Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Τα πρώτα στοιχεία από την εκδήλωση της Apple


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 12/09/2012 - 18:56

Αναρτημένη εικόνα


H πολυαναμενόμενη εκδήλωση για την παρουσίαση του iPhone 5 έχει ξεκινήσει εδώ και λίγα λεπτά και ο Tim Cook, CEO της Apple, έχει ήδη ολοκληρώσει τον πρόλογο παρουσιάζοντας ορισμένα γενικά στοιχεία για την πορεία της Apple ως είθισται. Συγκεκριμένα, μαθαίνουμε για το νέο Apple Store στην Βαρκελώνη όπου χρησιμοποιήθηκε ασβεστόλιθος από ένα τοπικό λατομείο και χρειάστηκαν δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί η κατασκευή του. Φυσικά, η υποδοχή του κόσμου ήταν καταπληκτική με μεγάλες ουρές και συμμετοχή. Eπίσης, την προσεχή Παρασκευή ανοίγει καινούργιο Apple Store φτάνοντας τον συνολικό αριθμό στα 380 καταστήματα σε 13 χώρες εξυπηρετώντας 1 εκατομμύριο πελάτες καθημερινά!

Όσον αφορά το Mac ο Tim Cook ανακοίνωσε 7 εκατομμύρια λήψεις για το OS X Mountain Lion καθιστώντας το το λειτουργικό με την γρηγορότερη αποδοχή. Επίσης, το νέο Retina MacBook Pro μαζί με το MacBook Air αποτελούν την νούμερο 1 επιλογή των καταναλωτών στις ΗΠΑ καταλαμβάνοντας το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς με 15 τοις εκατό ετήσια ανάπτυξη σε σχέση με το 2 τοις εκατό των υπολοίπων κατασκευαστών.

Προχωρώντας στο iPad ο Tim Cook ανακοίνωσε 84 εκατομμύρια πωλήσεις εκ των οποίων οι 17 εκατομμύρια πραγματοποιήθηκαν στο τρίμηνο Απρίλιος-Μάιος-Ιούνιος. Για να συνειδητοποιήσετε το μέγεθος η Apple πούλησε περισσότερα iPads απ' ότι όλοι οι υπόλοιποι κατασκευαστές πούλησαν υπολογιστές! Συνεπώς, το iPad καταλαμβάνει πλέον το 68 τοις εκατό της αγοράς tablet υπολογιστών και το 91 τοις εκατό της κίνησης στο Internet. Συνολικά, ο αριθμός των iOS συσκευών που διατίθενται στην αγορά ανέρχεται πλέον στα 400 εκατομμύρια!

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες