Ακολουθεί πιστά την Apple μέχρι και στα ''κλειδώματα''
Δηλαδη η apple με το nfc, το fingerprint και το burst mode στο 5s δεν ακολουθει πιστα κανεναν; μην ασχολειστε με αυτες τις π@π@ριες, ολοι αντιγραφουν απο ολους
Δημοσίευση 15/09/2013 - 20:26
Ακολουθεί πιστά την Apple μέχρι και στα ''κλειδώματα''
Δημοσίευση 15/09/2013 - 20:28
Eιναι τελειως διαφορετικο αυτο που λεω εγω. Δεν μιλησα για αντιγραφες αλλα για τα βηματα της samsung
H Apple δεν εχει NFC H samy δεν εχει fingerprint
Τελευταία επεξεργασία από: jig, 15/09/2013 - 20:30.
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 15/09/2013 - 20:36
Το nfc ειναι ζητημα χρονου για τα iphone, δεν ειπα οτι υπαρχει στο 5s.. Στο επομενο μοντελο θα ειναι γεγονος.. Και για το fingerprint δεν ειπα οτι ακολουθει την samsung...Eιναι τελειως διαφορετικο αυτο που λεω εγω. Δεν μιλησα για αντιγραφες αλλα για τα βηματα της samsung
H Apple δεν εχει NFCH samy δεν εχει fingerprint
Δημοσίευση 15/09/2013 - 20:49
Δεν μου απάντησες στο σημαντικο
''Tι θα κάνετε τώρα without root?''
edit:
Ξέρω ότι μπορεί να γίνει. Το θέμα όμως είναι ότι χάνεις την εγγύηση
Τελευταία επεξεργασία από: jig, 15/09/2013 - 20:50.
Δημοσίευση 15/09/2013 - 20:49
Δεν μου απάντησες στο σημαντικο
Μα υπάρχει το root.
Δημοσίευση 15/09/2013 - 20:52
Μα υπάρχει το root.
Διάβασε εδώ Φάνη
είναι αδύνατον, προς το παρόν τουλάχιστον, να αφαιρεθεί η εγγραφή που έχει γίνει για την τροποποίηση του συστήματος, κάτι το οποίο γίνεται σχετικά εύκολα στις συσκευές που δεν έχουν την πλατφόρμα προστασίας Knox. Συνέπεια του παραπάνω, είναι η αυτόματη ακύρωση της εγγύησης για τη συσκευή.
Πλέον οι λάτρεις των τροποποιήσεων θα πρέπει να λάβουν μία δύσκολη απόφαση, αφού η απόκτηση root δικαιωμάτων σε μια συσκευή με Knox σημαίνει και αυτόματη ακύρωση της εγγύησης.
Τελευταία επεξεργασία από: jig, 15/09/2013 - 20:53.
Δημοσίευση 15/09/2013 - 20:52
Μπορουν να σου απαντησουν τα παιδια που περασαν το καινουριο firmware στα s4... Εχουν κανονικα root και ολα τα καλουδια ππυ ειχαν ανεκαθεν... Οσων αφορα εμενα, εχω κ root και μηδενισμενο μετρητη, αρα κ εγγυηση.. Καλο;Δεν μου απάντησες στο σημαντικο
Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 15/09/2013 - 20:55.
Δημοσίευση 15/09/2013 - 20:55
Διάβασε εδώ Φάνη
http://tinyurl.com/nbntbda
είναι αδύνατον, προς το παρόν τουλάχιστον, να αφαιρεθεί η εγγραφή που έχει γίνει για την τροποποίηση του συστήματος, κάτι το οποίο γίνεται σχετικά εύκολα στις συσκευές που δεν έχουν την πλατφόρμα προστασίας Knox. Συνέπεια του παραπάνω, είναι η αυτόματη ακύρωση της εγγύησης για τη συσκευή.
Πλέον οι λάτρεις των τροποποιήσεων θα πρέπει να λάβουν μία δύσκολη απόφαση, αφού η απόκτηση root δικαιωμάτων σε μια συσκευή με Knox σημαίνει και αυτόματη ακύρωση της εγγύησης.
Δημοσίευση 15/09/2013 - 20:56
Δηλαδή έχεις το Knox??
όσο για την υπογράμμιση copy paste ειναι απο το link που έβαλα
Τελευταία επεξεργασία από: jig, 15/09/2013 - 20:57.
Δημοσίευση 15/09/2013 - 21:01
Δηλαδή έχεις το Knox??
όσο για την υπογράμμιση copy paste ειναι απο το link που έβαλα
Δημοσίευση 15/09/2013 - 21:02
Διάβασε εδώ Φάνη
Αυτό που είπε και ο Στεφ πιο πάνω. Πλέον το triangle away δουλεύει και για την καινούρια έκδοση οπότε τουλάχιστον προς το παρόν δεν υπάρχει θέμα. Αργότερα βλέπουμε
Δημοσίευση 15/09/2013 - 21:06
Εγώ άλλα διάβασα παντως
Αny way, όλα αυτά το μόνο που κάνουν είναι να μην σας παρέχουν καμία ασφάλεια.
Αν η ασφάλεια που προσφέρει το Knox είναι πραγματική θα την προτιμήσω
Δημοσίευση 15/09/2013 - 21:11
Οταν θα παρω το note3,θα υπαρχει σπασμενο το knox ηδη.. Την ελλειψη root που την ειδες, θα μου πεις;
Μαλλον δεν διαβαζεις αυτα που γραφω πιο πανω
''Ξέρω ότι μπορεί να γίνει. Το θέμα όμως είναι ότι χάνεις την εγγύηση''
Δημοσίευση 15/09/2013 - 21:11
Δημοσίευση 15/09/2013 - 21:18
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες