Εσυ εισαι στο note 3, μημν τα ξαναλεμε.. Κ να σου πω το καλυτερο; βρηκα την αγαπημενη σου γραμματοσειρα χτες κ στο android.. Romance fatal sheriff.. Χωρις jb και π@π@ριες
Ρε τι παίζει με τις γραμματοσειρές. Βάζω αλλλα τζίφος...
Δημοσίευση 17/09/2013 - 23:53
Εσυ εισαι στο note 3, μημν τα ξαναλεμε.. Κ να σου πω το καλυτερο; βρηκα την αγαπημενη σου γραμματοσειρα χτες κ στο android.. Romance fatal sheriff.. Χωρις jb και π@π@ριες
Δημοσίευση 17/09/2013 - 23:53
Τι εννοεις;Ρε τι παίζει με τις γραμματοσειρές. Βάζω αλλλα τζίφος...
Δημοσίευση 17/09/2013 - 23:55
Γράψε άκυρο...Τι εννοεις;
Δημοσίευση 17/09/2013 - 23:57
Εγω παίζω σε Comfortaa!
Δημοσίευση 17/09/2013 - 23:59
Εγω συγκινηθηκσ που βρηκα την fatal sheriff.. Την ειχα δει σε ενα screenshot στο iphone του νικου και ειχα παθει ζημια καποτε.. Κ αμεσως τον ρωτησα ποια ειναι.. Αλλα πλεον εχω την μαμα, βαρεθηκα να ασχολουμαι με αυτα.. Προς το παρον...Εγω παίζω σε Comfortaa!
Δημοσίευση 18/09/2013 - 00:00
Εγω συγκινηθηκσ που βρηκα την fatal sheriff.. Την ειχα δει σε ενα screenshot στο iphone του νικου και ειχα παθει ζημια καποτε.. Κ αμεσως τον ρωτησα ποια ειναι.. Αλλα πλεον εχω την μαμα, βαρεθηκα να ασχολουμαι με αυτα.. Προς το παρον...
Τρωγοντας ερχεται η ορεξη
Και εγω θα γυρίσω σε stock για μια μέρα , αν είδες στη σελίδα την κουβέντα μας , αλλά μετά πάλι για Foxhound Με βλέπω.
Δημοσίευση 18/09/2013 - 00:02
Βαλε καποια 4.3 nexus edition να δοκιμασεις κ την αλλη πλευρα λιγο..Τρωγοντας ερχεται η ορεξη
Και εγω θα γυρίσω σε stock για μια μέρα , αν είδες στη σελίδα την κουβέντα μας , αλλά μετά πάλι για Foxhound Με βλέπω.
Δημοσίευση 18/09/2013 - 00:03
Mόνο που εδώ και καιρό έχει φάει άκυρο.. Comfortaa..
Δε με γεμίζει το Nexus..
Δημοσίευση 18/09/2013 - 00:05
Mόνο που εδώ και καιρό έχει φάει άκυρο.. Comfortaa..
Δε με γεμίζει το Nexus..
Δημοσίευση 18/09/2013 - 00:06
Βαλε καποια 4.3 nexus edition να δοκιμασεις κ την αλλη πλευρα λιγο..
Ακουσα τα χειρότερα για την κάμερα και γ αυτό δεν το κάνω. Τραβάω άπειρες φωτογραφίες κάθε μέρα για την πλάκα μου , οπότε είναι κάτι που δεν θέλω να θυσιάσω.
Δημοσίευση 18/09/2013 - 00:07
Καλα, δεν ειναι κ χαλια, υπερβαλουν λιγο, απλα δεν μπορει να συγκριθει με την εξαιρετικη καμερα οταν φορας επισημη rom του s4.. ΛογικοΑκουσα τα χειρότερα για την κάμερα και γ αυτό δεν το κάνω. Τραβάω άπειρες φωτογραφίες κάθε μέρα για την πλάκα μου , οπότε είναι κάτι που δεν θέλω να θυσιάσω.
Δημοσίευση 18/09/2013 - 00:08
Καλα, δεν ειναι κ χαλια, υπερβαλουν λιγο, απλα δεν μπορει να συγκριθει με την εξαιρετικη καμερα οταν φορας επισημη rom του s4.. Λογικο
Και σε αυτό το λογικό κολλάω άσε που rom χωρίς aroma installer νιώθω ότι θα το τουβλιάσω το κιν!
Δημοσίευση 18/09/2013 - 00:09
Θα περιμενω να δω και το note 3 και το nexus 5 κ θα αποφασισω.. Αν και το note λογω οθονης και καποιων χρησιμων λειτουργιων κερδιζει την μαχη... Και τα 3gb ram θα καλυψουν τα ψυχολογικα μου με την ελευθερη μνημη..
Μωρέ και 'γω θέλω επίσημα να το δω το Nexus, αλλά η απόφαση έχει μάλλον παρθεί.
Δημοσίευση 18/09/2013 - 00:35
Βαλε καποια 4.3 nexus edition να δοκιμασεις κ την αλλη πλευρα λιγο..
Σε ακουσα και κατεβάζω 4.3 Cool_Boy . Για να δουμε.
Δημοσίευση 18/09/2013 - 00:42
Απο τα αποδυτήρια δηλαδή ε;Μωρέ και 'γω θέλω επίσημα να το δω το Nexus, αλλά η απόφαση έχει μάλλον παρθεί.
0 μέλη, 30 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες