Στεφ παιζουν ολα?
Παντως δεν εισαι ενταξει που δεν φτιαχνεις ενα οδηγο
Σχεδόν όλα παίζουν
Εντάξει μικροπροβλήματα γενικά παίζουν , αλλά σε γενικές γραμμές δουλεύει ΑΨΟΓΑ μπορώ να πω
Δημοσίευση 17/10/2013 - 21:08
Στεφ παιζουν ολα?
Σχεδόν όλα παίζουν
Εντάξει μικροπροβλήματα γενικά παίζουν , αλλά σε γενικές γραμμές δουλεύει ΑΨΟΓΑ μπορώ να πω
Δημοσίευση 17/10/2013 - 21:12
Σχεδόν όλα παίζουν
Δε ξερω γιατι μιλαγατε ( ), αλλα θα πεταχτω!
Αυτο το ΣΧΕΔΟΝ είναι η διαφορα του android με το ios!
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 17/10/2013 - 21:14
Δε ξερω γιατι μιλαγατε (
), αλλα θα πεταχτω!
Αυτο το ΣΧΕΔΟΝ δεν ειναι διαφορά γιατι μιλάμε για μια beta ROM με beta Χαρακτηριστικά , και μεταφερμένες λειτουργίες του Note 3 στο Note 2 (οπότε το Σχεδόν εδώ σημαίνει ΟΛΑ αργότερα)
Συνέχισε να πετάγεσαι
EDIT : Σκέψου να είχες ios 7 beta , με jailbreak.
Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 17/10/2013 - 21:15
Δημοσίευση 17/10/2013 - 21:17
Δε πειραζει, το νοημα το πιασατε!
Εχω κολλησει με 6.1.2 JB, ειμαι πιστος εγω!
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 17/10/2013 - 21:18
Δε πειραζει, το νοημα το πιασατε!
Εχω κολλησει με 6.1.2 JB, ειμαι πιστος εγω!
Και εγώ αν έβρισκα iPhone 5 με JB που έψαχνα ίσως να ειχα μείνει πιστός
Καλό iPhone 6 με βλέπω να λέω οπως παει.
Δημοσίευση 17/10/2013 - 21:53
Οfficial 4.3 Firmware Update για το S4
Ξεκινησε για τις Γερμανικες συσκευες .....................
http://www.sammobile...oid-4-3-update/
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 17/10/2013 - 22:03
Δημοσίευση 17/10/2013 - 22:32
Ακριβως αυτο που λες.. αυτο το σχεδον, γιατι δεν χρειαζεται να βγουν 7 beta εκδοσεις για να παρουσιαστει η final stable 4.3, δουλευουν οι αισθητηρες των συσκευων και δεν εχουμε blue screen of death.. αλλα τι σου λεω τωρα, εδω στην ios7 προστεθηκαν καινουρια ringtones ρε φιλε.. ειστε πολυ μπροστα...Δε ξερω γιατι μιλαγατε (
), αλλα θα πεταχτω!
Δημοσίευση 17/10/2013 - 22:34
Ολα εκτος απο το spen handwritting οταν προσθετεις δευτερη γλωσσα.. αν εννοεις μονο απο τα air commands ναι, παιζουν ολα.. ακομα και το scrapbook που δεν το περιμενα η αληθεια ειναι...Στεφ παιζουν ολα?
Δημοσίευση 18/10/2013 - 01:17
Καθόμουν και διάβαζα για το Knox, τι γίνεται ρε παιδιά? Τέρμα το flasharisma στα φανάρια χα χα χα χα.
Α να προσθέσω και κάτι ακόμα έτσι για να σας πικάρω.
Μπεεεεεεεεεεεε!!!!! χα χα χα χα
Τελευταία επεξεργασία από: jimmakos, 18/10/2013 - 01:19
Δημοσίευση 18/10/2013 - 01:20
Καθόμουν και διάβαζα για το Knox, τι γίνεται ρε παιδιά? Τέρμα το flasharisma στα φανάρια
χα χα χα χα.
Μπαααα! Δεν σταματάει το Flashάρισμα Δημήτρη.
Ήδη βγάλανε Root που προσπερνάει το knox και αφήνει καθαρή τη μνήμη που υποτίθεται παει και γραφει πανω της το knox ώστε να χαθει η εγγυηση (φυσικα μιλάμε για Note 3 , σε s4 , επειδή ήταν τύπου δοκιμαστικό , έχουν πει οτι δεν θα το λαμβάνουν υπόψη αν το knox warranty έχει γράψει 0x1 αντι για 0x0)
Κατι αντίστοιχο θα γίνει και με τις ROM λογικα. Αναμένουμε.
Δημοσίευση 18/10/2013 - 01:21
Μπαααα! Δεν σταματάει το Flashάρισμα Δημήτρη.
Ήδη βγάλανε Root που προσπερνάει το knox και αφήνει καθαρή τη μνήμη που υποτίθεται παει και γραφει πανω της το knox ώστε να χαθει η εγγυηση
(φυσικα μιλάμε για Note 3 , σε s4 , επειδή ήταν τύπου δοκιμαστικό , έχουν πει οτι δεν θα το λαμβάνουν υπόψη αν το knox warranty έχει γράψει 0x1 αντι για 0x0)
Κατι αντίστοιχο θα γίνει και με τις ROM λογικα. Αναμένουμε.
Ναι το διάβασα κι αυτό, κάποιοι βέβαια που δεν το πρόσεξαν κι έγραψε το Knox 0x1 δεν υπάρχει γυρισμός, τουλάχιστον μέχρι στιγμής αλλά από ότι διαβάζω είναι eFuse οπότε δεν θα μπορεί να μηδενιστεί.
Τελευταία επεξεργασία από: jimmakos, 18/10/2013 - 01:22
Δημοσίευση 18/10/2013 - 01:24
Ναι το διάβασα κι αυτό, κάποιοι βέβαια που δεν το πρόσεξαν κι έγραψε το Know 0x1 δεν υπάρχει γυρισμός, τουλάχιστον μέχρι στιγμής αλλά από ότι διαβάζω είναι eFuse οπότε δεν θα μπορεί να μηδενιστεί.
Ακριβως. Μπορεί να γραφτει απο πάνω , αλλά δεν μπορεί να γραφτεί ώστε να έρθει σε εργοστασιακή κατάσταση (καθαρα για το eFuse λεω , Rom μπορείς να περάσεις εννοείται).
Αυτοι που δεν το πρόσεξαν πετάχτηκαν εκτός εγγύησης. Μεταξύ μας αυτός ήταν ο βασικός λόγος που πήρα το 2 αντί του 3. Πιστεύω ότι θέλει χρόνο , αλλα στο τέλος θα λυθει το θέμα.
Θα το κανουν με καποιο τρόπο να μην γραφει 0x1 στη μνήμη . Δεν περιμένω κατι που να επαναφέρει τη μνήμη αν εχει γραφτει ήδη.
Δημοσίευση 18/10/2013 - 01:25
Πάντως φαίνεται ότι και η Sammy θέλει να περιορίσει το rootarisma και το flasharisma. Θα χάσει πολύ κόσμο αν την συνεχίσει την ιστορία με το Knox...
Δημοσίευση 18/10/2013 - 01:29
Πάντως φαίνεται ότι και η Sammy θέλει να περιορίσει το rootarisma και το flasharisma. Θα χάσει πολύ κόσμο αν την συνεχίσει την ιστορία με το Knox...
Ναι ισχύει αυτό.
Βέβαια , αν δεν κάνω λάθος , σύμφωνα με κοινωτική οδηγία το Root και το Flashάρισμα δεν θεωρείται οτι μπορεί να βλάψει το κινητό , οπότε ο πωλητης ειναι υποχρεωμένος να παρέχει εγγύηση , εκτός αν αποδείξει οτι το πρόβλημα προκλήθηκε λόγω του Root/Flash.
Αυτα απο κοινωτική ευρωπαική οδηγία.
p.s. Αυτό το knox για επαγγελματίες είναι πολύ χρησιμο , μιας και το κομματι που αφορα την ιδια την εφαρμογή knox , προσφέρει τη δυνατότητα να κλειδώσεις μνμτα , φωτογραφίες κλπ ώστε να μπορείς να τα δεις μονο εσύ.
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες