Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#7846   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 05/10/2013 - 19:17

Μια βοήθεια αν ξέρει κάποιος βρε παιδιά..
Χτες αγόρασα ένα nexus 7. Το πήρα το άνοιξα όλα καλά, το έστησα κανονικά, του εγκατέστησα κάμποσες εφαρμογές, το δούλεψα, όλα οκ. Το βράδυ και ενώ ήμουν σε μια εφαρμογή άρχισε να ψιλοκολλάει για λίγα δεύτερα ώσπου κόλλησε σχεδόν τελείως. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι πέρα από το να το κλειδώνω και να το ξεκλειδώνω με το power button (ούτε καν να το ανοίξω αφού έχω ενεργοποιήσει μοτίβο κλειδώματος).
Με τα πολλά μετά από κάποιο reboot κατάφερα να ενεργοποιήσω το μοτίβο και να μπω μέσα. Δεν πρόλαβα να κάνω πολλά αφού ξαναδοκίμασα να το κλείσω και τέλος. Το μόνο που κατάφερα ήταν αργότερα να το βάλω στο αθόρυβο έστω να μην ακούω τις ειδοποιήσεις που έρχονται. Από τότε τέλος η οθόνη δεν νιώθει. -_-
Πέρα ότι το πιο πιθανό είναι να σταλεί πίσω (αφού δύσκολα να βρεθεί λύση), υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Επίσης τι ισχύει σχετικά με την επιστροφή, ξέρει κάποιος; Θα πάρω το δικό μου επιδιορθωμένο, ανακασκευασμένο, ή καινούργιο;

Υ.Γ. Κατά τ'άλλα όσες ώρες με άφησε να το δουλέψω, καλό ταμπλετάκι φαίνεται να είναι :rolleyes:

Μπες στο google κ δες πως μπαινει σε recovery χειροκινητα το nexus7.. οταν λες δεν νιωθει η οθονη, δεν δουλευει καθολου ή απλα δεν υπαρχει αποκριση στο touch?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#7847   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 05/10/2013 - 19:33

Μπες στο google κ δες πως μπαινει σε recovery χειροκινητα το nexus7.. οταν λες δεν νιωθει η οθονη, δεν δουλευει καθολου ή απλα δεν υπαρχει αποκριση στο touch?

Στέφανε η απόκριση στο touch δεν λειτουργεί. Με χίλια ζόρια πριν κάνα 2ώρο μπήκα και του απενεργοποίησα το μοτίβο και την οθόνη κλειδώματος ώστε με το power να μπαίνει απευθείας μέσα και με σκοπό να του κάνω επαναφορά εργοστασιακών μπας και γίνει κάτι. Μέχρι τώρα δεν τα έχω καταφέρει.

Σε recovery δεν μπορεί να μπει για κάποιο λόγο, ενώ με power+volume down μπαίνει σε κάποιο μενού (δεν το έχω δει στα galaxy, έχει restart-power off-bootloader-recovery) όταν επιλέγω recovery mode μου δείχνει το ανδροϊδές με το κόκκινο τρίγωνο με το θαυμαστικό και γράφει "καμία εντολή".

#7848   motomoto00

motomoto00

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2013 - 19:45

Στέφανε η απόκριση στο touch δεν λειτουργεί. Με χίλια ζόρια πριν κάνα 2ώρο μπήκα και του απενεργοποίησα το μοτίβο και την οθόνη κλειδώματος ώστε με το power να μπαίνει απευθείας μέσα και με σκοπό να του κάνω επαναφορά εργοστασιακών μπας και γίνει κάτι. Μέχρι τώρα δεν τα έχω καταφέρει.
Σε recovery δεν μπορεί να μπει για κάποιο λόγο, ενώ με power+volume down μπαίνει σε κάποιο μενού (δεν το έχω δει στα galaxy, έχει restart-power off-bootloader-recovery) όταν επιλέγω recovery mode μου δείχνει το ανδροϊδές με το κόκκινο τρίγωνο με το θαυμαστικό και γράφει "καμία εντολή".

Κάνε αυτό..

https://support.goog...r/2668187?hl=en

#7849   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2013 - 19:55

Και να δεις που έφτανα μέχρι το 4, αλλά δεν ήξερα ότι έπρεπε να κάνεις και κάτι άλλο μετά.. Thanx φίλε μου μπήκε κανονικά και έκανα επαναφορά ρυθμίσεων..

Το κακό βέβαια είναι ότι συνεχίζεται το πρόβλημα απ'ότι βλέπω δυστυχώς..  -_-

Είτε είναι νεκρό τελείως ή πατάς κάτι και κάνει τα δικά του, συνεχίζει το σκρολλάρισμα ή πατάει κάτι άλλο κτλ.

#7850   motomoto00

motomoto00

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2013 - 20:05

Και να δεις που έφτανα μέχρι το 4, αλλά δεν ήξερα ότι έπρεπε να κάνεις και κάτι άλλο μετά.. Thanx φίλε μου μπήκε κανονικά και έκανα επαναφορά ρυθμίσεων..

Το κακό βέβαια είναι ότι συνεχίζεται το πρόβλημα απ'ότι βλέπω δυστυχώς.. -_-
Είτε είναι νεκρό τελείως ή πατάς κάτι και κάνει τα δικά του, συνεχίζει το σκρολλάρισμα ή πατάει κάτι άλλο κτλ.

Τότε πας στο service όπως είσαι και ζητάς καινούργια συσκευή..

#7851   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2013 - 20:06

Το κακό βέβαια είναι ότι συνεχίζεται το πρόβλημα απ'ότι βλέπω δυστυχώς.. -_-

Γιατι δεν δοκιμαζεις να περασεις ενα μαμα firmware παλι απο την αρχη? Μπας κ εφαγε σκαλωμα με την rom κ δεν ειναι θεμα hardware... για να εισαι σιγουρος, μην το πας για service χωρις λογο...

#7852   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2013 - 20:11

Τότε πας στο service όπως είσαι και ζητάς καινούργια συσκευή..

Ναι το ξέρω.. Ελπίζω να βρω άκρη και να μην έχω πρόβλημα με το μαγαζί τώρα.. Είναι και μακριά από μένα δυστυχώς.

Και δεν λέει και να πλήρωσα κανονικά και να πάρω επιδιορθωμένη συσκευή ή ανακατασκευασμένη..

#7853   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2013 - 20:15

Γιατι δεν δοκιμαζεις να περασεις ενα μαμα firmware παλι απο την αρχη? Μπας κ εφαγε σκαλωμα με την rom κ δεν ειναι θεμα hardware... για να εισαι σιγουρος, μην το πας για service χωρις λογο...

Έκανα και για αυτό ένα search Στέφανε αλλά δεν βρήκα κάτι, και βασικά ήθελα πρώτα να του κάνω επαναφορά.

Τώρα που βρήκα πως μπαίνει σε recovery και δεν άλλαξε κάτι και με την επαναφορά θα το ψάξω καλύτερα να το δοκιμάσω ως τελευταία λύση, αν και δεν νομίζω να βρεθεί λύση να σου πω την αλήθεια.

Βέβαια πολύ περίεργο όλη μέρα χτες να είναι μια χαρά, είχα εγκαταστήσει και καμιά 150αριά εφαρμογές, και το βράδυ στα ξαφνικά συμβαίνει αυτό.

#7854   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2013 - 20:19

Έκανα και για αυτό ένα search Στέφανε αλλά δεν βρήκα κάτι, και βασικά ήθελα πρώτα να του κάνω επαναφορά.
Τώρα που βρήκα πως μπαίνει σε recovery και δεν άλλαξε κάτι και με την επαναφορά θα το ψάξω καλύτερα να το δοκιμάσω ως τελευταία λύση, αν και δεν νομίζω να βρεθεί λύση να σου πω την αλήθεια.
Βέβαια πολύ περίεργο όλη μέρα χτες να είναι μια χαρά, είχα εγκαταστήσει και καμιά 150αριά εφαρμογές, και το βράδυ στα ξαφνικά συμβαίνει αυτό.

Ε γι αυτο στο ειπα, μηπως εφαγε κανενα σκαλωμα με την rom.. νομζω μεσω download mode πρεπει να περνας firmware μαμα.. κανε ενα search κ βαλε ενα επισημο απο την αρχη κ δες το.. αν σου κανει τα ιδια, τοτε ειναι θεμα hardware κ το πας πισω.. λογικα πρεπει να εχεις doa 14 ημερες κ σου δινουν καινουριο

#7855   anochampions

anochampions

iPH Contributor

• 1.078 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2013 - 20:24

@jic
Φίλε καλορίζικο το note. Μπορείς να μου πεις αν έχει εφαρμογή για το ραδιόφωνο ή ακολουθεί τα χνάρια του s4?

#7856   krete

krete

iPH Enthousiast

• 598 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 05/10/2013 - 20:30

Δεν έχει ραδιόφωνο το note 3 .

#7857   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.023 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2013 - 22:01

Φίλε καλορίζικο το note. Μπορείς να μου πεις αν έχει εφαρμογή για το ραδιόφωνο ή ακολουθεί τα χνάρια του s4?

Να σαι καλα, ευχαριστω!

Δεν εχει οπως και το Note II LTE και το S4

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#7858   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 670 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2013 - 08:24

εχει καποιος δοκιμασει την bobCat rom σε σ4??

#7859   stefanos7

stefanos7

iPH User

• 157 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2013 - 10:33

Τίποτα δε θα μείνει κρυφό!!http://www.phonedog....paign=BlinkFeed

#7860   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.616 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr