Επειδη λοιπόν είσαι παντογνώστης θα ήξερες προφανώς ότι και στο htc dev υπήρχε leaked για την 4.2 στο one s. Και τι θέλεις να μου πεις, ότι η 4.0 έκανε το S2 καλύτερο; Ότι μετά από 1.5 χρόνο η 4.1 του S3 δουλεύει τέλεια; Ότι οι leaked εκδόσεις είναι επισημες; Ότι το S3 έχει ήδη 4.2 επειδή σε κάποιο site υπάρχει και δίνεται στη "μαύρη"; Κι αφού η ίδια η Samsung είχε πει ότι θα πάει απευθείας στην 4.3 πόσο επίσημη είναι αυτή η 4.2. Η σπουδαία στα update Samsung τι υποστήριξη έδωσε (επίσημα όχι βλακείες) στην περσινή της ναυαρχίδα; Στο note 2; Στο note 8; Στο 10.1; Στο galaxy mini; Όλοι τα ίδια κάνουν. Απλά οι fanboys της Samsung είναι περισσότεροι και κάνουν περισσότερη φασαρία.
Το s3 δουλευει υπερτελεια φιλαρακι, τουλαχιστον το δικο μου που μετακομισε στα χερια της γυναικας δεν κανει κιχ.. εδω κ μισο χρονο δεν εχω ασχοληθει μαζι του κ παει τρενο.. μα και το htc one x ξεκινησε με leak firmware, ξερεις καποιον προσωπικα που πηρε την 4.2.2 μεσω ota update?ολοι με οδηγο απο το xda περασαν custom 4.2.2. Απο μονος σου τα λες φιλε μου.. ξερω οτι τα επισημα updates δεν δινουν τιποτα το ιδιαιτερο φιλε μου, ομως επειδη τυχαινει να εχω δοκιμασει ολα τα leak firmwares για το note2, το interface εχει αλλαξει κατα πολυ.. σε αντιθεση με το htc one x που προσθεσαν ενα sense 5 και νομιζαν οτι ανακαλυψαν την αμερικη.. ετσι κ αλλιως εχει τοσες πολλες λειτουργιες πανω το note2 που δεν περιμενα κανενα τρελλο update οσων αφορα αυτο το κομματι.. κ προσωπικα δεν καιγομαι κιολλας, εχω ολες τις λειτουργιες του note3 πανω στο note2 κ δεν με νοιαζει καν ποτε θα δωθει η official 4.3
Παντογνωστης δεν ειμαι, αλλα δεν θα συγκρινω και την samsung με την htc στα updates.. μην τρωτε παραμυθι επειδη φετος ετρεξε να σωσει ο, τι ειχε καταστρεψει τοσα χρονια.. κανε λιγη υπομονη, εδω θα μαστε και μακαρι να βγω ψευτης γιατι εχει κανει μια πολυ καλη προσπαθεια φετος με το htc one, αλλα ποναει σε αλλους τομεις οπως τα updates