το νοτε3 τα σπαει απλως.. η καλυτερη αγορα ομως αυτον τον καιρο νομιζω οτι ειναι το νοτε2 μακραν...
λεω και ξαναλεω οτι δεν με βολευει το μεγεθος του αλλα το βλεπω πολυ τιμιο για μια μικρη αλλαγη απο το ς4....
Δημοσίευση 18/10/2013 - 18:21
το νοτε3 τα σπαει απλως.. η καλυτερη αγορα ομως αυτον τον καιρο νομιζω οτι ειναι το νοτε2 μακραν...
λεω και ξαναλεω οτι δεν με βολευει το μεγεθος του αλλα το βλεπω πολυ τιμιο για μια μικρη αλλαγη απο το ς4....
Δημοσίευση 18/10/2013 - 18:38
Εννοειτε οτι ειναι ευκαιρια η αγορα του 2 αυτην την χρονικη στιγμη
Το τιμιο ομως δεν κολλαει γιατι ειναι συσκευη ενος χρονου
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 18/10/2013 - 18:50
Μετα απο 4 χρονια σε iphone, και αποοολυτα ευχαριστημενος απο το macbookpro μου, δελεαζομαι οοοολο και πιο πολυ να πουλησω το 5αρι για το S4.. με τρωει το χερι μου :Ρ
Δημοσίευση 18/10/2013 - 19:03
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 18/10/2013 - 19:08
Μετα απο 4 χρονια σε iphone, και αποοολυτα ευχαριστημενος απο το macbookpro μου, δελεαζομαι οοοολο και πιο πολυ να πουλησω το 5αρι για το S4.. με τρωει το χερι μου :Ρ
καπως ετσι το παθαίνεις... δεν αλλαζω απο μακ και μακμινι αλλα mobile ειμαι πλεον android...πιστευω οτι δεν θα το μετανιώσεις αρκει να δωσεις λιγο χρονο ...να μπεις στην νοοτροποια ανδροιδ.... με το μακ δουλευει πολυ καλα...
Δημοσίευση 18/10/2013 - 19:10
Μην το κάνεις
Θα το δώσεις μέσα σε ενα μηνα το s4 για κάτι μεγαλύτερο! Πάρε Note 2 απο την αρχή να μην παιδεύεσαι!
Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 18/10/2013 - 19:10
Δημοσίευση 18/10/2013 - 19:16
Επιασα ενα λευκο lg g2 στα χερια μου κ μετα ηθελα να παρω ενα ψαλιδι κ να κοψω τα λευκα κενα πανω κ κατω στο 5αρι.
Ελπιζω στο 6αρι να τα μειωσουν κ να εχουν κ καμια μιση ιντσα πλατος επιπλεον!
δεν το εχω δει ακομα ...το lg τι λεει ?? νομιζω οτι εχουν κανει καλη δουλεια παντως....
Δημοσίευση 18/10/2013 - 19:21
δεν το εχω δει ακομα ...το lg τι λεει ?? νομιζω οτι εχουν κανει καλη δουλεια παντως....
Eχουν κανει απιστευτη δουλειά , αλλά αν πιάσεις πενάκι στο χέρι σου (βλ. Note) δεν το αλλάζεις για το G2 (προσωπική άποψη)
Δημοσίευση 18/10/2013 - 19:24
καπως ετσι το παθαίνεις... δεν αλλαζω απο μακ και μακμινι αλλα mobile ειμαι πλεον android...πιστευω οτι δεν θα το μετανιώσεις αρκει να δωσεις λιγο χρονο ...να μπεις στην νοοτροποια ανδροιδ.... με το μακ δουλευει πολυ καλα...
αυτο φοβαμαι και εγω! κατα ποσο θα ειναι συμβατα!
Μην το κάνεις
Θα το δώσεις μέσα σε ενα μηνα το s4 για κάτι μεγαλύτερο! Πάρε Note 2 απο την αρχή να μην παιδεύεσαι!
κοιτα να ειναι να παω σε νοουτ θα παω στο 3, σε 2-3 μηνες! που θα πεσει κατω από 500 (συμφωνα με την πορεια που έχει) αλλα και παλι! δεν ψηνομαι για phablet! το S4 νομιζω θα ειναι ηδη μεγαλο βημα απο της 4 ίντσες. σιγα σιγα :Ρ ισως γυρισουμε στο 6αρι!
Δημοσίευση 18/10/2013 - 19:27
αυτο φοβαμαι και εγω! κατα ποσο θα ειναι συμβατα!
κοιτα να ειναι να παω σε νοουτ θα παω στο 3, σε 2-3 μηνες! που θα πεσει κατω από 500 (συμφωνα με την πορεια που έχει) αλλα και παλι! δεν ψηνομαι για phablet! το S4 νομιζω θα ειναι ηδη μεγαλο βημα απο της 4 ίντσες. σιγα σιγα :Ρ ισως γυρισουμε στο 6αρι!
Κ εγω ετσι έλεγα , οτι θα ειναι μεγάλο το Note , κλπ κλπ , αλλά προσωπικά θεωρώ το 2 καλυτερη επιλογή απο το 3 και από το s4 αυτη τη στιγμή.
Στο λέω γιατι έκανα τη μετάβαση και έλεγα ακριβώς αυτα που λες κ εσυ τώρα
Δημοσίευση 18/10/2013 - 19:28
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 18/10/2013 - 19:34
Ιδες σου ειναι το μεγεθος, αν δεν το δουλεψεις δεν μπορεις να το καταλαβεις.. ρωτα κ τον jig, με το ενα χερι χειριζεται το note3 κ με το αλλο τραβαει χειροφρεναΕιπαμε αγαπαμε (κ καλα) iphone, αλλα αν πιασεις τα g2, s4 ζηλευεις τις οθοναρες. Note κτλ επισης ζηλευεις τις οθοναρες, αλλα απορριπτονται λογω μεγεθους, ειδικα κατα την οδηγηση.
Δημοσίευση 18/10/2013 - 19:39
Ιδες σου ειναι το μεγεθος, αν δεν το δουλεψεις δεν μπορεις να το καταλαβεις.. ρωτα κ τον jig, με το ενα χερι χειριζεται το note3 κ με το αλλο τραβαει χειροφρενα
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 18/10/2013 - 19:41
Καλησπέρα σε όλους, σαν αύριο πριν ένα χρόνο, άνοιξα το θέμα και δεν περίμενα να έχει τέτοια επιτυχία και ανταπόκριση. Εξελίχθηκε σε μια ενότητα για αυτούς που θέλουν να κάνουν ή έχουν κάνει την αλλαγή, όχι απαραίτητα βέβαια, διότι μπορεί να έχουν και τα δύο λειτουργικά.
Πέρσι τέοια εποχή είχα το 4αρι, σήμερα έχω 5αρι και iPad mini...αλλά εάν του χρόνου δεν αλλάξει την οθόνη σε μαγαλύτερη στο 6αρι, επιθυμία μου 4,7'' με αλλαγή οθόνη χωρίς bezel, με βλέπω να γίνομαι πιο ενεργός της ενότητας...
Άντε με το καλό να είμαστε όλοι καλά, να υπάρχει και του χρόνου...
Υ.Γ
Γενέθλια μπορεί να έχει αύριο, αλλά τούρτα δεν έχει...για να προλάβω τους καλοπροαίρετους...
Δημοσίευση 18/10/2013 - 19:42
Ειπαμε αγαπαμε (κ καλα) iphone, αλλα αν πιασεις τα g2, s4 ζηλευεις τις οθοναρες. Note κτλ επισης ζηλευεις τις οθοναρες, αλλα απορριπτονται λογω μεγεθους, ειδικα κατα την οδηγηση.
εγω κανω την μαλακια και μιλαω συνεχεια στο τηλεφωνο οταν ειμαι στο αυτοκινητο .... τωρα με το ς4 θεωρω ηδη το bluetooth απαραιτητο ποσο μαλλον με ενα νοτε2-3 το θεμα ειναι οτι ειναι και καλυτερα καποιος να μιλαει με bluetooth και οχι με το τηλεφωνο ...
0 μέλη, 56 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες