Αααα... ε καλα, πειραματιζομαι γενικα.. το βιντεο το ειδες πιο πανω ρε?Κοψε τα american bars γιατι σε πειραζουν
Εσυ μας ελεγες παραπανω οτι χανεις τα χαρακτηριστικα ''Τι σκ@τ@ roms φορουσα''

Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 03/10/2013 - 21:43
Ad
Δημοσίευση 03/10/2013 - 21:50
Αααα... ε καλα, πειραματιζομαι γενικα.. το βιντεο το ειδες πιο πανω ρε?
Φυσικα το ειδα, καλοοο
Πιο παλια αν θυμαμαι καλα το ειχες ξανασυζητησει αυτο το χαρακτηριστικο με τον Αντωνη, με τα γνωστα αποτελεσματα, χαχαχαχαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από: jig, 03/10/2013 - 21:53.
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 03/10/2013 - 21:51
Το ειχανε κανει παρουσιαση στην FIA με 4 note3.. καποιος ειχε ανεβασει το link.. κ μου ειχε πει ο αντωνης οτι αν παρω note3 για να βλεπω ταινιες θα μου σπασει το κεφαλι.. χαχαχαχαχχαχαχαΦυσικα το ειδα, καλοοο
Πιο παλια αν θυμαμαι καλα το ειχες ξανασυζητησει αυτο το χαρακτηριστικο με τον Αντωνη
Δημοσίευση 03/10/2013 - 22:40
Να το δωρακι που σας υποσχεθηκα.. που ειναι ο αντωνης? Δεν χρειαζεται να παρω note 3 τελικα... χαχαχαχχααψα
Χαχαχα το αγαπημενο μου feature !!
Στεφανε, καταλαβαινεις οτι αυτα ειναι μονο για να τα δειχνεις σε κανενα κολλητο 'Μλκ, δες και αυτο', να φτιαχνεις κανενα βιντεακι να το δειχνεις στα forum και μεχρι εκει ...
Γιατι αν πεις σε κανενα σοβαρο ανθρωπο 'Ελα να βαλουμε ρεφενε τις οθονες μας να δουμε καμμια ταινια' θα σου πει 'Ρε χαμενε, δεν μοιραζομαστε καλυτερα αυτο που πινεις ?'
Δημοσίευση 03/10/2013 - 22:44
Χαχαχα το αγαπημενο μου feature !!
Στεφανε, καταλαβαινεις οτι αυτα ειναι μονο για να τα δειχνεις σε κανενα κολλητο 'Μλκ, δες και αυτο', να φτιαχνεις κανενα βιντεακι να το δειχνεις στα forum και μεχρι εκει ...
Γιατι αν πεις σε κανενα σοβαρο ανθρωπο 'Ελα να βαλουμε ρεφενε τις οθονες μας να δουμε καμμια ταινια' θα σου πει 'Ρε χαμενε, δεν μοιραζομαστε καλυτερα αυτο που πινεις ?'
Αντώνη πάρε τις οθόνες σου που έχεις τα mac να πάρω κι εγώ τις δικές μου και πάμε για καφέ! Δεν θα μας παρεξηγήσουν!!
Δημοσίευση 03/10/2013 - 22:46
Οχι, κανεις λαθος.. μπορω να κανω κοινη χρηση φωτογραφιων και βιντεο, κ εσυ να σαι απεναντι μου με την δικη σου συσκευη κ να τα βλεπεις χωρις να αναγκαστω να σου δωσω την δικια μου συσκευη.. θα κανω αλλα πραγματα εγω κ εσυ θα βλεπεις τα αρχεια μου.. και χωρις συνδεση ιντερνετ.. ειναι καλη φαση, παραδεξου το...Χαχαχα το αγαπημενο μου feature !!
Δημοσίευση 04/10/2013 - 01:19
Πολύ καλό αυτό όντως αν θες να δείξεις κατι σε μια παρέα..
Δουλεύει και σε άλλα κινητά Android ή μονο σε Samsung??
Δημοσίευση 04/10/2013 - 14:57
Μόνο σε Samsung νομίζω υπάρχει αυτή η λειτουργία, αλλά που θα πάει, θα το πάρουν και οι άλλες εταιρίες.. Η ίσως βγει και καμιά καλή εφαρμογή που να το κάνει..Πολύ καλό αυτό όντως αν θες να δείξεις κατι σε μια παρέα..
Δουλεύει και σε άλλα κινητά Android ή μονο σε Samsung??
Δημοσίευση 04/10/2013 - 17:49

Attached Files
Δημοσίευση 05/10/2013 - 13:25
https://plus.google....3wcdp55terwvove
Δημοσίευση 05/10/2013 - 13:35
Καποιος σας ελεγε οτι ο chainfire σιγα σιγα θα δωσει λυση στις βλακειες της sammy.. παει το region lock.. σειρα εχει ο bootloader του knox
https://plus.google....3wcdp55terwvove
Θες να μας κανεις να παρουμε Note ε;;; οχι οχι θα αντισταθω (ακομα)
Δημοσίευση 05/10/2013 - 13:36
Εσυ τωρα πηρες συσκευη, εχεις μελλον ακομαΘες να μας κανεις να παρουμε Note ε;;; οχι οχι θα αντισταθω (ακομα)
Δημοσίευση 05/10/2013 - 13:42
Τελευταία επεξεργασία από: tamtakos, 05/10/2013 - 13:43.
Δημοσίευση 05/10/2013 - 14:07
Μια βοήθεια αν ξέρει κάποιος βρε παιδιά..
Χτες αγόρασα ένα nexus 7. Το πήρα το άνοιξα όλα καλά, το έστησα κανονικά, του εγκατέστησα κάμποσες εφαρμογές, το δούλεψα, όλα οκ. Το βράδυ και ενώ ήμουν σε μια εφαρμογή άρχισε να ψιλοκολλάει για λίγα δεύτερα ώσπου κόλλησε σχεδόν τελείως. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι πέρα από το να το κλειδώνω και να το ξεκλειδώνω με το power button (ούτε καν να το ανοίξω αφού έχω ενεργοποιήσει μοτίβο κλειδώματος).
Με τα πολλά μετά από κάποιο reboot κατάφερα να ενεργοποιήσω το μοτίβο και να μπω μέσα. Δεν πρόλαβα να κάνω πολλά αφού ξαναδοκίμασα να το κλείσω και τέλος. Το μόνο που κατάφερα ήταν αργότερα να το βάλω στο αθόρυβο έστω να μην ακούω τις ειδοποιήσεις που έρχονται. Από τότε τέλος η οθόνη δεν νιώθει.
Πέρα ότι το πιο πιθανό είναι να σταλεί πίσω (αφού δύσκολα να βρεθεί λύση), υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Επίσης τι ισχύει σχετικά με την επιστροφή, ξέρει κάποιος; Θα πάρω το δικό μου επιδιορθωμένο, ανακασκευασμένο, ή καινούργιο;
Υ.Γ. Κατά τ'άλλα όσες ώρες με άφησε να το δουλέψω, καλό ταμπλετάκι φαίνεται να είναι
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 28
0 μέλη, 28 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες