Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#7321   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.616 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 18/09/2013 - 00:50

Απο τα αποδυτήρια δηλαδή ε;

Ε συνήθως έτσι γίνεται. Δε ξέρω.. Απλά όπως έχω ξαναπεί, πολλά δε μου κάθονται καλά στο Nexus.

Και κύριως απο το "LG".

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#7322   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 18/09/2013 - 00:57

Ε συνήθως έτσι γίνεται. Δε ξέρω.. Απλά όπως έχω ξαναπεί, πολλά δε μου κάθονται καλά στο Nexus.

Και κύριως απο το "LG".

Του χρονου που θα το φτιαξει η Sammy θα σου κάθεται καλυτερα

#7323   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.616 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2013 - 01:00

Mπα.. Motorola θέλω. Τότε ίσως το σκεφτώ..

LG8ISzO.gif

#7324   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 18/09/2013 - 01:02

Πολύ απλή η Pure Android για τα γούστα μου , άσε που δεν ξέρω πως να βάλω θέματα κλπ! Επιλέγω foxhound Πάλι (μέσα σε 2 λεπτα άλλαξα ρομ :P )

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#7325   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 18/09/2013 - 02:17

(μέσα σε 2 λεπτα άλλαξα ρομ :P )

Αυτο ειναι το μεγαλυτερο "πλεονεκτημα"του android σε σχεση με το iOS, παραμετροποιηση για την παραμετροποιηση και οχι για την ουσια. Γιατι αν ηταν κατι ουσιαστικο δε θα φλασαρατε ρομ στα φαναρια, οπως αναφερεται συχνα τελευταια.

Εννοειται επισης πως τα φλασαρισματα κτλ αφορουν ελαχιστο ποσοστο χρηστων αλλα φανταζομαι πως οσοι ειναι αδαεις δε λογιζονται ως ισοτιμοι κριτες μιας συσκευης..Λες και θα πρεπει να κρινουμε βασει του "τουμπανιασμενου" samsung που ειχε ποσταρει ο dream τις προαλλες και οχι βασει του υπολοιπου 99,99999999% των συσκευων.

Βεβαια οπως λεει η αδερφη μου αλλα και τα παιδια στο γραφειο που ειναι προγραμματιστες, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα απλα εμενα μου φαινεται ασκοπο και ανουσιο.

ΥΓ: Εννοειται Πανο πως δε μιλαω επι προσωπικου αλλα βρηκα αφορμη απο το ποστ σου :)

#7326   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.023 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2013 - 02:34

Tωρα που μου το θυμισες παω μια βολτιτσα να φλασαρω σε κανενα φαναρι

Βαρεθηκα να το κανω στο σπιτι

εγώ την ήξερα κολοκυθοκοτοπιτα :P

οσο για τον φιλο μας τον Πανο, νομιζω οτι θα βαρεθει σε πολυ λιγο καιρο απο τωρα το android, εκτος και αν παρει to III

Τελευταία επεξεργασία από: jig, 18/09/2013 - 02:37

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#7327   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2013 - 10:21

Αυτο ειναι το μεγαλυτερο "πλεονεκτημα"του android σε σχεση με το iOS (.....)

Λες να παρεξηγηθουμε ρε τρελέ; :Ρ χαχαχα

Κοιτα, εν μέρει εχεις δίκιο.

Πάντως πιστεύω οτι αν βρεις μια καλη και σταθερή Ρομ που σε καλύπτει (όπως αυτή που έχω τώρα) δεν εχεις θέματα.

Τη στηνεις και μετα παίζεις με θέματα κλπ (κάτι που κανεις και με το JB για μα διαφέρει το Κιν σου).

Προσωπικά μετα απο 2 σχεδόν εβδομαδες βλέπω οτι το κινητο με καλύπτει (οκ μου λείπουν τα imessages και το iCloud, αλλά εντάξει).

Μονο αυτά τα 2 θα με έκαναν να γυρίσω στο iOS (αν και έχω εναλλακτικές βλ. Whatsapp, viber, dropbox κλπ).

Jiig : δεν έχω κρύψει οτι το μπλεδακι 5C με ψήνει, υπο την προϋπόθεση οτι θα έχει χαμηλή τιμή στο skroutz αλλά σαν 2η συσκευή.

Οσο για το Note 3, αν και τουμπανακι, νιώθω οτι κάτι θα με χαλάσει στη συνολική εμπειρία. (Δεν έχω αποφασίσει αν με τρομάζει λίγο το μέγεθος, ή το πίσω κάλυμμα που θα το προτιμούσα πλαστικο ).

#7328   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1.046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 18/09/2013 - 10:45

Χμμμ note 3 πολύ δυνατό κινητό με 2,5gb αληθινή ram αλλά αρκετά μεγάλο. Το nexus αν βγει έτσι όπως το δείχνουν δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Περιμένω και το oppo n1 να δω αλλά δεν θα έχει υποστήριξη Ελλάδα.. Οπότε με βλέπω να κάθομαι στα αυγά μου :D

#7329   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2013 - 10:58

Ορίστε και ενα screenshot απο το στήσιμό μου :)

Απλό και βολικό. Μόνο εκεί που έχω βάλει το dropbox θέλω να βάλω κάτι άλλο , αλλά δεν ξέρω τι.

#7330   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 18/09/2013 - 11:20

Και κύριως απο το "LG".

Συγγνώμη ρε Νίκο αλλά τι δεν σε γεμίζει στο Nexus 5? Ή οθόνη fhd 5in που χωράει στο σασί από nexus 4? Ή κάμερα 13mp? Ο SD 800 με adreno 400 gpu? Ή τιμή του που όπως όλα δείχνουν θα είναι σχεδόν η μισή από τα υπόλοιπα high end ή η pure android εμπειρία?

Ok, όλοι λέτε ότι είναι LG, ε και?
Και εγώ έτσι έλεγα στην αρχή γιαυτό είχα πάρει το S3, αλλά από τότε που πήρα το nexus δεν το μετάνιωσα καθόλου.

Χωρίς παρεξήγηση εννοείται!

#7331   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2013 - 11:23

Ορίστε και ενα screenshot απο το στήσιμό μου :)

Απλό και βολικό. Μόνο εκεί που έχω βάλει το dropbox θέλω να βάλω κάτι άλλο , αλλά δεν ξέρω τι.

http://www.iphonehellas.gr/forum/public/style_images/iph2013/attachicon.gif 2013-09-18 10.22.46.png

Βάλε αυτό που χρησιμοποιείς περισσότερο πχ tapatalk, WhatsApp κτλ

Αν θέλεις να δεις για διάφορα εικονίδια που είναι σχεδόν πάντα free, δες εδώ http://forum.xda-dev...ad.php?t=824656

#7332   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.616 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2013 - 11:29

Συγγνώμη ρε Νίκο αλλά τι δεν σε γεμίζει στο Nexus 5? Ή οθόνη fhd 5in που χωράει στο σασί από nexus 4? Ή κάμερα 13mp? Ο SD 800 με adreno 400 gpu? Ή τιμή του που όπως όλα δείχνουν θα είναι σχεδόν η μισή από τα υπόλοιπα high end ή η pure android εμπειρία?

Ok, όλοι λέτε ότι είναι LG, ε και?
Και εγώ έτσι έλεγα στην αρχή γιαυτό είχα πάρει το S3, αλλά από τότε που πήρα το nexus δεν το μετάνιωσα καθόλου.

Χωρίς παρεξήγηση εννοείται!

Δε θέλω 2ο iPhone..  :)

Μπορώ να αλλάξω μπαταρία? - Όχι..

Μπορώ να βάλω SD? - Πάλι όχι.. Fix έρχεται η χωρητικότητα.. Εκτός και αν άλλαξε στο 5, δε ξέρω..

Μόνο η τιμή όντως είναι super.. Επίσης εμφανισιακά δε μ'αρεσει αυτό που βλέπω..

Θα μου πεις απο μια φώτο τι να καταλάβεις.. Γενικότερα, κρατάω μια πισινη να το δω στην επίσημη.

Για LG δεν έχω και τις καλύτερες εντυπώσεις. Κυρίως στο θέμα Service.

LG8ISzO.gif

#7333   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2013 - 11:40

Δε θέλω 2ο iPhone.. :)

Μπορώ να αλλάξω μπαταρία? - Όχι..

Μπορώ να βάλω SD? - Πάλι όχι.. Fix έρχεται η χωρητικότητα.. Εκτός και αν άλλαξε στο 5, δε ξέρω..

Μόνο η τιμή όντως είναι super.. Επίσης εμφανισιακά δε μ'αρεσει αυτό που βλέπω..

Θα μου πεις απο μια φώτο τι να καταλάβεις.. Γενικότερα, κρατάω μια πισινη να το δω στην επίσημη.

Για LG δεν έχω και τις καλύτερες εντυπώσεις. Κυρίως στο θέμα Service.

Θα ξανά έρθω σε αντιπαράθεση :D
Θέλω να μάθω ποιοι από δω μέσα έχουν 2 μπαταρίες και τις αλλάζουν? (μάλλον κανένας, εγώ πχ πότε όταν είχα το σαμυ)
Η SD κάρτα είναι λίγο overrated (μόνο αν βγαζει πολλές φώτο ή fhd video) πχ εγώ έχω ότι είχα στο S3 και έχω ακόμη 4gb ελεύθερο χώρο, διότι αφού έχω 13 gb ελεύθερο.

Εμφανισιακά είναι όπως σχεδόν όλα τα Nexus, γούστα είναι αυτά!

Τεσπα έτσι κι αλλιώς έχει άπειρες συσκευές Android για όλα τα γούστα!

#7334   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 18/09/2013 - 11:42

Αυτο ειναι το μεγαλυτερο "πλεονεκτημα"του android σε σχεση με το iOS, παραμετροποιηση για την παραμετροποιηση και οχι για την ουσια. Γιατι αν ηταν κατι ουσιαστικο δε θα φλασαρατε ρομ στα φαναρια, οπως αναφερεται συχνα τελευταια.

Εννοειται επισης πως τα φλασαρισματα κτλ αφορουν ελαχιστο ποσοστο χρηστων αλλα φανταζομαι πως οσοι ειναι αδαεις δε λογιζονται ως ισοτιμοι κριτες μιας συσκευης..Λες και θα πρεπει να κρινουμε βασει του "τουμπανιασμενου" samsung που ειχε ποσταρει ο dream τις προαλλες και οχι βασει του υπολοιπου 99,99999999% των συσκευων.

Βεβαια οπως λεει η αδερφη μου αλλα και τα παιδια στο γραφειο που ειναι προγραμματιστες, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα απλα εμενα μου φαινεται ασκοπο και ανουσιο.

ΥΓ: Εννοειται Πανο πως δε μιλαω επι προσωπικου αλλα βρηκα αφορμη απο το ποστ σου :)

Αφού εχεις να επιλέξεις αναμεσα σε παρα πολλά διαφορετικά firmwares, διαφορετικής νοοτροπίας απο διαφορετικούς developers, γιατί να μην φλασαρεις κ να δοκιμασεις τι σου κάθεται καλυτερα; δεν χαλάει, μην φοβάσαι..εσένα αν σου φαίνεται ανουσιο, πας σε iPhone όπως κ εχεις κανει.. Εσείς δεν κρινετε σύμφωνα με το 99,99999999% των υπόλοιπων χρηστών, γιατί αν πραττατε έτσι δεν θα μας ζαλιζατε το Κέφαλι οτι το s4 έχει lags... Τόσοι απο εδώ μέσα έχουν παει σε s4 και κανεις δεν έχει αναφέρει τέτοιου ειδους προβλήματα...

#7335   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2013 - 11:46

Αφού εχεις να επιλέξεις αναμεσα σε παρα πολλά διαφορετικά firmwares, διαφορετικής νοοτροπίας απο διαφορετικούς developers, γιατί να μην φλασαρεις κ να δοκιμασεις τι σου κάθεται καλυτερα; δεν χαλάει, μην φοβάσαι..εσένα αν σου φαίνεται ανουσιο, πας σε iPhone όπως κ εχεις κανει.. Εσείς δεν κρινετε σύμφωνα με το 99,99999999% των υπόλοιπων χρηστών, γιατί αν πραττατε έτσι δεν θα μας ζαλιζατε το Κέφαλι οτι το s4 έχει lags... Τόσοι απο εδώ μέσα έχουν παει σε s4 και κανεις δεν έχει αναφέρει τέτοιου ειδους προβλήματα...

Αυτό θα το πω και θα το ξαναπώ , γιατί ήμουν λάθος.

Δεν υπάρχει ΙΧΝΟΣ lag , εκτός αν κάνεις ο ίδιος βλακεία

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;