Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#9646   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 20/01/2014 - 20:10

Το ios είναι ενα σταθερο λειτουργικό ,παραμετροποιημένο άριστα  στα μέτρα του iphone . Ακόμα το design του iphone είναι το καλύτερο και το πιο εύχρηστο που κυκλοφορεί στην αγορά. Το δεχομαι ότι μετα του Steve  jobs εποχή δεν έχει παρουσιαστει κάτι το καινοτόμο αλλα υπάρχει πάντα το jb που κάνει το μήλο πολύ καλύτερο απο κάθε ανδροιδ συσκέυή. Αυτό επιβεβαιώνεται αρκετά εύκολα όταν βλέπεις  χρήστες ,εδω στο φορούμ, να αγοράζουν s4 και μετα απο 5 μερες να αγοράζουν το 5αρι.

Σίγουρα στο iOS κάνεις 5, 10 πράγματα, αλλά αυτά σου τα προσφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν ζητάς κάποια πράγματα παραπάνω (πιο απλά, αλλά και πιο "σύνθετα") όμως, απλά δεν..

Και μην μου πεις για jailbreak, γιατί πέρα ότι με αυτό απ'την στιγμή που το επιλέγεις απαρνιέσαι κατά κάποιον τρόπο τα 2-3 βασικά θετικά του συστήματος (σταθερότητα, ασφάλεια κτλ), απλά δεν έχεις τις επιλογές που έχεις σε μια android συσκευή, συν ότι πολλά από αυτά που μπορείς να κάνεις τα κάνεις πιο δύσκολα & με μεγαλύτερο κόπο σε αντίθεση με το android. Το παράδειγμα των launchers & των θεμάτων στο android είναι ένα καλό παράδειγμα. Πολύς χρόνος & μπόλικα tweaks για να κάνεις κάτι, ενώ αντίθετα στο android.. 2-3 κλικ.

Για τους χρήστες που μετά από λίγες μέρες στο android επιστρέφουν πίσω δεν λέει και πολλά, έχει να κάνει με τον χρήστη και τι ζητάει από την συσκευή του. Και υπάρχουν φυσικά και πολλοί άλλοι που πήγαν σε android & δύσκολα θα γυρίσουν πίσω. Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογώ κάποιον που μετά από 1-2 μέρες θέλει να επιστρέψει πίσω & δεν δίνει χρόνο να μάθει και να δει τι μπορεί να κάνει με την συσκευή που έχει στα χέρια του.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#9647   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 20/01/2014 - 20:11

Το ios είναι ενα σταθερο λειτουργικό ,παραμετροποιημένο άριστα στα μέτρα του iphone . Ακόμα το design του iphone είναι το καλύτερο και το πιο εύχρηστο που κυκλοφορεί στην αγορά. Το δεχομαι ότι μετα του Steve jobs εποχή δεν έχει παρουσιαστει κάτι το καινοτόμο αλλα υπάρχει πάντα το jb που κάνει το μήλο πολύ καλύτερο απο κάθε ανδροιδ συσκέυή. Αυτό επιβεβαιώνεται αρκετά εύκολα όταν βλέπεις χρήστες ,εδω στο φορούμ, να αγοράζουν s4 και μετα απο 5 μερες να αγοράζουν το 5αρι.

Parafron4 εγω δεν φοράω κολάν και αυτες τις λέξεις να τις αναφέρεις στους ομοίους σου που ίσως να φοράνε . Όσο αφορά τις συσκευές έχεις αγοράσει 15 ανδροιδ , μεσα σε αυτες και τις κορυφαιες( s3,s4,note2,3) και έχεις ξαναεπιστρέψει σε iphone ....Κωλοτούμπα αλα Κομανέτσι με κολάν έσυ μου φαίνεται έχεις γίνει τελικά!!!!!!

Τι εγινε, σας δωσανε στην ios 7 jailbreak μετα απο 4 μηνες κ χαρηκατε? Εγω φιλαρακι οσο κ να το πειραξω το λειτουργικο μου ουτε χρειαζεται να πληρωνω tweaks για να μην κανω restore καθε εβδομαδα, ουτε battery drain εχω, ουτε καθομαι μεσα στα φορουμ να αναφερω προβληματα της συσκευης μου...ολα κυλανε τελεια και 10 φορες πιο γρηγορα απο οποιαδηποτε μηλοσυσκευη.. αρα αυτο με την σταθεροτητα πρεπει λιγο να το ξανασκεφτεις.. design? Δες λιγο htc one, xperia z1 και θα καταλαβεις κ απο μονος σου οτι αυτα που λες δεν στεκουν..
Δες ποσοι χρηστες απο iphone πηγανε σε s4, στην χειροτερη κιολλας μαλιστα υλοποιηση της samsung κατα την γνωμη μου, ενημερωσου ποσοι εχουν καταφυγει στο android, και το ξανασυζηταμε μετα... ασ'το, τα εχουμε ξαναπει αυτα..

#9648   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 20/01/2014 - 20:45

..ολα κυλανε τελεια και 10 φορες πιο γρηγορα απο οποιαδηποτε μηλοσυσκευη.. αρα αυτο με την σταθεροτητα πρεπει λιγο να το ξανασκεφτεις.. design?..

Καλα αυτό με την ταχύτατα δεν το συζητάω καθόλου....είμαι με το iPad και μόλις παίρνω το Ν5....άλλη φάση! 20φορες πιο γρήγορο ειναι το Ν5! Πανε αυτά που ξέραμε....

Και για design δεν το συζητώ, γιατί πλέον κατα την γνώμη μου εχει γίνει βαρετό.

#9649   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 20/01/2014 - 20:49

:P

Συνημμένα αρχεία

• Συνημμένο αρχείο  gal.jpg   68,54KB   26 λήψεις

You'll Never Walk Alone

#9650   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 20/01/2014 - 20:55

κωλοτουμπα θα ηταν ΑΝ ειχα πει οτι δεν προκειτε να ξανα αγορασω iphone κτλ κτλ..... δεν το εχω πει αυτο και παντα αγοραζω οτι με βολευει...ετυχε τωρα να θελω iphone...αν το 6 ειναι μουφα μπορει να παω σε note 4 η σε κατι αλλο...

εσυ να δω τι θα κανεις αν μεγαλωσει τις ιντσες η apple....θα λες τα ιδια η θα κανεις κωλοτουμπες με κολαν η χωρις?

Λοιπόν έχεις αποδείξει  ότι επηρεάζεσαι απο μεταβασείς που κάνουν ενίοτε κάποιοι χρήστες εδω μέσα με αποτέλεσμα να κάνεις και εσύ μεταβάσεις στο ανδροιδ , δεν σε κατηγορώ γιατι κάποιοι άνθρωποι αναγκαστικά ακουλουθούν κάποιους άλλους. Τον λόγο το ξέρεις εσύ καλύτερα όταν κάνεις την κωλοτούμπα αλα κομανέτσι.

Εγω παραμένω σταθερά σε iphone...

Σίγουρα στο iOS κάνεις 5, 10 πράγματα, αλλά αυτά σου τα προσφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν ζητάς κάποια πράγματα παραπάνω (πιο απλά, αλλά και πιο "σύνθετα") όμως, απλά δεν..

Και μην μου πεις για jailbreak, γιατί πέρα ότι με αυτό απ'την στιγμή που το επιλέγεις απαρνιέσαι κατά κάποιον τρόπο τα 2-3 βασικά θετικά του συστήματος (σταθερότητα, ασφάλεια κτλ), απλά δεν έχεις τις επιλογές που έχεις σε μια android συσκευή, συν ότι πολλά από αυτά που μπορείς να κάνεις τα κάνεις πιο δύσκολα & με μεγαλύτερο κόπο σε αντίθεση με το android. Το παράδειγμα των launchers & των θεμάτων στο android είναι ένα καλό παράδειγμα. Πολύς χρόνος & μπόλικα tweaks για να κάνεις κάτι, ενώ αντίθετα στο android.. 2-3 κλικ.

Για τους χρήστες που μετά από λίγες μέρες στο android επιστρέφουν πίσω δεν λέει και πολλά, έχει να κάνει με τον χρήστη και τι ζητάει από την συσκευή του. Και υπάρχουν φυσικά και πολλοί άλλοι που πήγαν σε android & δύσκολα θα γυρίσουν πίσω. Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογώ κάποιον που μετά από 1-2 μέρες θέλει να επιστρέψει πίσω & δεν δίνει χρόνο να μάθει και να δει τι μπορεί να κάνει με την συσκευή που έχει στα χέρια του.

Κάνοντας jb εγω δεν έχω παρατηρήσει κανένα θέμα σε σταθερότητα, ασφαλεια κτλπ. Το παραδειγμα των θεμάτων που αναφέρεις  δεν έχω δει εγω κάποια δυσκολία όταν βάζεις winterboard κτλπ...

Εχω δει πολλους χρήστες που έχουν πάει σε ανδροιδ, note3, s4 κτλπ και έχουν επιστρέψει  στο μηλό...όπως είπα δεν τους χαρακτηρίζω γιατι κάποιοι άνθρωποι ακολουθούν κάποιους άλλους γιατι έτσι έχουν μάθει...

Τι εγινε, σας δωσανε στην ios 7 jailbreak μετα απο 4 μηνες κ χαρηκατε? Εγω φιλαρακι οσο κ να το πειραξω το λειτουργικο μου ουτε χρειαζεται να πληρωνω tweaks για να μην κανω restore καθε εβδομαδα, ουτε battery drain εχω, ουτε καθομαι μεσα στα φορουμ να αναφερω προβληματα της συσκευης μου...ολα κυλανε τελεια και 10 φορες πιο γρηγορα απο οποιαδηποτε μηλοσυσκευη.. αρα αυτο με την σταθεροτητα πρεπει λιγο να το ξανασκεφτεις.. design? Δες λιγο htc one, xperia z1 και θα καταλαβεις κ απο μονος σου οτι αυτα που λες δεν στεκουν..
Δες ποσοι χρηστες απο iphone πηγανε σε s4, στην χειροτερη κιολλας μαλιστα υλοποιηση της samsung κατα την γνωμη μου, ενημερωσου ποσοι εχουν καταφυγει στο android, και το ξανασυζηταμε μετα... ασ'το, τα εχουμε ξαναπει αυτα..

Ναι μας δώσανε jb και χαρηκάμε...Εσυ μπορεί να μην έχεις θέμα αλλα κάποιοι άλλοι που πειράζουν , ρουτάρουν την συσκευή τους έχουν θέμα αν δεις μερικές σελίδες πίσω... Όσον αφορά το battery drain εγω δεν εχω θέμα και μάλλον έχεις μείνει στο iphone 4...Mε την σταθερότητα δεν έχω να σκεφτω τίποτα γιατι τα ανδροιδ έχουν ακόμα θέματα..

Ευτυχώς στo design δεν αναφέρεις το s4...τωρα για τις υπόλοιπες συσκεύες που λές  αντιγραφή του iphone είναι...

#9651   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 20/01/2014 - 21:02

Λοιπόν έχεις αποδείξει ότι επηρεάζεσαι απο μεταβασείς που κάνουν ενίοτε κάποιοι χρήστες εδω μέσα με αποτέλεσμα να κάνεις και εσύ μεταβάσεις στο ανδροιδ , δεν σε κατηγορώ γιατι κάποιοι άνθρωποι αναγκαστικά ακουλουθούν κάποιους άλλους. Τον λόγο το ξέρεις εσύ καλύτερα όταν κάνεις την κωλοτούμπα αλα κομανέτσι.

Κάνοντας jb εγω δεν έχω παρατηρήσει κανένα θέμα σε σταθερότητα, ασφαλεια κτλπ. Το παραδειγμα των θεμάτων που αναφέρεις δεν έχω δει εγω κάποια δυσκολία όταν βάζεις winterboard κτλπ...
Εχω δει πολλους χρήστες που έχουν πάει σε ανδροιδ, note3, s4 κτλπ και έχουν επιστρέψει στο μηλό...όπως είπα δεν τους χαρακτηρίζω γιατι κάποιοι άνθρωποι ακολουθούν κάποιους άλλους γιατι έτσι έχουν μάθει...

Ναι μας δώσανε jb και χαρηκάμε...Εσυ μπορεί να μην έχεις θέμα αλλα κάποιοι άλλοι που πειράζουν , ρουτάρουν την συσκευή τους έχουν θέμα αν δεις μερικές σελίδες πίσω... Όσον αφορά το battery drain εγω δεν εχω θέμα και μάλλον έχεις μείνει στο iphone 4...Mε την σταθερότητα δεν έχω να σκεφτω τίποτα γιατι τα ανδροιδ έχουν ακόμα θέματα..
Ευτυχώς στo design δεν αναφέρεις το s4...τωρα για τις υπόλοιπες συσκεύες που λές αντιγραφή του iphone είναι...

Μα δεν μιλησα για το s4 οσων αφορα το design... ειπαμε... αντιγραφη του iphone το xperia z1? Οταν η sony μαζι με την ericsson βγαζανε κινητες συσκευες (ειδικα η δευτερη) η apple δεν ηξερε τι σημαινει αυτη η λεξη αγορι μου.. τι ειναι αυτα που λες? Νομιζεις οτι επειδη χρησιμοποιει αλουμινιο στις συσκευες της η apple εχει κανει κατι μοναδικο? Οσων αφορα την μπαταρια ασ'το, στην μια φορτιση ενος g2 ή ενος note 3 εχεις κανει 2 με 3..
Για πες μου εναν με note3 που πηγε σε iphone.. ψαξε, ψαξε, δεν θα τον βρεις..

#9652   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2014 - 21:08

http://www.neowin.ne...-iphone-phablet

You'll Never Walk Alone

#9653   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 20/01/2014 - 21:09

Χαλαρώστε ρε κι αφήστε τα κωλοτουμπαρίσματα και τις Κομανέτσιδες. Αν θέλετε να πιάσετε οπωσδήποτε κάποια της ενόργανης πιάστε τη Μελισσανίδης..:P

Να μιλάμε με ελληνική βάση..

Εγώ έχω να δηλώσω ότι ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας είναι ο υποφαινόμενος, αν και παραμένω στο iOS πολλά συναπτά έτη. Κι αυτό γιατί έλεγα δεν θα πάρω το 5, το πήρα. Στο 5S έκραζα και πάλι το πήρα οπότε αφήστε τα αυτά, είμαστε άνθρωποι με πάθη και παρασυρόμαστε..:D Προς android μεριά ή προς iOS δεν παίζει ρόλο..

Αναρτημένη εικόνα

#9654   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Κάνοντας jb εγω δεν έχω παρατηρήσει κανένα θέμα σε σταθερότητα, ασφαλεια κτλπ. Το παραδειγμα των θεμάτων που αναφέρεις  δεν έχω δει εγω κάποια δυσκολία όταν βάζεις winterboard κτλπ...

Εχω δει πολλους χρήστες που έχουν πάει σε ανδροιδ, note3, s4 κτλπ και έχουν επιστρέψει  στο μηλό...όπως είπα δεν τους χαρακτηρίζω γιατι κάποιοι άνθρωποι ακολουθούν κάποιους άλλους γιατι έτσι έχουν μάθει...

Αναλόγως τι κάνεις με την συσκευή.. Αν απλά κάνεις jb (χωρίς να κάνεις οτιδήποτε άλλο) όχι δεν θα επηρεαστεί η σταθερότητα του συστήματος. Αν αρχίζεις να φορτώνεις tweaks όμως αργά ή γρήγορα αναλόγως τι & με τι συχνότητα βάζεις στην συσκευή, έχεις θέμα.. Θυμάμαι κάποια στιγμή να κάνω τουλάχιστον ένα καθαρό restore στην συσκευή το μήνα.

Για το winterboard ναι δεν υπάρχει δυσκολία, απλά να επιλέξεις κάτι και να αλλάξεις τα εικονίδια για παράδειγμα.. Για να κάνεις κάτι σχετικά απλό βέβαια που σου προσφέρει ένας launcher σε συνδυασμό με κάποιο θέμα στο android (και το οποίο στήνεις σε μερικά λεπτά), χρειάζεσαι σε ένα jb iphone αρκετό χρόνο, υπομονή & αρκετά tweaks για να το κάνεις (εικονίδια, εφέ, σειρές εικονιδίων, γραμματοσειρές, dock, statusbar κτλ), και ακόμα και έτσι, δεν έχεις τις επιλογές που έχεις στο android.

Φυσικά είναι ένα μόνο ένα παράδειγμα αυτό, απλά φαίνεται σημαντική η διαφορά στην σύγκριση που έθεσες jailbroken iphone vs android.

#9655   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Κι εσύ τα ίδια με τον υποφαινόμενο. Μελισσανίδης κι εσύ.;)

Αναρτημένη εικόνα

#9656   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 20/01/2014 - 21:10

Χαλαρώστε ρε κι αφήστε τα κωλοτουμπαρίσματα και τις Κομανέτσιδες. Αν θέλετε να πιάσετε οπωσδήποτε κάποια της ενόργανης πιάστε τη Μελισσανίδης.. :P

Να μιλάμε με ελληνική βάση..

Εγώ έχω να δηλώσω ότι ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας είναι ο υποφαινόμενος, αν και παραμένω στο iOS πολλά συναπτά έτη. Κι αυτό γιατί έλεγα δεν θα πάρω το 5, το πήρα. Στο 5S έκραζα και πάλι το πήρα οπότε αφήστε τα αυτά, είμαστε άνθρωποι με πάθη και παρασυρόμαστε.. :D Προς android μεριά ή προς iOS δεν παίζει ρόλο..

πως ελεγε η διαφημηση.... τι τσακονεστε ios-android ... παρτε ενα window phone και τελος

http://www.youtube.c...h?v=0-U4Yr9UNBo

Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 20/01/2014 - 21:11

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#9657   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 20/01/2014 - 21:11

Λοιπόν έχεις αποδείξει  ότι επηρεάζεσαι απο μεταβασείς που κάνουν ενίοτε κάποιοι χρήστες εδω μέσα με αποτέλεσμα να κάνεις και εσύ μεταβάσεις στο ανδροιδ , δεν σε κατηγορώ γιατι κάποιοι άνθρωποι αναγκαστικά ακουλουθούν κάποιους άλλους. Τον λόγο το ξέρεις εσύ καλύτερα όταν κάνεις την κωλοτούμπα αλα κομανέτσι.

Ναι μας δώσανε jb και χαρηκάμε...Εσυ μπορεί να μην έχεις θέμα αλλα κάποιοι άλλοι που πειράζουν , ρουτάρουν την συσκευή τους έχουν θέμα αν δεις μερικές σελίδες πίσω... Όσον αφορά το battery drain εγω δεν εχω θέμα και μάλλον έχεις μείνει στο iphone 4...Mε την σταθερότητα δεν έχω να σκεφτω τίποτα γιατι τα ανδροιδ έχουν ακόμα θέματα..

Ευτυχώς στo design δεν αναφέρεις το s4...τωρα για τις υπόλοιπες συσκεύες που λές  αντιγραφή του iphone είναι...

ενταξει εσυ εισαι τελειως στοκος...αντε ρε μαστορα βαψου καφε και βουτα στα σκ@τα που ηρθες να μας κανεις και υποδειξεις....

αααα και καπως ετσι σε φανταζομαι με το κολαν....

1211_2_2.jpg

#9658   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2014 - 21:11

Κι εσύ τα ίδια με τον υποφαινόμενο. Μελισσανίδης κι εσύ. ;)

Ισχυει! Γ@μησε τα! :P

You'll Never Walk Alone

#9659   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 20/01/2014 - 21:13

Μα δεν μιλησα για το s4 οσων αφορα το design... ειπαμε... αντιγραφη του iphone το xperia z1? Οταν η sony μαζι με την ericsson βγαζανε κινητες συσκευες (ειδικα η δευτερη) η apple δεν ηξερε τι σημαινει αυτη η λεξη αγορι μου.. τι ειναι αυτα που λες? Νομιζεις οτι επειδη χρησιμοποιει αλουμινιο στις συσκευες της η apple εχει κανει κατι μοναδικο? Οσων αφορα την μπαταρια ασ'το, στην μια φορτιση ενος g2 ή ενος note 3 εχεις κανει 2 με 3..
Για πες μου εναν με note3 που πηγε σε iphone.. ψαξε, ψαξε, δεν θα τον βρεις..

Το Z1  είναι ένα μεγαλύτερο και πλατυτερο iphone χωρις home button...Δεν διαφωνω σε αυτο που λές για την sony-ericsson αλλα τι σχέση έχει αυτο ?? Δεν γνωρίζω για κύκλους φορτίσεων g2 και note 3 αλλα αυτο που γνωρίζω είναι ότι αυτα δεν είναι κινητα αλλα ταμπλετοτηλέφωνα και αφου είναι τεραστίων διαστασεων λογικό είναι και το αποτέλεσμα με την μπαταρία....

Δεν με ενδιαφέρει να βρώ κάποιον που είχε note 3 και πήγε στο μηλο αλλα παρατηρω ότι πολλοι έχουν s3,s4 και γενικά τα " κορυφαία" ανδροιδ και επιστρέφουν στο μηλο..τα υπολοιπα λίγο με ενδιαφέρουν....

#9660   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 20/01/2014 - 21:14

Κι εσύ τα ίδια με τον υποφαινόμενο. Μελισσανίδης κι εσύ.;)

εγω να δεις....που περασα και απο το s4 κιολας..!τι να κανω μερικα πραγματα ειναι δυσκολα να τα αφησεις καμια φορα...παρολα αυτα εκτιμω οτι μεγαλυτερη βλακεια απο το να τσακωνοντε μερικα ατομα για τις συσκευες και τα λειτουργικα τους το θεωρω το λιγοτερο........(βαλτε εσεις την οποια λεξη θελετε)..........

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες