Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#8251   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 19/10/2013 - 03:45

Το καταλαβα, εχει ειπωθει ξανα απο τον ομιλητη κ ειπε οτι μεσω jb γινοταν αυτο.. true miltitasking ή με background services ομως? Γιατι καλο το true και να συμβαινουν ολα ταυτοχρονα οπως κ στα desktop, αλλα θελεις 4 μπαταριες σε μια μερα..

Δεν θυμάμαι να σ πω την αλήθεια.

Πάντως ηταν ιδιαίτερα χρηστικό!
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#8252   alex336

alex336

iPH Enthousiast

• 388 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina +4G

Δημοσίευση 19/10/2013 - 08:38

Εγω απο το 4αρι πηγα τον Αυγουστο στο S3 και πλεον δεν μου περναει καν απο το μυαλο να γυρισω πισω.

Βλεπω το 4s του αδερφου μου και ζαλιζομαι, μου φαινεται πλεον απελπιστικα μικρη και φτωχη η οθονη του.

Οσον αφορα το λειτουργικο, στα χερια μου το android ειναι εξισου σταθερο οσο καιρο το δουλευω, πιο ομορφο και τα widget ειναι το κατι αλλο.

Προς θεου, η αποψη ειναι προσωπικη απο τη δικη μου χρηση, τις δικες μου αναγκες και τις δικες μου απαιτησεις.

με κάλυψε πλήρως η απάντηση αυτή....σαν να την έγραψα εγώ...Ευχαριστώ πολύ που με γλίτωσες απο γράψιμο. Συμφωνώ απόλυτα με το παλικάρι..τώρα πια άπαξ κ φύγεις, είναι μια περίοδος μετάβασης κάπου στο μήνα κ μετά σου φαίνονται φτωχολογιά τα iphone...

#8253   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 19/10/2013 - 09:22

και παίρνεις ένα Note 3 χορταστικό και το ευχαριστιέσαι.......έτσι .... για αλλαγή βρε παιδί μου :)

διάλεξε χρώμα :P

Άσχετο λιγο αλλά τώρα το είδα . Το voyager σε βολεύει ;; :)

Αναρτημένη εικόνα

#8254   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 19/10/2013 - 10:44

Πω πω! Αισθάνομαι μοναξιά σε αυτό το τοπικ :P κανονικά θα έπρεπε να λέγεται μετάβαση σε Samsung! Τεσπα μάλλον θα είμαι ο μοναδικός που θα σας λέει εντυπώσεις από Nexus devices!

#8255   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 19/10/2013 - 10:47

Άσχετο αλλά έγινα baker στο Pressy http://www.kickstart...-android-button

Ημερομηνία παράδοσης τον Μάρτιο!!, :blink:

#8256   dreamangel25

dreamangel25

iPH Addict

• 870 μηνύματα
  • Twitter:@@Ssou28
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:dreamangel25

Δημοσίευση 19/10/2013 - 11:57

Καιρό τώρα σκέφτομαι την μετάβαση σε android αλλα τελευταία στιγμή κάνω πίσω!ακομα και ο άντρας μου,μου λέει να μην το κάνω γιατί ξέρει οτι είμαι κολλημένη αλλα με τρώει το χέρι μου ...και τώρα στο διαταυτα!!σκεφτομαι το s4 αλλα έχω πάθει και έρωτα με το lg g2,για note δεν το σκέφτομαι λόγο μεγέθους!σαν έμπειροι τι προτείνεται;;; Ααααα αν πάω σε s4 έχω βρει ήδη κλαρινονυφοθηκη http://bit.ly/1gsjpnV 😜

#8257   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2013 - 12:09

ΟΜG!!! Θα πάρεις τέτοια θήκη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αναρτημένη εικόνα

#8258   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.219 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 19/10/2013 - 12:17

Λογικά παιδιά σε 3-4 μήνες θα βγει καινούργιο Galaxy σωστά?

Once You Go Mac You Never Go Back

#8259   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2013 - 12:17

Γενάρη μάλλον..

Αναρτημένη εικόνα

#8260   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 19/10/2013 - 12:18

Καιρό τώρα σκέφτομαι την μετάβαση σε android αλλα τελευταία στιγμή κάνω πίσω!ακομα και ο άντρας μου,μου λέει να μην το κάνω γιατί ξέρει οτι είμαι κολλημένη αλλα με τρώει το χέρι μου ...και τώρα στο διαταυτα!!σκεφτομαι το s4 αλλα έχω πάθει και έρωτα με το lg g2,για note δεν το σκέφτομαι λόγο μεγέθους!σαν έμπειροι τι προτείνεται;;; Ααααα αν πάω σε s4 έχω βρει ήδη κλαρινονυφοθηκη http://bit.ly/1gsjpnV

θα ριξει ναπαλμ ο θεος να μας καψει  :lol:

#8261   dreamangel25

dreamangel25

iPH Addict

• 870 μηνύματα
  • Twitter:@@Ssou28
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:dreamangel25

Δημοσίευση 19/10/2013 - 12:19

Πλάκα κάνω για την θήκη!!θα την πάρω σε άσπρη όχι ροζ 😝😝😝!λοιπον για πείτε μου για αυτά τα δυο!

Τελευταία επεξεργασία από: dreamangel25, 19/10/2013 - 12:20

#8262   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2013 - 12:24

S4 δαγκωτό..Άσε τα LG για κανά ψυγείο-τηλεόραση κτλ..:D

Αναρτημένη εικόνα

#8263   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 19/10/2013 - 12:27

Αν η επιλογή είναι αναμεσα σε αυτά τα 2, s4 και απο εμένα. Δύσκολα θα εμπιστευομουν την LG. Και το τηλ. πετάει. 1 μήνα το είχα και δεν είχα παράπονο!
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#8264   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2013 - 12:28

Δηλαδη υπηρχε στην ios5 και δεν υποστηριζοταν μετα στην 6αρα? Τι χαζομαρα παλι κ τουτη?

Το true multitask επετεύχθη από ένα πιτσιρίκα, 16 χρόνων, στο iOS5. Στις τελικές του εκδόσεις λειτουργούσε άψογα, χωρίς κολληματα κτλ.
Το είχε κοστολογησει 10$, από τα πιο ακριβά tweaks ever. Τσέπωσε τα φράγκα λοιπόν ο μικρός και απλά εξαφανίστηκε..ούτε φωνή ούτε ακρόαση, πρέπει να έβγαλε αρκετά φράγκα το τυπακι ;)
Από θέμα μπαταρίας δεν υπήρχε θέμα, μιλάμε για iPad, είναι σαν να το έχεις μόνιμα συνδεδεμένο στο ρεύμα.

Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 19/10/2013 - 12:30

#8265   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.219 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 19/10/2013 - 12:29

Αν η επιλογή είναι αναμεσα σε αυτά τα 2, s4 και απο εμένα. Δύσκολα θα εμπιστευομουν την LG. Και το τηλ. πετάει. 1 μήνα το είχα και δεν είχα παράπονο!

Το θέμα είναι αξίζει μια τέτοια αγορά τώρα η περιμένει κάποιος να δει το Nexus 5 η ακόμα σε 3 μήνες το νέο Galaxy. 

Once You Go Mac You Never Go Back

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 32