Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#8671   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 14/11/2013 - 23:58

Εχει πολυ καλη οθονη, οντως... δεν μου ειπες για την ευαισθησια στο scrolling.. σε αφησε ικανοποιημενο?

H οθονη ειναι καταπληκτικη !! Ειμαι και λιγο μουρλος με τα πολλα ppi, εχει και αυτη καμποσα και την εχω λατρεψει. Αλλα νομιζω οτι παραειναι φωτεινη ακομη και στο χαμηλοτερο setting. Οσον αφορα στο scrolling δεν εχω παρατηρησει κανενα εμφανες πρόβλημα .. Μια χαρα . Αλλα γιατι το ρωτας ?? Στην samsung εκδοση με το Touchwiz ειναι διαφορετικα τα πραγματα ;;

Αλλες παρατηρησεις :

- ο chrome ειναι πολυ καλυτερος απο οτι τον περιμενα (αλλα και παλι δεν φτανει τον safari με τιποτε)

- usability wise το pure android ειναι σκετη καταστροφη !!! Ειναι απεριγραπτο το μπαχαλο με το navigation (αλλου γινεται μεσω του action bar, αλλου μεσω του κουμπιου). Γενικα υπαρχουν παρα πολλα incosistencies ... Νομιζω οτι αυτα τα δυο κουμπια (back και context menu) πρεπει να αφαιρεθουν και να αρχισουν να χρησιμοποιουνται περισσοτερο system-wide gestures ... Αν ζουσε ο Steve Jobs αυτο θα εκανε  :P

- ωστοσο το action bar μου αρεσει σαν ιδεα .. Θα επρεπε ομως να το χρησιμοποιουν ολοι με συνεπεια και οχι να κανει ο καθενας του κεφαλιου του.

- widgets : πως γινεται να τα ξεφορτωθω ?? Δεν θελω ουτε να τα βλεπω  . Μου ειναι εντελως αχρηστα.

- Η google προσπαθει να σου χωσει ολες τις παπαριες της στο λαιμο.  Gooγle+, Google Books, Google Play, Google Music, GMail, Google Keep (αυτο ειναι καλο), Google Drive, Google Docs, Google hangouts, Google Now, Google this , google that ... ελεος ρε φιλε ... τι ειναι αυτο το πραμα ??

- To development για android μ'αρεσει (κυριως γιατι γινεται με το αγαπημενο μου Eclipse ) . 

- καλο το πληκτρολογιο (αλλα βοηθαει πολυ και το οτι τα κουμπια ειναι απλως .... μεγαλυτερα !!)

- Πολυ σαβουρα στο app store !!

ΑΥτα προς το παρον ...

Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 15/11/2013 - 00:04

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#8672   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 15/11/2013 - 00:09

Και ένα απλό vs όψιν ότι Nexus στοιχίζει τα μισά χρήματα (μπορεί και λιγότερο)

Τερατακι το nexus..

#8673   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2013 - 00:13

H οθονη ειναι καταπληκτικη !! Ειμαι και λιγο μουρλος με τα πολλα ppi, εχει και αυτη καμποσα και την εχω λατρεψει. Αλλα νομιζω οτι παραειναι φωτεινη ακομη και στο χαμηλοτερο setting. Οσον αφορα στο scrolling δεν εχω παρατηρησει κανενα εμφανες πρόβλημα .. Μια χαρα . Αλλα γιατι το ρωτας ?? Στην samsung εκδοση με το Touchwiz ειναι διαφορετικα τα πραγματα ;;

Οχι, μια χαρα ειναι κ εκει απλα θελω την γνωμη σου γιατι εμενα μου φαινεται οτι εχει ακομη πιο υψηλη ευαισθησια στο scroll και απο το iphone 5.. γι αυτο σε ρωτησα.. εχει τρομερη αποκριση

#8674   dpapae

dpapae

iPH Enthousiast

• 378 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 15/11/2013 - 02:02

νομίζω για άλλη μια φορα είμαι κάπως έτσι :wub:  :wub:  :wub:  με το νεξους5. απλα περιμένω ενάμιση μηνα να βρεθώ Αγγλία, τίποτα άλλο!

@ntnskrds ναι όντως όλα αυτά τα google-something είναι τραγικά, αλλα για εμενα μετραει ΑΠΕΙΡΑ το google now!

#8675   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 15/11/2013 - 06:05

Αντώνη Κάνε υπομονή μέχρι το S4 σου google edition πάρει την σοκολάτα kitKat καμία σχέση με jelly bean απο τι λένε στο xda developers,βέβαια σε προσωπικό επίπεδο ακόμη δεν την έχω πιάσει στα χέρια μου μιας και το nexus θα το έχω απο 22 Νοεμβρίου μιας και η φίλη έρχεται Ελλάδα στις 21.

#8676   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 15/11/2013 - 07:35

Αλλες παρατηρησεις :
- ο chrome ειναι πολυ καλυτερος απο οτι τον περιμενα (αλλα και παλι δεν φτανει τον safari με τιποτε)
- usability wise το pure android ειναι σκετη καταστροφη !!! Ειναι απεριγραπτο το μπαχαλο με το navigation (αλλου γινεται μεσω του action bar, αλλου μεσω του κουμπιου). Γενικα υπαρχουν παρα πολλα incosistencies ... Νομιζω οτι αυτα τα δυο κουμπια (back και context menu) πρεπει να αφαιρεθουν και να αρχισουν να χρησιμοποιουνται περισσοτερο system-wide gestures ... Αν ζουσε ο Steve Jobs αυτο θα εκανε :P
- ωστοσο το action bar μου αρεσει σαν ιδεα .. Θα επρεπε ομως να το χρησιμοποιουν ολοι με συνεπεια και οχι να κανει ο καθενας του κεφαλιου του.
- widgets : πως γινεται να τα ξεφορτωθω ?? Δεν θελω ουτε να τα βλεπω . Μου ειναι εντελως αχρηστα.
- Η google προσπαθει να σου χωσει ολες τις παπαριες της στο λαιμο. Gooγle+, Google Books, Google Play, Google Music, GMail, Google Keep (αυτο ειναι καλο), Google Drive, Google Docs, Google hangouts, Google Now, Google this , google that ... ελεος ρε φιλε ... τι ειναι αυτο το πραμα ??
- To development για android μ'αρεσει (κυριως γιατι γινεται με το αγαπημενο μου Eclipse ) .
- καλο το πληκτρολογιο (αλλα βοηθαει πολυ και το οτι τα κουμπια ειναι απλως .... μεγαλυτερα !!)
- Πολυ σαβουρα στο app store !!

ΑΥτα προς το παρον ...

Λοιπόν φίλε μου

Για browser δοκίμασε dolphin ή Chrome beta.

Για φωτισμό βάλε Lux(όλα τα λεφτά)

Και για πληκτρολόγιο το SwiftKey.

#8677   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 15/11/2013 - 07:38

Τερατακι το nexus..

Όντως πολύ τερας! 17 εφαρμογές στο παρασκήνιο και είχα ακόμη 1g ram ελεύθερο.... (πολύ καλό το kitkat).

Επίσης κάτι που δεν περίμενα ποτέ να πω, είναι ότι το Google now έχει βελτιωθεί πάρα πολύ! (ΟΚ Google ;))

Τελευταία επεξεργασία από: dsmpampis, 15/11/2013 - 07:39

#8678   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2013 - 09:37

Αντώνη Κάνε υπομονή μέχρι το S4 σου google edition πάρει την σοκολάτα kitKat καμία σχέση με jelly bean απο τι λένε στο xda developers,βέβαια σε προσωπικό επίπεδο ακόμη δεν την έχω πιάσει στα χέρια μου μιας και το nexus θα το έχω απο 22 Νοεμβρίου μιας και η φίλη έρχεται Ελλάδα στις 21.

Τα μαθατε τα νεα? 4.3 για s3 και note2 γιοκ ακομα.. ακυρωθηκε προς το παρον.. μου φαινεται αρχισε να μ@λ@κιζεται αρκετα η sammy κ με βλεπω για iphone 6 με 5αρα full hd, τετραπηρυνο socket και 2gb ram να ουμε... αντε γιατι το παραξυλωσανε

#8679   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2013 - 09:40

Τα μαθατε τα νεα? 4.3 για s3 και note2 γιοκ ακομα.. ακυρωθηκε προς το παρον.. μου φαινεται αρχισε να μ@λ@κιζεται αρκετα η sammy κ με βλεπω για iphone 6 με 5αρα full hd, τετραπηρυνο 64μπιτο socket και 2gb ram να ουμε... αντε γιατι το παραξυλωσανε

οριστε !!! στο διορθωσα  ;)

#8680   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2013 - 09:49

οριστε !!! στο διορθωσα ;)

Ετσιιι.. τι να μας πουνε τα γατακια στα benches μετα.. troll τεραστιο ε?

#8681   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2013 - 10:08

Ετσιιι.. τι να μας πουνε τα γατακια στα benches μετα.. troll τεραστιο ε?

Στα benches ?? Ενα πραγμα θα σου πω .. Η εφαρμογη που γραφω αυτο τον καιρο εχει να κανει με Augmented Reality. Παιρνει live feed απο την καμερα και εντοπιζει objects σε αυτο τα μαρκαρει και τα παρακολουθει. Δεν χρησιμοποιω την GPU  γιατι ο αλγοριθμος δεν εκφραζεται ευκολα παραλληλα (εγω δεν ξερω πως να το κανω και δεν εχω βρει και τιποτε στην βιβλιογραφια) και ετσι ολο το copmuter vision stuff γινεται στην CPU. Ημουνα στα 32fps στα 640x480 (καλο), 25fps στα 960x540 (αποδεκτο) αλλα γυρω στα 18-19fps στα 1280χ720 . Ολα αυτα στο iphone 5.

Πηρα ενα ipad air, ενεργοποιησα το arm64 στα build settings, εκανα build και πηγα αμεσως στα 25fps στα 1280x720 !!! Ειπες τιποτε ???

Ο Α7 φυσαει !! Take my word for it !!

#8682   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2013 - 10:10

Στα benches ?? Ενα πραγμα θα σου πω .. Η εφαρμογη που γραφω αυτο τον καιρο εχει να κανει με Augmented Reality. Παιρνει live feed απο την καμερα και εντοπιζει objects σε αυτο τα μαρκαρει και τα παρακολουθει. Δεν χρησιμοποιω την GPU γιατι ο αλγοριθμος δεν εκφραζεται ευκολα παραλληλα (εγω δεν ξερω πως να το κανω και δεν εχω βρει και τιποτε στην βιβλιογραφια) και ετσι ολο το copmuter vision stuff γινεται στην CPU. Ημουνα στα 32fps στα 640x480 (καλο), 25fps στα 960x540 (αποδεκτο) αλλα γυρω στα 18-19fps στα 1280χ720 . Ολα αυτα στο iphone 5.
Πηρα ενα ipad air, ενεργοποιησα το arm64 στα build settings, εκανα build και πηγα αμεσως στα 25fps στα 1280x720 !!! Ειπες τιποτε ???

Ο Α7 φυσαει !! Take my word for it !!

Εννοειται οτι φυσαει ρε αντωνη, πλακα κανεις? Τερας ειναι.. αλλα κ ο sd 800 ειναι πολυ δυνατος, μην τον υποτιμας..

#8683   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 15/11/2013 - 10:18

Τα μαθατε τα νεα? 4.3 για s3 και note2 γιοκ ακομα.. ακυρωθηκε προς το παρον.. μου φαινεται αρχισε να μ@λ@κιζεται αρκετα η sammy κ με βλεπω για iphone 6 με 5αρα full hd, τετραπηρυνο socket και 2gb ram να ουμε... αντε γιατι το παραξυλωσανε

Εχω το iPhone 5 JB στο αγαπημενο σου ios 6, που σε περιμενει στα 700ε. Οποτε εισαι ετοιμος μου λες! :P

You'll Never Walk Alone

#8684   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2013 - 10:24

Εχω το iPhone 5 JB στο αγαπημενο σου ios 6, που σε περιμενει στα 700ε. Οποτε εισαι ετοιμος μου λες! :P

Χααααχααα... γιατι, για να παρεις note3? Κουφαλιτσαααααα

#8685   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 15/11/2013 - 10:28

Χααααχααα... γιατι, για να παρεις note3? Κουφαλιτσαααααα

Παρτο εσυ με 700ε κ παιρνω ο,τι θες! :P

Χωρις πλακα τωρα, τι θεμα εχει το s3 με την 4.3; Γιατι ενα φιλος μουπε οτι την εβαλε αλλα μεχρι εκει, δε τα καταλαβαινω τα androidiστικα!

You'll Never Walk Alone

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 94