Εχει πολυ καλη οθονη, οντως... δεν μου ειπες για την ευαισθησια στο scrolling.. σε αφησε ικανοποιημενο?
H οθονη ειναι καταπληκτικη !! Ειμαι και λιγο μουρλος με τα πολλα ppi, εχει και αυτη καμποσα και την εχω λατρεψει. Αλλα νομιζω οτι παραειναι φωτεινη ακομη και στο χαμηλοτερο setting. Οσον αφορα στο scrolling δεν εχω παρατηρησει κανενα εμφανες πρόβλημα .. Μια χαρα . Αλλα γιατι το ρωτας ?? Στην samsung εκδοση με το Touchwiz ειναι διαφορετικα τα πραγματα ;;
Αλλες παρατηρησεις :
- ο chrome ειναι πολυ καλυτερος απο οτι τον περιμενα (αλλα και παλι δεν φτανει τον safari με τιποτε)
- usability wise το pure android ειναι σκετη καταστροφη !!! Ειναι απεριγραπτο το μπαχαλο με το navigation (αλλου γινεται μεσω του action bar, αλλου μεσω του κουμπιου). Γενικα υπαρχουν παρα πολλα incosistencies ... Νομιζω οτι αυτα τα δυο κουμπια (back και context menu) πρεπει να αφαιρεθουν και να αρχισουν να χρησιμοποιουνται περισσοτερο system-wide gestures ... Αν ζουσε ο Steve Jobs αυτο θα εκανε
- ωστοσο το action bar μου αρεσει σαν ιδεα .. Θα επρεπε ομως να το χρησιμοποιουν ολοι με συνεπεια και οχι να κανει ο καθενας του κεφαλιου του.
- widgets : πως γινεται να τα ξεφορτωθω ?? Δεν θελω ουτε να τα βλεπω . Μου ειναι εντελως αχρηστα.
- Η google προσπαθει να σου χωσει ολες τις παπαριες της στο λαιμο. Gooγle+, Google Books, Google Play, Google Music, GMail, Google Keep (αυτο ειναι καλο), Google Drive, Google Docs, Google hangouts, Google Now, Google this , google that ... ελεος ρε φιλε ... τι ειναι αυτο το πραμα ??
- To development για android μ'αρεσει (κυριως γιατι γινεται με το αγαπημενο μου Eclipse ) .
- καλο το πληκτρολογιο (αλλα βοηθαει πολυ και το οτι τα κουμπια ειναι απλως .... μεγαλυτερα !!)
- Πολυ σαβουρα στο app store !!
ΑΥτα προς το παρον ...
Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 15/11/2013 - 00:04.