Stefano23 την απάντηση σου την πήρες... Προτείνω στους moderators , ο τίτλος να αναγράφει μετάβαση απο ανδροιδ σε Ios...
http://www.iphonehel...αndroid-σε-ios/
Δημοσίευση 21/01/2014 - 18:06
Stefano23 την απάντηση σου την πήρες... Προτείνω στους moderators , ο τίτλος να αναγράφει μετάβαση απο ανδροιδ σε Ios...
http://www.iphonehel...αndroid-σε-ios/
Δημοσίευση 21/01/2014 - 18:30
Τελευταιο σχολιο δικο σου απο τον σεπτεμβριο.. ελα νικολαου, αρχισε να γραφεις να φαινονται σχολια στο νημα...
Δημοσίευση 21/01/2014 - 19:06
Δημοσίευση 21/01/2014 - 19:40
Ποια ufoλογια αγορι μου, στα εξηγησα τα πραγματα οπως ειναι κ δεν καταλαβαινεις... αν εσυ εισαι χαζουλης δεν σε φταιει κανεις.... μην προσπαθεις να μας πεισεις για κατι που ολοι ξερουμε τι παιζει, ασ'τοStefano23 όταν τελειώνει η επιχειρηματολογία ξεκινά η ufologia....
Δημοσίευση 21/01/2014 - 19:48
Υπάρχει κάποιος που να έχει και samsung galaxy s4 η οποιαδήποτε άλλο ανδροιδ(απο τα κορυφαία) και iphone 5 ? Eμενα σαν χαρακτηριστικα με υπερκαλύπτουν του s4 αλλα το μόνο που με κάνει και αναθεωρώ στην αγορά του είναι η οθόνη του ,ότι είναι 5αρα,το ανδροιδ που δεν το έχω δοκιμάσει αρκετα και ότι σαν συσκευή είχα πάντα το iphone που μου ήταν πάντα εύχρηστο. Αυτο που θέλω να πώ είναι ότι ναι μεν είναι ευχρηστο το Iphone αλλα παραμένει στασιμο και δεν βλέπω καινοτομίες ενω η samsung τουλαχιστον προσθέτει καινούργια χαρακτηριστικά. Αξιζει λοιπόν η μετάβαση απο Ios σε ανδροιδ?
Εγω θα σου ελεγα να παρεις το iPhone 5S
Οι android συσκευες θελουν γνωσεις.
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 21/01/2014 - 19:50
Δημοσίευση 21/01/2014 - 19:53
Δημοσίευση 21/01/2014 - 19:54
Στα π@π@ρια μου ρε νικολαου τι εκανε ο καθενας, μεσα στην ομαδα μας στο fb εχουμε τουλαχιστον 60 μελη που απο iphone εδω κ χρονια γυρισαν σε android κ δεν το κουνανε απο εκει..μην κανεις σαν τα προβατακια που μας πρηζουν με τις πωλησεις των καθε συσκευων, αν σε βολευει το iphone και το ios μαγκια σου, αλλα μην μας λες για το note3 χαζομαρες, η συσκευη ειναι σε ολα τα επιπεδα 10 κλικ πιο πανω απο iphone, κ αυτο μπορει να στο πει ο καθενας που το εχει δουλεψειΑφού σου εξήγησαν οι άνθρωποι παραπάνω ότι αγόρασαν όλες τις συσκευές ανδροιδ και ξαναγορασαν iPhone. Σου τα γράφουν και οι από πάνω σου αλλά εσύ δν νιώθεις...
<br /><br />Δεν είναι ότι δεν μου άρεσε απλά δεν ήταν το smartphone για τις ανάγκες τις δικές μου, την καθημερινότητα την δική μου και τα γούστα τα δικά μου.<br />Θέλω κάποια στιγμή να τα γράψω αναλυτικά και να τα συζητήσουμε απλά δεν έχω βρει μαζεμένο χρόνο αυτό τον καιρό.Δεν σου αρεσε το note?
Δημοσίευση 21/01/2014 - 19:55
Ο jig εχει note3 κ το 5s το εχει στο ντουλαπι...Jig εσύ δηλ αγορασες iPhone 5s και όχι ανδροιδ επειδή χρειάζεται να έχεις γνώσεις;
Δημοσίευση 21/01/2014 - 19:56
Ειναι ιδιοτροπη συσκευη λογω μεγεθους.. η αληθεια ειναι αυτη
Δεν είναι ότι δεν μου άρεσε απλά δεν ήταν το smartphone για τις ανάγκες τις δικές μου, την καθημερινότητα την δική μου και τα γούστα τα δικά μου.
Θέλω κάποια στιγμή να τα γράψω αναλυτικά και να τα συζητήσουμε απλά δεν έχω βρει μαζεμένο χρόνο αυτό τον καιρό.
Δημοσίευση 21/01/2014 - 19:58
Δημοσίευση 21/01/2014 - 19:59
<br />Όχι ρε δεν ισχύει αυτο.<br />Αλλά και εγώ έτσι τον είχα κόψει στην αρχή (είχαμε μανουριασει μια φορά κιόλας)προσεχε τι θα απαντησεις στην ερωτηση που σου κανει ο στεφ γιατι το λιγοτερο που θα σου κανει αν απαντηςεις αρνητικα ειναι να σου κοψει το κεφαλι.... :-Ρ
Δημοσίευση 21/01/2014 - 20:01
iPhone 5S και ξερο ψωμι
Μην τους ακους. To Note ειναι μπαρουφα
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες