Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#11626   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 12/06/2014 - 21:09

Η οθονη φιλε μου σε χαλάει μονο δηλαδή ; Αν βγαλει πάλι 4αρα οθονη στα iphone παω για g3 και κραταω ipad

η οθονη ειναι ενα βασικο για μενα .γενικος μου αρεσει το ios αλλα λειπουν και αλλα πραγματάκια σε σχέσει ειδικά με το android που αυτην την στιγμη ειναι οτι καλύτερο.

εχω αλλάξει πολλες φορες απο ios σε andoid και το ανάποδο λογο τις ανωριμότητας του android και τον ελλείψεων του ios.εδω και περιπου ενα χρονο τα android ανοιγουν συνέχεια την διαφορα και ειδικά τα s4-g2-note και τωρα το s5 ειναι φανταστικα κινητα και χωρις χαζοπροβληματα ειδικά το τελευταιο δεν με νοιαζει να βγαλει update γιατι δεν εχει κανενα προβλημα.

Τελευταία επεξεργασία από: japan, 12/06/2014 - 21:17

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#11627   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.178 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 12/06/2014 - 21:15

Εμενα δε μου αρεσει το android το δοκιμασα με ενα g2 αλλα δεν... Ios με jb μονο τη και συντομα και με iphone με μεγαλύτερη οθονη(ισως και την 5.5) προσωπικα μπορω να κανω 1000 φορες περισσοτερα πραγματα με jb ios και το κακο το android δεν μου δινει κανενα ενδιαφερον για να ασχοληθω. Απο την αλλη χαιρομαι που καλες του εφαρμογες τις εχω με jb και δεν εχω ολη αυτη την αχρηστη σαβουρα που κουβαλαει. Δικη μου γνωμη

#11628   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 12/06/2014 - 21:19

εσυ αν ειχες αυτες τις δυο επιλογες να παιξεις ενα παιχνίδι  ...πιο απο τα δυο θα διαλεγες?στο s5 με 5.1 ιντζες 1920*1080 η στο 5s με 4 ιντζες και 640 x 1136?

Κανενα!!Δεν ειναι για παιχνιδια!Μονο σε τρελλη απελπισια θα ευχαριστηθεις παιχνιδι σε κινητο.Την εποχη του xbox και του playstation θεωρω καταντια να παιζουμε παιχνιδια στο κινητο εκτος και αν ειναι σε ουρα σε τραπεζα.
Ακριβως γι αυτο δεν καταλαβαινω τι λυσσα ειναι αυτη να μεγαλωσει η οθονη του iphone.Αν εξαιρεσουμε τους πρεσβυωπες στους υπολοιπους τι θα προσφερει;;
Το προβλημα του iphone ειναι το ξεπερασμενο λειτουργικο με τις ελαχιστες ελευθεριες.Αυτο η μεγαλυτερη οθονη δεν το λυνει...

#11629   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2014 - 21:20

Εμενα δε μου αρεσει το android το δοκιμασα με ενα g2 αλλα δεν... Ios με jb μονο τη και συντομα και με iphone με μεγαλύτερη οθονη(ισως και την 5.5) προσωπικα μπορω να κανω 1000 φορες περισσοτερα πραγματα με jb ios και το κακο το android δεν μου δινει κανενα ενδιαφερον για να ασχοληθω. Απο την αλλη χαιρομαι που καλες του εφαρμογες τις εχω με jb και δεν εχω ολη αυτη την αχρηστη σαβουρα που κουβαλαει. Δικη μου γνωμη

σεβαστή η γνώμη σου φιλε μου .ο καθενας οτι τον βολεύει.και ενα αλλο που εχω βαρεθεί στο ios ειναι το κυνήγι του jb ....γιατι χωρις απλα δεν παλεύετε.

#11630   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2014 - 21:23

Κανενα!!Δεν ειναι για παιχνιδια!Μονο σε τρελλη απελπισια θα ευχαριστηθεις παιχνιδι σε κινητο.Την εποχη του xbox και του playstation θεωρω καταντια να παιζουμε παιχνιδια στο κινητο εκτος και αν ειναι σε ουρα σε τραπεζα.
Ακριβως γι αυτο δεν καταλαβαινω τι λυσσα ειναι αυτη να μεγαλωσει η οθονη του iphone.Αν εξαιρεσουμε τους πρεσβυωπες στους υπολοιπους τι θα προσφερει;;
Το προβλημα του iphone ειναι το ξεπερασμενο λειτουργικο με τις ελαχιστες ελευθεριες.Αυτο η μεγαλυτερη οθονη δεν το λυνει...

δεν ειναι μονο τα παιχνιδια φιλε μου τα υπερ τις μεγαλης οθόνης ειναι πολλα ...ως ενα σημειο φυσικα γιατι μετα αντε κουβαλατα.

#11631   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:aris_volos@yahoo.com

Δημοσίευση 12/06/2014 - 21:23

Συμφωνώ κ πάλι μαζί σου είχα νοτε 3 το έδωσα χθες .... Η Σάμμυ με το κνοξ με περιόριζε παρά πολυ παρολες τις ελευθερίες του ανδροιδ ενώ αντίθετα 5s με jb είναι απλά για μένα το ιδανικό ....

#11632   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2014 - 21:26

δεν ειναι μονο τα παιχνιδια φιλε μου τα υπερ τις μεγαλης οθόνης ειναι πολλα ...ως ενα σημειο φυσικα γιατι μετα αντε κουβαλατα.

Συγκεκριμενα στο iphone ποια;;Δεν υπαρχουν.Σου ειπα εκτος απο πρεσβυωπες.
Στο note για παραδειγμα ναι μεν κουβαλας γκουμουτσα αλλα γουσταρεις multitasking που το ios δεν εχει και επισης κανεις παπαδες με το πενακι.
Στο iphone 6 με μεγαλυτερη οθονη τι θα κανεις που δεν εκανε στο 5;;;;;;

#11633   Thanaiskep

Thanaiskep

iPH User

• 176 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:immortaltns1@hotmail.com

Δημοσίευση 12/06/2014 - 21:28

Και γω τα ίδια έλεγα για το αντροιντ πριν από 2 περίπου χρόνια. Διαπιστώνω όμως με πολύ μεγάλη μου έκπληξη ότι το λειτουργικό έχει κάνει μεγάλο άλμα προόδου από τότε και πέρα του μάρκετ του που συνεχίζει να μην με τρελαίνει όλα τα υπόλοιπα τα βρίσκω μια χαρά. Απορώ πως μερικοί ισχυρίζονται ότι μπορούν να κάνουν πολλά με το ios.. Ούτε αναφορά παράδοσης δεν έχει και αυτό δεν βρέθηκε ένας να το εξηγήσει... Το πιο απλό πράγμα ρε παιδιά. Δεν είναι κράξιμο το γουστάρω και γω το ιός για την απλότητα το σμουθνες το μήλο κτλ αλλά μερικά πράγματα σου κάθονται στον λαιμό.

#11634   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2014 - 21:30

Συγκεκριμενα στο iphone ποια;;Δεν υπαρχουν.Σου ειπα εκτος απο πρεσβυωπες.
Στο note για παραδειγμα ναι μεν κουβαλας γκουμουτσα αλλα γουσταρεις multitasking που το ios δεν εχει και επισης κανεις παπαδες με το πενακι.
Στο iphone 6 με μεγαλυτερη οθονη τι θα κανεις που δεν εκανε στο 5;;;;;;

το σερφαρισμα στο ιντερνετ δεν θα ειναι καλύτερο?η εφαρμογες δεν θα φαινοντε καλύτερα και θα δουλευοντε και πιο ευκολα?να δουμε φιλε τη εχει να μας δειξει και η apple πανω σε αυτο το θεμα.μπορει η εμπειρία να ειναι πολυ καλύτερη .

Τελευταία επεξεργασία από: japan, 12/06/2014 - 21:31

#11635   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2014 - 21:42

το σερφαρισμα στο ιντερνετ δεν θα ειναι καλύτερο?η εφαρμογες δεν θα φαινοντε καλύτερα και θα δουλευοντε και πιο ευκολα?να δουμε φιλε τη εχει να μας δειξει και η apple πανω σε αυτο το θεμα.μπορει η εμπειρία να ειναι πολυ καλύτερη .

Μπααα.Ολα αυτα τα κανεις πολυ καλυτερα με το ipad.Θα σου πω το εξης.Ειμαι κατοχος του note 3 εδω διπλα το εχω και ομως σου γραφω απ το ipad.Οσο ανεση και να μου δινουν οι 5,7 ιντσες δεν φτανουν στο σερφαρισμα ουτε στο ελαχιστο την ανεση των 10.
Η μεγαλη οθονη του note βολευει πολυ με το πενακι κατα βαση.

#11636   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:aris_volos@yahoo.com

Δημοσίευση 12/06/2014 - 22:13

Εγώ το πενάκι στο νοτε ζήτημα να το χρησιμοποίησα 2-3 φορές χωρίς υπερβολή .... Όπως ξέρω κ αρκετούς γνωστούς μου .... Ένας από τους λόγους που έδωσα το νοτε μου ήταν ότι ενώ είχα μεγάλη οθόνη δεν μου ήταν αρκετή , έκανα την δουλειά μου στο g pad ενετα .... Οπότε αναρωτιόμουν ποιος είναι ο λόγος να κουβαλάω την γκουμουτσα μαζί μου .....το κακό με τα μεγέθη των οθονων έχει παραγίνει στο ανδροιδ κ λες να θα πάω σε μίνι αλλά εκεί οι εταιρείες τσιγκουνευονται στα σπεκς κ τα πετσοκοβουν .... Μόνο η σονυ τόλμησε με το compact.

#11637   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2014 - 22:58

Μπααα.Ολα αυτα τα κανεις πολυ καλυτερα με το ipad.Θα σου πω το εξης.Ειμαι κατοχος του note 3 εδω διπλα το εχω και ομως σου γραφω απ το ipad.Οσο ανεση και να μου δινουν οι 5,7 ιντσες δεν φτανουν στο σερφαρισμα ουτε στο ελαχιστο την ανεση των 10.
Η μεγαλη οθονη του note βολευει πολυ με το πενακι κατα βαση.

Ρε φιλε για τηλέφωνα μιλαμε τη μου λες συνεχεια για το ipad? Ειπαμε τη θα σου προσφέρει παραπανω η μεγαλητερη οθονη στο iphone ....το τηλ θα το εχεις παντα στην τσεπη το ipad μπορεις? Δεν λεω οτι δεν κανεις καλητερο σερφαρισμα στο ipad απο οτι στο note απλα το note το εχεις παντα μαζι.

#11638   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/06/2014 - 23:36

Με δύο λόγια

Λειτουργικό Android (χωρίς root) --> λειτουργικό που κάνεις τα πάντα , download files, upload files,bluetooth, δεν υπάρχει itunes, υποστηρίζει flash player, call recorder, blαcklist, multitasking, split screen, sd card up to 64 gb, εξυπνη παύση, έξυπνη κύλιση, gestures, airgestures, sbsettings without jailbreak, αναφορά παράδοσης μηνυμάτων, widjets, utorrent, watchon, ράδιο, μεταφέρει αρχεία σε/απο usb  και αποσπώμενη μπαταρία.ktlp

Eνδεικτικό : SAR Samsung : 0,3

Λειτουργικό ios  (χωρίς jb)----> λειτουργικό που σε περιορίζει, download files που επιτρέπει η apple, υπάρχει το itunes που λειτουργεί σαν "file manager" αλλά χωρίς αυτο δεν μπορείς να κάνεις transfer τίποτα, δεν υποστηρίζει bluetooth σε μεταφορά αρχείων, δεν υποστηρίζει flash player, no call recorder, no blacklist, no multitasking, no split screen, no radio ,no sd card, no (εξυπνη παύση, έξυπνη κύλιση, gestures, airgestures, sbsettings ,αναφορά παράδοσης μηνυμάτων, widjets, utorrent, watchon, καμία μεταφορά αρχείων απο usb  και αποσπώμενη μπαταρία.)

Λειτουργικό ios (jb)

Να αναφέρω ότι features όπως videopane που αναπαραγει βιντεο παράλληλα browsing ,blacklist και άλλα tweaks ,airblue sharing, barrel, itransmission, musicbox, inteliscreenx, cctogles dockshift, Fliplaunch ktlp είναι τα εργαλεία για να βελτιώσουν το iphone αλλα δημιουργούνται αυμβατότητες μεταξύ τους και πολλές φορές πας για restore..Το jb προσπαθεί να μετατρέψει το iphone σε android..

SAR Iphone: 1

θεωρώ ότι κάποιος χρήστης που πρόκειται να αγοράσει smartphone θα πρέπει να γνωρίζει τι κάνει το κάθε λειτουργικό..

Φυσικά ότι βολεύει τον καθένα..

Τελευταία επεξεργασία από: nickolaou, 12/06/2014 - 23:41

#11639   dominator

dominator

iPH Hero

• 3.533 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 13/06/2014 - 00:00

Με δύο λόγια

Λειτουργικό Android (χωρίς root) --> λειτουργικό που κάνεις τα πάντα , download files, upload files,bluetooth, δεν υπάρχει itunes, υποστηρίζει flash player, call recorder, blαcklist, multitasking, split screen, sd card up to 64 gb, εξυπνη παύση, έξυπνη κύλιση, gestures, airgestures, sbsettings without jailbreak, αναφορά παράδοσης μηνυμάτων, widjets, utorrent, watchon, ράδιο, μεταφέρει αρχεία σε/απο usb και αποσπώμενη μπαταρία.ktlp

Eνδεικτικό : SAR Samsung : 0,3

Λειτουργικό ios (χωρίς jb)----> λειτουργικό που σε περιορίζει, download files που επιτρέπει η apple, υπάρχει το itunes που λειτουργεί σαν "file manager" αλλά χωρίς αυτο δεν μπορείς να κάνεις transfer τίποτα, δεν υποστηρίζει bluetooth σε μεταφορά αρχείων, δεν υποστηρίζει flash player, no call recorder, no blacklist, no multitasking, no split screen, no radio ,no sd card, no (εξυπνη παύση, έξυπνη κύλιση, gestures, airgestures, sbsettings ,αναφορά παράδοσης μηνυμάτων, widjets, utorrent, watchon, καμία μεταφορά αρχείων απο usb και αποσπώμενη μπαταρία.)

Λειτουργικό ios (jb)
Να αναφέρω ότι features όπως videopane που αναπαραγει βιντεο παράλληλα browsing ,blacklist και άλλα tweaks ,airblue sharing, barrel, itransmission, musicbox, inteliscreenx, cctogles dockshift, Fliplaunch ktlp είναι τα εργαλεία για να βελτιώσουν το iphone αλλα δημιουργούνται αυμβατότητες μεταξύ τους και πολλές φορές πας για restore..Το jb προσπαθεί να μετατρέψει το iphone σε android..

SAR Iphone: 1

θεωρώ ότι κάποιος χρήστης που πρόκειται να αγοράσει smartphone θα πρέπει να γνωρίζει τι κάνει το κάθε λειτουργικό..

Φυσικά ότι βολεύει τον καθένα..

Θεός ....

#11640   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.022 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2014 - 00:11

Ποιος το πίστευε ότι θα μπορούσε να συμβεί αυτό, πριν από δυο μήνες :lol:

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

Ad

Ad