Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Please log in to reply
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#9661   atari4

atari4

iPH Hero

• 5,327 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 20/01/2014 - 21:21

Αναλόγως τι κάνεις με την συσκευή.. Αν απλά κάνεις jb (χωρίς να κάνεις οτιδήποτε άλλο) όχι δεν θα επηρεαστεί η σταθερότητα του συστήματος. Αν αρχίζεις να φορτώνεις tweaks όμως αργά ή γρήγορα αναλόγως τι & με τι συχνότητα βάζεις στην συσκευή, έχεις θέμα.. Θυμάμαι κάποια στιγμή να κάνω τουλάχιστον ένα καθαρό restore στην συσκευή το μήνα.

Για το winterboard ναι δεν υπάρχει δυσκολία, απλά να επιλέξεις κάτι και να αλλάξεις τα εικονίδια για παράδειγμα.. Για να κάνεις κάτι σχετικά απλό βέβαια που σου προσφέρει ένας launcher σε συνδυασμό με κάποιο θέμα στο android (και το οποίο στήνεις σε μερικά λεπτά), χρειάζεσαι σε ένα jb iphone αρκετό χρόνο, υπομονή & αρκετά tweaks για να το κάνεις (εικονίδια, εφέ, σειρές εικονιδίων, γραμματοσειρές, dock, statusbar κτλ), και ακόμα και έτσι, δεν έχεις τις επιλογές που έχεις στο android.

Φυσικά είναι ένα μόνο ένα παράδειγμα αυτό, απλά φαίνεται σημαντική η διαφορά στην σύγκριση που έθεσες jailbroken iphone vs android.

Δεν υπαρχουν πλεον αυτα Σπύρο. Με 5-5s ποτε restore, ποτε δεν κολλησε κατι. Μπορει να μην παιζει κατι και απλα βγαινει.

Ουτε με το 4αρι θυμαμαι restore, εκει αντε τιποτε safe mode.

Σταθεροτατο πλεον το jb, φτου-φτου.

You'll Never Walk Alone

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#9662   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 20/01/2014 - 21:23

Το Z1 είναι ένα μεγαλύτερο και πλατυτερο iphone χωρις home button...Δεν διαφωνω σε αυτο που λές για την sony-ericsson αλλα τι σχέση έχει αυτο ?? Δεν γνωρίζω για κύκλους φορτίσεων g2 και note 3 αλλα αυτο που γνωρίζω είναι ότι αυτα δεν είναι κινητα αλλα ταμπλετοτηλέφωνα και αφου είναι τεραστίων διαστασεων λογικό είναι και το αποτέλεσμα με την μπαταρία....
Δεν με ενδιαφέρει να βρώ κάποιον που είχε note 3 και πήγε στο μηλο αλλα παρατηρω ότι πολλοι έχουν s3,s4 και γενικά τα " κορυφαία" ανδροιδ και επιστρέφουν στο μηλο..τα υπολοιπα λίγο με ενδιαφέρουν....

Α τωρα δεν σε ενδιαφερει αν καποιος πηγε απο note3 σε iphone.. επειδη το ανεφερες πριν.. μαλλον τα λες απλα για να τα λες... το g2 δεν ειναι καθολου tabletοφωνο φιλε μου.. δεν οριζει τις ιδανικες ιντσες της συσκευης η apple, μην μπερδευεσαι με τις διαφημισεις.. κ για τα δεδομενα του λειτουργικου που τρεχει(μπορει να κανει 2 ή περισσοτερα πραγματα ταυτοχρονα οπως καταλαβαινεις) δεν εχει κ καμια τεραστια μπαταρια, παρ'ολα αυτα δεν παιζεται σε αυτονομια... εχει κουρασει το ιδιο κ το ιδιο σχεδιο στα iphone.. ναι, το συγκεκριμενο καλουπι οταν παρουσιαστηκε ηταν πανεμορφο, μετα απο τοσα χρονια δεν μπορεις πλεον να το αποκαλεις ετσι.. να μου πεις για το ipad air να σου πω ναι, μοντελο.. μην μου αναφερεις το iphone ως επιχειρημα design, please..

#9663   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9,284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 20/01/2014 - 21:40

Δεν υπαρχουν πλεον αυτα Σπύρο. Με 5-5s ποτε restore, ποτε δεν κολλησε κατι. Μπορει να μην παιζει κατι και απλα βγαινει.

Ουτε με το 4αρι θυμαμαι restore, εκει αντε τιποτε safe mode.

Σταθεροτατο πλεον το jb, φτου-φτου.

Κοίτα εγώ ακόμα και στο ipad 3 ήθελα ανά διαστήματα ένα καθαρό restore.. Δεν είναι το jailbreak αυτό καθ'αυτό, αλλά τι, πόσα & με τι συχνότητα περνάς στην συσκευή.

Στο iphone 4 για παράδειγμα με αυτά που έμπαιναν στην συσκευή το πολύ μήνας να έβγαινε.. Μετά άρχιζαν τα ψιλοκολληματάκια, κρασαρίσματα, υψηλή κατανάλωση μπαταρίας χωρίς λόγο. Ήθελα να λειτουργεί η συσκευή όσο καλύτερα γίνεται, οπότε αναπόφευκτο το restore.. Και πάμε πάλι απ'την αρχή, νέος γύρος..

Η αλήθεια είναι ότι γενικότερα στο android όλα αυτά που έκανα (και πολλά παραπάνω) σε jb συσκευή τα κάνω πολύ πιο εύκολα και με λιγότερες συνέπειες. Η δεύτερη αλήθεια είναι ότι όταν κάποια στιγμή αργά (iphone 6?) ή γρήγορα (ipad) επιστρέψω στο iOS, είναι σίγουρο για διάφορους λόγους ότι θα μείνω μακριά από jailbreak.

#9664   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 20/01/2014 - 22:28

Καλα αυτό με το μέγεθος της οθόνης θα το δούμε στο 6(ή όπως αλλιώς θα λέγεται ) γιατί από ότι φαίνεται μεγάλωσαν οι αντιχειρες τους εκει στην Apple......

#9665   bouss

bouss

iPH newbie

• 0 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 21/01/2014 - 12:54

Το Z1 είναι ένα μεγαλύτερο και πλατυτερο iphone χωρις home button...Δεν διαφωνω σε αυτο που λές για την sony-ericsson αλλα τι σχέση έχει αυτο ?? Δεν γνωρίζω για κύκλους φορτίσεων g2 και note 3 αλλα αυτο που γνωρίζω είναι ότι αυτα δεν είναι κινητα αλλα ταμπλετοτηλέφωνα και αφου είναι τεραστίων διαστασεων λογικό είναι και το αποτέλεσμα με την μπαταρία....
Δεν με ενδιαφέρει να βρώ κάποιον που είχε note 3 και πήγε στο μηλο αλλα παρατηρω ότι πολλοι έχουν s3,s4 και γενικά τα " κορυφαία" ανδροιδ και επιστρέφουν στο μηλο..τα υπολοιπα λίγο με ενδιαφέρουν....

Και το iphone 4 (που σχεδιαστικά είναι η βάση και του σημερινού) ήταν αντιγραφή του LG prada με διαφορετικό κουμπί. Ο ένας κλέβει τον άλλο. Κάτι μάθαμε σήμερα...

#9666   taigetos

taigetos

iPH Contributor

• 1,271 μηνύματα
  • Twitter:@niko_grigo
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 21/01/2014 - 13:12

<br />Για πες μου εναν με note3 που πηγε σε iphone.. ψαξε, ψαξε, δεν θα τον βρεις..

<br /><br />Αναφέρω λοιπόν ότι κόντρα σε κάθε λογική πήγα από 5 σε htc one, note 3, htc one και iPhone 5s.<br />Έτσι για να σε στείλω :P

#9667   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2014 - 13:14

Αναφέρω λοιπόν ότι κόντρα σε κάθε λογική πήγα από 5 σε htc one, note 3, htc one και iPhone 5s.
Έτσι για να σε στείλω :P

Με εστειλες οταν διαβασα οτι πηγες 2 φορες σε htc one.. καλα ρε φιλε, το πουλησες κ το ξανααγορασες? Εισαι θεος. Χαχαααχααχα

#9668   taigetos

taigetos

iPH Contributor

• 1,271 μηνύματα
  • Twitter:@niko_grigo
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 21/01/2014 - 13:23

Με εστειλες οταν διαβασα οτι πηγες 2 φορες σε htc one.. καλα ρε φιλε, το πουλησες κ το ξανααγορασες? Εισαι θεος. Χαχαααχααχα

<br /><br />Χαχαχα όχι ρε...<br />Αν το έκανα αυτό δεν θα ήμουν θεός μακακας θα ήμουν (μην ντρέπεσαι να το πεις) το άφησα στην άκρη μέχρι να κάνω το απαραίτητο test drive στο note και να αποφασίσω.

#9669   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2014 - 13:42

Χαχαχα όχι ρε...
Αν το έκανα αυτό δεν θα ήμουν θεός μακακας θα ήμουν (μην ντρέπεσαι να το πεις) το άφησα στην άκρη μέχρι να κάνω το απαραίτητο test drive στο note και να αποφασίσω.

Δεν σου αρεσε το note?

#9670   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5,830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 21/01/2014 - 14:14

Χαχαχα όχι ρε...
Αν το έκανα αυτό δεν θα ήμουν θεός μακακας θα ήμουν (μην ντρέπεσαι να το πεις) το άφησα στην άκρη μέχρι να κάνω το απαραίτητο test drive στο note και να αποφασίσω.

προσεχε τι θα απαντησεις στην ερωτηση που σου κανει ο στεφ γιατι το λιγοτερο που θα σου κανει αν απαντηςεις αρνητικα ειναι να σου κοψει το κεφαλι.... :-Ρ

Τελευταία επεξεργασία από: vdkour, 21/01/2014 - 14:14.

#9671   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2014 - 15:33

προσεχε τι θα απαντησεις στην ερωτηση που σου κανει ο στεφ γιατι το λιγοτερο που θα σου κανει αν απαντηςεις αρνητικα ειναι να σου κοψει το κεφαλι.... :-Ρ

Α οχι φιλε, ο καθενας με τις προτιμησεις του.. γιατι να του κοψω το κεφαλι? Ολα καλα ειναι, εμεις να ειμαστε καλα ειναι το θεμα να αγοραζουμε ο, τι μας κανει κεφι

#9672   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1,100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/01/2014 - 17:17

Stefano23 την απάντηση σου την πήρες... Προτείνω  στους moderators , ο τίτλος να αναγράφει μετάβαση απο ανδροιδ σε Ios...

#9673   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7,098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 21/01/2014 - 17:18

Stefano23 την απάντηση σου την πήρες... Προτείνω  στους moderators , ο τίτλος να αναγράφει μετάβαση απο ανδροιδ σε Ios...

Εγώ προτείνω να φάμε και ban όσοι τολμίσαμε να αλλάξουμε εταιρία... τι λες;

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#9674   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2014 - 17:21

Stefano23 την απάντηση σου την πήρες... Προτείνω στους moderators , ο τίτλος να αναγράφει μετάβαση απο ανδροιδ σε Ios...

Δεν μας απαντησες ακομα εσυ ποιος ειναι ο δικος σου γνωστος που απο note3 πηγε σε 5s.. ο jig διαβαζει το thread με το νοτελι του κ σε κοροιδευει τωρα, και θα σε ξανακοροιδευει κ τον σεπτεμβριο που οταν καταλαβεις οτι παλι δεν αλλαξε τιποτα κ θα δωσεις παραταση στον εαυτο σου τον επομενο σεπτεμβριο κ παει λεγοντας

#9675   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2014 - 17:21

Εγώ προτείνω να φάμε και ban όσοι τολμίσαμε να αλλάξουμε εταιρία... τι λες;

Μην ασχολεισαι ρε, διαβασε απο την αρχη το νημα κ δες τα posts του κ θα καταλαβεις

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες