Εδώ σταματάω την αντιπαράθεση γατί δεν υπάρχει τελικά λόγος.
Θέλω να κάνω την δουλειά μου με ασφάλεια και όχι να ''παίζω'' με την συσκευή.
Δημοσίευση 15/09/2013 - 21:19
Εδώ σταματάω την αντιπαράθεση γατί δεν υπάρχει τελικά λόγος.
Θέλω να κάνω την δουλειά μου με ασφάλεια και όχι να ''παίζω'' με την συσκευή.
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 15/09/2013 - 21:20
Διαβασε τι γραφω πιο πανω κ θα καταλαβεις.. Καμια εγγυηση δεν χανειςΜαλλον δεν διαβαζεις αυτα που γραφω πιο πανω
''Ξέρω ότι μπορεί να γίνει. Το θέμα όμως είναι ότι χάνεις την εγγύηση''
Δημοσίευση 15/09/2013 - 21:59
Μωρέ και καινούργια official Rom πέρασα και Root τις έκανα και γενικά ότι γουστάρω έκανα στο τηλέφωνο μου οπως έκανα και μια εποχή και στα iPhones και γενικά έχω γραμμένη στα π@π@ρια μου και την Apple Και την Samsung και δεν πάει να κλειδώσει και το Bootloader.
Εαν αργότερα η Samsung με το KNOX δω ότι παίζει αντιγραφή σε στυλ Apple στο θέμα security προσωπικά υπάρχουν και άλλου πορτοκαλιες από Κίνα μεριά που κάνουν πορτοκάλια.
Δημοσίευση 15/09/2013 - 22:08
Μωρέ και καινούργια official Rom πέρασα και Root τις έκανα και γενικά ότι γουστάρω έκανα στο τηλέφωνο μου οπως έκανα και μια εποχή και στα iPhones και γενικά έχω γραμμένη στα π@π@ρια μου και την Apple Και την Samsung και δεν πάει να κλειδώσει και το Bootloader.
Εαν αργότερα η Samsung με το KNOX δω ότι παίζει αντιγραφή σε στυλ Apple στο θέμα security προσωπικά υπάρχουν και άλλου πορτοκαλιες από Κίνα μεριά που κάνουν πορτοκάλια.
Δημοσίευση 15/09/2013 - 22:09
Εσυ ετσι κ αλλιως θα πας σε nexus 5 και θα εισαι ηρεμος..
Υπό προϋποθέσεις όπως είπαμε Στέφανε το πρωί
Δημοσίευση 15/09/2013 - 22:46
Αν δεν ήταν αυτή η LG θα κέρδιζε πολύ περισσότερο κόσμο το Nexus...
Κοίταξε Φώτη δεν μου έχει κάτσει ποτέ στραβή με την LG Hellas διότι δεν έχω αποκτήσει ποτέ τίποτα Τώρα εαν μου κάτσει θέμα με το Nexus dont worry έχουμε γερό δόντι μέσα
Δημοσίευση 15/09/2013 - 22:50
Η αληθεια ειναι οτι εχω ακουσει απο παααααρα πολυ κοσμο αυτο ακριβως που λες για την lg και το nexus..Αν δεν ήταν αυτή η LG θα κέρδιζε πολύ περισσότερο κόσμο το Nexus...
Δημοσίευση 15/09/2013 - 22:58
Τελευταία επεξεργασία από: jimmakos, 15/09/2013 - 22:58.
Δημοσίευση 15/09/2013 - 23:00
Κοίταξε Φώτη δεν μου έχει κάτσει ποτέ στραβή με την LG Hellas διότι δεν έχω αποκτήσει ποτέ τίποτα
Τώρα εαν μου κάτσει θέμα με το Nexus dont worry έχουμε γερό δόντι μέσα
Εγώ έχω τηλεοράσεις(2) και δεν έχω πρόβλημα.Δε λέω τόσο για αξιοπιστία αλλά για ποιότητα κατασκευής στα κινητά. Είναι μέσα στις τοπ επιλογές για τηλεοράσεις,ψυγεία κτλ κτλ αλλά για κινητά απλά κάνει φθηνοκατασκευές. Μια εταιρία μόνο στον κόσμο είναι μέσα στους καλύτερους σε ότι κάνει(από ναυπηγεία, τηλεοράσεις, κινητά, ολοκληρωμένα-επεξεργαστές-δίσκοι κτλ).. Καθίστε και σκεφτείτε τι κύκλο εργασιών έχει η Sammy που κάποιοι κοροϊδεύουν, είναι μέσα στα πάντα..
Η αληθεια ειναι οτι εχω ακουσει απο παααααρα πολυ κοσμο αυτο ακριβως που λες για την lg και το nexus..
Είναι θέμα ποιότητας στα κινητά όπως λέω και στο Γιάννη πάνω.
Σαν εγγύηση και αξιοπιστία είναι καλύτερη από πολλές από προσωπική εμπειρία το λέω και φίλων.. Καλά σε σύγκριση με Apple δεν το συζητάμε καν, έτη φωτός μπροστά στο support.
Δημοσίευση 15/09/2013 - 23:04
Εγώ έχω τηλεοράσεις(2) και δεν έχω πρόβλημα.Δε λέω τόσο για αξιοπιστία αλλά για ποιότητα κατασκευής στα κινητά. Είναι μέσα στις τοπ επιλογές για τηλεοράσεις,ψυγεία κτλ κτλ αλλά για κινητά απλά κάνει φθηνοκατασκευές. Μια εταιρία μόνο στον κόσμο είναι μέσα στους καλύτερους σε ότι κάνει(από ναυπηγεία, τηλεοράσεις, κινητά, ολοκληρωμένα-επεξεργαστές-δίσκοι κτλ).. Καθίστε και σκεφτείτε τι κύκλο εργασιών έχει η Sammy που κάποιοι κοροϊδεύουν, είναι μέσα στα πάντα..
Είναι θέμα ποιότητας στα κινητά όπως λέω και στο Γιάννη πάνω.
Σαν εγγύηση και αξιοπιστία είναι καλύτερη από πολλές από προσωπική εμπειρία το λέω και φίλων.. Καλά σε σύγκριση με Apple δεν το συζητάμε καν, έτη φωτός μπροστά στο support.
Δημοσίευση 15/09/2013 - 23:32
Δημοσίευση 16/09/2013 - 22:37
http://www.youtube.c...h?v=n78By-YKwfQ
εχεις κανεις κανα λινκ για το wallpaper του one στν lock screen?>
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 16/09/2013 - 22:45
http://www.youtube.c...h?v=n78By-YKwfQ
εχεις κανεις κανα λινκ για το wallpaper του one στν lock screen?>
για ριξε μια ματια εδω μηπως το βρεις http://wallbase.cc/search?q=waterfall
0 μέλη, 38 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες