Ενω στα ιδια λεφτα παιζει να μπορεις να παρεις nexus 5? Με τιποτα...Μα ναι, για υλικά δε το συζητάμε καν. Ειδικά το Ζ1 είναι άψογο.
Απο 'κει και πέρα όμως δε φτάνει μόνο αυτό. Προτιμώ να πάρω Oppo.

Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 29/09/2013 - 13:36
Ad
Δημοσίευση 29/09/2013 - 13:41
Ε ναι αλλα με το nexus4 εκανε καλη δουλεια.. και στο κομματι των updates εχεις την google κ δεν σε νοιαζει τιποτα.. καλο το oppo, μολις ειδα ομως οτι εχει κατωτερο chipset απο τις τελευταιες flagships κ 210 γρ. βαρος, δεν ασχοληθηκα... ειδικα εσυ με το iphone θα ειναι σαν να σου κολλησαν ακομα ενα 5αρι απο πισωAυτή η LG δε μου κάθεται καλά.. Στο ίδιο τσουβάλι με τη Sony..
Δημοσίευση 29/09/2013 - 13:41
Ρε όχι άλλες φωτογραφίες και βιντεο από Note 3 . Θα με φάτε! Δεν θέλω να κανω αγορά ακομα
Δημοσίευση 29/09/2013 - 13:54
Ε ναι αλλα με το nexus4 εκανε καλη δουλεια.. και στο κομματι των updates εχεις την google κ δεν σε νοιαζει τιποτα.. καλο το oppo, μολις ειδα ομως οτι εχει κατωτερο chipset απο τις τελευταιες flagships κ 210 γρ. βαρος, δεν ασχοληθηκα... ειδικα εσυ με το iphone θα ειναι σαν να σου κολλησαν ακομα ενα 5αρι απο πισω
Eκεί ναι. Και ειδικά στη τιμή. Μεγάλο + αυτό.
Είναι βαρύ το Oppo, αλλά γενικότερα οι Κινέζοι έχουν στήσει ένα πλάνο και μια στρατηγική που θα αποδώσει σε βάθος χρόνου, αν δε το κάνει ήδη..
Θα ξεφύγουν αυτοί, να το θυμάσαι..
Είπαμε, 1η επιλογή το κτήνος πιο πάνω, αλλά όχι λευκό..
Δημοσίευση 29/09/2013 - 13:55
Eκεί ναι. Και ειδικά στη τιμή. Μεγάλο + αυτό.
Είναι βαρύ το Oppo, αλλά γενικότερα οι Κινέζοι έχουν στήσει ένα πλάνο και μια στρατηγική που θα αποδώσει σε βάθος χρόνου, αν δε το κάνει ήδη..
Θα ξεφύγουν αυτοί, να το θυμάσαι..
Είπαμε, 1η επιλογή το κτήνος πιο πάνω, αλλά όχι λευκό..
Το κτηνος καλο ειναι, κατσε να δουμε η samsung που το παει με το knox.. ας το παρουν μερικοι πρωτα να δουμε τι κ πως κ μετα αποφασιζουμε
Δημοσίευση 29/09/2013 - 14:06
Απαραιτητο ειναι για καποιες εφαρμογες που απαιτουν προσβαση root κ για να μπορεις να βαλεις πανω μια deodexed rom και να ασχοληθεις με θεματα, μιας κ σε αυτη την περιπτωση δεν υπαρχουν περιορισμοι, μπορεις να κανεις ο, τι θελεις.. γι αυτους τους λογους κ μονο θα ελεγα οτι χρειαζεται το rootαρισμα..Άλλη πατατιά αυτή. Ασχολιάστο απλά, όπως και με τα κλειδώματα που έριξε.
Στο Note όμως δε ξέρω κατα πόσο το Root είναι απαραίτητο.
Δημοσίευση 29/09/2013 - 16:59
Πολύ καλή rom ρε φίλε πραγματικά.. Για δοκιμή την έβαλα που την ανέφερες ενώ ήμουν έτοιμος να γυρίσω πάλι σε google edition και κόλλησα σε αυτήν..
Όπως τα λες, smooth και χωρίς ίχνος lag και η μπαταρία σε πολύ καλά επίπεδα..
Σπύρο βγήκε και update 3.9.27
Δημοσίευση 29/09/2013 - 17:50
Σπύρο βγήκε και update 3.9.27
Αυτήν έβαλα απευθείας, χτες το πρωί έγινε η δουλειά.. Για δοκιμή ξεκίνησα και κατέληξα σε αυτήν.
Ήμουν σε google edition αλλά παρόλο που μου άρεσε πολύ πως τρέχει μου την ψιλοέσπασε με την μπαταρία και γύρισα σε touchwiz (omega) για λίγες μέρες, αλλά η miui τα έχει όλα αφού τρέχει πάρα πολύ καλά και στο θέμα της μπαταρία επίσης πολύ καλά. Γενικά πολύ προσεγμένη rom σε όλα της.
Το επόμενο μου κινητό πάντως αν δεν γυρίσω σε 5S, θα είναι ή nexus ή κινέζικο (άντε να αρχίσει να φέρνει και προς τα εδώ η xiaomi)
Δημοσίευση 29/09/2013 - 19:13

Τελευταία επεξεργασία από: boca, 29/09/2013 - 19:14
Δημοσίευση 29/09/2013 - 20:37
Αυτήν έβαλα απευθείας, χτες το πρωί έγινε η δουλειά.. Για δοκιμή ξεκίνησα και κατέληξα σε αυτήν.
Ήμουν σε google edition αλλά παρόλο που μου άρεσε πολύ πως τρέχει μου την ψιλοέσπασε με την μπαταρία και γύρισα σε touchwiz (omega) για λίγες μέρες, αλλά η miui τα έχει όλα αφού τρέχει πάρα πολύ καλά και στο θέμα της μπαταρία επίσης πολύ καλά. Γενικά πολύ προσεγμένη rom σε όλα της.
Το επόμενο μου κινητό πάντως αν δεν γυρίσω σε 5S, θα είναι ή nexus ή κινέζικο (άντε να αρχίσει να φέρνει και προς τα εδώ η xiaomi)
Και εγω εάν δεν μου κάτσει καλά το nexus 5 απο κοντά με κόβω για oppo η xiaomi
Δημοσίευση 29/09/2013 - 22:57
Το note3 δεν το σκεφτεσαι? Ξενερωσες με το knox?Και εγω εάν δεν μου κάτσει καλά το nexus 5 απο κοντά με κόβω για oppo η xiaomi
Δημοσίευση 29/09/2013 - 23:47
Τι να το κανει ρε Στεφανε το ΙΙΙ ;
Δεν κανει πια η samy για αυτους που τους αρεσει να ''παιζουν'' με τις συσκευες.
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (2)