Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Το teardown του νέου iPod touch 5ης γενιάς


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   Yannis

Yannis

    Rebuilding

  • 2.681 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:GC

Δημοσίευση 12/10/2012 - 09:13

Αναρτημένη εικόνα



Η γνωστή ιστοσελίδα iFixit ολοκλήρωσε το teardown του νέου iPod touch πέμπτης γενιάς αποκαλύπτοντας τα εσωτερικά εξαρτήματα της συσκευής και μερικές …εκπλήξεις.

Όπως θα γνωρίζατε το iPod touch είναι ακόμα πιο λεπτό από το νέο iPhone 5 με πάχος μόλις 6.1 χιλιοστά. Αυτό είναι εφικτό εν μέρει εξαιτίας της έλλειψης των τηλεπικοινωνιακών τσιπ που καταλήγει σε λιγότερα εξαρτήματα. Αυτό επιτρέπει και διαφορετική διάταξη των επιμέρους αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα η logic board και η μπαταρία είναι τοποθετημένα πάνω-κάτω αντί πλάι-πλάι όπως στο iPhone 5.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό αφορά το καλώδιο που επεκτείνεται από τις θύρες Lightning και headphone jack μέχρι την logic board. Το συγκεκριμένο κομμάτι είχε διαρρεύσει στο παρελθόν και τότε εικαζόταν ότι ήταν μέρος του φημολογούμενου iPad mini αλλά απ’ ότι φαίνεται ανήκει στο iPod touch. Κατά τ’ άλλα το iPod touch πέμπτης γενιάς έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας όσον αφορά το service από τον χρήστη. Αυτό απορρέει κυρίως από το γεγονός της σημαντικής προσπάθειας όσον αφορά τη μηχανική για τη μείωση του πάχους και βάρους που λειτουργεί εις βάρος της επιδιορθωσιμότητας.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το teardown εδώ.

Σχετικά άρθρα:
Πηγή: Macuser.gr

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες