φιλαράκι το τηλέφωνο σου έχει πρόβλημα. Πήγαινε το σε 1 service.
Θα πάει για επιστροφή αύριο και ελπίζω να μην ...σκοτωθούμε στο κατάστημα
Δημοσίευση 19/09/2013 - 18:00
φιλαράκι το τηλέφωνο σου έχει πρόβλημα. Πήγαινε το σε 1 service.
Θα πάει για επιστροφή αύριο και ελπίζω να μην ...σκοτωθούμε στο κατάστημα
Δημοσίευση 19/09/2013 - 18:03
Θελεις ομως το note 3.... Γιατι δεν πας σε iphone 5s και θες να πας σε android που κολλαει; μαλλον ξερεις κ ο ιδιος οτι trollαρεις ε;Σχεδόν σε όλα αλλά δεν το λένε........ντρέπονται.
Δημοσίευση 19/09/2013 - 18:04
Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 19/09/2013 - 18:06.
Τι ωραία που ακούγεται φίλε Πάνο.
Έχω το s4 εδώ και ακριβώς μία εβδομάδα. Εννοείται χωρίς ροοτ ή ότιδήποτε άλλο από εμένα, όπως το πήρα από το κουτί.
Lag εντόπισα σε διάφορες φάσεις. Κυρίως όταν ανοίγω την εφαρμογή για το τηλέφωνο και είναι στην καρτέλα "επαφές". Επίσης μου έτυχε 2-3 φορές ενώ σέρφαρα και έκλεινα την εφαρμογή να χρειαστεί κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να επιστρέψει στην αρχική σελίδα.
Το σημαντικότερο όμως είναι πως έσβησε και άναψε μόνο του 3 φορές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Την πρώτη φορά σκέφτηκα πως πιθανό να είχα πατήσει κάποιο πλήκτρο και για αυτό έγινε. Σήμερα όμως έκλεισε ενώ το χρησιμοποιούσα και ξαναάνοιξε!
Το τηλέφωνο έχει πολλές δυνατότητες αλλά αυτή η φάση με χάλασε ιδιαιτέρως.
φιλε εαν εχει παρει το τελευταίο update και κανει τετοια εχεις μαλλον προβληματικη συσκευη ...
εμεις εδω ολη μερα του πινουμε το αιμα με customs roms και συνεχές restore και δεν κανει κιχ....
οχι οτι δεν εχει κανει κατι τετοιο ποτε εχει κανει στους 6 μηνες 2-3 αλλα και το iphone εκανε μερικα τετοια ...
εγω νομιζω κατι εχει η συσκευη σου ... μια βολτα απο το σερβις δεν θα ηταν ασχημα... η μπορει καποια εφαρμογη να σου κανει νουμερα ...
αν ισχύει το doa θα στο αλλάξουν. Αλλά μπορεί να είναι και θέμα λογισμικού. Προσωπικά κανένα τέτοιο θέμα δεν έχω και ούτε είχα ποτέ με το s4. Και το έχω και εγώ μαμά. Σίγουρα είναι πρόβλημα της συσκευής σου.Θα πάει για επιστροφή αύριο και ελπίζω να μην ...σκοτωθούμε στο κατάστημα
Δημοσίευση 19/09/2013 - 18:06
Παιδιά εγώ το έχω 2 εβδομαδες το τηλ. Έχω κανει root και έχω βάλει custom ROM & kernel. Το τηλέφωνο ΠΕΤΑΕΙ και η μπαταρία μου βγάζει τη μέρα με τεραστια άνεση. Εχθες μάλιστα το τεσταρα σε συνθήκες σχεδόν μηδενικού σήματος. Ήμουν στις στοές του μετρό για δουλεια και είχα το δικο μου και ενα 5αρι ενος φίλου φορτισμένα 100% και εκανα ίδια χρηση. Την ωρα που Τελείωσα τη δουλεια και εφυγα, το 5 είχε 50% μπαταρια ενω το s4 είχε 67! (Τεραστια διάφορα και αισθητή). Κατα τα αλλά, αν και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απο το τηλ σαν συσκευή , θα πω ξανά και ξανά οτι μου λείπουν πολλά πράγματα απο το iOS ( λεγε iCloud, iMessages κλπ). Παρολα αυτά, θα μείνω με τη συσκευή και σε επομενη φαση θα σκεφτώ σοβαρά την αγορά ενος 5C για να έχω αυτά που μου λείπουν. Αυτά για την ωρα. P.s. Απο τη στιγμη που με το κινητό βγάζω εύκολα τη μέρα, δεν έχω λογο να σκεφτώ note 3 προς το παρόν.
Πανο .. και εμενα μου ελειψαν αυτα στην αρχη αλλα ... imessage= whatsapp και icloud=dropbox και ολα οκ ..
Δημοσίευση 19/09/2013 - 18:08
Πανο .. και εμενα μου ελειψαν αυτα στην αρχη αλλα ... imessage= whatsapp και icloud=dropbox και ολα οκ ..
Δημοσίευση 19/09/2013 - 18:11
φιλε εαν εχει παρει το τελευταίο update και κανει τετοια εχεις μαλλον προβληματικη συσκευη ...
εμεις εδω ολη μερα του πινουμε το αιμα με customs roms και συνεχές restore και δεν κανει κιχ....
οχι οτι δεν εχει κανει κατι τετοιο ποτε εχει κανει στους 6 μηνες 2-3 αλλα και το iphone εκανε μερικα τετοια ...
εγω νομιζω κατι εχει η συσκευη σου ... μια βολτα απο το σερβις δεν θα ηταν ασχημα... η μπορει καποια εφαρμογη να σου κανει νουμερα ...
Ποιο είναι το τελευταίο update?
Πάντως για όσους έχουν αμφιβολία, να ξεκαθαρίσω πως ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να θεοποιήσω ή να μαυροπινακίσω καμιά εταιρεία.
Αντιθέτως πάντοτε ήθελα να ενημερώνομαι και ακόμη θεωρώω πως ο ανταγωνισμός στο τέλος της ημέρας λειτουργεί υπέρ των καταναλωτών.
Τελευταία επεξεργασία από: anochampions, 19/09/2013 - 18:12.
Δημοσίευση 19/09/2013 - 18:13
Ποιο είναι το τελευταίο update?
Πάντως για όσους έχουν αμφιβολία, να ξεκαθαρίσω πως ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να θεοποιήσω ή να μαυροπινακίσω καμιά εταιρία.
δεν ξερω επισημα ποιο ειναι ... (ειμαι με custom ) ... κανε εναν ελενχο απο τις ρυθμισεις ...
Δημοσίευση 19/09/2013 - 18:15
Αυτά χρησιμοποιώ.
Απλα δεν ξέρω, κάτι μου λείπει όταν βλέπω αλλά iPhone γύρω
Ψυχολογικό πιο πολύ, μιας και 5 χρόνια συνήθειας δεν αλλάζουν σε 2 εβδομαδες.
χαχαχα ακιβως το ιδιο θεμα ειχα και εγω ...βλεπω ομως πολυ αλλαγη γύρω μου πλεον και βλεποντας αυτα που ερχονται βλεπω οτι προς το παρον εχω κανει καλη επιλογη ...
Δημοσίευση 19/09/2013 - 18:18
δεν ξερω επισημα ποιο ειναι ... (ειμαι με custom ) ... κανε εναν ελενχο απο τις ρυθμισεις ...
Ενημερωμένο είναι... άρα πάει για επιστροφή
Δημοσίευση 19/09/2013 - 18:29
Δημοσίευση 19/09/2013 - 18:32
Restart μόνο του;;; Πολύ περίεργο μου ακούγεται...κάτι παίζει σίγουρα. Το lag των επαφών το ξέρουμε. Κάνει 1 δευτερόλεπτο ν'ανοίξουν την 1η φορά
Δεν αφορά μόνο την πρώτη φορά που ανοίγουν οι επαφές, αλλά κάθε φορά.
3 φορές restart, τις δύο μου ζήτησε να εισάξω τον κωδικό της sim, σήμερα όμως που το έκανε ενώ το κρατούσα ... έσβησε ξαφνικά, άνοιξε από μόνο του και με πήρε στη homepage χωρίς κωδικούς
Δημοσίευση 19/09/2013 - 18:33
Δεν αφορά μόνο την πρώτη φορά που ανοίγουν οι επαφές, αλλά κάθε φορά.
3 φορές restart, τις δύο μου ζήτησε να εισάξω τον κωδικό της sim, σήμερα όμως που το έκανε ενώ το κρατούσα ... έσβησε ξαφνικά, άνοιξε από μόνο του και με πήρε στη homepage χωρίς κωδικούς
Δημοσίευση 19/09/2013 - 18:53
Σαν τι να βάλω?
Εφαρμογές από playstore.
To τηλέφωνο δεν είναι root. Όπως ήρθε στο κουτί του
0 μέλη, 23 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες