Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#8656   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.219 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 14/11/2013 - 21:19

2 ωριτσες θελει για να κατεβει περιπου, ειναι ταριφα.. εδω για να παρεις ios7 περιμενες 3 μερες ποτε θα ερθει η σειρα σου, αυτο σε πειραξε τωρα.. αντε να τα ακουσεις θελεις βραδιατικα :P :P

Κάτσε βρε, άλλο το ένα άλλο το άλλο. Κι εν το μεταξύ το μαμημένο το hotfile παρόλο που μπορείς να έχεις account δεν σου δίνει direct link ώστε να το ανεβάσω στο easybytez που έχω account να το βάλω να κατέβει γρήγορα. 

Αυτό για τις 2 ώρες...χα χα χα χα. 

Συνημμένο αρχείο  Screen Shot 2013-11-14 at 9.17.46 PM.png   27,8KB   35 λήψεις

Και πίστεψε με η σύνδεση μου είναι γρήγορη, περίμενε πόση ώρα μπας και ανέβει αλλά δεν...

Και έβαλα και κατεβάζω ταινία με 1.8mbps...

Εν ολίγης θα κατέβει η ταινία που είναι 6GB, θα την δω που είναι 2 ώρες και το firmware ακόμα δεν θα έχει τελειώσει χα χα χα χα. 

Τελευταία επεξεργασία από: jimmakos, 14/11/2013 - 21:21

Once You Go Mac You Never Go Back

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#8657   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.616 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 14/11/2013 - 21:45

Παρ'τε και ένα Camera Battle.

http://gizmodo.com/n...dium=socialflow

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#8658   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 14/11/2013 - 21:51

Κάτσε βρε, άλλο το ένα άλλο το άλλο. Κι εν το μεταξύ το μαμημένο το hotfile παρόλο που μπορείς να έχεις account δεν σου δίνει direct link ώστε να το ανεβάσω στο easybytez που έχω account να το βάλω να κατέβει γρήγορα. 

Αυτό για τις 2 ώρες...χα χα χα χα. 

attachicon.gifScreen Shot 2013-11-14 at 9.17.46 PM.png

Και πίστεψε με η σύνδεση μου είναι γρήγορη, περίμενε πόση ώρα μπας και ανέβει αλλά δεν...

Και έβαλα και κατεβάζω ταινία με 1.8mbps...

Εν ολίγης θα κατέβει η ταινία που είναι 6GB, θα την δω που είναι 2 ώρες και το firmware ακόμα δεν θα έχει τελειώσει χα χα χα χα. 

Κάνε μια εγγραφή και μετά Κατεβασε το pcloud κανε copy το link του hotfile και κατεβασε το με το maximum τις ταχυτητας σου 

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 14/11/2013 - 21:53

#8659   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.023 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2013 - 21:52

Αυτό που ζούμε δεν υπάρχει!

Το εαυτό μου δεν τον βάζω γιατί κάθε χρόνο αγόραζα το Note, έστω και για λίγο καιρό, αλλά Δημήτρης και Αντώνης με ............ Samsung Galaxy S4 :rolleyes: :P :lol:

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#8660   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 14/11/2013 - 22:00

2 ωριτσες θελει για να κατεβει περιπου, ειναι ταριφα.. εδω για να παρεις ios7 περιμενες 3 μερες ποτε θα ερθει η σειρα σου, αυτο σε πειραξε τωρα.. αντε να τα ακουσεις θελεις βραδιατικα :P:p

Στεφανακο τι λες ??  δεν εχει 2 ωρες που βγηκε καινουριο ios και εγω το τρεχω ηδη ... Ακομα ζεστο ειναι απο το φουρνο ...

Αυτό που ζούμε δεν υπάρχει!

Το εαυτό μου δεν τον βάζω γιατί κάθε χρόνο αγόραζα το Note, έστω και για λίγο καιρό, αλλά Δημήτρης και Αντώνης με ............ Samsung Galaxy S4 

Εγω το ειχα δηλωσει απο το καλοκαιρι μολις ειδα το Google Play edition του S4... Επαγγελματικη διαστροφη. Να φανταστεις ακομη δεν του εχω βαλει sim ...Αλλα εχω φτιαξει μια ντουζινα Activities  ;)

#8661   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2013 - 22:01

Μαγκες, προτασεις για epub reader ?? Δεν το περιμενατε ποτε αυτο που θα πω τωρα αλλα πραγματικα απολαμβανω τα 441ppi και ας ειναι και pentile ...

#8662   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2013 - 22:07

Μαγκες, προτασεις για epub reader ?? Δεν το περιμενατε ποτε αυτο που θα πω τωρα αλλα πραγματικα απολαμβανω τα 441ppi και ας ειναι και pentile ...

Aldiko book reader

https://play.google....o.android&hl=en

και μπορεις να δοκιμασεις και τον μαμίσιο Google Play Books :D

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 14/11/2013 - 22:09

#8663   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2013 - 22:13

Aldiko book reader

https://play.google....o.android&hl=en

και μπορεις να δοκιμασεις και τον μαμίσιο Google Play Books  :D

dream το μαμισιο ενω ειναι εγκατεστημενο, οταν κατεβασα ενα epub απο το dropbox δεν προσφερθηκε να το ανοιξει ... πηρα ενα μυνημα που ελεγε οτι δεν υπαρχει εφαρμογη ικανη να ανοιξει τον τυπο αρχειου. Εισαι σιγουρος οτι ανοιγει epubs ??

#8664   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.023 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2013 - 22:15

Για αγορά χρησιμοποιώ το μαμά Samsung Hub που δουλεύει και η λειτουργία ανάγνωσης και για διάφορα epub τον Aldiko.

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#8665   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2013 - 22:20

dream το μαμισιο ενω ειναι εγκατεστημενο, οταν κατεβασα ενα epub απο το dropbox δεν προσφερθηκε να το ανοιξει ... πηρα ενα μυνημα που ελεγε οτι δεν υπαρχει εφαρμογη ικανη να ανοιξει τον τυπο αρχειου. Εισαι σιγουρος οτι ανοιγει epubs ??

https://play.google.com/books/uploads

εμπα στο play store απο το macintosh σου και επελεξε ΒΙΒΛΙΑ-ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ και ανεβασε το epub σου και μετα το διαβάζεις κανονικά

#8666   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2013 - 22:23

Για αγορά χρησιμοποιώ το μαμά Samsung Hub που δουλεύει και η λειτουργία ανάγνωσης και για διάφορα epub τον Aldiko.

To Samsung Hub τι ειναι ?? Store ?? δεν εχω τιποτε samsung πανω.. Ειμαι de-samsungized.. θα κοιταξω τον Aldiko ...

Λεει οτι ανοιγει και PDF ... Αντε να δουμε γιατι ολοι οι PDF viewers που δοκιμασα μεχρι τωρα ειναι για τον π...ο 

https://play.google.com/books/uploads

εμπα στο play store απο το macintosh σου και επελεξε ΒΙΒΛΙΑ-ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ και ανεβασε το epub σου και μετα το διαβάζεις κανονικά

Κατσε, θα μπορω να διαβαζω offline ?? Και αν ναι, τοτε γιατι να μην ανοιξω ενα epub που εχω κατεβασει στα downloads με αυτο ? Γιατι πρεπει πρωτα να το ανεβασω στην  google ?? Που ειναι η ελευθερια που λέγατε ? :o  

Thanks παντως ...

#8667   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2013 - 22:40

To Samsung Hub τι ειναι ?? Store ?? δεν εχω τιποτε samsung πανω.. Ειμαι de-samsungized.. θα κοιταξω τον Aldiko ...

Λεει οτι ανοιγει και PDF ... Αντε να δουμε γιατι ολοι οι PDF viewers που δοκιμασα μεχρι τωρα ειναι για τον π...ο 

Κατσε, θα μπορω να διαβαζω offline ?? Και αν ναι, τοτε γιατι να μην ανοιξω ενα epub που εχω κατεβασει στα downloads με αυτο ? Γιατι πρεπει πρωτα να το ανεβασω στην  google ?? Που ειναι η ελευθερια που λέγατε ? :o  

Thanks παντως ...

Αφου το ανεβάσεις πας στο S4 ανοιγεις το Google book βρισκεις το βιβλιο και πατας κατω δεξια την πινεζα και στο κατεβάζει στο κινητο για offline.Το ανεβασμα το κανεις για να μπορεις να το εχεις απο παντου διαθεσιμο εκτος S4

#8668   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2013 - 22:57

Αφου το ανεβάσεις πας στο S4 ανοιγεις το Google book βρισκεις το βιβλιο και πατας κατω δεξια την πινεζα και στο κατεβάζει στο κινητο για offline.Το ανεβασμα το κανεις για να μπορεις να το εχεις απο παντου διαθεσιμο εκτος S4

Χαχαχα... και για να ξερει η Google αν διαβαζω arlekin η Chomsky !!! Thanks dream !

#8669   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 14/11/2013 - 23:27

Εχει πολυ καλη οθονη, οντως... δεν μου ειπες για την ευαισθησια στο scrolling.. σε αφησε ικανοποιημενο?

#8670   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 14/11/2013 - 23:36

Παρ'τε και ένα Camera Battle.

http://gizmodo.com/n...dium=socialflow

Και ένα απλό vs

Υπ όψιν ότι Nexus στοιχίζει τα μισά χρήματα (μπορεί και λιγότερο)

Τελευταία επεξεργασία από: dsmpampis, 14/11/2013 - 23:37

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 36