Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 19/10/2013 - 12:33
Ad
Δημοσίευση 19/10/2013 - 12:36
Καιρό τώρα σκέφτομαι την μετάβαση σε android αλλα τελευταία στιγμή κάνω πίσω!ακομα και ο άντρας μου,μου λέει να μην το κάνω γιατί ξέρει οτι είμαι κολλημένη αλλα με τρώει το χέρι μου ...και τώρα στο διαταυτα!!σκεφτομαι το s4 αλλα έχω πάθει και έρωτα με το lg g2,για note δεν το σκέφτομαι λόγο μεγέθους!σαν έμπειροι τι προτείνεται;;; Ααααα αν πάω σε s4 έχω βρει ήδη κλαρινονυφοθηκη http://bit.ly/1gsjpnV
Το G2 πλέον.. Αν και η LG δεν είναι επιλογή.. Αλλιώς περίμενε το Nexus 5.
Δεν αξίζει να πας σε S4.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 19/10/2013 - 12:36
Δημοσίευση 19/10/2013 - 12:37
Το θέμα είναι αξίζει μια τέτοια αγορά τώρα η περιμένει κάποιος να δει το Nexus 5 η ακόμα σε 3 μήνες το νέο Galaxy.
To Nexus 5 αν και τίμιο σε τιμολόγηση (αν ισχύσουν αυτά που ακούγονται), τρώει πόρτα λόγω μικρής μπαταριας (δυστυχώς τα 2300 mAh μη αποσπώμενη, για Android συσκευή τα θεωρώ λιγα).
Τώρα, το νεο Galaxy πολύ φοβάμαι οτι θα έχει και αλλά κλειδώματα που σημαίνει και αλλά προβλήματα (για όσους θέλουν κάτι παραπανω απο τη συσκευή τους. Δεν μιλάω για ROMS, μιλάω ακόμα και για ένα απλό θέμα ).
Ακόμα και το s4 έχει το Knox Warranty που λέγαμε τις προαλλες Δημητρη, αλλά λόγω του πειραματικού σταδίου που ηταμν, έχουν πει πως δεν θα λαμβάνεται υπόψη για την εγγύηση (εντελώς off the record αυτό και δεν ξέρω αν ισχυει στην πράξη).
Δημοσίευση 19/10/2013 - 12:56
Πω πω! Αισθάνομαι μοναξιά σε αυτό το τοπικ
κανονικά θα έπρεπε να λέγεται μετάβαση σε Samsung! Τεσπα μάλλον θα είμαι ο μοναδικός που θα σας λέει εντυπώσεις από Nexus devices!
Παρέα είμαστε μη φοβάσαι πάμε κ για το καινούργιο??
Δημοσίευση 19/10/2013 - 13:54
Εννοείται ότι πάμε για καινούργιο! Αλλά μάλλον το 16 μιας και το 32 δεν θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία. Λογικά το 5 θα έχει 350€ το 16 και 400 το 32.Παρέα είμαστε μη φοβάσαι πάμε κ για το καινούργιο??
Τώρα όσον αφορά την κοπέλα που είναι ανάμεσα σε G2 και S4 εννοείται το G2, και μην ανησυχείς δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με την LG. Ασε που το κινητό είναι κτήνος και για μένα έχει καλύτερη UI από το άθλιο touchwiz που ποτέ δεν συμπάθησα. Αααα να μην ξεχάσω ότι τα κουμπιά στην πλάτη είναι όλα τα λεφτά και πολύ βολικά!
Τελευταία επεξεργασία από: dsmpampis, 19/10/2013 - 13:55
Δημοσίευση 19/10/2013 - 14:08
Αν όντως ισχύσει αυτό με την ίδια μπαταρία θα πάω κ εγώ για το 16..βρηκες να το δώσεις το δικο σου?? Η θα το κρατήσεις?Εννοείται ότι πάμε για καινούργιο! Αλλά μάλλον το 16 μιας και το 32 δεν θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία. Λογικά το 5 θα έχει 350€ το 16 και 400 το 32. Τώρα όσον αφορά την κοπέλα που είναι ανάμεσα σε G2 και S4 εννοείται το G2, και μην ανησυχείς δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με την LG. Ασε που το κινητό είναι κτήνος και για μένα έχει καλύτερη UI από το άθλιο touchwiz που ποτέ δεν συμπάθησα. Αααα να μην ξεχάσω ότι τα κουμπιά στην πλάτη είναι όλα τα λεφτά και πολύ βολικά!
Τελευταία επεξεργασία από: stefanos7, 19/10/2013 - 14:09
Δημοσίευση 19/10/2013 - 14:09
Άσχετο λιγο αλλά τώρα το είδα . Το voyager σε βολεύει ;;
Χρησιμοποιω ΒΤ παρα πολλα χρονια και μου εχει γινει απαραιτητο για την οποιαδηποτε συσκευη.
Απο τοτε που βγηκε το SE GV435 και μετα αγοραζω τετοιου τυπου γιατι με βολευουν απιστευτα, δεν μπαινουν μεσα στο αυτι, σχεδον δεν ακουμπανε.
Το Voyager Legend ισως ειναι το μοναδικο που δεν μου εχει πει καποιος δεν σε ακουω καλα.....κρυσταλο ηχος, κυριολεκτικα αμεση επανασυνδεση, πολλα functions + μπαταρια 7 ωρες.
http://www.trustedre...ccessory_review
Συνημμένα αρχεία
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 19/10/2013 - 14:15
Κι εγώ πλέον δεν μπορώ χωρίς bluetooth headset να μιλήσω...Πάνω από το 5λεπτο πονάει το χέρι, τόσο κακομαθημένος..
Είχα πάρει το Voyager HD(που είναι ένα μοντέλο πριν μάλλον το Legend) και ήμουν ευχαριστημένος αλλά δεν με βόλευε γιατί ήταν αρκετά ογκώδες...Γι αυτό σε ρώτησα.
Από Ελλάδα το βρήκες κάπου;;
Με Jabra δεν έχω εμπειρία, είναι εξίσου καλά;
Τώρα έχω το Marque 2 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος..
Thanx..
Δημοσίευση 19/10/2013 - 14:36
Κι εγώ πλέον δεν μπορώ χωρίς bluetooth headset να μιλήσω...Πάνω από το 5λεπτο πονάει το χέρι, τόσο κακομαθημένος..
Είχα πάρει το Voyager HD(που είναι ένα μοντέλο πριν μάλλον το Legend) και ήμουν ευχαριστημένος αλλά δεν με βόλευε γιατί ήταν αρκετά ογκώδες...Γι αυτό σε ρώτησα.
Από Ελλάδα το βρήκες κάπου;;
Με Jabra δεν έχω εμπειρία, είναι εξίσου καλά;
Τώρα έχω το Marque 2 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος..
Thanx..
Ναι, αν εχεις συνηθισει με ΒΤ δεν μπορεις μετα χωρις αυτο.
Το ειχα αγορασει απο το extreme-mobile
Πολυ καλα τα Jabra, αλλα λιγο πιο κατω απο τα plantronics
edit:
Επισης θεωρω εκπληκτικα στην αποδοση και στην παραμετροποιηση τα Jawbone
Τελευταία επεξεργασία από: jig, 19/10/2013 - 14:41
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 19/10/2013 - 14:58
Αν όντως ισχύσει αυτό με την ίδια μπαταρία θα πάω κ εγώ για το 16..βρηκες να το δώσεις το δικο σου?? Η θα το κρατήσεις?
Βρήκα να το δώσω. Απλά το παιδί περιμένει το οκ από μεριά μου. Δεν λέει να το κρατήσω μιας και θα πάρω το καινούργιο αλλά αν έπαιρνα κάτι διαφορετικό από Nexus τότε σίγουρα θα το κρατούσα.
Η αλλαγή μάλλον θα γίνει προς τα Χριστούγεννα γιατί θέλω να περιμένω να στρώσουν λίγο τα πράγματα με το ρουτινγκ και την αναβάθμιση της PA σε 4 για το N5. Όπως και να έχει θα το πάρω από Google store(εδώ στην Γερμανία ευτυχώς εχει) εκτός και αν το φέρουν στην ίδια τιμή όπως έγινε με το N4 στα Saturn.
Δημοσίευση 19/10/2013 - 15:17
Βρήκα να το δώσω. Απλά το παιδί περιμένει το οκ από μεριά μου. Δεν λέει να το κρατήσω μιας και θα πάρω το καινούργιο αλλά αν έπαιρνα κάτι διαφορετικό από Nexus τότε σίγουρα θα το κρατούσα.
Η αλλαγή μάλλον θα γίνει προς τα Χριστούγεννα γιατί θέλω να περιμένω να στρώσουν λίγο τα πράγματα με το ρουτινγκ και την αναβάθμιση της PA σε 4 για το N5. Όπως και να έχει θα το πάρω από Google store(εδώ στην Γερμανία ευτυχώς εχει) εκτός και αν το φέρουν στην ίδια τιμή όπως έγινε με το N4 στα Saturn.
Ποσο αν επιτρέπεται?? Στείλε μ ενα πμ αν θες
Δημοσίευση 19/10/2013 - 15:26
δεν μπορείς να δεχτείς αλλά πμ...!Ποσο αν επιτρέπεται?? Στείλε μ ενα πμ αν θες
Δημοσίευση 19/10/2013 - 16:05
δεν μπορείς να δεχτείς αλλά πμ...!
Ωχ συγνώμη εσβησα μερικά για δες..
Δημοσίευση 20/10/2013 - 02:56
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 32
0 μέλη, 32 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες