Ρε εδω σου λεω το s3 και εγινε διαολος, δεν θελω καν να φανταζομαι τι θα κανει στο note3..Με ART ειναι απλά σφαίρα! Πραγματικά ειναι πολυ γρήγορο, δεν συγκρίνεται με τπτ το ART με το Dalvik ή οποιονδηποτε kernel! Θα το διαπιστώσεις μόλις θα ειναι επίσημα διαθέσιμο για το Ν3.

Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 18/01/2014 - 22:08
Ad
Δημοσίευση 19/01/2014 - 08:32
Παιδια καλημερα,αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το galaxy s3 μου.
Πηγα να περασω την omnirom 4.4.Αφου την εβαλα στην εξωτ.καρτα,μπηκα σε recov.mode αλλα η ομνι δεν περναει με τπτ.Μου βγαζει συνεχεια installation aborted.
Το προβλημα ειναι οτι δεν ειχα αλλη rom περασμενη μεσα στην εξωτ.καρτα,με αποτελεσμα αυτη τη στιγμη το κιν.να μην μπορει να κανει τπτ.Ειναι σε recov.mode και μεχρι εκει.Ειχα κανει και wipe data,οποτε καταλαβαινετε..
Το κινητο το συνδεω στον υπολογιστη,αλλα δεν εμφανιζεται σαν εξωτερικος δισκος στο "υπολογιστης μου",ωστε να μπορεσω να περασω αλλη rom.
Αυτη τη στιγμη κατεβαζω stock rom για να τη βαλω μεσω odin.Γινεται?
Δωστε τα φωτα σας παρακαλω,γτ κολλησα,και δεν εχω τηλ.
Δημοσίευση 19/01/2014 - 09:15
Πηγα να περασω την omnirom 4.4.Αφου την εβαλα στην εξωτ.καρτα,μπηκα σε recov.mode αλλα η ομνι δεν περναει με τπτ.Μου βγαζει συνεχεια installation aborted.
Το προβλημα ειναι οτι δεν ειχα αλλη rom περασμενη μεσα στην εξωτ.καρτα,με αποτελεσμα αυτη τη στιγμη το κιν.να μην μπορει να κανει τπτ.Ειναι σε recov.mode και μεχρι εκει.Ειχα κανει και wipe data,οποτε καταλαβαινετε..
Το κινητο το συνδεω στον υπολογιστη,αλλα δεν εμφανιζεται σαν εξωτερικος δισκος στο "υπολογιστης μου",ωστε να μπορεσω να περασω αλλη rom.
Γινεται, περνα μια μαμα με odin κ εισαι ενταξει.. μετα αφου bootαρει κανεις κ root κ βαζεις custom recovery.. ή κατεβηκε με σφαλμα η rom κ δεν σου την εγκατεστησε ή εφαγε σκαλωμα η εξωτερικη καρτα κ εβγαλε σφαλμα.. γι αυτο οι devs προτεινουν τις roms να τις βαζουμε στην εσωτερικη καρτα.. αν θες ξανακατεβασε την κ βαλ'την στην εσωτερικη κ ξαναδοκιμασε..
Δημοσίευση 19/01/2014 - 09:17
Δημοσίευση 19/01/2014 - 09:44
οκ ευχαριστω πολυ παιδια.το σιτε του terafile ειναι κλειστο για να κατεβασω απο sammobile.βρηκα απο αλλου,αλλα ειναι τα ζωα μου αργα,3 ωρες να κατεβει...
ξερετε απο καπου που μπορω να κατεβασω?
Δημοσίευση 19/01/2014 - 10:21
Φίλε μου κατέβασε πάλι την ρομ στον υπολογιστή σου γιατί μπορεί να πήγε κάτι ¨στραβα¨. Βγάλε την sd Καρτα που εχει στο κινητό, βάλε την στον υπολογιστή (card reader), ξαναπέρνα την ρομ και προσπάθησε να την φλασαρεις.
Δημοσίευση 19/01/2014 - 10:53
Ισως να εχει ανεβασει καποιος την τελευταια official στο νημα του s3 στο android development μεσα στο xda.. σε αλλο host.. ριξε μια ματια..οκ ευχαριστω πολυ παιδια.το σιτε του terafile ειναι κλειστο για να κατεβασω απο sammobile.βρηκα απο αλλου,αλλα ειναι τα ζωα μου αργα,3 ωρες να κατεβει...
ξερετε απο καπου που μπορω να κατεβασω?
Δημοσίευση 19/01/2014 - 18:03
Ακόμα εδω συζητάτε για τα ανδροιδ το μόνο κινητο απο ανδροιδ που ίσως να αγοράζα είναι το s4. Ισως το s4 γιατι και αυτό απο θέμα οθόνης είναι τεραστίο 5 ιντσες...Διαβαζω για κατι note 3 και έχω μια απορια : Σας είναι ευχρηστο ή χρειάζεστε και κάτι άλλο να το μεταφέρετε?
Δημοσίευση 19/01/2014 - 18:08
Ακόμα εδω συζητάτε για τα ανδροιδ
το μόνο κινητο απο ανδροιδ που ίσως να αγοράζα είναι το s4. Ισως το s4 γιατι και αυτό απο θέμα οθόνης είναι τεραστίο 5 ιντσες...Διαβαζω για κατι note 3 και έχω μια απορια : Σας είναι ευχρηστο ή χρειάζεστε και κάτι άλλο να το μεταφέρετε?
Μα γιατι αλλο να μιλαμε, για το ios? Δεν εχει κατι καινουριο να πουμε, στασιμο τοσα χρονια.. μια χαρα ευχρηστο ειναι, με αυτη την λογικη θα κυκλοφορουσαμε ολοι με nokia 8310
Δημοσίευση 19/01/2014 - 18:09
το μόνο κινητο απο ανδροιδ που ίσως να αγοράζα είναι το s4. Ισως το s4 γιατι και αυτό απο θέμα οθόνης είναι τεραστίο 5 ιντσες...Διαβαζω για κατι note 3 και έχω μια απορια : Σας είναι ευχρηστο ή χρειάζεστε και κάτι άλλο να το μεταφέρετε?
Να τελειώνει η ιστορία με τις μεγάλες οθόνες.
Μια χαρα τα βάζουμε στις τσέπες μας τα κινητά , και αν φοβόμαστε τα βάζουμε στην εσωτερική τσέπη του μπουφαν.
Και μην ξεχνάμε κάτι...
"Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν σωστά όταν είναι ανοιχτα"
... και ο νοών ... νοείτω.
Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 19/01/2014 - 18:10
Δημοσίευση 19/01/2014 - 18:32
ακομα και στη τσεπη του τζιν μια χαρα χωραει....εκτος αν εσυ φορας κολαν που δεν εχει τσεπες
Δημοσίευση 19/01/2014 - 18:48
Αν δε σαρεσουν παντως τα κινητα με πανω απο 4 ιντσες, του χρονου σε βλεπω να μενεις χωρις κινητο...
Υπαρχει παντα βεβαια η εναλλακτικη της κωλοτουμπας.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 19/01/2014 - 18:50
Δημοσίευση 19/01/2014 - 18:52
3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 , AirPods 1,2
Δημοσίευση 19/01/2014 - 18:53
, και αν φοβόμαστε τα βάζουμε στην εσωτερική τσέπη του μπουφαν.
Περα απο την πλακα ομως, ποτε μεταναστευετε προς ψυχροτερα κλιματα; Οταν ερχονται τα χελιδονια;
You'll Never Walk Alone
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες