Περα απο την πλακα ομως, ποτε μεταναστευετε προς ψυχροτερα κλιματα; Οταν ερχονται τα χελιδονια;
Κατσε να καλοκαιριάσει και θα σου πω
δυστυχώς μεχρι τώρα ειχα μονιμα μπουφαν (όσο καιρό είχα σειρά Note )
Δημοσίευση 19/01/2014 - 18:54
Περα απο την πλακα ομως, ποτε μεταναστευετε προς ψυχροτερα κλιματα; Οταν ερχονται τα χελιδονια;
Κατσε να καλοκαιριάσει και θα σου πω
δυστυχώς μεχρι τώρα ειχα μονιμα μπουφαν (όσο καιρό είχα σειρά Note )
Δημοσίευση 19/01/2014 - 20:09
Note....παντα στην k0λ0τσεπη και ανετα
Εδω ......το iPad mini
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 19/01/2014 - 20:40
Θα σπασει το χερουλι της πορτας ρε αρρωστε..Note....παντα στην k0λ0τσεπη και ανετα
Εδω ......το iPad mini
Δημοσίευση 19/01/2014 - 23:02
Ακόμα εδω συζητάτε για τα ανδροιδ
το μόνο κινητο απο ανδροιδ που ίσως να αγοράζα είναι το s4. Ισως το s4 γιατι και αυτό απο θέμα οθόνης είναι τεραστίο 5 ιντσες...Διαβαζω για κατι note 3 και έχω μια απορια : Σας είναι ευχρηστο ή χρειάζεστε και κάτι άλλο να το μεταφέρετε?
Δημοσίευση 20/01/2014 - 00:19
that awkward moment όταν το δυο εβδομάδων n5 πέφτει και σπάει η οθόνη.
Τελευταία επεξεργασία από: dpapae, 20/01/2014 - 00:22
Δημοσίευση 20/01/2014 - 01:08
that awkward moment όταν το δυο εβδομάδων n5 πέφτει και σπάει η οθόνη.
![]()
![]()
![]()
Πως το κατάφερες; :Ο
Τώρα τι γίνεται; Πως το φτιάχνεις;
Δημοσίευση 20/01/2014 - 01:15
Πως το κατάφερες; :Ο
Τώρα τι γίνεται; Πως το φτιάχνεις;
και η φάση είναι ότι έπεσε με την γωνια του κινητού, και ράγισε μονο κάτω αριστερά. μονο εκεί είναι σπασμένο δεν ανέβηκε πάνω από το φαινομενικό μαυρο μπεζελ. πάλι καλα δεν υπάρχει θέμα καθημερινής χρήσης μέχρι να βρω πως θα το φτιάξω. ήδη σε 2 που πήγα δεν μπορούν "ακόμη". απλα πονάει η καρδια μου που το βλέπω έτσι :Ρ
Δημοσίευση 20/01/2014 - 01:17
και η φάση είναι ότι έπεσε με την γωνια του κινητού, και ράγισε μονο κάτω αριστερά. μονο εκεί είναι σπασμένο δεν ανέβηκε πάνω από το φαινομενικό μαυρο μπεζελ. πάλι καλα δεν υπάρχει θέμα καθημερινής χρήσης μέχρι να βρω πως θα το φτιάξω. ήδη σε 2 που πήγα δεν μπορούν "ακόμη". απλα πονάει η καρδια μου που το βλέπω έτσι :Ρ
Όπως την ειχα παθει κ εγω με το S4 δηλαδή.
Περαστικα
Δημοσίευση 20/01/2014 - 01:34
Όπως την ειχα παθει κ εγω με το S4 δηλαδή.
Περαστικα
με νοιωθεις βλέπω.. ευχαριστώ αδερφέ
Δημοσίευση 20/01/2014 - 13:10
λοιπον εγω δινω τελικα το ς4 και κανω μια βολτα απο lg g2 να δουμε και εκει πως θα τα παμε ...
ψαχνω λιγο καλυτερη μπαταρια ... λιγο καλυτερη οθονη ... κατι να μην το ξερω και να ασχοληθω λιγο ... και κατι να μην εχει τοσο bloatware οπως η σαμμυ .....
εαν γυρισω πισω σε συσκευη της σαμμυς θα ειναι με Google edition rom ....δεν με βλεπω ευκολα για TW πια...
Δημοσίευση 20/01/2014 - 15:01
Μετα απο παρακληση (προκληση) του Στεφανου
uploadfromtaptalk1390222892855.jpg 38,48KB
45 λήψεις
Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 20/01/2014 - 15:03
Δημοσίευση 20/01/2014 - 18:56
Δημοσίευση 20/01/2014 - 19:50
Μα γιατι αλλο να μιλαμε, για το ios? Δεν εχει κατι καινουριο να πουμε, στασιμο τοσα χρονια.. μια χαρα ευχρηστο ειναι, με αυτη την λογικη θα κυκλοφορουσαμε ολοι με nokia 8310
Το ios είναι ενα σταθερο λειτουργικό ,παραμετροποιημένο άριστα στα μέτρα του iphone . Ακόμα το design του iphone είναι το καλύτερο και το πιο εύχρηστο που κυκλοφορεί στην αγορά. Το δεχομαι ότι μετα του Steve jobs εποχή δεν έχει παρουσιαστει κάτι το καινοτόμο αλλα υπάρχει πάντα το jb που κάνει το μήλο πολύ καλύτερο απο κάθε ανδροιδ συσκέυή. Αυτό επιβεβαιώνεται αρκετά εύκολα όταν βλέπεις χρήστες ,εδω στο φορούμ, να αγοράζουν s4 και μετα απο 5 μερες να αγοράζουν το 5αρι.
ακομα και στη τσεπη του τζιν μια χαρα χωραει....εκτος αν εσυ φορας κολαν που δεν εχει τσεπες
Parafron4 εγω δεν φοράω κολάν και αυτες τις λέξεις να τις αναφέρεις στους ομοίους σου που ίσως να φοράνε . Όσο αφορά τις συσκευές έχεις αγοράσει 15 ανδροιδ , μεσα σε αυτες και τις κορυφαιες( s3,s4,note2,3) και έχεις ξαναεπιστρέψει σε iphone ....Κωλοτούμπα αλα Κομανέτσι με κολάν έσυ μου φαίνεται έχεις γίνει τελικά!!!!!!
Δημοσίευση 20/01/2014 - 19:57
Το ios είναι ενα σταθερο λειτουργικό ,παραμετροποιημένο άριστα στα μέτρα του iphone . Ακόμα το design του iphone είναι το καλύτερο και το πιο εύχρηστο που κυκλοφορεί στην αγορά. Το δεχομαι ότι μετα του Steve jobs εποχή δεν έχει παρουσιαστει κάτι το καινοτόμο αλλα υπάρχει πάντα το jb που κάνει το μήλο πολύ καλύτερο απο κάθε ανδροιδ συσκέυή. Αυτό επιβεβαιώνεται αρκετά εύκολα όταν βλέπεις χρήστες ,εδω στο φορούμ, να αγοράζουν s4 και μετα απο 5 μερες να αγοράζουν το 5αρι.
Parafron4 εγω δεν φοράω κολάν και αυτες τις λέξεις να τις αναφέρεις στους ομοίους σου που ίσως να φοράνε . Όσο αφορά τις συσκευές έχεις αγοράσει 15 ανδροιδ , μεσα σε αυτες και τις κορυφαιες( s3,s4,note2,3) και έχεις ξαναεπιστρέψει σε iphone ....Κωλοτούμπα αλα Κομανέτσι με κολάν έσυ μου φαίνεται έχεις γίνει τελικά!!!!!!
κωλοτουμπα θα ηταν ΑΝ ειχα πει οτι δεν προκειτε να ξανα αγορασω iphone κτλ κτλ..... δεν το εχω πει αυτο και παντα αγοραζω οτι με βολευει...ετυχε τωρα να θελω iphone...αν το 6 ειναι μουφα μπορει να παω σε note 4 η σε κατι αλλο...
εσυ να δω τι θα κανεις αν μεγαλωσει τις ιντσες η apple....θα λες τα ιδια η θα κανεις κωλοτουμπες με κολαν η χωρις?
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες