Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#8176   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/10/2013 - 18:21

το νοτε3 τα σπαει απλως.. η καλυτερη αγορα ομως αυτον τον καιρο νομιζω οτι ειναι το νοτε2 μακραν... 

λεω και ξαναλεω οτι δεν με βολευει το μεγεθος του αλλα το βλεπω πολυ τιμιο για μια μικρη αλλαγη απο το ς4....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#8177   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.023 μηνύματα

Δημοσίευση 18/10/2013 - 18:38

Εννοειτε οτι ειναι ευκαιρια η αγορα του 2 αυτην την χρονικη στιγμη

Το τιμιο ομως δεν κολλαει :P γιατι ειναι συσκευη ενος χρονου

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#8178   dpapae

dpapae

iPH Enthousiast

• 378 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 18/10/2013 - 18:50

Μετα απο 4 χρονια σε iphone, και αποοολυτα ευχαριστημενος απο το macbookpro μου, δελεαζομαι οοοολο και πιο πολυ να πουλησω το 5αρι για το S4.. με τρωει το χερι μου :Ρ

#8179   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 18/10/2013 - 19:03

Επιασα ενα λευκο lg g2 στα χερια μου κ μετα ηθελα να παρω ενα ψαλιδι κ να κοψω τα λευκα κενα πανω κ κατω στο 5αρι. :P
Ελπιζω στο 6αρι να τα μειωσουν κ να εχουν κ καμια μιση ιντσα πλατος επιπλεον!

You'll Never Walk Alone

#8180   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα

Δημοσίευση 18/10/2013 - 19:08

Μετα απο 4 χρονια σε iphone, και αποοολυτα ευχαριστημενος απο το macbookpro μου, δελεαζομαι οοοολο και πιο πολυ να πουλησω το 5αρι για το S4.. με τρωει το χερι μου :Ρ

καπως ετσι το παθαίνεις... δεν αλλαζω απο μακ και μακμινι αλλα mobile ειμαι πλεον android...πιστευω οτι δεν θα το μετανιώσεις αρκει να δωσεις λιγο χρονο ...να μπεις στην νοοτροποια ανδροιδ.... με το μακ δουλευει πολυ καλα...  

#8181   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 18/10/2013 - 19:10

Μην το κάνεις :P

Θα το δώσεις μέσα σε ενα μηνα το s4 για κάτι μεγαλύτερο! Πάρε Note 2 απο την αρχή να μην παιδεύεσαι! ;)

Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 18/10/2013 - 19:10

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#8182   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα

Δημοσίευση 18/10/2013 - 19:16

Επιασα ενα λευκο lg g2 στα χερια μου κ μετα ηθελα να παρω ενα ψαλιδι κ να κοψω τα λευκα κενα πανω κ κατω στο 5αρι. :P
Ελπιζω στο 6αρι να τα μειωσουν κ να εχουν κ καμια μιση ιντσα πλατος επιπλεον!

δεν το εχω δει ακομα ...το lg τι λεει ?? νομιζω οτι εχουν κανει καλη δουλεια παντως....

#8183   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 18/10/2013 - 19:21

δεν το εχω δει ακομα ...το lg τι λεει ?? νομιζω οτι εχουν κανει καλη δουλεια παντως....

Eχουν κανει απιστευτη δουλειά , αλλά αν πιάσεις πενάκι στο χέρι σου (βλ. Note) δεν το αλλάζεις για το G2 (προσωπική άποψη)

#8184   dpapae

dpapae

iPH Enthousiast

• 378 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 18/10/2013 - 19:24

καπως ετσι το παθαίνεις... δεν αλλαζω απο μακ και μακμινι αλλα mobile ειμαι πλεον android...πιστευω οτι δεν θα το μετανιώσεις αρκει να δωσεις λιγο χρονο ...να μπεις στην νοοτροποια ανδροιδ.... με το μακ δουλευει πολυ καλα...  

αυτο φοβαμαι και εγω! κατα ποσο θα ειναι συμβατα!

Μην το κάνεις :P

Θα το δώσεις μέσα σε ενα μηνα το s4 για κάτι μεγαλύτερο! Πάρε Note 2 απο την αρχή να μην παιδεύεσαι! ;)

κοιτα να ειναι να παω σε νοουτ θα παω στο 3, σε 2-3 μηνες! που θα πεσει κατω από 500 (συμφωνα με την πορεια που έχει) αλλα και παλι! δεν ψηνομαι για phablet! το S4 νομιζω θα ειναι ηδη μεγαλο βημα απο της 4 ίντσες. σιγα σιγα :Ρ ισως γυρισουμε στο 6αρι!

#8185   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 18/10/2013 - 19:27

αυτο φοβαμαι και εγω! κατα ποσο θα ειναι συμβατα!

κοιτα να ειναι να παω σε νοουτ θα παω στο 3, σε 2-3 μηνες! που θα πεσει κατω από 500 (συμφωνα με την πορεια που έχει) αλλα και παλι! δεν ψηνομαι για phablet! το S4 νομιζω θα ειναι ηδη μεγαλο βημα απο της 4 ίντσες. σιγα σιγα :Ρ ισως γυρισουμε στο 6αρι!

Κ εγω ετσι έλεγα , οτι θα ειναι μεγάλο το Note , κλπ κλπ , αλλά προσωπικά θεωρώ το 2 καλυτερη επιλογή απο το 3 και από το s4 αυτη τη στιγμή. 

Στο λέω γιατι έκανα τη μετάβαση και έλεγα ακριβώς αυτα που λες κ εσυ τώρα :P

#8186   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα

Δημοσίευση 18/10/2013 - 19:28

Ειπαμε αγαπαμε (κ καλα) iphone, αλλα αν πιασεις τα g2, s4 ζηλευεις τις οθοναρες. Note κτλ επισης ζηλευεις τις οθοναρες, αλλα απορριπτονται λογω μεγεθους, ειδικα κατα την οδηγηση.

You'll Never Walk Alone

#8187   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 18/10/2013 - 19:34

Ειπαμε αγαπαμε (κ καλα) iphone, αλλα αν πιασεις τα g2, s4 ζηλευεις τις οθοναρες. Note κτλ επισης ζηλευεις τις οθοναρες, αλλα απορριπτονται λογω μεγεθους, ειδικα κατα την οδηγηση.

Ιδες σου ειναι το μεγεθος, αν δεν το δουλεψεις δεν μπορεις να το καταλαβεις.. ρωτα κ τον jig, με το ενα χερι χειριζεται το note3 κ με το αλλο τραβαει χειροφρενα

#8188   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα

Δημοσίευση 18/10/2013 - 19:39

Ιδες σου ειναι το μεγεθος, αν δεν το δουλεψεις δεν μπορεις να το καταλαβεις.. ρωτα κ τον jig, με το ενα χερι χειριζεται το note3 κ με το αλλο τραβαει χειροφρενα

Αν δε κανω λαθος με το ιδιο χερι τα κανει αυτα, το αριστερο! Το δεξι στον τεμπελη...

You'll Never Walk Alone

#8189   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 18/10/2013 - 19:41

Καλησπέρα σε όλους, σαν αύριο πριν ένα χρόνο, άνοιξα το θέμα και δεν περίμενα να έχει τέτοια επιτυχία και ανταπόκριση. Εξελίχθηκε σε μια ενότητα για αυτούς που θέλουν να κάνουν ή έχουν κάνει την αλλαγή, όχι απαραίτητα βέβαια, διότι μπορεί να έχουν και τα δύο λειτουργικά.

Πέρσι τέοια εποχή είχα το 4αρι, σήμερα έχω 5αρι και iPad mini...αλλά εάν του χρόνου δεν αλλάξει την οθόνη σε μαγαλύτερη στο 6αρι, επιθυμία μου 4,7'' με αλλαγή οθόνη χωρίς bezel, με βλέπω να γίνομαι πιο ενεργός της ενότητας...

Άντε με το καλό να είμαστε όλοι καλά, να υπάρχει και του χρόνου... :D

Υ.Γ

Γενέθλια μπορεί να έχει αύριο, αλλά τούρτα δεν έχει...για να προλάβω τους καλοπροαίρετους... :lol: :P

#8190   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα

Δημοσίευση 18/10/2013 - 19:42

εγω κανω την μαλακια και μιλαω συνεχεια στο τηλεφωνο οταν ειμαι στο αυτοκινητο .... τωρα με το ς4 θεωρω ηδη το  bluetooth απαραιτητο ποσο μαλλον με ενα νοτε2-3 το θεμα ειναι οτι ειναι και καλυτερα καποιος να μιλαει με bluetooth και οχι με το τηλεφωνο ...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15

0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες