Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 5/5S & SE

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5474 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1786   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.871 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 06/03/2013 - 12:00

φοβαμε οτι το μπροστινο μερος δεν προεξεχει αρκετα ωστε να προστατευει την οθονη και επισης πως με το glasstR το κανονικο ή το slim (οταν βγει ) θα προεξεχει το τζαμακι πιο μπροστα απο την θηκη. Ισχυουν αυτα ή μηπως λεω τα δικα μου και αγχωνομαι αδικα?

Οταν ζητας κατι πολυ λεπτο για θηκη θα πρεπει να συμβιβαζεσαι με καποια πραγματα.Μην ξεχνας οτι ειναι παρα πολυ λεπτο bumper και ειναι αδυνατο να προεξεχει μπροστα τοσο ωστε να προστατευει την οθονη οπως αλλες θηκες με μεγαλυτερο παχος.Αν σε ενοχλει τοσο πολυ μοιραια πας για αλλη θηκη.Απλα θα δινει περισσοτερο ογκο σε σχεση με την Caze.

βλεπω κοσμο παιρνει belkin...θα θελα πολυ να μου πουν ποσο ευτυχισμενοι ειναι με την αισθηση του power button.........................πληρωσα 1...την πηγα για αλλαγη καπακια γιατι ηταν ελφρως γτπ..τελικα καταλαβα οτι ετσι ειναι ολες..δε νιωθουν εκει στη belkin πανω στο θεμα..η απλα στα @@ τους..πολυ δυσαρεστημενος απ τη συγκεκριμενη..ενιωθα οτι ειναι χαλασμενο το κουμπι του power...πηρα θηκες απο ebay με 2 δολλαρια και ειναι πολυ ανωτερες.............

ολες οι μαρκες εχουν καλα,μετρια και χαλια μοντελα.Το συγκεκριμενο και μονο της Belkin και συμφωνα παντα με τα reviews ειναι πολυ καλο και μαλιστα μονιμως μπαινει στο top3 των θηκων.Αυτο αλλωστε,οσες φορες την ανεφερα τη θηκη το επεσημανα παντα ...μιλαμε παντα για την Belkin Grip Candy Sheer και για καμμια αλλη Belkin.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1787   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 06/03/2013 - 14:17

βλεπω κοσμο παιρνει belkin...θα θελα πολυ να μου πουν ποσο ευτυχισμενοι ειναι με την αισθηση του power button.........................πληρωσα 1...την πηγα για αλλαγη καπακια γιατι ηταν ελφρως γτπ..τελικα καταλαβα οτι ετσι ειναι ολες..δε νιωθουν εκει στη belkin πανω στο θεμα..η απλα στα @@ τους..πολυ δυσαρεστημενος απ τη συγκεκριμενη..ενιωθα οτι ειναι χαλασμενο το κουμπι του power...πηρα θηκες απο ebay με 2 δολλαρια και ειναι πολυ ανωτερες.............

Ποιες πηρες απο το ebay φιλε μου;

You'll Never Walk Alone

#1788   Tzannetos94

Tzannetos94

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Twitter:@Tzannetos_94
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 06/03/2013 - 17:40

Οταν ζητας κατι πολυ λεπτο για θηκη θα πρεπει να συμβιβαζεσαι με καποια πραγματα.Μην ξεχνας οτι ειναι παρα πολυ λεπτο bumper και ειναι αδυνατο να προεξεχει μπροστα τοσο ωστε να προστατευει την οθονη οπως αλλες θηκες με μεγαλυτερο παχος.Αν σε ενοχλει τοσο πολυ μοιραια πας για αλλη θηκη.Απλα θα δινει περισσοτερο ογκο σε σχεση με την Caze.

Aπλως ενταξει να ειναι λεπτη αλλα θελω μπροστα να εχει εστω και λιγο εξογκωμα ωστε και να πεσει κατω με την οθονη να μην σπασει (το μποστινο εξογκωμα ειναι οσο της beklin η view case ή λιγοτερο?) . Επισης εχει κανεις το glasstR με την ThinEdge? και αν ναι η το glasstR προξεχει πιο μποστα απο τη θηκη ή ερχεται σε μια ευθεια? Αν εχει κανεις το συνδυασμο των 2 να μου κανει τη χαρη να ποσταρει μερικες φωτογραφιες

Τελευταία επεξεργασία από: Tzannetos94, 06/03/2013 - 17:42

#1789   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.871 μηνύματα

Δημοσίευση 06/03/2013 - 19:44

Aπλως ενταξει να ειναι λεπτη αλλα θελω μπροστα να εχει εστω και λιγο εξογκωμα ωστε και να πεσει κατω με την οθονη να μην σπασει (το μποστινο εξογκωμα ειναι οσο της beklin η view case ή λιγοτερο?) . Επισης εχει κανεις το glasstR με την ThinEdge? και αν ναι η το glasstR προξεχει πιο μποστα απο τη θηκη ή ερχεται σε μια ευθεια? Αν εχει κανεις το συνδυασμο των 2 να μου κανει τη χαρη να ποσταρει μερικες φωτογραφιες

διαβασε εδω
και εδω για να δεις τη λιστα συμβατοτητας του Glass

Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 06/03/2013 - 19:52

#1790   ainerone

ainerone

iPH Addict

• 740 μηνύματα

Δημοσίευση 06/03/2013 - 20:04

Καλησπερα παιδια.Μου εχει μπει στο ματι εδω και κατι μερες η εν λογω θηκη τις sgp.Την εχει κανεις;Μπορει να μου πει εντυπωσεις(παχος κλπ κλπ)Ευχαριστω!

Αναρτημένη εικόνα

#1791   Amstaff

Amstaff

iPH newbie

• 33 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 06/03/2013 - 20:07

Καλησπέρα,

Σε λίγες μερούλες περιμένω το 5αράκι μου σε μαύρο χρώμα και θα με ενδιέφερε να αγοράσω μία περιμετρίκη θήκη απο κάποιο σκληρό υλικό (όχι bumper) και προστασία οθόνης και πίσω μεριάς.

Έχω κατά νου τα ακόλουθα:

Περιμετρική θήκη: http://www.spigen.co...slim-vivid.html
Προστασία οθόνης: http://www.ebay.com/...=item3f1d6f3900

Ποιά η γνώμη σας για τα παραπάνω προϊόντα;

#1792   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 06/03/2013 - 20:09

Αν ψάξεις Youtube θα δεις πολλά βίντεο με τη συγκεκριμένη...Δεν είναι χοντρή ούτε προσθέτει όγκο..

Καλησπερα παιδια.Μου εχει μπει στο ματι εδω και κατι μερες η εν λογω θηκη τις sgp.Την εχει κανεις;Μπορει να μου πει εντυπωσεις(παχος κλπ κλπ)Ευχαριστω!

Αναρτημένη εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 06/03/2013 - 20:11

Αναρτημένη εικόνα

#1793   ainerone

ainerone

iPH Addict

• 740 μηνύματα

Δημοσίευση 06/03/2013 - 20:10

Καλησπέρα,

Σε λίγες μερούλες περιμένω το 5αράκι μου σε μαύρο χρώμα και θα με ενδιέφερε να αγοράσω μία περιμετρίκη θήκη απο κάποιο σκληρό υλικό (όχι bumper) και προστασία οθόνης και πίσω μεριάς.

Παντως μαζι με το bumper σου προσφερει δωρεαν μπρος πισω μεμβρανες προστασιας ;)

#1794   Amstaff

Amstaff

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 06/03/2013 - 20:15

Παντως μαζι με το bumper σου προσφερει δωρεαν μπρος πισω μεμβρανες προστασιας ;)

Ναι αλλά έρχονται δωρεάν στη τιμή οπότε δεν ξέρω κατά πόσο ανθεκτικές θα είναι...

#1795   smoothjimmy27

smoothjimmy27

iPH Addict

• 803 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:smoothjimmy27

Δημοσίευση 06/03/2013 - 20:19

φοβαμε οτι το μπροστινο μερος δεν προεξεχει αρκετα ωστε να προστατευει την οθονη και επισης πως με το glasstR το κανονικο ή το slim (οταν βγει ) θα προεξεχει το τζαμακι πιο μπροστα απο την θηκη. Ισχυουν αυτα ή μηπως λεω τα δικα μου και αγχωνομαι αδικα?

Το glasstr το ειχα στο προηγουμενο 5αρι μου. Δεν ειχα θεμα με την thinedge αλλα προεξεχει απο την θηκη μπροστα. Οχι πολυ αλλα προεξεχει. Πολυ λεπτο bumper παντως. Δεν εχεις θεμα να στο πεταξει το τζαμι η θηκη παντως. Επισης καλυτερη αφη το glasstr και απο το μαμα τζαμι. Νομιζω δεν θα εχεις θεμα. Ολος ο συνδυασμος ειναι αψογος με το slim bumper της sgp το glasstr και το αλουμινενιο home button. Βεβαια ταιριαζουν αψογα γιατι ειναι η ιδια εταιρεια. Αυτα!!

#1796   ainerone

ainerone

iPH Addict

• 740 μηνύματα

Δημοσίευση 06/03/2013 - 20:20

Ναι αλλά έρχονται δωρεάν στη τιμή οπότε δεν ξέρω κατά πόσο ανθεκτικές θα είναι...

Ειναι πολυ ανθεκτικες.Σκεψου οτι εχω παρει θηκη της sgp και ειχε μεσα δωρο μεμβρανη για μπροστα.Απο τοτε που την εχω(2μηνες)ειναι μια χαρα και στην υφη και δεν γρατζουνιεται ευκολα σε σχεση με τις φτινιαρικες του ebay.

#1797   chisel

chisel

iPH newbie

• 17 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 06/03/2013 - 20:23

Το μονο που με προβληματιζει με αυτη τη θηκη ειναι οτι ειναι μεταλικη και κατα καιρους εχουν ακουστει προβληματα στο σημα με παρομοιες θηκες(δεν ξερω για την συγκεκριμενη).

Καλησπέρα,

Πηρα πριν μια βδομαδα περιπου το bumper που λες και ειναι ειναι πολυ καλη επιλογη φιλε!Για το συγκεκριμενο screen protector δεν εχω αποψη αλλα αν κρινω απο την Spigen γενικοτερα νομιζω οτι θα ειναι μια χαρα.Απλα αν μπορεις να διαθεσεις καποια χρηματα παραπανω παρε το GLAS.t.Κανε την παραγγελια απο τον επισημο reseller στο eBay,εχει μεγαλη διαφορα στα μεταφορικα.
http://stores.ebay.c...Authentic-Store

#1798   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.871 μηνύματα

Δημοσίευση 06/03/2013 - 20:24

μα η τιμη ειναι τοσο υψηλη ακριβως λογω των μεμβρανων που περιλαμβανονται στη συσκευασια.Το δευτερο που θες να παρεις απο ebay μου φαινεται περιττο.

#1799   Amstaff

Amstaff

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 06/03/2013 - 20:27

Οπότε θα προτιμήσω το ένα που σου στέλνει μαζί και τις 2 προστατευτικές μεμβράνες...

Ευχαριστώ παιδιά για τη γρήγορη απάντηση που μου δώσατε!

#1800   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 06/03/2013 - 20:29

Ίδιες ακριβώς είναι οι ζελατίνες που δίνει φίλε μην τις πάρεις..Εκτός και τις θέλεις να σου μείνουν..;)

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5