Μια βοήθεια αν ξέρει κάποιος βρε παιδιά..
Χτες αγόρασα ένα nexus 7. Το πήρα το άνοιξα όλα καλά, το έστησα κανονικά, του εγκατέστησα κάμποσες εφαρμογές, το δούλεψα, όλα οκ. Το βράδυ και ενώ ήμουν σε μια εφαρμογή άρχισε να ψιλοκολλάει για λίγα δεύτερα ώσπου κόλλησε σχεδόν τελείως. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι πέρα από το να το κλειδώνω και να το ξεκλειδώνω με το power button (ούτε καν να το ανοίξω αφού έχω ενεργοποιήσει μοτίβο κλειδώματος).
Με τα πολλά μετά από κάποιο reboot κατάφερα να ενεργοποιήσω το μοτίβο και να μπω μέσα. Δεν πρόλαβα να κάνω πολλά αφού ξαναδοκίμασα να το κλείσω και τέλος. Το μόνο που κατάφερα ήταν αργότερα να το βάλω στο αθόρυβο έστω να μην ακούω τις ειδοποιήσεις που έρχονται. Από τότε τέλος η οθόνη δεν νιώθει.
Πέρα ότι το πιο πιθανό είναι να σταλεί πίσω (αφού δύσκολα να βρεθεί λύση), υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Επίσης τι ισχύει σχετικά με την επιστροφή, ξέρει κάποιος; Θα πάρω το δικό μου επιδιορθωμένο, ανακασκευασμένο, ή καινούργιο;
Υ.Γ. Κατά τ'άλλα όσες ώρες με άφησε να το δουλέψω, καλό ταμπλετάκι φαίνεται να είναι
Μπες στο google κ δες πως μπαινει σε recovery χειροκινητα το nexus7.. οταν λες δεν νιωθει η οθονη, δεν δουλευει καθολου ή απλα δεν υπαρχει αποκριση στο touch?