Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 20/10/2013 - 07:22
Ad
Δημοσίευση 20/10/2013 - 08:55
Αφου σου εστειλα το link ρε τρελλε..Στεφανε κανα νεο?
Δημοσίευση 20/10/2013 - 10:25
Σκεφτομαι να δωσω το 5αρι γιατι εχω ερωτευτει το z1 & lg g2 αλλα φοβαμαι μην απογοητευτω παλι απο την κακη υλοποιηση του ανδροιδ... Πολλα κολληματα , lag κτλ ειχα s3 , s2... Υπαρχει καποιος που απο μηλο αγορασε καποια απο αυτες τις συσκευες ; Για να μας κανει μια συγκριση ;
Το Z1 θα σε απογοητεύσει λόγω οθόνης, οποτε δεν στο προτείνω.
Το LG G2 το έχουν μερικά ατομα οου γνωρίζω και ειναι ικανοποιημενα! Προσωπικά δεν θα το επέλεγα λόγω LG (δεν μου κολλάει καλά σαν εταιρεια).
Αυτό το αστείο με το lag στο Android επίσης πρεπει να σταματήσει. Δεν υπάρχει κανένα lag, κανένα κόλλημα στις high end συσκευές. Το μονο που μπορεί να συναντήσεις, είναι κάτι που συναντάς και στο iOS, που μια στο τόσο εκεί που γραφείς κολλάει το πληκτρολόγιο για 1-2 δευτερόλεπτα. Αλλά και παλι αυτό θα στο κανει 1 στο τόσο, όπως και στο iOS.
Δημοσίευση 20/10/2013 - 12:55
εγω ήθελα να σε ρωτήσω ποιο ειναι το πρόβλημα από την lg σαν εταιρία όπως αναφέρεται;γιατί πολλοί ακούω να το λένε και η αλήθεια ειναι πως έχω να αγοράσω lg από το ροζ lg cookie!!το μόνο που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής ειναι οτι υπάρχει θέμα με την εγγύηση του g2 32g λόγο οτι δεν εισάγεται ακόμα στη Ελλάδα!υπαρχει κάτι άλλο το οποίο αποτρέπει την αγορά;Το Z1 θα σε απογοητεύσει λόγω οθόνης, οποτε δεν στο προτείνω.
Το LG G2 το έχουν μερικά ατομα οου γνωρίζω και ειναι ικανοποιημενα! Προσωπικά δεν θα το επέλεγα λόγω LG (δεν μου κολλάει καλά σαν εταιρεια).
Αυτό το αστείο με το lag στο Android επίσης πρεπει να σταματήσει. Δεν υπάρχει κανένα lag, κανένα κόλλημα στις high end συσκευές. Το μονο που μπορεί να συναντήσεις, είναι κάτι που συναντάς και στο iOS, που μια στο τόσο εκεί που γραφείς κολλάει το πληκτρολόγιο για 1-2 δευτερόλεπτα. Αλλά και παλι αυτό θα στο κανει 1 στο τόσο, όπως και στο iOS.
Τελευταία επεξεργασία από: dreamangel25, 20/10/2013 - 12:55
Δημοσίευση 20/10/2013 - 13:04
Η LG δεν εμπνέει αξιοπιστία. Σε καμία περίπτωση. Τουλάχιστον σε 'μενα.
Ακόμα θυμάμαι το περίφημο Chocolate και πόσες φορές το 'χε πάει φίλος στο Service, όπου στο τέλος το πέταξε.
Δε ξέρω πλέον αν στο κομμάτι Support έχουν αλλάξει τα πράγματα, αν και όσοι είναι με Nexus 4 δεν έχουν αναφέρει κάτι, αλλά τα παραπάνω και η γενικότερη εικόνα σαν εταιρεία σε κάνει να μη θες να ασχοληθείς.
Δημοσίευση 20/10/2013 - 13:06
εγω ήθελα να σε ρωτήσω ποιο ειναι το πρόβλημα από την lg σαν εταιρία όπως αναφέρεται;γιατί πολλοί ακούω να το λένε και η αλήθεια ειναι πως έχω να αγοράσω lg από το ροζ lg cookie!!το μόνο που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής ειναι οτι υπάρχει θέμα με την εγγύηση του g2 32g λόγο οτι δεν εισάγεται ακόμα στη Ελλάδα!υπαρχει κάτι άλλο το οποίο αποτρέπει την αγορά;
Γενικά ενώ η LG φτιαχνει χρόνια κινητά , αλλα η υποστήριξη είναι ακόμα για γέλια απο όσα διαβάζω απο γνωστούς και φίλους.
Αργουν πάρα πολύ τα updates οπως μου λένε χαρακτηριστικά , ενώ η υποστήριξη είναι γενικά σε χαμηλό επίπεδο.
Αυτο με το 32gb που λες ισχύει και ειναι αποτρεπτικό.
Για εμένα επίσης ειναι αρνητικό η μη αποσπώμενη μπαταρία και η μη δυνατότητα επέκτασης μνήμης.
Δημοσίευση 20/10/2013 - 13:31
αυτό ειναι όντως αποτρεπτικο!βγαζουν ένα super Κινητο και δεν το υποςτηριζουν;και αυτό με τα 32g δεν μπορώ να το καταλάβω,αφού υπάρχει στην Ευρώπη τι σημαίνει πως δεν αναλαμβάνουν επισκευή στη Ελλάδα;Γενικά ενώ η LG φτιαχνει χρόνια κινητά , αλλα η υποστήριξη είναι ακόμα για γέλια απο όσα διαβάζω απο γνωστούς και φίλους.
Αργουν πάρα πολύ τα updates οπως μου λένε χαρακτηριστικά , ενώ η υποστήριξη είναι γενικά σε χαμηλό επίπεδο.
Αυτο με το 32gb που λες ισχύει και ειναι αποτρεπτικό.
Για εμένα επίσης ειναι αρνητικό η μη αποσπώμενη μπαταρία και η μη δυνατότητα επέκτασης μνήμης.
Δημοσίευση 20/10/2013 - 14:53
αυτό ειναι όντως αποτρεπτικο!βγαζουν ένα super Κινητο και δεν το υποςτηριζουν;και αυτό με τα 32g δεν μπορώ να το καταλάβω,αφού υπάρχει στην Ευρώπη τι σημαίνει πως δεν αναλαμβάνουν επισκευή στη Ελλάδα;
Ο λόγος είναι ότι πρέπει πρώτα να το φέρει η εδώ αντιπροσωπεία και μετά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 20/10/2013 - 17:49
Δεν εχω λαβει τιποτα στεφανε. Μηπως το εστειλες αλλου ?Αφου σου εστειλα το link ρε τρελλε..

Edit: τωρα ειδα το λινκ. Το περιμενα σε πμ και το προσπερασα. Δεν μου λες, πες μου οτι δεν θελει full wipe.....
Τελευταία επεξεργασία από: tamtakos, 20/10/2013 - 17:52
Δημοσίευση 20/10/2013 - 18:25
Full wipe εννοειται, αλλιως θα εχεις θεματα κ θα γκρινιαζεις.. οταν την βαλεις πηγαινε στην εφαρμογη βοηθεια, κανε το tutorial για την προβολη χωρις επαφη του spen για να ενεργοποιησεις τα air commandsΔεν εχω λαβει τιποτα στεφανε. Μηπως το εστειλες αλλου ?
Edit: τωρα ειδα το λινκ. Το περιμενα σε πμ και το προσπερασα. Δεν μου λες, πες μου οτι δεν θελει full wipe.....
Δημοσίευση 20/10/2013 - 18:34

Δημοσίευση 21/10/2013 - 22:47
Πω πω! Αισθάνομαι μοναξιά σε αυτό το τοπικ
κανονικά θα έπρεπε να λέγεται μετάβαση σε Samsung! Τεσπα μάλλον θα είμαι ο μοναδικός που θα σας λέει εντυπώσεις από Nexus devices!
μπα σε λιγο θα έχεις παρέα μολις πάρω το Ν5
Δημοσίευση 21/10/2013 - 23:26
Είδα μια φωτο με ένα Λευκό (ολόλευκο) λέτε να ισχύει;
EDIT : Δειτε και εδεις : http://www.gsmarena....e-news-7013.php
Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 21/10/2013 - 23:27
Δημοσίευση 21/10/2013 - 23:42
απλά πανέμορφο!ξερουμε καθόλου χαρακτηριστικά!!πχ οθόνη, κάμερα κτλ!ελεγα να παω στο g2 αλλα θα περιμένω να δώσει τα 5αρια samsung k nexusΕίδα μια φωτο με ένα Λευκό (ολόλευκο) λέτε να ισχύει;
EDIT : Δειτε και εδεις : http://www.gsmarena....e-news-7013.php
Δημοσίευση 21/10/2013 - 23:44
απλά πανέμορφο!ξερουμε καθόλου χαρακτηριστικά!!πχ οθόνη, κάμερα κτλ!ελεγα να παω στο g2 αλλα θα περιμένω να δώσει τα 5αρια samsung k nexus
Το Nexus 5 είναι Απλά σε λευκό . Απο χαρακτηριστικά δες εκει στο GSMarena , τα εχει!
dreamangel25 Δες εδώ : http://www.gsmarena....exus_5-5705.php
Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 21/10/2013 - 23:50
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 32
0 μέλη, 32 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες