πολυ ωραιος....15€ έβαλα και πάω για 432€ μαζί και το διπλακι του πανιωνιου που έβαλα που ήταν στανταρακι

Είσαι Καθηγητής; Πάμε Στοίχημα τότε..
Δημοσίευση 07/10/2012 - 19:00
Ad
Δημοσίευση 07/10/2012 - 20:28
Έπαιξα και Ακαδέμικα - Γκιμαράες Χ
αλλά στο ημίχρονο με στέλνει κουβά με 1-0. Ελπίζω να ισοφαρίσει.
Η Ρεαλάρα μου κερδίζει 0-1. Πάμε γερά

Δημοσίευση 07/10/2012 - 21:57
το στοιχημα ειναι καθαρα προσωπικη υποθεση του καθενος.Πληρώθηκα από Ατλέντικο, σας πήγα πάλι ταμείο κουφάλες.
μενα σημειο πας ταμειο?βαλενθια ειπες,κουβα,
ρεαλ ειπες κουβα.δωσε μια δυαδα,τριαδα και πες αυτο και τελος.
να ξερουμε που να βασιστουμε κιολας...
Δημοσίευση 07/10/2012 - 22:32
το στοιχημα ειναι καθαρα προσωπικη υποθεση του καθενος.
μενα σημειο πας ταμειο?βαλενθια ειπες,κουβα,
ρεαλ ειπες κουβα.δωσε μια δυαδα,τριαδα και πες αυτο και τελος.
να ξερουμε που να βασιστουμε κιολας...
Φίλε μου μάλλον μπερδεύτηκες. Την Βαλένθια δεν την έδωσα εγώ και ούτε την έπαιξα, απλά ανέφερα τον κουβά για τον Giovanni4 παραπάνω που την έδωσε.
Εγώ κάθε μέρα παίζω αυτά που σας γράφω εδώ. Τσέκαρε τα ποστς μου. Απλά σήμερα σχολίασα τη Ρεάλ και είπα για το διπλό το οποίο πάλι δεν έπαιξα. Ό,τι παίζω το δίνω σε κανονική μορφή
π.χ Ατλέτικο Μπιλμπάο - Οσασούνα 1
Γράφω εδώ μόνο αυτά που πιστεύω ότι είναι στάνταρ(όσο στάνταρ μπορούν να είναι).
Ταμείο πάω με 1-1 ματς όσο περίεργο και αν σου φαίνεται. βάζω 10άρικα και 20άρικα και με απόδοση κοντά στο 2 που είναι τα περισσότερα παίρνω τα διπλά. Σκέψου να κερδίζεις ας πούμε κάθε μέρα, θα σε χαλάσει?

Υ. Γ Τσέκαρε τα 3 τελευταία μου ποστς που πρότεινα 3 ματσάκια. Βγήκαν και τα 3. Αυτές τις μέρες αυτά έπαιξα, τίποτε άλλο. Έπαιξα και το Χ που ανέφερα πιο πριν αλλά δεν το έδωσα επειδή το θεώρησα ρίσκο. Στο 90 με πήγε κουβά, τα μαλλιά μου τραβούσα

Τελευταία επεξεργασία από: fANis, 07/10/2012 - 22:34
Δημοσίευση 07/10/2012 - 22:48
οκ σορρυ τοτε φιλε,εγω παιζω μονα αποδεκτα και λιβε μονο.ενα να χασεις,θα παρεις απο το αλλο...προτιμω να δω το παιχνιδι και να το παιξω.απο 1 σεμπτεβριου ειμαι συν 145.Φίλε μου μάλλον μπερδεύτηκες. Την Βαλένθια δεν την έδωσα εγώ και ούτε την έπαιξα, απλά ανέφερα τον κουβά για τον Giovanni4 παραπάνω που την έδωσε.
Εγώ κάθε μέρα παίζω αυτά που σας γράφω εδώ. Τσέκαρε τα ποστς μου. Απλά σήμερα σχολίασα τη Ρεάλ και είπα για το διπλό το οποίο πάλι δεν έπαιξα. Ό,τι παίζω το δίνω σε κανονική μορφή
π.χ Ατλέτικο Μπιλμπάο - Οσασούνα 1
Γράφω εδώ μόνο αυτά που πιστεύω ότι είναι στάνταρ(όσο στάνταρ μπορούν να είναι).
Ταμείο πάω με 1-1 ματς όσο περίεργο και αν σου φαίνεται. βάζω 10άρικα και 20άρικα και με απόδοση κοντά στο 2 που είναι τα περισσότερα παίρνω τα διπλά. Σκέψου να κερδίζεις ας πούμε κάθε μέρα, θα σε χαλάσει?
Υ. Γ Τσέκαρε τα 3 τελευταία μου ποστς που πρότεινα 3 ματσάκια. Βγήκαν και τα 3. Αυτές τις μέρες αυτά έπαιξα, τίποτε άλλο. Έπαιξα και το Χ που ανέφερα πιο πριν αλλά δεν το έδωσα επειδή το θεώρησα ρίσκο. Στο 90 με πήγε κουβά, τα μαλλιά μου τραβούσα
σε καλη μερια φιλε μου...15€ έβαλα και πάω για 432€ μαζί και το διπλακι του πανιωνιου που έβαλα που ήταν στανταρακι
Δημοσίευση 07/10/2012 - 22:52

Δημοσίευση 07/10/2012 - 22:56
Φιορεντινς-μπολονια 1
Ξανθη-παο χ (αν οχι χ ημ χ τελικο)
Μπαρτσα-ρεαλ 4-6 γκολ ( over απο ημιχρονο πιστευω)
Μας κουβαδιασε ο βαζελος...
Δημοσίευση 07/10/2012 - 22:56
Δημοσίευση 07/10/2012 - 23:01
παμε να ρεφάρουμε το αλλο σου-κου με προκριματικά Μουντιαλ..
Α..συγχαρητήρια σε οσους/οσες κέρδισαν

Δημοσίευση 07/10/2012 - 23:26
Δημοσίευση 07/10/2012 - 23:32

http://host3.gnt.gr/phpBB3/index.php
Θα χαρουμε πολυ να κανετε τις προβλεψεις σας και ολοι μαζι να βγαλουμε κανα extraδακι τους δυσκολους αυτους καιρους.Αμα καποιος θελει καποια ερωτηση ας μου στειλει π.μ..Ακομα,αμα εχετε γνωστους οι οποιο ενδιαφερονται θα χαρουμε να τους δουμε και αυτους.
Τελος,θα ηθελα να γραψω οτι ειναι τελειως διαφορετικο απο το περιεχομενο του εδω forum και για αυτο το γραφω κιολας εδω.Αν πιστευετε οτι με καποιο τροπο μπορει να θεωρηθει ανταγωνιστικο,ας το διαγραψουν οι mods.
Δημοσίευση 07/10/2012 - 23:35
δεν αξιζει φιλε να ασχολησε με ελληνικο πρωταθλημα,τοχουν κανταντησει αηδια,στο τελος μονο οι πορωμενοι και οι ολυμπιακοι θα το βλεπουν,βλεπω το πρωτο ημιχρονο ολυμπιακος-αστερας τριπολης τοβαλα 30 ευρω ημιχρονο ασσο,το κουκουτσι με το παραμικρο σφιρυζε για τον ολυμπιακο,αηδια το καταντησαν,ο ολυμπιακος σιγα την ομαδα αλλα ειχε χαρη που δεν υπαρχουν αλλες ομαδες.εγω με λιβε παω πολυ καλα...εβαλα και 10 ευρω στο 78' να βαλει γκολ η ατλετικο και πηρα αλλα 34.συνολο σ.κ κερδος 52 ευρω.μεγάλος κουβάς η σουπερ λιγκα παίδες..δεν περίμενα τέτοιο ρεζίλεμα απο τον Αρη,ουτε το στραβοπάτημα της ΑΕΚ..και τον Παναθηναϊκό δεν φανταζόμουν οτι θα βγαινε over
παμε να ρεφάρουμε το αλλο σου-κου με προκριματικά Μουντιαλ..
Α..συγχαρητήρια σε οσους/οσες κέρδισαν
Δημοσίευση 07/10/2012 - 23:48
Πληρώθηκα από Ατλέντικο, σας πήγα πάλι ταμείο κουφάλες.
Σορυ αλλα για ποια ταμεια αναφερεσε??Τα μονα παιχνιδια που πρεπει να βαλεις πακετο?
Δημοσίευση 07/10/2012 - 23:56
Σορυ αλλα για ποια ταμεια αναφερεσε??Τα μονα παιχνιδια που πρεπει να βαλεις πακετο?
Στον ΟΠΑΠ παίζεις? Μονά τα παίζω τα ματς που δίνω, 20 να βάζεις στο καθένα κάθε μέρα τα διπλασιάζεις. Δε νομίζω να χάλασε κανέναν ένα 20άρικο τη μέρα

Τελευταία επεξεργασία από: fANis, 08/10/2012 - 00:02
Δημοσίευση 08/10/2012 - 00:01
δεν αξιζει φιλε να ασχολησε με ελληνικο πρωταθλημα,τοχουν κανταντησει αηδια,στο τελος μονο οι πορωμενοι και οι ολυμπιακοι θα το βλεπουν,βλεπω το πρωτο ημιχρονο ολυμπιακος-αστερας τριπολης τοβαλα 30 ευρω ημιχρονο ασσο,το κουκουτσι με το παραμικρο σφιρυζε για τον ολυμπιακο,αηδια το καταντησαν,ο ολυμπιακος σιγα την ομαδα αλλα ειχε χαρη που δεν υπαρχουν αλλες ομαδες.εγω με λιβε παω πολυ καλα...εβαλα και 10 ευρω στο 78' να βαλει γκολ η ατλετικο και πηρα αλλα 34.συνολο σ.κ κερδος 52 ευρω.
Ποιο ηταν το παραμικρο; Για την πεναλταρα του βαζελου κανα σχολιο; Μηπως ηταν και κοκκινη; Αφαντος ο αλαφουζος σημερα..Και κατι που ακουσα σημερα " εδω ο Πανιωνιος που ειναι αντιπαλος για το πρωταθλημα δεν παραπονεθηκε για διαιτησια και το κανει ο βαζελος απο τους -11" χαχαχα
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες