το techblog με άρθρα του τύπου στο 80% το Android.

Απο τα καλυτερα(αν οχι το καλυτερο) ποστ που εχεις ανεβασει.
Εμπεριστατομενο,λες αυτο ακριβως που πρεπει και το τι πιςτευεις,χωρις πολλες φαμφαρες και ειρωνιες.
Συνεχισε ετσι και στα επομενα,γιατι τελευταια το ειχες χασει λιγο(ειχες παρασυρθει θα ελεγα)....

#1102   peros550

peros550

    iPH Addict

  • 716 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/10/2014 - 08:23

+1 κι απο εμενα . Ακριβέστατο post , με αναφορές , πλήρως εμπεριστατωμένο

Συνέχισε ετσι.

#1103   redcom7

redcom7

    iPH Enthousiast

  • 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 12/10/2014 - 22:05

Και όμως Ζουν ανάμεσα μας...

#1104   parafron4

parafron4

    iPH Elite Poster

  • 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 13/10/2014 - 10:51

αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι στα τελευταια ποστ του dj δε βλεπω λεξεις οπως ''ρακετα,παντοφλα σανιδα του σερφ'' και αλλα τετοια χαριτωμενα που στα προηγουμενα ποστ του εκαναν συχνα την εμφανιση τους.......γιατι αραγε?



#1105   dream21

dream21

    iPH Hero

  • 3.897 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 13/10/2014 - 21:56

αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι στα τελευταια ποστ του dj δε βλεπω λεξεις οπως ''ρακετα,παντοφλα σανιδα του σερφ'' και αλλα τετοια χαριτωμενα που στα προηγουμενα ποστ του εκαναν συχνα την εμφανιση τους.......γιατι αραγε?

 

 

Εδω ολόκληρη Apple εαν θυμάσε στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να πείσει όλο τον κόσμο ότι η ιδανική διάσταση οθόνης για Smartphones είναι οι 4in. Ξέχασες το σχετικό απόσπασμα από την παρουσίαση του iPhone 5, αλλά και την απαράδεκτη διαφήμιση που το συνόδευε, με αντίχειρες που φτάνουν από "εδώ ως εδώ" και το ότι -το να πάρεις 4in κινητό- είναι θέμα "κοινής λογικής”.Mην λέμε τα ίδια και ίδια συνέχεια απλά είναι δυσάρεστο που πολλοί πίστεψαν άκριτα αυτό που τους πλάσαρε το marketing της Apple και δεν θέλησαν να κρίνουν οι ίδιοι την "ιδανική" -για εκείνους- διάσταση οθόνης. Εδω είδαμε στην παρουσίαση του iPhone 6 και iPhone 6 Plus ότι η Apple αναγκάζεται να καταφύγει σε μία ακόμα επική κωλοτούμπα και να αναιρέσει αυτό που τόσο έντονα είχε διαφημίσει. :P


Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 13/10/2014 - 21:57


#1106   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 14/10/2014 - 15:28

Σχετικά με την άνοδο και την πτώση της Samsung στην αγορά των smartphones

 

Behind the Scenes...

#1107   ntnskrds

ntnskrds

    iPH Elite Poster

  • 2.334 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 14/10/2014 - 16:24

 

Σχετικά με την άνοδο και την πτώση της Samsung στην αγορά των smartphones

 

 

Απιθανο αρθρο !!! 

 

Και να πεις οτι δεν τα ειχαμε ξαναδει ολα αυτα ?? Ποσοι μεγαλοι και τρανοι κατασκευαστες PC της δεκαετιας του 90 δεν εχουν κλεισει η ψυχοραγουν σημερα ?? Γιατι καποιοι πιστεψαν οτι η Samsung που βαδιζε στα χναρια τους θα γλιτωνε ? Εκανε την αρπακτη που αρμοζει σε παικτες σαν και αυτην (αυτους που μπορουν να μπουν πιο γρηφορα απο τους υπολοιπους πισω απο τον πρωτοπορο) αλλα μεχρι εκει ... Το smartphones κομματι της θα εχει την ιδια τυχη που ειχαν/εχουν η HP, Compaq, Dell και τοσοι αλλοι . Τα κερδη τους θα συμπιεστουν απιστευτα 



#1108   Velkus

Velkus

    iPH Hero

  • 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 16/10/2014 - 08:19


@CaLi@


#1109   DJTaurus

DJTaurus

    iPH Member

  • 283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:DJTaurus_

Δημοσίευση 25/10/2014 - 22:26

H Apple ανακοίνωσε ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ από την Google για το Q3 του 14. Αυξημένα έσοδα τα τελευταία 2 τρίμηνα κατά 20% (+12% τα καθαρά κέρδη… ποσοστό ρεκόρ των τελευταίων 7 οικονομικών τριμήνων) κάτι που απ΄ότι διαφαίνεται θα συνεχίσει να κάνει…. για το τρέχον τρίμηνο η Apple περιμένει αύξηση του +30%. Τα καθαρά κέρδη αναμένονται να ξεπεράσουν τα 10 δις… με λίγα λόγια το επόμενο τρίμηνο η Apple θα βάλει στο αποθεματικό της όσα θα βάλουν μαζι οι 3ις εταιρίες που είναι πιο κερδοφόρες μετά από αυτήν… Google+MS+Samsung. H Samsung με τα τεράστια μερίδια αγοράς θα ανακοινώσει από κινητά/σκούπες/chip/πλυντήρια/tv etc περί τα 3 δις καθαρά κέρδη…. λιγότερα απ΄όσα έβγαζε η Google και η MS τόσο καιρό. Συνήθως περίπου το 60% από τα καθαρά κέρδη της Samsung αφορούν το τομέα κινητής. Ξεχάστε την Samsung ως την δεύτερη δύναμη που κάποτε ξέρατε… η ζημιά είναι τεράστια. Οταν η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει περισσότερα λιγότερα από τα μισά καθαρά κέρδη τριμήνου, η Apple όχι μόνο καταφέρνει (για σερί τριμήνων) να διατηρεί τα εξωπραγματικά της κέρδη αλλά και να τα αυξάνει. Και όταν οι άλλοι ρίχνουν τις τιμές για να πουλήσουν, η μέση τιμή πώλησης των iPhone (26% περισσότερες μονάδες) αυξήθηκε κατά 26 δολάρια φτάνοντας τα 603$. Το εντυπωσιακό είναι ότι οι πωλήσεις των iPhone αφορούν το τέλος τριμήνου όπου και έγινε το λανσάρισμα. Τα οικονομικά αποτελέσματα που θα ανακοινώσει η Apple στο τέλος του τρέχοντα τριμήνου θα είναι πέραν κάθε φαντασίας και το πιο κερδοφόρο τρίμηνο εταιρίας που έχει καταγραφεί ποτέ. Καταλαβαίνεται ότι το Plus έχει οδηγήσει τα περιθώρια κέρδους της Apple στον θεό και είναι προφανές ότι δεν καίγονται αν οι μεγαλύτερες οθόνες κανιβαλίζουν τα iPad. Οι γελοίοι του τύπου ασχολούνται με τις λιγότερες πωλήσεις των iPad ενός προϊόντος που δεν θα γίνει ποτέ σαν το iPhone αλλά οι πωλήσεις του θα είναι κυκλικές όπως και αυτές των PC. Πλέον μπαίνουν περισσότερα χρήματα στο αποθεματικό. Τα κέρδη του App Store ήταν αυξημένα κατά 36% και οι μονάδες των Mac (τα περισσότερα τεμάχια που έχει διαθέσει η Apple ποτέ) που διατέθηκαν στο +25%. Και για όσους προτρέχουν ότι η Apple αυγατίζει τα χρηματά της αυτό το τρίμηνο έβαλε στο αποθεματικό της 9δις λιγότερα μιας και προχώρησε αρκετές επενδύσεις και εξαγορές.

 
B0a9NWoCUAEQXHi.png
 
 
Spoiler
 
Επειδή κανείς δεν το πήρε χαμπάρι το Anandtech ανέβασε τα ανανεωμένα benchmarks με την προσθήκη του Note 4. Δεν άλλαξε κάτι απλώς κουβέντα να γίνεται… 
 
Spoiler
 
iPhoneNYC-640x501.jpg
 
Επειδή μερικοί αναρωτιούνται γιατι η Apple αγόρασε την Beats:
Το νέο video της Apple με τον Lebron James να διαφημίζει Beats έχει σε 3ις ημέρες 6,7εκ views. To δεύτερο πιο δημοφιλές video ever της Apple στο youtube είναι του iPhone 6 και μέσα σε 1 μήνα έχει 5,4εκ views.
 
 
AppAnnieQ32014-730x319.png
 
Ωμή δύναμη... το iPad Air 2 είναι 58% πιο γρήγορο του iPhone 6 και 68% του iPad Air. Η Apple αν συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό σε 2 χρόνια θα μπορεί να σχεδιάζει δικούς της ARM επεξεργαστές για τα Mac. Προς το παρόν περνάμε μερικά MBPro του 2010 και μερικά MBA του 11. To Shield της Nvidia έχει κόφτη στα 3200 στο Geekbench. 
 
 
Το μάμησε το θέμα η Apple. Eίπαμε να είναι δυνατό αλλά όχι και έτσι. Στο event όπως πάντα δίνει μετριοπαθή νούμερα και από χτες έχουμε πάθει τσοκομπλοκο με τις επιδόσεις της συσκευής.35% πιο γρήγορη CPU (multicore Geekbench) του Nexus 9. O 3πύρηνος του iPad Air 2 είναι 40% πιο γρήγορος του 4πύρηνου K1 tegra που φοράει το Nvidia Shiled (multicore) και 68% στο singlecore. 70% ταχύτερος στο multicore του 8πύρηνου (exynos 5420) της ναυαρχίδας της Sammy (tab S 10.5) και 104% στο singlecore…. με χαμηλότερο χρονισμό και 2gb αντί 3gb Ram. Πραγματικά δημιουργεί πονοκέφαλο στους developers διότι το χάσμα με τον A5 των iPad 2 από το χαοτικό περνάει σε αστρονομικό…. είναι πλέον δύσκολο να αναπτύξουν εφαρμογές που θα αξιοποιούν όσο το δυνατόν περισσότερο το hardware της εκάστοτε συσκευής…. αναγκαστικά θα υπάρχουν συμβιβασμοί είτε στις νεότερες είτε στις παλαιότερες συσκευές.Όποιος έχει σκοπό να αμφισβητήσει τα παραπάνω νούμερα είναι τα ίδια με αυτά που δίνει το αγαπημένο σας GSMarena.
 
 

“It’s hard to believe that it’s been nearly five years since Jobs introduced that first iPad, and even harder to believe how completely the iPad changed the way computers fit into our lives,” Nilay Patel writes for The Verge. “The iPad brought tablets into the mainstream, upended the entire PC business, and for several years looked like a runaway success on par with the iPhone. The question wasn’t whether tablets would replace laptops for most people, but how quickly.”

“Pick up an iPad Air 2 and you’ll immediately understand why Apple pursues that thinness with such single-minded zeal. It’s so, so thin: 18 percent thinner than the older Air, and even slightly lighter. It’s hard to believe that there’s a computer back there, let alone a computer as powerful as the laptop computers of just a few years ago,” Patel writes. “If there is anything magical about this new iPad it is this, this feeling of impossibility. The Air 2 makes the original iPad look and feel archaic, like a horrible monster from a long-forgotten past.”
 
“There’s no question that the iPad Air 2 is the best iPad ever made,” Patel writes. “It’s also the best tablet ever made — its incredible hardware and enormous ecosystem of apps offer a commanding advantage over the competition.”
 
Διάφορα reviews για τον Retina iMac
 
Spoiler
 
H νέα νόρμα εξαπλώνεται... το Apple Pay το χρησιμοποιούν ήδη περισσότεροι χρήστες από αυτούς που έχουν χρησιμοποιήσει τόσο καιρό το Google wallet.
 

Εκτιμάται ότι η MS διέθεσε περί τα 1εκ Surface σε ένα τρίμηνο και αν δείτε τα σημερινά άρθρα του τύπου είναι κάτι που αντιμετωπίζεται με ενθουσιασμό. Η Apple με 12εκ iPad στο ίδιο τρίμηνο αντιμετωπίστηκε με τα γνωστά καταστροφολογικά σενάρια φαντασίας. $0.9 δις έσοδα έφεραν τα Surface (η MS δεν μας λέει πόσα είναι τα καθαρά) Vs $5.3 δις καθαρών εσόδων που έφεραν τα iPad. Η Apple επίσης πουλά περισσότερα iPod από τα Xbox 360/One που πουλά η MS.... τα περιθώρια κέρδους των iPod είναι τεράστια σε σχέση για παράδειγμα με το One που στην έκδοση του Kinect το κέρδος ανά τεμάχιο είναι μόλις 38 δολάρια. Είναι αστείο αυτό που συμβαίνει στον τύπο. Η MS επειδή δεν έχει καταγράψει κάποιο ρεκόρ πωλήσεων στο προϊόν αν παρουσιάσει έστω και ελάχιστα αύξηση (χωρίς να ξέρουμε περιθώρια κέρδους, τεμάχια, πόσο και αν έχει ρίξει τις τιμές και χωρίς να μας ενημερώνει για τα καθαρά κέρδη) αυτό θα θεωρηθεί επιτυχία από τον τύπο... σε αντίθεση με την Apple που η επιτυχία της κρίνεται αν θα σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ της πωλήσεων και κερδών.... η μικρή πτώση σε κάτι από αυτά => Doomed. Πάντως υπάρχουν και αναλυτές που πιστεύουν ότι η MS πούλησε λιγότερα Surface από το αντίστοιχα περσινό τρίμηνο.

 

Από εκεί και πέρα....

 

Τα αποτελέσματα της MS είναι σταθερά για πολλά οικονομικά τρίμηνα και σε γενικές γραμμές πιο ικανοποιητικά από την αγαπημένη Google και Samsung αρκετών. Tης Samsung θα ανακοινωθούν σε λίγες ημέρες και τα καθαρά κέρδη για την εταιρία που πουλά φορητά/πλυντήρια/σκούπες/τηλεοράσεις κτλ εκτιμώνται ότι θα κοντά στα 3δις. 

 

Οπότε έχουμε και λέμε για το προηγούμενο τρίμηνο:

 

Google: 2.81 δις καθαρά κέρδη (από 2.97)

Microsoft: 4.5 δις καθαρά κέρδη (από 5,24)

 

Είναι κρίμα με βάση το παραπάνω νούμερο η Google να αντιμετωπίζεται από τα site ως τεχνολογικός γίγαντας και η MS ως τεχνολογικός δεινόσαυρος. Το αυτό όταν ανακοινώσει τα δικά της οικονομικά αποτελέσματα η χαϊδεμένη Samsung που για 4 σερί τρίμηνα κατρακυλά. Ας αφήσουν μερικοί τα καταστροφολογικα σεναρια για την MS (τουλάχιστον δείχνει να αντιδρά και να εστιάζει και πάλι σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά... τις υπηρεσίες) γιατί αυτή τη στιγμή μεγαλύτερο πρόβλημα έχει η Google. Eξαρτάται πλήρως από τις διαφημίσεις (89% των εσόδων, κόστος ανα κλικ πέφτει σταθερά), οι οποίες μεταφέρονται πλέον στα φορητά και εκεί η μοναδική εταιρία που αυξάνει το μερίδιό της είναι η Facebook με της Google να μειώνεται. 

 

To Siri, With Love

 

Αφιερωμένο σε αυτούς που λένε: "μα εγώ δεν έχω να κρύψω τίποτα".

 
 
 
Google Nexus 9 χωρίς επεκτάσιμη micro sd και pre-installed flash player...?... βρε πως αλλάζουν οι καιροί.
 
15hhn2s.jpg
 
Δείτε πως είναι σήμερα ένα χρήστης Android που περιμένει από το 2007 την καταστροφή της Apple.
 
Spoiler
 
B0Vu_cOCcAEuPEs.png
 
 

Τελευταία επεξεργασία από: DJTaurus, 25/10/2014 - 22:30


#1110   Donsotiriou

Donsotiriou

    iPH Contributor

  • 965 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 25/10/2014 - 22:37

Πω ρε φίλε σάρωσες τι δουλειά έκανες
Μου έδωσες case study για το πανεπιστήμιο
Είσαι σούπερ αναλυτής :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες