Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Error message: "this accessory is not made to work with iPhone"


  • Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
2 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   Maltanous

Maltanous

    iPH newbie

  • 25 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/11/2008 - 21:15

Καλησπέρα.. Λοιπόν,πριν 2-3 μέρες μου έπεσε το iPhone κάτω & έπεσε σχεδόν με τι μούρη με αποτέλεσμα να πεταχτεί το slot για την Sim card.. Την ξαναέβαλα μέσα, έδωσα το pin & όλα ok. Όμως,το ίδιο βραδυ, και συνεχεια από τότε, μου πετάει ένα message,πιο πολύ σαν error message που λέει: "this accessory is not made to work with iPhone" και μετά με παραπέμπει στο να θέσω το airplane mode στο ON.

Έχω το 2G iPhone και πριν περίπου 2 βδομάδες έβαλα και έσπασα κανονικά το 2.1 version και δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι προχθές..

Το θέμα ποιο είναι? Έψαξα στο google και γενικά σε forums για να δω αν το έχει πάθει και κανεις άλλος και υπήρχαν περιστατικά σαν το δικό μου, που έπεσε δηλαδή ή που βράχηκε το τηλέφωνο κλπ. Άλλοι είχαν το ίδιο message και πρόβλημα με τα ακουστικά τους ή τον ήχο γενικά και άλλοι το πάθαιναν όποτε έβαζαν το κινητό στο καλώδιο για φόρτιση..

Εγώ λαμβάνω το message σε άκυρες στιγμές ΚΑΙ κάθε φορα που πατάω το home button για να ανοίξει η οθόνη (ξέρετε όταν έχεις πατήσει το μαύρο κουμπί από πάνω και έχει μαυρίσει η oθόνη) και ας μην το έχω συνδέσει πουθενά...

Επίσης, παρατήρησα σήμερα ότι αν και φορτίζει μέσω του pc, το pc δεν το αναγνωρίζει... δεν το βλέπει καθόλου με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω restore η κάτι τέτοιο..

Το message δεν έχει παρουσιάσει κάποιο άλλο πρόβλημα απ'ότι βλέπω αλλα είναι ΤΕΡΜΑ σπαστικό.. Και κάτι άλλο, στα forums που έψαξα, οι πιο πολλοί δίνανε ως λύση να πάω στο κοντινότερο Apple Store επειδή απ'ότι φαίνεται οφείλεται σε κάποιο βραχυκύκλωμα στο dock connector και να τους το δώσω ώστε να μου το αντικαταστήσουν.. εγώ όμως ούτε εγγύηση έχω προφανώς, ούτε τίποτα..

Παρακαλώ, αν κάποιος το έχει πάθει ή ξέρει τι πρέπει να κάνω ας μου το πει...

Επίσης αν ξέρετε που μπορώ να το στείλω ή με ποιον να μιλήσω για να μου το επιδιορθώσει ή έστω να μου πείτε ένα τρόπο να κάνω το pc να "δει" το τηλέφωνο έτσι ώστε να μπορέσω να κάνω ένα restore.

Ευχαριστώ

Greeklish to Greek

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   trisk

trisk

    iPH Elite Poster

  • 2.395 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:online Μονο fifa στο PS3

Δημοσίευση 29/11/2008 - 22:31

να το στιλεις σε apple sellers για αντικατασταση παιζει μονο  με το 3g που εχεις εγγυηση
τωρα για επισκευη  το πας σε κανα 9volvo γιατι το εχεις jailbrake :S

#3   Maltanous

Maltanous

    iPH newbie

  • 25 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 01/12/2008 - 19:44

Ρε παιδιά τελικά τι πρέπει να κάνω?
Να το πετάξω το τηλέφωνο να τελειώνω,ή υπάρχει λύση?




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες