Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#8401   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 30/10/2013 - 14:49

Για πείτε γνώμες παιδιά. G2 ή note 3? Τώρα αν βγει το nexus 5 με 3000 mAh μπαταρία δεν τίθεται ερώτημα :D

Νote 3 aπο εμένα. 

Είναι πολύ μπροστά η συσκευή . Εδώ εμείς με τα Note 2 εχουμε περάσει ενα μεγάλο ποσοστό των features και η συσκευή πετάει (και σκέψου εχει μικρότερη μνήμη κιολας).

Το N3  απλά θα ειναι σε άλλο επιπεδο.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#8402   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2.270 μηνύματα
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 30/10/2013 - 15:05

Note 3 δαγκωτό. Παιδιά η συσκευή δεν παίζεται με τίποτα.

#8403   stefanos7

stefanos7

iPH User

• 157 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2013 - 15:38

http://www.talkandro...first-unboxing/

Σε λίγο θα έχουμε και hands on και ακόμα δεν θα το έχουν παρουσιάσει....

#8404   bouss

bouss

iPH newbie

• 0 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 30/10/2013 - 15:43

Δεν καταλαβες.. το ones δεν θα παρει καθολου πλεον.. μπερδευεσαι... το s3 οδευει προς 4.3, θελεις να μου πεις το htc onex, ο ανταγωνιστης του που βρισκεται? Μαλλον οχι ε?

Το one x έχει 4.2 και το s3 4.1. Αυτό θέλω να πω. Καλύτερα να τα έψαχνες για να μην εκτίθεσαι. Το τι θα πάρει το καθένα και πόσο αναβάθμιση θα είναι άστο καλύτερα γιατί από τις αναβαθμίσεις της Samsung που καταστρέφουν τηλέφωνα (αναβαθμίσεις που ρουφάνε μπαταρίες και κάνουν τις συσκευές πιο αργές κι από κινητά των 200 ευρω) φάγαμε.
Το S2 μου πήρε 4 που ήταν ότι χειρότερο μπορούσε να γίνει και με έκανε να τρέχω να βρω τρόπους να γυρίσω στην 2.3.
Και το One s είναι στην ίδια κατηγορία με το galaxy mini. Εφοσον δεν πήρε τίποτα το mini (γιατί τίποτα δεν πήρε) δε θα πετροβολούμε την HTC που δεν δινει στο one s (με τον S3).

Τελευταία επεξεργασία από: bouss, 30/10/2013 - 15:47

#8405   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 30/10/2013 - 16:02

Σου εχω δωσει link με την ομαδα στο facebook.. εκει μεσα θα βρεις τα παντα φιλε..

Αααα απο την ομαδα. Οκ δεν το σκεφτηκα :)

#8406   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 30/10/2013 - 16:19

Το one x έχει 4.2 και το s3 4.1. Αυτό θέλω να πω. Καλύτερα να τα έψαχνες για να μην εκτίθεσαι. Το τι θα πάρει το καθένα και πόσο αναβάθμιση θα είναι άστο καλύτερα γιατί από τις αναβαθμίσεις της Samsung που καταστρέφουν τηλέφωνα (αναβαθμίσεις που ρουφάνε μπαταρίες και κάνουν τις συσκευές πιο αργές κι από κινητά των 200 ευρω) φάγαμε. Το S2 μου πήρε 4 που ήταν ότι χειρότερο μπορούσε να γίνει και με έκανε να τρέχω να βρω τρόπους να γυρίσω στην 2.3.Και το One s είναι στην ίδια κατηγορία με το galaxy mini. Εφοσον δεν πήρε τίποτα το mini (γιατί τίποτα δεν πήρε) δε θα πετροβολούμε την HTC που δεν δινει στο one s (με τον S3).

Φιλε αυτο το παραμυθακι με την αποδοση των galaxy πρεπει να σταματησει καποια στιγμη.. μια χαρα πηγαινουν οι συσκευες κ με τα τελευταια updates, ακομα καλυτερα απο τους αντιστοιχους ανταγωνιστες τους, ειδικα τα htc.. κ με περισσοτερες λειτουργιες επανω.. αν δεν ξερετε να ρυθμιζετε τις συσκευες σας γυριστε σε ios, πραγματικα..

Καλα κοιταξε λιγο, επειδη εχω βαρεθει να λεω τα ιδια κ τα ιδια, απο τον ιουνιο εχει κυκλοφορησει leak 4.2.2 firmware μεσα στο sammobile για το s3.. αλλαξε τις πηγες των γνωσεων σου, για να μπορουμε να συνενοηθουμε... καποτε μαζι παλι μιλουσαμε για την htc κ την samsung κ μου ελεγες για το htc one.. κανεις δεν του δινει σημασια πλεον...ακομα ολοι αγοραζουν s4 σαν ζεστο ψωμι. θες να κανεις μια προγνωση και για το one max εναντι του note3? Ετσι κουβεντα να γινεται

#8407   bouss

bouss

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2013 - 18:31

Φιλε αυτο το παραμυθακι με την αποδοση των galaxy πρεπει να σταματησει καποια στιγμη.. μια χαρα πηγαινουν οι συσκευες κ με τα τελευταια updates, ακομα καλυτερα απο τους αντιστοιχους ανταγωνιστες τους, ειδικα τα htc.. κ με περισσοτερες λειτουργιες επανω.. αν δεν ξερετε να ρυθμιζετε τις συσκευες σας γυριστε σε ios, πραγματικα..

Καλα κοιταξε λιγο, επειδη εχω βαρεθει να λεω τα ιδια κ τα ιδια, απο τον ιουνιο εχει κυκλοφορησει leak 4.2.2 firmware μεσα στο sammobile για το s3.. αλλαξε τις πηγες των γνωσεων σου, για να μπορουμε να συνενοηθουμε... καποτε μαζι παλι μιλουσαμε για την htc κ την samsung κ μου ελεγες για το htc one.. κανεις δεν του δινει σημασια πλεον...ακομα ολοι αγοραζουν s4 σαν ζεστο ψωμι. θες να κανεις μια προγνωση και για το one max εναντι του note3? Ετσι κουβεντα να γινεται

Επειδη λοιπόν είσαι παντογνώστης θα ήξερες προφανώς ότι και στο htc dev υπήρχε leaked για την 4.2 στο one s. Και τι θέλεις να μου πεις, ότι η 4.0 έκανε το S2 καλύτερο; Ότι μετά από 1.5 χρόνο η 4.1 του S3 δουλεύει τέλεια; Ότι οι leaked εκδόσεις είναι επισημες; Ότι το S3 έχει ήδη 4.2 επειδή σε κάποιο site υπάρχει και δίνεται στη "μαύρη"; Κι αφού η ίδια η Samsung είχε πει ότι θα πάει απευθείας στην 4.3 πόσο επίσημη είναι αυτή η 4.2. Η σπουδαία στα update Samsung τι υποστήριξη έδωσε (επίσημα όχι βλακείες) στην περσινή της ναυαρχίδα; Στο note 2; Στο note 8; Στο 10.1; Στο galaxy mini; Όλοι τα ίδια κάνουν. Απλά οι fanboys της Samsung είναι περισσότεροι και κάνουν περισσότερη φασαρία.

#8408   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2013 - 18:44

Επειδη λοιπόν είσαι παντογνώστης θα ήξερες προφανώς ότι και στο htc dev υπήρχε leaked για την 4.2 στο one s. Και τι θέλεις να μου πεις, ότι η 4.0 έκανε το S2 καλύτερο; Ότι μετά από 1.5 χρόνο η 4.1 του S3 δουλεύει τέλεια; Ότι οι leaked εκδόσεις είναι επισημες; Ότι το S3 έχει ήδη 4.2 επειδή σε κάποιο site υπάρχει και δίνεται στη "μαύρη"; Κι αφού η ίδια η Samsung είχε πει ότι θα πάει απευθείας στην 4.3 πόσο επίσημη είναι αυτή η 4.2. Η σπουδαία στα update Samsung τι υποστήριξη έδωσε (επίσημα όχι βλακείες) στην περσινή της ναυαρχίδα; Στο note 2; Στο note 8; Στο 10.1; Στο galaxy mini; Όλοι τα ίδια κάνουν. Απλά οι fanboys της Samsung είναι περισσότεροι και κάνουν περισσότερη φασαρία.

Το s3 δουλευει υπερτελεια φιλαρακι, τουλαχιστον το δικο μου που μετακομισε στα χερια της γυναικας δεν κανει κιχ.. εδω κ μισο χρονο δεν εχω ασχοληθει μαζι του κ παει τρενο.. μα και το htc one x ξεκινησε με leak firmware, ξερεις καποιον προσωπικα που πηρε την 4.2.2 μεσω ota update?ολοι με οδηγο απο το xda περασαν custom 4.2.2. Απο μονος σου τα λες φιλε μου.. ξερω οτι τα επισημα updates δεν δινουν τιποτα το ιδιαιτερο φιλε μου, ομως επειδη τυχαινει να εχω δοκιμασει ολα τα leak firmwares για το note2, το interface εχει αλλαξει κατα πολυ.. σε αντιθεση με το htc one x που προσθεσαν ενα sense 5 και νομιζαν οτι ανακαλυψαν την αμερικη.. ετσι κ αλλιως εχει τοσες πολλες λειτουργιες πανω το note2 που δεν περιμενα κανενα τρελλο update οσων αφορα αυτο το κομματι.. κ προσωπικα δεν καιγομαι κιολλας, εχω ολες τις λειτουργιες του note3 πανω στο note2 κ δεν με νοιαζει καν ποτε θα δωθει η official 4.3
Παντογνωστης δεν ειμαι, αλλα δεν θα συγκρινω και την samsung με την htc στα updates.. μην τρωτε παραμυθι επειδη φετος ετρεξε να σωσει ο, τι ειχε καταστρεψει τοσα χρονια.. κανε λιγη υπομονη, εδω θα μαστε και μακαρι να βγω ψευτης γιατι εχει κανει μια πολυ καλη προσπαθεια φετος με το htc one, αλλα ποναει σε αλλους τομεις οπως τα updates

#8409   bouss

bouss

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2013 - 18:57

Το s3 δουλευει υπερτελεια φιλαρακι, τουλαχιστον το δικο μου που μετακομισε στα χερια της γυναικας δεν κανει κιχ.. εδω κ μισο χρονο δεν εχω ασχοληθει μαζι του κ παει τρενο.. μα και το htc one x ξεκινησε με leak firmware, ξερεις καποιον προσωπικα που πηρε την 4.2.2 μεσω ota update?ολοι με οδηγο απο το xda περασαν custom 4.2.2. Απο μονος σου τα λες φιλε μου.. ξερω οτι τα επισημα updates δεν δινουν τιποτα το ιδιαιτερο φιλε μου, ομως επειδη τυχαινει να εχω δοκιμασει ολα τα leak firmwares για το note2, το interface εχει αλλαξει κατα πολυ.. σε αντιθεση με το htc one x που προσθεσαν ενα sense 5 και νομιζαν οτι ανακαλυψαν την αμερικη.. ετσι κ αλλιως εχει τοσες πολλες λειτουργιες πανω το note2 που δεν περιμενα κανενα τρελλο update οσων αφορα αυτο το κομματι.. κ προσωπικα δεν καιγομαι κιολλας, εχω ολες τις λειτουργιες του note3 πανω στο note2 κ δεν με νοιαζει καν ποτε θα δωθει η official 4.3
Παντογνωστης δεν ειμαι, αλλα δεν θα συγκρινω και την samsung με την htc στα updates.. μην τρωτε παραμυθι επειδη φετος ετρεξε να σωσει ο, τι ειχε καταστρεψει τοσα χρονια.. κανε λιγη υπομονη, εδω θα μαστε και μακαρι να βγω ψευτης γιατι εχει κανει μια πολυ καλη προσπαθεια φετος με το htc one, αλλα ποναει σε αλλους τομεις οπως τα updates

Στο one X έχει δοθεί κανονικά το update εδώ κι έναν μήνα. Λυπάμαι που σε ακούω να μιλάς τόσο πολύ για πράγματα που δεν ξέρεις. Για το one s είπα για leaked αλλά προφανώς δεν διαβάζεις καν αυτά που γράφω. Όσο για το τι έχει το update άσε καλύτερα αυτούς που το πήραν να κρίνουν. Το "μόνο ένα sense 5" που λες είναι τόσο γενικό σαν να λέμε "μόνο 4.2 πήρε" και μου θυμίζει τα update των iphone . Θέλεις να θυμηθώ μήπως το update που πήρε το S3 με πετσοκομμένο το Project butter; Κι αν είναι έτσι όπως τα λες γιατί κοπτόμαστε τόσο πολύ για τα update αφού οι συσκευές έχουν ήδη ένα σωρό πράγματα από μόνες τους; Και για να τελειώνει το θέμα update είναι ό,τι δίνεται επίσημα και κατεβαίνει χωρίς παρεμβάσεις. Leaked και άλλα τέτοια είναι για να 'χαμε να λέγαμε. Βγάζει η κάθε εταιρεία (και η htc φυσικά) μια beta και το λέμε υποστήριξη; Κάνε έναν κόπο να δεις τι έχει δώσει η κάθε εταιρεία 4 χρόνια τώρα που υπάρχει το android στις ναυαρχίδες τους και μετά να βιαστείς να μιλήσεις για το ποιος είναι καλύτερος. Συγκρίνεις desire hd με galaxy s, sensation με s2, one x με s3 και one με s4. Όλα τ' άλλα είναι για να κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλο.

#8410   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2013 - 19:02

Στο one X έχει δοθεί κανονικά το update εδώ κι έναν μήνα. Λυπάμαι που σε ακούω να μιλάς τόσο πολύ για πράγματα που δεν ξέρεις. Για το one s είπα για leaked αλλά προφανώς δεν διαβάζεις καν αυτά που γράφω. Όσο για το τι έχει το update άσε καλύτερα αυτούς που το πήραν να κρίνουν. Το "μόνο ένα sense 5" που λες είναι τόσο γενικό σαν να λέμε "μόνο 4.2 πήρε" και μου θυμίζει τα update των iphone . Θέλεις να θυμηθώ μήπως το update που πήρε το S3 με πετσοκομμένο το Project butter; Κι αν είναι έτσι όπως τα λες γιατί κοπτόμαστε τόσο πολύ για τα update αφού οι συσκευές έχουν ήδη ένα σωρό πράγματα από μόνες τους; Και για να τελειώνει το θέμα update είναι ό,τι δίνεται επίσημα και κατεβαίνει χωρίς παρεμβάσεις. Leaked και άλλα τέτοια είναι για να 'χαμε να λέγαμε. Βγάζει η κάθε εταιρεία (και η htc φυσικά) μια beta και το λέμε υποστήριξη; Κάνε έναν κόπο να δεις τι έχει δώσει η κάθε εταιρεία 4 χρόνια τώρα που υπάρχει το android στις ναυαρχίδες τους και μετά να βιαστείς να μιλήσεις για το ποιος είναι καλύτερος. Συγκρίνεις desire hd με galaxy s, sensation με s2, one x με s3 και one με s4. Όλα τ' άλλα είναι για να κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλο.

Πλακα μου κανεις τωρα.. ξερω τι δινει η καθεμια εταιρια φιλε, το s4 παρουσιαστηκε με 4.2.2 και το htc one με 4.1.2 out of the box.. το note3 με 4.3 οταν καμια εταιρια ακομα πλην google στα nexus δεν ηξερε τι σημαινει 4.3. Εδω κ 4 χρονια παντα η samsung βγαζει πρωτη firmware updates, η htc κ οι λοιπες απλα κοιμουνται.. Σταματαω εδω την συζητηση γιατι μαλλον τα εχεις λιγο μπερδεμενα στο μυαλο σου.. το project butter ξεκινησε απο το android 2.Χ και στην jelly bean 4.1X και περα δεν υφισταται project butter πλεον... η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας, και δεν μπορω να ασχοληθω αλλο με την περιπτωση σου, λυπαμαι...

#8411   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2013 - 19:09

Α sorry, αλλο πραγμα εννουσα, οχι το project butter, γραψε λαθος....

#8412   bouss

bouss

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2013 - 19:26

Πλακα μου κανεις τωρα.. ξερω τι δινει η καθεμια εταιρια φιλε, το s4 παρουσιαστηκε με 4.2.2 και το htc one με 4.1.2 out of the box.. το note3 με 4.3 οταν καμια εταιρια ακομα πλην google στα nexus δεν ηξερε τι σημαινει 4.3. Εδω κ 4 χρονια παντα η samsung βγαζει πρωτη firmware updates, η htc κ οι λοιπες απλα κοιμουνται.. Σταματαω εδω την συζητηση γιατι μαλλον τα εχεις λιγο μπερδεμενα στο μυαλο σου.. το project butter ξεκινησε απο το android 2.Χ και στην jelly bean 4.1X και περα δεν υφισταται project butter πλεον... η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας, και δεν μπορω να ασχοληθω αλλο με την περιπτωση σου, λυπαμαι...

Δεν ήξερα ότι είσαι τελείως άσχετος λοιπόν. Το project butter εμφανίστηκε στην jelly bean.
http://www.techradar...087230/review/5

Στο s3 η Samsung το χρησιμοποίησε μόνο σε κάποια κομμάτια του software και όχι παντού (φαντάσου γιατί έχει ακόμα lag το touchwiz).
Το one παρουσιάστηκε 3 μήνες πριν το S4 και 8 πριν το note 3. Και το note έχει έναν μήνα που παρουσιάστηκε. 2-3 βδομάδες έχει το one που πήρε την 4.3 σε όλο τον κόσμο εκτός από την Ευρώπη.
Σταμάτα να το παίζεις ειδήμονας τη στιγμή που ξεκάθαρα δεν έχεις ιδέα.

#8413   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2013 - 19:32

Δεν ήξερα ότι είσαι τελείως άσχετος λοιπόν. Το project butter εμφανίστηκε στην jelly bean.
http://www.techradar...087230/review/5

Στο s3 η Samsung το χρησιμοποίησε μόνο σε κάποια κομμάτια του software και όχι παντού (φαντάσου γιατί έχει ακόμα lag το touchwiz).
Το one παρουσιάστηκε 3 μήνες πριν το S4 και 8 πριν το note 3. Και το note έχει έναν μήνα που παρουσιάστηκε. 2-3 βδομάδες έχει το one που πήρε την 4.3 σε όλο τον κόσμο εκτός από την Ευρώπη.
Σταμάτα να το παίζεις ειδήμονας τη στιγμή που ξεκάθαρα δεν έχεις ιδέα.

Σου απαντησα για το project butter, για αλλο πραγμα ελεγα, μπερδευτηκα.. sorry... ακου λιγο, η ασχετοσυνη σου φιλε δεν εχει οριο... πραγματικα γιατι ασχολεισαι με android devices? Ποιος touchwiz βρε καημενε εχει lag? Δεν μου λες, μενεις θεσσαλονικη μηπως? Θελεις μια μερα να βρεθουμε για καφε να σου δειξω πως παει ενα s3? Απλα λογω 1gb ram υπερφορτωνεται το συστημα με αποτελεσμα να μπαινει σε λειτουργια ο memory lowkiller και δεν εχεις σωστο multitasking, οπως σε ενα note2 για παραδειγμα... μου λες ρε αθεοφοβε οτι δεν πηρατε 4.3 για το htc one στην ευρωπη κ θελεις να κατσω να συζητησω για updates μεταξυ εταιριων? Εχεις κ θρασσος συν τοις αλλοις.. για πες μου τα 3 σημεια του project butter χωρις να το googlαρεις, γιατι μου φαινεται οτι πραγματικα δεν ξερεις τιποτα απο mobile devices.. για να μην σε παω στον τομεα του hardware που μου θες κ phablet με περσινο hardware χωρις wacom digitiser.. γι αυτη την εταιρια θες να μιλησουμε ρε φιλε, εισαι σοβαρος τωρα εσυ? Κανε μας την χαρη σε παρακαλω

#8414   alan79

alan79

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 30/10/2013 - 20:45

Παιδια σταματηστε να κανετε σαν μικρα παιδια  :lol:

Δεν εχουμε να χωρισουμε κατι, ανταλλαγη εμπειριων για τη μανια μας με τα κινητα κανουμε, μην το χοντραινουμε...ποσοι απο σας εχετε mac? Πηγα να βαλω τα maverics αλλα ευτυχως ειδα οτι προς το παρον δεν υποστηριζει android file transfer, οποτε προσοχη στους macakes σαν και μενα  ;)

Τελευταία επεξεργασία από: alan79, 30/10/2013 - 20:45

#8415   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 30/10/2013 - 21:19

Τρελαίνομαι! Αναρτημένη εικόνα