Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#8686   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 15/11/2013 - 10:32

Παρτο εσυ με 700ε κ παιρνω ο,τι θες! :P

Χωρις πλακα τωρα, τι θεμα εχει το s3 με την 4.3; Γιατι ενα φιλος μουπε οτι την εβαλε αλλα μεχρι εκει, δε τα καταλαβαινω τα androidiστικα!

Μαλακιες της sammy, υποτιθεται οτι υπαρχουν καποια bugs στην 4.3 του s3 και σταματησαν την κυκλοφορια μεχρι να τα λυσουν.. το ιδιο κ για το note2.. κολοκυθια τουμπανα, ενα ολοκληρο επιτελειο απο developers εκει μεσα δεν ξερει τι πρεπει να κανει την ιδια στιγμη που στο xda μια ομαδα απο 4-5 devs εβαλε ολες τις λειτουργιες του note3 στο firmware του note2 κ μαλιστα κυλαει αψογα? Ειναι δυνατον? Μας κοροιδευουν και μεσα στα μουτρα τους.. μολις πουλησουν τον αριθμο των note3 που σκοπευουν, να δεις τι καλα θα την δωσουν την 4.3 μετα.. λες κ δεν τους ξερουμε

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#8687   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.219 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 15/11/2013 - 10:35

Μαλακιες της sammy, υποτιθεται οτι υπαρχουν καποια bugs στην 4.3 του s3 και σταματησαν την κυκλοφορια μεχρι να τα λυσουν.. το ιδιο κ για το note2.. κολοκυθια τουμπανα, ενα ολοκληρο επιτελειο απο developers εκει μεσα δεν ξερει τι πρεπει να κανει την ιδια στιγμη που στο xda μια ομαδα απο 4-5 devs εβαλε ολες τις λειτουργιες του note3 στο firmware του note2 κ μαλιστα κυλαει αψογα? Ειναι δυνατον? Μας κοροιδευουν και μεσα στα μουτρα τους.. μολις πουλησουν τον αριθμο των note3 που σκοπευουν, να δεις τι καλα θα την δωσουν την 4.3 μετα.. λες κ δεν τους ξερουμε

Και το χειρότερο από όλα Στέφανε δεν είναι αυτό. Είναι ότι ήδη έχει κυκλοφορήσει η 4.4, αυτή μάλλον δεν θα την πάρουν ποτέ και όχι μόνο αυτά τα κινητά...

Για να λέμε και τα καλά, έκανα εχθές import από το xda το surround shot για panorama photos και πραγματικά τα σπάει!

Και ο πιο άσχετος και χωρίς σταθερό χέρι βγάζει τέλειες πανοραμικές φωτογραφίες.

Βέβαια να είναι καλά το xda για αυτό, διότι αν περίμενα από την Sammy...he he he.

Τελευταία επεξεργασία από: jimmakos, 15/11/2013 - 10:43

Once You Go Mac You Never Go Back

#8688   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2013 - 14:07

Και το χειρότερο από όλα Στέφανε δεν είναι αυτό. Είναι ότι ήδη έχει κυκλοφορήσει η 4.4, αυτή μάλλον δεν θα την πάρουν ποτέ και όχι μόνο αυτά τα κινητά...

Για να λέμε και τα καλά, έκανα εχθές import από το xda το surround shot για panorama photos και πραγματικά τα σπάει!

Και ο πιο άσχετος και χωρίς σταθερό χέρι βγάζει τέλειες πανοραμικές φωτογραφίες.

Βέβαια να είναι καλά το xda για αυτό, διότι αν περίμενα από την Sammy...he he he.

Δεν με χαλαει να μεινω στην 4.3, ετσι κ αλλιως το ui της καθε εταιριας ειναι πολυ διαφορετικο απο το pure android.. ειτε 4.3 ειτε 4.4 περαν καποιων βελτιστοποιησεων δεν θα δεις κατι extreme που να σου τραβηξει την προσοχη.. με χαλαει η κοροιδια ομως, γιατι ξερουμε τον λογο που δεν δινει την 4.3 στις παλιοτερες συσκευες.. και θα κανει τα ιδια του χρονου στο note3 κ παει λεγοντας.. ειναι απαραδεκτες τετοιες κινησεις ομως..

#8689   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 15/11/2013 - 14:30

Ειχα καιρο να μπω σε αυτο το τοπικ του σατανα και βλεπω αλλαγες....@jimmakos αλλαξοπιστησες?  :)

#8690   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.219 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2013 - 14:35

Ειχα καιρο να μπω σε αυτο το τοπικ του σατανα και βλεπω αλλαγες....@jimmakos αλλαξοπιστησες? :)

He He. Για λίγο καιρό. Με κούρασε λίγο η 4αρα οθόνη και ήθελα μια αλλαγή.

Οπότε απεκλεισα το 5S και κατέληξα στο S4.

#8691   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 15/11/2013 - 14:37

καλα εκανες αλλα μη παιρνεις ορκο οτι θα ειναι για λιγο καιρο... 

#8692   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 15/11/2013 - 14:42

Τα μαθατε τα νεα? 4.3 για s3 και note2 γιοκ ακομα.. ακυρωθηκε προς το παρον.. μου φαινεται αρχισε να μ@λ@κιζεται αρκετα η sammy κ με βλεπω για iphone 6 με 5αρα full hd, τετραπηρυνο socket και 2gb ram να ουμε... αντε γιατι το παραξυλωσανε

Και που είσαι ακόμη Στέφανε

#8693   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.023 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2013 - 14:50

He He. Για λίγο καιρό. Με κούρασε λίγο η 4αρα οθόνη και ήθελα μια αλλαγή.

Οπότε απεκλεισα το 5S και κατέληξα στο S4.

Σε λιγο σε βλεπω και για το Note, χαχαχαχα

Και μην βιαστεις να απαντησεις, οχι ειναι πολυ μεγαλο, γιατι μπορει να εκτεθεις αργοτερα αχαχαχαχα :P

Σημερα μου ηρθε το 5S το εταιρικο. Το σεταρα, εκανα αναβαθμιση 7.0.4 εβγαλα τα ακουστικα γιατι μου ειχαν χαλασει τα παλια και το εβαλα στην τσαντα. Απιστευτο ε? και ομως αληθινο. Δυστυχως η ευτυχως εχω παθει ''πλακα'' με το Note!

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#8694   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.219 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2013 - 14:52

Και μην βιαστεις να απαντησεις, οχι ειναι πολυ μεγαλο, γιατι μπορει να εκτεθεις αργοτερα αχαχαχαχα :P

Σημερα μου ηρθε το 5S το εταιρικο. Το σεταρα, εκανα αναβαθμιση 7.0.4 εβγαλα τα ακουστικα γιατι μου ειχαν χαλασει τα παλια και το εβαλα στην τσαντα. Απιστευτο ε? και ομως αληθινο. Δυστυχως η ευτυχως εχω παθει ''πλακα'' με το Note!

Μιχάλη αυτό για το μέγεθος του Note το λέω με σιγουριά.

Ξεφεύγει ρε φίλε μετά από την έννοια του κινητού.

#8695   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.616 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 15/11/2013 - 18:09

Mη λέτε μεγάλες κουβέντες.. Απόδειξη το συγκεκριμένο Topic.

Και ειδικότερα οι τελευταίες σελίδες..

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#8696   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 15/11/2013 - 19:41

Δημήτρη να τον ακους τον κύριο jig. 

Θα ερθει καποια στιγμη που μπορει να πεις : ρε πολύ μικρο ειναι στο χέρι  το s4 ... ακου και εμένα :P 

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#8697   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2013 - 21:11

Το note3 ειναι σε αλλο επιπεδο.. υπαρχουν οι αλλεε συσκευες και αυτο που παιζει μονο του σε ξεχωριστη κατηγορια... δεν υπαρχει συσκευη να σε καλυψει τοσο πολυ σε ολους μα ολους τους τομεις.. αλλα με τις μαλακιες που κανει η sammy εκανε πολλους υποψηφιους αγοραστες να το σκεφτονται.. δυστυχως

#8698   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2013 - 21:20

Μην το λες αυτο.. σε μια βδομαδα εχεις συνηθισει το μεγεθος, και μαλιστα αυτη την οθονη δεν θα μπορεις να την αλλαξεις με καμια μικροτερη.. πιστεψε με

#8699   spursfan

spursfan

iPH newbie

• 72 μηνύματα
  • Twitter:@jowardan
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:jordancoys

Δημοσίευση 15/11/2013 - 23:47

Μην το λες αυτο.. σε μια βδομαδα εχεις συνηθισει το μεγεθος, και μαλιστα αυτη την οθονη δεν θα μπορεις να την αλλαξεις με καμια μικροτερη.. πιστεψε με

Είμαι στην δουλειά, μόλις είδα live streaming την εθνική και τώρα θα δω μια ταινιούλα...όλα με n2...και λίγα λέμε για αυτή την συσκευή τόσο καιρό!!!

#8700   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2013 - 23:50

Είμαι στην δουλειά, μόλις είδα live streaming την εθνική και τώρα θα δω μια ταινιούλα...όλα με n2...και λίγα λέμε για αυτή την συσκευή τόσο καιρό!!!

Το note2 θα αφησει ιστορια, τετοιο μπαμ δεν θα ξανακανει με καμια αλλη συσκευη η sammy.. και μονο που με ξεπερασμενο hardware πλεον βαζει τα γυαλια σε παρα πολλες πιο προσφατες συσκευες, φτανει.. τι αλλο να πουμε... ειδικα τωρα που εχουν γινει port ολες οι εφαρμογες κ τα air commands του note3 και παλι κυλαει αψογα, δεν υπαρχει και λογος για αλλαγη συσκευης ακομα...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 95

0 μέλη, 95 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες