Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Please log in to reply
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#8416   dpapae

dpapae

iPH Enthousiast

• 378 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 30/10/2013 - 21:24

@panosmouz την εχεις τερματισει την συσκευη

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#8417   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7,098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 30/10/2013 - 21:25

@panosmouz την εχεις τερματισει την συσκευη

Εννοείται! Κάψιμο
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#8418   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2,023 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2013 - 22:05

Tι review να κανω ρε Στεφ, ολα ειναι γνωστα πια.

Nα σου πω μονο οτι το εργαλειο πεταειιιιιιιιι

Αφου μερικες φορες σκεφτομαι να το δεσω με πετονια :P

Θα κανω αυτες τις ημερες για το SW2.

Στα χερια μου λοιπον, η μαλλον στο χερι μου!

Aυτο που εχω να πω ειναι οτι τα smart watches θελουν πολυ δουλεια ακομα.

Προς το παρον ειναι μονο ενα παρα πολυ ωραιο gadget.

Νεοτερα αργοτερα.

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#8419   bouss

bouss

iPH newbie

• 0 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 30/10/2013 - 22:11

Σου απαντησα για το project butter, για αλλο πραγμα ελεγα, μπερδευτηκα.. sorry... ακου λιγο, η ασχετοσυνη σου φιλε δεν εχει οριο... πραγματικα γιατι ασχολεισαι με android devices? Ποιος touchwiz βρε καημενε εχει lag? Δεν μου λες, μενεις θεσσαλονικη μηπως? Θελεις μια μερα να βρεθουμε για καφε να σου δειξω πως παει ενα s3? Απλα λογω 1gb ram υπερφορτωνεται το συστημα με αποτελεσμα να μπαινει σε λειτουργια ο memory lowkiller και δεν εχεις σωστο multitasking, οπως σε ενα note2 για παραδειγμα... μου λες ρε αθεοφοβε οτι δεν πηρατε 4.3 για το htc one στην ευρωπη κ θελεις να κατσω να συζητησω για updates μεταξυ εταιριων? Εχεις κ θρασσος συν τοις αλλοις.. για πες μου τα 3 σημεια του project butter χωρις να το googlαρεις, γιατι μου φαινεται οτι πραγματικα δεν ξερεις τιποτα απο mobile devices.. για να μην σε παω στον τομεα του hardware που μου θες κ phablet με περσινο hardware χωρις wacom digitiser.. γι αυτη την εταιρια θες να μιλησουμε ρε φιλε, εισαι σοβαρος τωρα εσυ? Κανε μας την χαρη σε παρακαλω

Να σε ρωτήσω; Το S4 πήρε στην Ελλάδα την 4.3; Όχι με Odin και γερμανικές rom. Το ποιος ξέρει τι μην το λες σε μενα. Εσύ δεν ξέρεις τι έκδοση φοράει το καθένα. Εσύ είπες για project butter από την 2 κάτι κι εγώ είμαι ο άσχετος; Κι αν είναι να μιλήσεις για lag less υλοποιήσεις θα μιλάμε για επίσημες rom. Εγώ σου μιλούσα ήρεμα κι ωραία και με είπες άσχετο λέγοντας ασάφειες και λάθος στοιχεία. Ή θα κάτσεις να παραδεχτείς ότι σε επίσημες εκδόσεις το touchwiz (που το παραδέχονται οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες του) έχει stutters ή τζάμπα μιλάμε. Αν η 4.3 του S4 είναι χωρίς stutter (γιατί μέχρι την 4.2 είχε κανονικά) όπως λένε πρώτα θα την βάλεις επίσημα (με OTA) και μετά θα μου πεις. Σ' αρέσει δε σ' αρέσει αυτό είναι. Εκτός αν θέλεις επειδή είμαι Θεσσαλονίκη να έρθω παρέα με τον κολλητό μου και το S3 του και να εξηγήσεις σ' αυτόν γιατί κολλάει και γιατί θέλει βγάλσιμο η μπαταρία κάθε φορά που ενεργοποιεί το NFC από την μπάρα ειδοποιήσεων αφού χάνεται όλο το interface. Εγώ βάζω το επίσημο unrooted one μου κι εσύ έλα με επίσημο S4 αν θέλεις (για να είναι και τίμια η σύγκριση). Κλείσε και τα smart features αν θέλεις. Γεμίζουμε όλες τις οθόνες με widget και αρχίζουμε. Το One X (με την επίσημη 4.2 για να μην ξεχνιόμαστε) μου το έχει πια η νύφη μου και δεν μπορώ να το φέρω.

#8420   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4,524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 30/10/2013 - 22:34

Πειτε που και ποτε αδερφια να φερω κι εγω το αιφονι να τα στησουμε :P
Δε θα φερω το 5s, με ενα ταπεινο 4αρι σας εχω για πλακα και τους δυο!!!

#8421   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 30/10/2013 - 22:42

@buss και @stefano13 χαλαρώστε! Τι σας έχει πιάσει? Αν θέλετε να έχετε όλα τα update της Google τότε μόνο Nexus. Τώρα όσον αφορά το S4 και το One, και οι δύο συσκευές απίστευτες με θετικά και τα αρνητικά τους. Η αλήθεια είναι ότι το touchwiz είναι πάρα φορτωμένο και ότι ορισμένες φορές έχει μερικά "σταναρισματα", επειδή έχω δοκιμάσει και τις δύο συσκευές έχω να πω ότι το one είναι πραγματικά πολύ γρήγορο, πραγματικά όμως! Αλλά στο τέλος της μέρας είναι όλα θέμα γούστου.... (Άντε να ανακοινωθεί επίσημα και το N5 και μετά βλέπουμε...)

#8422   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 30/10/2013 - 22:43

Να σε ρωτήσω; Το S4 πήρε στην Ελλάδα την 4.3; Όχι με Odin και γερμανικές rom. Το ποιος ξέρει τι μην το λες σε μενα. Εσύ δεν ξέρεις τι έκδοση φοράει το καθένα. Εσύ είπες για project butter από την 2 κάτι κι εγώ είμαι ο άσχετος; Κι αν είναι να μιλήσεις για lag less υλοποιήσεις θα μιλάμε για επίσημες rom. Εγώ σου μιλούσα ήρεμα κι ωραία και με είπες άσχετο λέγοντας ασάφειες και λάθος στοιχεία. Ή θα κάτσεις να παραδεχτείς ότι σε επίσημες εκδόσεις το touchwiz (που το παραδέχονται οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες του) έχει stutters ή τζάμπα μιλάμε. Αν η 4.3 του S4 είναι χωρίς stutter (γιατί μέχρι την 4.2 είχε κανονικά) όπως λένε πρώτα θα την βάλεις επίσημα (με OTA) και μετά θα μου πεις. Σ' αρέσει δε σ' αρέσει αυτό είναι. Εκτός αν θέλεις επειδή είμαι Θεσσαλονίκη να έρθω παρέα με τον κολλητό μου και το S3 του και να εξηγήσεις σ' αυτόν γιατί κολλάει και γιατί θέλει βγάλσιμο η μπαταρία κάθε φορά που ενεργοποιεί το NFC από την μπάρα ειδοποιήσεων αφού χάνεται όλο το interface. Εγώ βάζω το επίσημο unrooted one μου κι εσύ έλα με επίσημο S4 αν θέλεις (για να είναι και τίμια η σύγκριση). Κλείσε και τα smart features αν θέλεις. Γεμίζουμε όλες τις οθόνες με widget και αρχίζουμε. Το One X (με την επίσημη 4.2 για να μην ξεχνιόμαστε) μου το έχει πια η νύφη μου και δεν μπορώ να το φέρω.

Οποτε θελεις κανονιζουμε καφεδακι και το αναλυουμε απο κοντα το θεμα.. και θα μεταμορφωσουμε το s3.. αν θελεις κανουμε την συγκριση αυτη με τα widgets και με το note2 μου, δεν εχω κανενα προβλημα... touchwiz φοραει πανω κ ειναι με beta firmware.. για να δεις οτι εχεις εντελως αδικο οσων αφορα τον touchwiz.. το τι εχει κανει ο κολλητος σου στην συσκευη δεν μπορω να το ξερω, παντως υπαρχουν αρκετοι χρηστες που πειραματιζονται με roms κ παπαριες κ τα κανουν μανταρα μεσα στο system file κ μετα τρεχουν κ δεν φτανουν..
Οσων αφορα τα updates, εσυ κρινεις μια εταιρια ποσο σωστη ειναι σε αυτο το κομματι με το αν θα δωσει ota update στο ελλαδισταν? Τουλαχιστον οι χρηστες του s4 εχουν ευρωπαικο firmware διαθεσιμο προς downloading, αρα κ εγγυηση.. οι χρηστες htc one? Να φανταστω πρεπει να ζεις στην αμερικη ή στην ταιβαν για να εχεις 4.3 ε? Το βλεπεις εγωιστικα το θεμα λογω του οτι εχεις htc συσκευη.. ειπα κ πριν, φετος κανει φιλοτιμες προσπαθειες αυτη η εταιρια αλλα δεν το εχει το θεμα των updates, ασ'το...

#8423   bouss

bouss

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2013 - 23:24

Οποτε θελεις κανονιζουμε καφεδακι και το αναλυουμε απο κοντα το θεμα.. και θα μεταμορφωσουμε το s3.. αν θελεις κανουμε την συγκριση αυτη με τα widgets και με το note2 μου, δεν εχω κανενα προβλημα... touchwiz φοραει πανω κ ειναι με beta firmware.. για να δεις οτι εχεις εντελως αδικο οσων αφορα τον touchwiz.. το τι εχει κανει ο κολλητος σου στην συσκευη δεν μπορω να το ξερω, παντως υπαρχουν αρκετοι χρηστες που πειραματιζονται με roms κ παπαριες κ τα κανουν μανταρα μεσα στο system file κ μετα τρεχουν κ δεν φτανουν..
Οσων αφορα τα updates, εσυ κρινεις μια εταιρια ποσο σωστη ειναι σε αυτο το κομματι με το αν θα δωσει ota update στο ελλαδισταν? Τουλαχιστον οι χρηστες του s4 εχουν ευρωπαικο firmware διαθεσιμο προς downloading, αρα κ εγγυηση.. οι χρηστες htc one? Να φανταστω πρεπει να ζεις στην αμερικη ή στην ταιβαν για να εχεις 4.3 ε? Το βλεπεις εγωιστικα το θεμα λογω του οτι εχεις htc συσκευη.. ειπα κ πριν, φετος κανει φιλοτιμες προσπαθειες αυτη η εταιρια αλλα δεν το εχει το θεμα των updates, ασ'το...

Η 4.3 για το one έχει δοθεί Ασία, Αμερική (εκτός t mobile) και στη μισή Ευρώπη. Όπως περίπου και στο S4. Το ότι δε δόθηκε ακόμα σε συγκεκριμένα κράτη δε σημαίνει ότι δε θα δοθεί. Απλά θα δοθεί τις επόμενες μέρες. Όσο για τη lag less εμπειρία θα σου έλεγα να μην τα βάλεις με το one. Τι να κάνουμε, φέτος η HTC έδωσε ρέστα στο sense όπου για πρώτη φορά μιλάμε για ιδία εμπειρία με nexus με πιο γρήγορες εναλλαγές (λόγω καλύτερου επεξεργαστή). Καφέ να πιούμε αλλά τη σύγκριση άστην. Μείνε στην αποσπώμενη μπαταρία, sd και λεπτομέρεια στις πρωινές φωτογραφίες και άσε τα υπόλοιπα στην καλύτερη συσκευή του 2013 (Τ3 και πολλοί άλλοι...).
Υ.Γ. Η όλη ιστορία ξεκίνησε γιατί βαρέθηκα να βλέπω την εσφαλμένη εντύπωση ότι η Samsung δίνει περισσότερες ενημερώσεις από οποιονδήποτε άλλο μη nexus. Επειδή ο κόσμος δεν ξέρει τι γίνεται εκτός Samsung αυτό δε σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι LG.
Υ.Γ. Αν θέλεις να περάσεις επίσημη ενημέρωση άλλου κράτους σε HTC δεν είναι αδύνατον. Απλά αντί για Odin κατεβάζεις exe αρχείο (RUU τα λένε) και δεν χάνεται η εγγύηση.

Τελευταία επεξεργασία από: bouss, 30/10/2013 - 23:25.

#8424   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2013 - 23:35

Η 4.3 για το one έχει δοθεί Ασία, Αμερική (εκτός t mobile) και στη μισή Ευρώπη. Όπως περίπου και στο S4. Το ότι δε δόθηκε ακόμα σε συγκεκριμένα κράτη δε σημαίνει ότι δε θα δοθεί. Απλά θα δοθεί τις επόμενες μέρες. Όσο για τη lag less εμπειρία θα σου έλεγα να μην τα βάλεις με το one. Τι να κάνουμε, φέτος η HTC έδωσε ρέστα στο sense όπου για πρώτη φορά μιλάμε για ιδία εμπειρία με nexus με πιο γρήγορες εναλλαγές (λόγω καλύτερου επεξεργαστή). Καφέ να πιούμε αλλά τη σύγκριση άστην. Μείνε στην αποσπώμενη μπαταρία, sd και λεπτομέρεια στις πρωινές φωτογραφίες και άσε τα υπόλοιπα στην καλύτερη συσκευή του 2013 (Τ3 και πολλοί άλλοι...). Υ.Γ. Η όλη ιστορία ξεκίνησε γιατί βαρέθηκα να βλέπω την εσφαλμένη εντύπωση ότι η Samsung δίνει περισσότερες ενημερώσεις από οποιονδήποτε άλλο μη nexus. Επειδή ο κόσμος δεν ξέρει τι γίνεται εκτός Samsung αυτό δε σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι LG.Υ.Γ. Αν θέλεις να περάσεις επίσημη ενημέρωση άλλου κράτους σε HTC δεν είναι αδύνατον. Απλά αντί για Odin κατεβάζεις exe αρχείο (RUU τα λένε) και δεν χάνεται η εγγύηση.

Ποια συγκριση λες να αποφυγω, με το htc one? Χαχααχαχχαχαχχαχαχαα... αντε καλα... δεν ξερω ακομα ποσες φορες θα πρεπει να πουμε οτι δυνατος επεξεργαστης χωρις την καταλληλη υποστηριξη απο το software δεν κανει την διαφορα... και το note2 βαζει τα γυαλια σε πολλες συσκευες και τους δειχνει τον τροπο, γιατι ειναι σωστα υλοποιημενο.. θα εχει πλακα παντως... μου αρεσει η αυτοπεποιθηση στους ανθρωπους

#8425   bouss

bouss

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2013 - 23:55

Ποια συγκριση λες να αποφυγω, με το htc one? Χαχααχαχχαχαχχαχαχαα... αντε καλα... δεν ξερω ακομα ποσες φορες θα πρεπει να πουμε οτι δυνατος επεξεργαστης χωρις την καταλληλη υποστηριξη απο το software δεν κανει την διαφορα... και το note2 βαζει τα γυαλια σε πολλες συσκευες και τους δειχνει τον τροπο, γιατι ειναι σωστα υλοποιημενο.. θα εχει πλακα παντως... μου αρεσει η αυτοπεποιθηση στους ανθρωπους

Την οποία έχεις σε υπέρμετρο βαθμό. Πολυ καλά λοιπόν. Πες μου που και πότε γιατί μάλλον δεν έχεις πιάσει στα χέρια σου το one. Πριν αποφασίσεις κάνε μια βόλτα από YouTube ή όποιο άλλο site θέλεις και διάβασε τι γράφουν στις συγκρίσεις ανάμεσα στα 2. Μπορείς επίσης να ρωτήσεις όποιον θέλεις που είχε και τα 2 να σου πει πως πηγαίνει το καθένα. Αν ακούσω όμως ότι ο dialer ή η γκαλερί αργεί την πρώτη φορά γιατί δεν την είχε φορτωμένη στη ram ή επειδή τραβάει φωτογραφίες από την sd, ότι το home button αργεί λόγω s voice, η φωτογραφική ανοίγει με καθυστέρηση και κάνει 1-2 (μέχρι και 9 έγραψε ένας χρήστης στο myphone) δευτερόλεπτα να πάρει φωτογραφία γιατί έχει μεγαλύτερη ανάλυση και άλλα τέτοια θα φύγω απευθείας.

#8426   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2013 - 23:58

Την οποία έχεις σε υπέρμετρο βαθμό. Πολυ καλά λοιπόν. Πες μου που και πότε γιατί μάλλον δεν έχεις πιάσει στα χέρια σου το one. Πριν αποφασίσεις κάνε μια βόλτα από YouTube ή όποιο άλλο site θέλεις και διάβασε τι γράφουν στις συγκρίσεις ανάμεσα στα 2. Μπορείς επίσης να ρωτήσεις όποιον θέλεις που είχε και τα 2 να σου πει πως πηγαίνει το καθένα. Αν ακούσω όμως ότι ο dialer ή η γκαλερί αργεί την πρώτη φορά γιατί δεν την είχε φορτωμένη στη ram ή επειδή τραβάει φωτογραφίες από την sd, ότι το home button αργεί λόγω s voice, η φωτογραφική ανοίγει με καθυστέρηση και κάνει 1-2 (μέχρι και 9 έγραψε ένας χρήστης στο myphone) δευτερόλεπτα να πάρει φωτογραφία γιατί έχει μεγαλύτερη ανάλυση και άλλα τέτοια θα φύγω απευθείας.

Α, απο το youtube ενημερωνεσαι κ απο το myphone? Γι αυτο εχεις αυτη την αποψη για το note2... θα συγκρινουμε κ ποιοτητα φωτογραφιας? Γιατι προτιμω να ανοιξω την καμερα μισο δευτερολεπτο πιο αργα αλλα να βγαλω φωτογραφια, οχι να κοροιδεψω τον εαυτο μου.. καθε σαββατο απογευμα ειμαι με τον motomotoo πλατεια ηλιουπολης, στειλε μου inbox... αλλα μην τυχον το βαλεις αγγελια την αλλη μερα το one, δεν θελω τετοια..

#8427   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4,524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 31/10/2013 - 00:13

Attached File  image.jpg   18.73KB   32 downloads

#8428   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 31/10/2013 - 00:15

http://cdn.iphonehel.../attachicon.gif image.jpg

Ειναι που στο youtube το htc one σπερνει... εδω δες..

Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 31/10/2013 - 00:15.

#8429   bouss

bouss

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 31/10/2013 - 00:15

Α, απο το youtube ενημερωνεσαι κ απο το myphone? Γι αυτο εχεις αυτη την αποψη για το note2... θα συγκρινουμε κ ποιοτητα φωτογραφιας? Γιατι προτιμω να ανοιξω την καμερα μισο δευτερολεπτο πιο αργα αλλα να βγαλω φωτογραφια, οχι να κοροιδεψω τον εαυτο μου.. καθε σαββατο απογευμα ειμαι με τον motomotoo πλατεια ηλιουπολης, στειλε μου inbox... αλλα μην τυχον το βαλεις αγγελια την αλλη μερα το one, δεν θελω τετοια..

Αυτο δεν το έκανα όταν ήταν να διαλέξω ανάμεσα στο one και το S4. Τα είδα και τα 2 και διάλεξα. Εσύ από πού ενημερώνεσαι; Samsungmobile.com;
Ηλιούπολη;;;; Θέλω ελικόπτερο για να έρθω εκεί. Τίποτα προς κέντρο δεν παίζει;

Τελευταία επεξεργασία από: bouss, 31/10/2013 - 00:17.

#8430   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 31/10/2013 - 00:16

Αυτο δεν το έκανα όταν ήταν να διαλέξω ανάμεσα στο one και το S4. Τα είδα και τα 2 και διάλεξα. Εσύ από πού ενημερώνεσαι; Samsungmobile.com;

Απο εδω.. συμφωνα με τα δικα σου λογια που το htc one σπερνει.. phomebuff, νομιζω το ξερεις το site ετσι?

'>

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14