Μη φορα να παραδεχτεις κατι, δε παιζει ε;
Παραδεχομαι τα λαθη μου ... Αλλα εδω, τι υπαρχει να παραδεχτω ??
Δημοσίευση 30/09/2013 - 16:37
Μη φορα να παραδεχτεις κατι, δε παιζει ε;
Παραδεχομαι τα λαθη μου ... Αλλα εδω, τι υπαρχει να παραδεχτω ??
Δημοσίευση 30/09/2013 - 19:01
Δημοσίευση 30/09/2013 - 19:04
Οχι αντωνη, καλα τα λες... βεβαια το εχουμε ξεφτιλισει λιγο το θεμα.. το λεω εδω κ καιρο, καποια στιγμη θα ξεκαθαρισει το τοπιο κ θα ειναι τα πραγματα οπως τωρα.. οποιος θελει θα το εχει root κ οποτε θελει θα το επαναφερει σε μανισια κατασταση κ οποιος θελει θα το εχει τελειως μαμα κ τελος.. οποτε αδικα γινεται τοσος ντπρος περι του θεματος.. απλα προς το παρον δεν μπορει να γινει τιποτα..Παραδεχομαι τα λαθη μου ... Αλλα εδω, τι υπαρχει να παραδεχτω ??
Δημοσίευση 30/09/2013 - 19:13
Ειλικρινα απορω με τον τροπο που πεσατε ολοι εδω μεσα να φατε την Samsung για το Knox ...Αποδυκνυει οτι δεν μπορειτε να δειτε παρα μονο την παρτη σας. Δεν ειναι ολοι οι χρηστες σαν εσας. Στην πραγματικοτητα το 95% των χρηστων δεν ειναι σαν εσας. Η Sammy με το Knox θελει να πετυχει μεγαλυτερο μεριδιο εταιρικων χρηστων και ειναι πολυ πιθανο να το πετυχει. Κατι αντιστοιχο με οτι εκανε η Dell και η HP και καταφεραν σε οποια εταιρεια/τραπεζα/οργανισμο και να πας να βλεπεις μονο Dell και HP desktops στα γραφεια. Υπαρχουν χρηστες που εχουν τα τηλεφωνα τους απο τις εταιρειες για τις οποιες εργαζονται. Και τα ΙΤ αυτων των εταιρειων ενδιαφερονται κυριως για την ασφαλεια του δικτυου που διαχειριζονται, για την ευκολη διαχειριση των node αυτου του δικτυου και για ενα σωρο αλλα. Ναι, οσο και αν φαινεται απιστευτο υπαρχουν χρηστες που δεν ενδιαφερονται να αλλαζουν themes, να κανουν overclocking, να περνανε μια αγνωστου ταυτοτητας rom καθε μερα η να βλεπουν 5 μαζι μια ταινια στο κυλικειο με το group play. Ειναι ενα πραγματικο (επιτελους) feature και παψτε να το αφοριζετε επειδη δεν ταιριαζει με την ανοητη χρηση που κανετε εσεις. Δειτε λιγο περα απο την μυτη σας !!
Θυμησε μου, ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις και θα πεις ανοητο καποιον που του αρεσει να ασχολειται με το customize, overclocking κλπ κλπ στην συσκευη του?
Επειδη οι συγκεκριμενοι χρηστες ειναι το μικρο ποσοστο και πιθανον να μην ενδιαφερονται για την μεγιστη ασφαλεια αλλα την μεγιστη δυνατοτητα παραμετροποιησης,
αυτοματως για σενα δεν βλεπουν περα απο την μυτη τους?
Οι εταιριες καλα κανουν και σωστα ειπες οτι τους ενδιαφερει να εδραιωθουν στην επιχειρησεις, μιας και εκει ειναι τα μεγαλα deals,
εσενα ομως τι σε καιει αυτο και κατακρινεις οσους ειναι αντιθετοι?
ps.Γιατι να μην υπαρχει η δυνατοτητα και των 2 επιλογων για να ειναι ολοι ευαριστημενοι?
Οποιος θελει ασφαλεια για επαγγελματικη χρηση ή open για οποιον θελει την παραμετροποιηση.
Τελευταία επεξεργασία από: afanoulis, 30/09/2013 - 19:14
Δημοσίευση 30/09/2013 - 22:36
Ελεγα ότι το pure android είναι πολύ άδειο για εμένα.
Τελικά είναι σαν μια αγραφη πλάκα.
Μπορείς να περάσεις σχεδόν ότι θες και να εχεις ενα αφάνταστα γρήγορα τηλέφωνο.
Δημοσίευση 01/10/2013 - 00:48
Του χρονου προβέπω οτι δεν θα υπαρχει αυτο το νημα
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 01/10/2013 - 02:18
Του χρονου προβέπω οτι δεν θα υπαρχει αυτο το νημα
Aν υπαρξει το 3ο στη σειρά , σίγουρα πάει το θέμα
Δημοσίευση 01/10/2013 - 17:24
Τελευταία επεξεργασία από: tamtakos, 01/10/2013 - 17:25
Δημοσίευση 01/10/2013 - 21:38
Με τα ''παιδιά'' μου στο γραφείο
edit:
Γιατί το S4 έχει τέσσερις αισθητήρες?
Τελευταία επεξεργασία από: jig, 01/10/2013 - 21:43
Δημοσίευση 01/10/2013 - 21:54
Με τα ''παιδιά'' μου στο γραφείο
edit:
Γιατί το S4 έχει τέσσερις αισθητήρες?
Μιχάλη προδότη, Ιούδα Ισκαριώτη! χα χα χα χα!
Δημοσίευση 01/10/2013 - 22:01
Κατοχος android εδω και 5 χρονια πριν απο 10 μερες πηρα το iphone...
Πολυ ωραιο...πολυ γρηγορο...δεν κολλαει...τα δεχομαι ολα... Αλλα για μενα:
1) Στο android μπορουσα να κανω οτι ηθελα... με ενα απλο root... εχεις πολυ μεγαλυτερη ελευθερια κινησεων..
2) Πολυ μπροστα το app store δεν λεω.. Αλλα παρα πολλες paid εφαρμογες... Ενω στο android μπορεις χαλαρωτατα να κατεβασεις μια σπασμενη εφαρμογη χωρις να εχεις πειραξει τιποτα στο κινητο σου.
Γενικα εχεις μεγαλυτερη ελευθερια κινησεων.. Αλλα το ios ειναι ερωτας... Και δεν με βλεπω να αλλαζω ξανα σε android
Δημοσίευση 01/10/2013 - 22:09
Μιχάλη προδότη, Ιούδα Ισκαριώτη! χα χα χα χα!
χαχαχαχαχχαχα, ποτε, απλα για το φαν.
Αυτα και αλλα δυο ειναι τα android στο γραφειο. Τα υπολοιπα, που ειναι και πολλα, ειναι τα σωστα
Παντως πρεπει να ομολογησω οτι ειμαι ενθουσιασμενος με το ΙΙΙ, εστω και που ειναι ανδροιεδες.
Δημοσίευση 02/10/2013 - 02:11
Δημοσίευση 02/10/2013 - 06:58
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες