Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Please log in to reply
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#8431   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4,524 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 31/10/2013 - 00:17

Ειναι που στο youtube το htc one σπερνει... εδω δες..

Σε εμενα το λες;;;; Η κατι δεν παει καλα με τις παραθεσεις σου ή με εχεις παρεξηγησει εντελως και μου δειχνεις βιντεο με android vs android, δηλαδη ελεος!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#8432   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 31/10/2013 - 00:18

Σε εμενα το λες;;;; Η κατι δεν παει καλα με τις παραθεσεις σου ή με εχεις παρεξηγησει εντελως και μου δειχνεις βιντεο με android vs android, δηλαδη ελεος!!!!

Δεν βγαζει το κωλοlink... χαχαχαααχαχαχχααχα

#8433   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 31/10/2013 - 00:21

Αυτο δεν το έκανα όταν ήταν να διαλέξω ανάμεσα στο one και το S4. Τα είδα και τα 2 και διάλεξα. Εσύ από πού ενημερώνεσαι; Samsungmobile.com;Ηλιούπολη;;;; Θέλω ελικόπτερο για να έρθω εκεί. Τίποτα προς κέντρο δεν παίζει;

Ελα, αφου ενημερωνεσαι απο εδω τι να σε κανω? Δεν χαλαω χατηρια εγω

http://www.youtube.c...&v=_ZvcdM3TZnc'> http://www.youtube.com/watch?app=desktop&persist_app=1&v=_ZvcdM3TZnc

Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 31/10/2013 - 00:21.

#8434   bouss

bouss

iPH newbie

• 0 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 31/10/2013 - 00:26

Απο εδω.. συμφωνα με τα δικα σου λογια που το htc one σπερνει.. phomebuff, νομιζω το ξερεις το site ετσι?

[url="iframe%20id="ytplayer"] [/url]

Κανε μια βόλτα pocket now, dialaphone, engadget, phonedog, t3 που έδωσε και τα βραβεια. Η λίστα είναι ψιλοατελείωτη και βαριέμαι να σου δίνω ένα ένα τα λινκ. Λυπάμαι, φέτος απλά δεν είναι η χρονιά σας.
Υ.Γ. Ελπίζω φυσικά να μην μιλάμε για benchmark γιατί θα γελάει κάθε πικραμένος. Μιλάμε για πόσο γρήγορα αντιδράει στις εντολές, πόσο γρήγορα κάνει render στον browser, πόσα σκαλώματα τρώει στις επίσημες εφαρμογές και άλλα τέτοια. Αν το θέμα μας είναι πόσο βγάζει στο antutu τότε να συζητήσουμε και πόσο γρήγορα κάνει throttling εξαιτίας του overclock.

#8435   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 31/10/2013 - 00:30

Κανε μια βόλτα pocket now, dialaphone, engadget, phonedog, t3 που έδωσε και τα βραβεια. Η λίστα είναι ψιλοατελείωτη και βαριέμαι να σου δίνω ένα ένα τα λινκ. Λυπάμαι, φέτος απλά δεν είναι η χρονιά σας.
Υ.Γ. Ελπίζω φυσικά να μην μιλάμε για benchmark γιατί θα γελάει κάθε πικραμένος. Μιλάμε για πόσο γρήγορα αντιδράει στις εντολές, πόσο γρήγορα κάνει render στον browser, πόσα σκαλώματα τρώει στις επίσημες εφαρμογές και άλλα τέτοια. Αν το θέμα μας είναι πόσο βγάζει στο antutu τότε να συζητήσουμε και πόσο γρήγορα κάνει throttling εξαιτίας του overclock.

Ειδες καπου να αναφερομαι στα benchmarks? Yoytube δεν μου ειπες? Οριστε, με πραξεις, οχι με αρθρα... καλα, αν σε χαλασε τοσο θα τα πουμε το σαββατο απο κοντα, μην εκτιθεσαι μεσα στο φορουμ... θα το δεις με τα ματια σου.. α, υπ'οψην, το note2 δεν χαμπαριαζει απο s4, εχει καλυτερα ανοιγματα σε καποιες περιπτωσεις, οποτε θα περασουμε καλα... κ φυσικα χαβαλε κανουμε, θα πιουμε την καφεδαρα μας κ θα ανταλλαξουμε αποψεις, πανω απο ολα... τα αλλα ετσι για να ασχολουμαστε απλα....

#8436   bouss

bouss

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 31/10/2013 - 00:33

Ειδες καπου να αναφερομαι στα benchmarks? Yoytube δεν μου ειπες? Οριστε, με πραξεις, οχι με αρθρα... καλα, αν σε χαλασε τοσο θα τα πουμε το σαββατο απο κοντα, μην εκτιθεσαι μεσα στο φορουμ... θα το δεις με τα ματια σου.. α, υπ'οψην, το note2 δεν χαμπαριαζει απο s4, εχει καλυτερα ανοιγματα σε καποιες περιπτωσεις, οποτε θα περασουμε καλα... κ φυσικα χαβαλε κανουμε, θα πιουμε την καφεδαρα μας κ θα ανταλλαξουμε αποψεις, πανω απο ολα... τα αλλα ετσι για να ασχολουμαστε απλα....

Καλά δε θα σκοτωθούμε και για τα τηλέφωνα. Αυτό μας έλειπε. Πάντως επειδή γύρω μου υπάρχουν όλα (εκτός του note 3) δύσκολα σε βλέπω. Απλά αυτή η Ηλιούπολη με σκότωσε. Καλά καλά δεν ξέρω που είναι.

#8437   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 31/10/2013 - 00:35

Καλά δε θα σκοτωθούμε και για τα τηλέφωνα. Αυτό μας έλειπε. Πάντως επειδή γύρω μου υπάρχουν όλα (εκτός του note 3) δύσκολα σε βλέπω. Απλά αυτή η Ηλιούπολη με σκότωσε. Καλά καλά δεν ξέρω που είναι.

Εγω νομιζεις ηξερα, ο motomotoo ο καγκουρας με τραβαει εκει.. στειλε μου inbox εσυ κατα το μεσημερακι με το τηλεφωνο σου κ θα σου πω απο που θα ερθεις, δεν ειναι τιποτα..

Note3 ε? Ασε με ρε σατανα βραδιατικα, μην μου αναβεις φωτιες

Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 31/10/2013 - 00:36.

#8438   bouss

bouss

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 31/10/2013 - 00:39

Εγω νομιζεις ηξερα, ο motomotoo ο καγκουρας με τραβαει εκει.. στειλε μου inbox εσυ κατα το μεσημερακι με το τηλεφωνο σου κ θα σου πω απο που θα ερθεις, δεν ειναι τιποτα..Note3 ε? Ασε με ρε σατανα βραδιατικα, μην μου αναβεις φωτιες

Μια φορά έχω πάει Ηλιούπολη κι έκανα μισή ώρα με το αυτοκίνητο. Πιείτε κανέναν καφέ στο κέντρο ρε.

#8439   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 31/10/2013 - 00:41

Μια φορά έχω πάει Ηλιούπολη κι έκανα μισή ώρα με το αυτοκίνητο. Πιείτε κανέναν καφέ στο κέντρο ρε.

Ενω εκει θα ειμαστε απλα.. χαμος γινεται ρε κατω.. καλα, θα δουμε, εχουμε κ αμαξι, οπως βολεψει, δεν ειμαστε και αθηνα, ολα διπλα μας ειναι

#8440   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 31/10/2013 - 00:46

Στεφανε θα κατσεις φρονιμα?

εξαφανιστηκε ο tnt και τωρα μανουριαζεις με αλλον?   :lol:  :P

#8441   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 31/10/2013 - 00:49

Στεφανε θα κατσεις φρονιμα?

εξαφανιστηκε ο tnt και τωρα μανουριαζεις με αλλον? :lol: :P

Φιλε ειμαι κοινωνικο παιδι, βλεπεις καφεδακι, κουβεντουλα.. πουλαω προλογο στην αρχη κ καταληγουμε σε καφεδια με τα gadget μας.. εσυ να δουμε ποτε θα ερθεις, μονο λογια εισαι.. που να μην ησουν κ γειτονας δηλαδη

#8442   bouss

bouss

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 31/10/2013 - 00:49

Ενω εκει θα ειμαστε απλα.. χαμος γινεται ρε κατω.. καλα, θα δουμε, εχουμε κ αμαξι, οπως βολεψει, δεν ειμαστε και αθηνα, ολα διπλα μας ειναι

Αν κάνετε καφέ κέντρο το συζητάμε. Πάει και το αυτοκινητάκι μου και μόνο λεωφορεία θα έχω μέχρι την άνοιξη. Για Ηλιούπολη θέλω 3 λεωφορεία.

#8443   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 31/10/2013 - 00:50

Φιλε ειμαι κοινωνικο παιδι, βλεπεις καφεδακι, κουβεντουλα.. πουλαω προλογο στην αρχη κ καταληγουμε σε καφεδια με τα gadget μας.. εσυ να δουμε ποτε θα ερθεις, μονο λογια εισαι.. που να μην ησουν κ γειτονας δηλαδη

εγω σε καγκουροπεριοχη δεν ερχομαι...ποσο μαλλον τωρα που εχω iphone...  :lol:

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 31/10/2013 - 00:50.

#8444   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 31/10/2013 - 00:50

Αν κάνετε καφέ κέντρο το συζητάμε. Πάει και το αυτοκινητάκι μου και μόνο λεωφορεία θα έχω μέχρι την άνοιξη. Για Ηλιούπολη θέλω 3 λεωφορεία.

Κι εμενα αραζει στο συνεργειο εδω κ ενα εξαμηνο...αλλος με κουβαλαει.. βλεπω ολοι ειμαστε σε καλο δρομο... αχαχαχαχαχα

#8445   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 31/10/2013 - 00:51

εγω σε καγκουροπεριοχη δεν ερχομαι...ποσο μαλλον τωρα που εχω iphone... :lol:

Χααχχααχαχαχαχα.. ελα ντε, αυτο δεν το σκεφτηκα... τι δουλεια εχεις εσυ με τους κοινους θνητους? :D

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 30

0 μέλη, 30 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες